Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

meid22 - schreef op 20-02 om 13:03
@Kimberly, ben inderdaad al een tijdje actief ;-) eerst had ik ook een ander account maar was me wachtwoord kwijt dus heb toen nieuwe aangemaakt ;-) 
Kijk eigenlijk alleen maar naar die dag uit, moet wel zeggen dat ik in me hoofd nog wel veel met kleintje bezig ben en daardoor wat minder focus op de bruiloft ;-) gisteren te horen gekregen dat me nicht 3 maanden zwanger is, ben blij voor hun natuurlijk maar doet ook wel beetje pijn als iemand van O dichtbij wel zwanger is.
Hoop echt dat we 29 maart goed nieuws kunnen krijgen waarmee we weer verder kunnen  ;-) 
Hoe gaat het met jou?
978 antwoorden en 30137504x bekeken
Kimberley - schreef op 20-02 om 14:26
Ik hoop het ook zo voor jullie lieverd!

Als het kon had ik er nu 1 aan je gegeven. Kon het allemaal maar zo makkelijk.

Probeer hoe moeilijk het ook is je toch op het andere positieve te storten. Je bent echt nog ontzettend jong als je ik je naam moet aanhouden? Eerst lekker trouwen en dan kun je je weer storten op dr volgende stap!

Het gaat hoe dan ook goed komen. Jullie krijgen een kindje met sowieso jou genen!
meid22 - schreef op 20-02 om 14:51
Ben deze maand 23 geworden en mijn verloofde is 28 ;-) bedankt voor je lieve woorden 
Mylanboaz88 - schreef op 21-02 om 12:40
Iemand van jullie tips tegen de extreme vermoeidheid
Kimberley - schreef op 21-02 om 13:36
Pfooee... geen idee?

Heb je al geneusd op internet?
Tess89 - schreef op 22-02 om 19:59
Wat is het weer stil!! Hoe is het met iedereen? Kim heb je nog getest?

Ik ben dinsdag ongesteld geworden... precies wat ik verwacht had. Maar nu valt me steeds op dat ik 10 dagen na eisprong steeds ongesteld wordt. Kan dit misschien negatief zijn om zwanger te worden? Aangezien innesteling vaak op dag 9 is? 
Kimberley - schreef op 22-02 om 21:09
Hmmmm dat is wel een serieus goede vraag.... daar zeg je me wat en idd je hebt op dag 9 meestal innesteling.

Ik heb vandaag getest. Lekker omo wit wel helaas. Pfffffff. Nog niet ongesteld. Geen krampen. Geen niks nada noppes. Ik heb nergens last van ook geen zwangerschaps kwaaltjes ofzo. Moet zondag ongesteld worden... denk dat het toch volgende ronde gaat worden. Helaas.

Ik vind t een goede vraag die van 10 dpo en dan ongi elke x...kan je dat nergens opzoeken?
Tess89 - schreef op 23-02 om 09:24
Oh nee balen kim! Maar je zit nog voor je nod. Wanneer teste je de afgelopen keer positief? 
Weet iemand anders misschien of 10 dagen na eisprong ongesteld worden normaal is? Heb natuurlijk op gegoogeld maar kom er niet echt uit. Ga volgende week denk ik maar even na de huisarts deze vraag stellen en kijken of ik bloed kan laten prikken. Heb namelijk al een tijd wat rare klachtjes waarvan ik nu denk misschien heeft het daarmee te maken dat t nog steeds gelukt is. Dan kunnen we iig wat uitsluiten. Als ik meteen zwanger was geweest had er nu al een baby op mn buik gelegen.. 
Merel - schreef op 23-02 om 09:59
Tess, dat kan geen kwaad hoor! Dan is bij jou die fase wat korter en nestelt het eitje iets eerder!
Kimberley - schreef op 23-02 om 12:29
Uhmmm vier dagen voor nod! Heb wel het idee net iets van oranjige afscheiding te hebben gezien dus hopelijk word ik braaf ongesteld zondag en niet nog later.

Ik zou idd ook ff de ha bellen en deze vraag voorleggen. Zou het toch ook wel zeker willen uitsluiten. Weet je zeker dat je eisprong tien dagen voor je nod plaatsvind? Jij doet niet aan ovu testen toch?
Tess89 - schreef op 23-02 om 13:15
Ja dat heb ik altijd ook als de testen omo wit blijven, dan hoop ik altijd maar snel ongesteld te worden zodat je weer door kan en niet nutteloos hoeft te wachten.. zo voeld dat dan. Maja blijf toch een beetje hoop houden voor jou!! 
Dankje merel! Bel binnenkort de ha wel even. Thanks!
Ja heb de afgelopen maanden ovu testen gebruikt en dit ook bijgehouden in de app.. ook voel ik mn eisprong duidelijk.. het was me steeds wel opgevallen niet de 14 dagen te halen maar had er nooit iets achter gezocht. Nu heb ik al maanden.. een schorre stem en spierpijn in mn benen (voelt als grieperig) en echt heel moe.. In mn omgeving valt het nu ook steeds op dat ik vaak amper meer een stem heb.. dacht zelf steeds aan virusjes die ik steeds oppak aangezien ik met kinderen werk. Mn collega heeft schildklier problemen en die zie van de week dat ik echt even bloed moet laten prikken aangezien zij hier wel aan dacht. Had t gister op Google opgezocht en had bijna het hele lijstje aan klachten. Dus wil dit echt even uitsluiten en zeker weten dat dit geen invloed heeft op het zwanger worden.. 
Tess89 - schreef op 23-02 om 15:58
Lief merel! Die had ik inderdaad ook gelezen.. dan is 10 dagen denk ik niet zo erg.. houd jullie op de hoogte!!
Kimberley - schreef op 23-02 om 19:28
Ja houd ons maar op de hoogte. Word maandag pas afspraak maken denk ik?

Ik hoop dat ik morgen of overmorgen ongi word. Het komt er hoe dan ook aan! Dus zwanger ben ik echt helaas niet.

Op naar de volgende ronde. Keep your hed up!
Merel - schreef op 23-02 om 20:33
Je weet nooit Kim! Ik voelde ook alsof ik ongi zou worden...
Nijn - schreef op 24-02 om 08:11
Ik ben helaas weer ongesteld geworden en ga door naar de volgende ronde... begin het zat te worden dat het niet lukt.
Tess89 - schreef op 24-02 om 14:55
Balen nijn! Was je al bij de huisarts geweest? Weet het even niet meer. 
Kimberley heb je nog getest vanmorgen? Of toch ook ongi geworden? 
Kimberley - schreef op 24-02 om 17:25
Ahh sneu Nijn. Hoeveelste ronde?

Ik zit nog steeds op bruinige afscheiding maar is echt wel nu wat donkerder bruin dus ik zie het elk moment komen..
Nijn - schreef op 24-02 om 19:34
Ik denk dat wij nu ronde 15 in gaan. Heb het niet geteld. Maandag weer bloedprikken en dan over 2 weken weer bij de gynacoloog om alle test en resulaten te bespreken. Even een verdrietig en down momentje ...
Tess89 - schreef op 24-02 om 20:45
Oh Nijn.. echt niet leuk! Tuurlijk is het verdrietig als je al zo lang geduld moet hebben. Heb je al eerder bloed laten prikken en loop je al langer bij de gynocoloog? Hebben ze al onderzoeken gedaan? Hoop zo dat jullie snel goed nieuws krijgen!! Je mag trots op jezelf zijn! 
Mylanboaz88 - schreef op 25-02 om 18:11
Hoi dames 
Hoe gaat het met jullie
Was even iets stil, maar ben de hele tijd zo moe en een hoofdpijn hihi
Maar wel heel onzeker
Laat het maar snel de 14de zijn
Nijn - schreef op 25-02 om 22:09
Tess we staan aan het begin van de medische molen. Een gesprek met wat onderzoekjes gehad en over anderhave week het tweede gesprek. Hopelijk dan al meer duidelijkheid waarom het zo lang duurt. In ieder geval meer duidelijkheid over mijn hormonen en de zwemmers van mijn vriend.
Kimberley - schreef op 26-02 om 01:44
Ik herken je teleurstelling Nijn.

Hier zaterdagavond toch ongesteld geworden. Hoe bij jou nu Tess?

Ik ben het eigenlijk wel zat.. iedereen word zwanger om me heen. Vandaag weer twee aankondigingen. Pfff kan het niet uit staan.. niks persoonlijks. Ik wil het gewoon zo graag...
Merel - schreef op 26-02 om 03:16
Balen Kim en Nijn! Voor jou fijn dat je straks weet of alles goed zit lieverd. En na 15 mnd zullen ze echt gaan helen.
Merel - schreef op 26-02 om 03:17
Helen = helpen
Tess89 - schreef op 26-02 om 13:53
Nijn.. wat spannend voor jullie! hoop dat jullie snel duidelijkheid hebben en dat ze snel gaan helpen. 
Mylanboaz88.. dat klinkt nog steeds echt zwanger haha.. kan me voorstellen dat je er soms onzeker van wordt. Nog even wachten en het is zover!
Kim.. wat balen dat je toch ongesteld bent geworden. Hier ook nog steeds. Vanmorgen naar de huisarts geweest en ook meteen bloed laten prikken. Kan vrijdag bellen voor de uitslag. Heb ook meteen gevraagd over die tijd tussen de eisprong en ongi worden. Hier kon ze niet echt een duidelijk antwoord op geven. Moest eerst maar even de uitslag afwachten. En dan in mei/juni moeten we samen langs komen als ik nog niet zwanger ben. Dan zijn we een jaar bezig. 
Merel - schreef op 26-02 om 17:03
Wel fijn Tess dat je even nagekeken kan worden! Een jaar is niet heel gek hoor, ik duim natuurlijk dat je tegen die tijd al een bol buikje hebt!
kim - schreef op 26-02 om 18:16
Heee meiden wat stil van deze kant maar lees wel mee afentoe. Ik heb een vraagje zou ik nou echt niet op vakantie kunnen gaan deze zomer naar bijvoorbeeld Mexico? Is het echt nou zo gevaarlijk? En moet je ook echt 3 maanden na je vakantie seks hebben met een condoom? Hopelijk kunnen jullie me helpen! 
Tess89 - schreef op 26-02 om 19:54
Merel.. Heb geen bloed laten prikken voor het niet zwanger worden hoor. Heb wat andere klachten die maar niet over gaan.. al een paar maanden schorre stem en soms einde van de dag amper meer een stem, laatste tijd erg moe en spierpijn  in mn benen. Kan een gek virus zijn, schildklier.. als ze niks kunnen vinden na de KNO arts. Maar mocht t wel met mn schildklier te maken hebben dan kan dit er ook mee te maken hebben dat t nog niet gelukt is.. 
Hoe is t verder met jou Merel? Hoe staan jullie erin? Nog geduldig aan het wachten op een cyclus? Wordt je niet ongeduldig van ons met verhalen over ongi, eisprong en zwanger worden?
Tess89 - schreef op 26-02 om 20:01
Hi kim! Wat leuk dat je er weer bent! Kun je niet helpen met je vraag.. geen idee!! Hoezo moet je 3 maanden sex hebben met condoom? Je haalt toch beide je vaccinaties? Anders bel je toch even de GGD met deze vraag. Die vraag zullen ze vaker krijgen.. hoe gaat het verder met je?
kim - schreef op 26-02 om 20:25
Heeee Tess. Omdat daar de zikamug is.en dat is slecht voor een ongeboren baby of slecht als je zwanger wilt worden.  En als je dan terug komt moet je beschermde seks hebben. Het gaat denk ik een andere vakantie bestemming worden. Ja het gaat wel goed hoor Tess. Met jou? Leuk dat je weer reageert. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan