Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Mylanboaz88 - schreef op 18-01 om 18:57
Ja heb er oo gegoogled maar wordt er niet heel erg wijs van helaas
978 antwoorden en 30156872x bekeken
Kimberley - schreef op 18-01 om 19:05
Is het heel heftig en constant?
Mylanboaz88 - schreef op 18-01 om 19:11
Het is waterig met soms kloddertjes wit
Sorry dat het een beetje onsmakelijk is 
Kimberley - schreef op 18-01 om 19:14
Hmmm.. heel apart. Recentelijk seks gehad?
Mylanboaz88 - schreef op 18-01 om 19:17
Nee zondagavond voor het laatst
Mylanboaz88 - schreef op 18-01 om 19:28
Heb net voor de zekerheid nog een ovulatietest gedaan maar die was negatief een aangezien deze afgelopen zondag een knaltest aangaf had ik wel verwacht dat die nu negatief zou zijn
Maar dacht probeer het toch even
Kimberley - schreef op 18-01 om 19:50
Naja het enige wat ik me kan bedenken waar dat slijm vandaan komt, is dat je lichaam zeg maar alle bacterien van de seks etc nu aan het afstoten is. Dus zie het als een soort van reiniging
Mylanboaz88 - schreef op 18-01 om 22:06
Ok heb daar nog nooit van gehoord en ook nog nooit last van gehad
Kimberley - schreef op 18-01 om 22:39
Ik heb het wel eens vaker gehoord maar ben natuurlijk geen deskundige.
Je kunt ook morgenochtend even naar je HA bellen voor de zekerheid. Dat kan nooit kwaad. Dan stel je gewoon telefonisch je vraag aan 1 van de assistenten.
Tess89 - schreef op 19-01 om 10:05
Mylanboaz88.. geen idee. Nooit zo gehad eigenlijk na mn eisprong.

Kimberley.. nog getest vanmorgen? Of ga je tot morgen wachten? Je bent iig al 3 dagen overtijd toch?
Tess89 - schreef op 19-01 om 10:07
Hier mn mensruatie alweer afgelopen. Eigenlijk maar 2 dagen echt ongesteld geweest. En daarvoor natuurlijk wel heel licht.. echt raar. Mn lichaam doet elke maand anders. Hebben  jullie dit ook? Of altijd netjes bijv mensruatie van 6 dagen.
Kimberley - schreef op 19-01 om 10:43
Hai Tes, leef je weer, je was stil haha!

Ja heb getest maar de testen zijn wel echt een stuk lichter nu. Helaas.
Ben inderdaad vandaag drie dagen over tijd.. nog steeds niet ongesteld.
Ik ben wel echt heel erg teleurgesteld. Ik hou me koppie omhoog maar......van binnen...
Ik kan het gewoon niet begrijpen dat ze eerst opliepen een soort van en nu ineens verdwijnen. Op een ander "lijntje" denken de meiden dat het een lichte miskraam is geweest. Het was wel bevrucht maar is niet blijven plakken waardoor er nu HCG in mijn lijf zit die nu langzaam eruit aan het gaan is.

Pff... Gelukkig kan jij weer aan de bak! Ik wou dat ik dat kon zeggen want nu blijft mijn menstruatie ook uit terwijl het juist net zo lekker ging met me cyclussen. Ik ben verder wel over het algemeen altijd 5 dagen ongi en de eerste drie dagen best heftig zelfs (sinds ik van de pil af ben)
Tess89 - schreef op 19-01 om 11:07
Echt Kim! Weet je dat zeker? Kan je geen bloedtest doen? Dan heb je duidelijkheid. Ja haha even stil geweest. Werk op di, wo en donderdag en maak lange dagen en had zelf niet zoveel te melden.. Haha maar heb jou testen wel gevolgd hoor!
De testen zouden inderdaad wel moeten oplopen maja elk lichaam is anders. Heb ook weleens gelezen dat iemand pas 1,5 na nod positief teste. Dus alles is nog mogelijk. Is het streepje helemaal weg? Heb je vanmorgen getest?
Kimberley - schreef op 19-01 om 11:13
Ja hij is bijna wel zo goed als weg terwijl hij gisteren juist opliep Ik ben er echt kapot van.
Ik ben zelfs om half tien snel naar de action geraced om de early test te halen. Die is wel ietsssiieee donkerder maar ook echt niet veel.. en we zijn vier dagen verder, toen ik begon met testen was het dinsdag..

Ik heb gisteren ochtend op de valreep nog een bloedtest gedaan bij de HA maar die koekebakkers daar doen altijd alles anders en tien x moeilijker. Dus volgens hun kreeg ik pas mijn uitslag maandag of dinsdag. Zelf bellen. Ik ga ze proberen straks in de loop vd middag al bellen, met de hoop dat ze misschien al een uitslag hebben..

Nee.. mijn hoop is wel echt weg nu. Ik denk zelf ook een vroege miskraam. Ik merkte in het begin ook dat ik helemaal geen eetlust had 's ochtends en die misselijkheid etc. ineens kreeg ik weer wat meer trek 's ochtends etc. alleen mn darmen zijn echt nog steeds compleet van slag. Misschien nu ook met alle spanningen erbij.

Ik ga het vanmiddag maar mn vriend vertellen want het haast nog net niet van mn gezicht af te lezen.
Zul je zien zeggen ze met die bloedtest GEFELICITEERD JOH JE BENT ZWANGER, dan vreet ik echt me schoen op maar dat zie ik niet zo gauw meer gebeuren.
Tess89 - schreef op 19-01 om 11:19
Ahh meis.. dat is dan echt een teleurstelling.. Je hebt gelijk dat je vanmiddag gaat bellen! Waarom moet dat altijd zo lang duren. 
Tess89 - schreef op 19-01 om 11:22
Ik zou t ook vertellen hoor aan je vriend. Hij kent je denk ik langer dan vandaag. Mijn vriend heeft ook altijd alles door als er iets is.. Maar vraagt hij niet steeds wanneer je kan testen?
Kimberley - schreef op 19-01 om 11:37
Nee ik had hem gezegd dat ik ongesteld was geworden en nu slaap ik elke nacht voor jan lul met maandverband in om geloofdwaardig over te komen. De domme koe die ik ben en dacht dat ik echt zwanger kon zijn (sinds gisteren had ik ineens heel erg het gevoel dat het idd wel is raak kan zijn) heb ik allemaal dingen gekocht, een papa boek en een glow in the dark viltstift voor op de muren. Ik wilde dan een tekstje schrijven met een verhaaltje en dan aan het einde, "Mag ik nu jouw kamer? Dan ben je de liefste vader". Bye bye plans.

Naja kan ik nog altijd doen maar krijg het vandaag binnen ik dacht dan gaan we echt perfect het weekend in samen. Hij is dan ook lekker vrij en hij is ook echt ff kapot van zn werk. Maar helaas.. het word ander nieuws.

Inderdaad hopen dat de HA de uitslag al heeft en of ze überhaupt kunnen zien of het er ooit heeft gezeten.. Zal de test even plaatsen trouwens van vanochtend. Dit was trouwens de tweede test om 10:00 dus geen ochtendurine. Want ik had even mijn plas laten staan en ben snel naar de action gereden (omdat de testen van de ochtendurine nog slechter waren) en daarna heb ik 1 early test in het potje gedaan, na.. daar kon ik amper wat op zien en toen ben ik toch naar het toilet gegaan om nog te plassen en heb ik er snel een test onder gedaan ter plekke. Die was wel weer duidelijker.. pff
Kimberley - schreef op 19-01 om 11:37
Tess89 - schreef op 19-01 om 11:47
Ahh, ken dat gevoel dat je al helemaal plannen in je hoofd hebt gemaakt.. ik heb altijd gehad dat ik 2,5 jaar wel een mooie leeftijd vindt tussen ons dochtertje en broertje/zusje. Maar helaas gaan we dat niet meer redden en ik denk 3 jaar ook niet meer of het moet deze maand raak zijn.. een zwangerschap is niet te plannen en daar komen meestal ook teleurstellingen bij kijken. Maar als het dan eenmaal zo ver is en we hebben echt een posieve knal test in handen en vervolgens een mooie echo ben je denk ik extra blij. Als het deze maand niet gelukt is op naar de volgende kans!! 
Tess89 - schreef op 19-01 om 11:49
Zie echt wel een streepje.. Maar was die van gister donkerder Dus?
Kimberley - schreef op 19-01 om 11:55
Oja dat is ook wel echt lastig. Ik ben wel van mening dat alles gebeurd met een reden. Ook voor jou dus! Misschien nog de extra tijd met je kindje nu. Later valt altijd alles op zn plek.

Ik wilde heel graag al moeder worden op 22 jarige leeftijd maarja ik was niet gelukkig met mijn toen huidige partner en dan ga ik ook geen kids nemen met iemand, die hersenen heb ik wel. Dus ik wilde echt alles stabiel in mijn leven hebben voordat ik aan zoiets begin en het gevoel ook willen hebben bij iemand. Dat heb ik nu al drie jaar alleen ben ik nu dan 26 haha dat is dan iets minder.. ach..

Ik zal even de fotos sturen met de vergelijkingen
meid22 - schreef op 19-01 om 12:06
Ik zie ook echt een streepje Kimberley en die van de action zijn niet zo gevoelig en geen bloed dus lijkt me goed teken  
Kimberley - schreef op 19-01 om 12:08
Nou meid22 ze lopen wel juist af.. dus dat is niet heel best Ik vind het lief dat je zo positief bent maar ik denk echt niet dat het raak is.. en inderdaad nog niet ongesteld maar vrees wel dat het vandaag of morgen nog komt..
De andere meiden dachten aan een vroege miskraam en nu nog HCG in mn lijf waardoor die testen dus zo hebben gereageerd en nog licht reageren..
Kimberley - schreef op 19-01 om 12:09
Op deze testen zijn ze de streepjes wel allemaal veel donkerder...
Tess89 - schreef op 19-01 om 12:38
Oja.. Zie t.. Ja dat is ook zo. Ik probeer maar de voordelen van 2 kindjes met meer leeftijdsverschil te zien. T gaat zoals t gaat. Laat je weten als je de huisarts hebt gebeld?
Kimberley - schreef op 19-01 om 13:17
Ja ik ga ze denk ik rond 13:45 - 14:00 bellen. Om 14:30 komt mijn vriend thuis vandaag dus ik hoop dan ook wat meer informatie te hebben als ik het hem ook ga vertellen...

Heb wel lichte buikkrampjes
Kimberley - schreef op 19-01 om 13:20
Nee nog steeds geen bloed.. zelfs geen bruine afscheiding meer.. goddamnit.
M92 - schreef op 19-01 om 15:01
Zo even bij gelezen en ben erg benieuwd naar je bloeduitslag kimberley!! Want het is nog steeds een streepje inderdaad... Al begrijp ik het verhaal van die vroege miskraam ook wel. Maar zou je dan niet nu toch ook wel al wat bloed moeten verliezen...? (geen idee hoor) 
Nijn - schreef op 19-01 om 15:03
Pff hier is het aftellen begonnen... maandag mijn NOD. Ik voel niets anders dan de rondes hiervoor waardoor ik denk dat het nu ook niet is gelukt. Maar ik blijf het spannend vinden en per dag echt de uren aftellen.
Kimberley - schreef op 19-01 om 15:03
Ik ook niet eigenlijk.. volgens Clautjuh op het forum zit er nog lichtelijk HCG in mn lichaam waar de testen dus op reageren en zolang HCG in je lichaam zit kun je niet ongesteld worden. Dus het moet eerst uit mijn lijf zijn en daarna kun je pas ongesteld worden.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan