Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Kimberley - schreef op 11-01 om 11:50
Hahaha ja dit systeem is zo irritant.. je moet hem eerst als het ware via hier toevoegen en dan daarna nog een x reageren met foto toevoegen en dan kan je hem aanklikken.
978 antwoorden en 29988635x bekeken
Merel - schreef op 11-01 om 17:43
M92, nog steeds goed nieuws dus! Morgen een knaltest dan?
M92 - schreef op 11-01 om 18:35
Jaaa en nog steeds geen bloed. En geen bloed is goed he. Wel mega veel afscheiding, niet normaal.
Heb net nog eens vergeleken en ka hij is echt meer zichtbaar. Ik wil morgen overslaan en zaterdag weer testen. Zodat het hopelijk een dikke streep is. En als dat is dan bel ik maandag de verloskundige. Hoe grappig! Ben zelf kraamverzorgster namelijk. Dus ik mag het, hopelijk, van de andere kant gaan bekijken.
Heb verder eigenlijk geen kwaaltjes. Soms wat rekpijn in mijn baarmoeder. En vanmorgen was ik in de auto een heel klein beetje misselijk. Maar meer ook niet
Kimberley - schreef op 12-01 om 00:08
Oooooh wat spannend zeg ik kan niet wachten tot het zaterdag is 
M92 - schreef op 12-01 om 06:45
Haha het is me deze ochtend al gelukt! Dus dat is fijn. Nu hopen dat ik me na het werk in kan houden. En dan gewoon morgen ochtend testen. Merk al wat meer van t hcg in mijn lijf...
Was gisteren avond al on 7uur helemaal gesloopt.. En hoofdpijn had ik joh... Maaar acj als het hier bij blijft vind ik die kwaaltjes nog een fijn bewijs ook hahah
kim - schreef op 12-01 om 07:30
Hooi Kimberly.
Wij zijn vorig jaar april gestopt met de pil.
Ik heb ook afgelopen maand ovulatie testen gebruikt.
Maar helaas gister avond ongesteld geworden.
Hopelijk zijn we allebei snel zwanger en mogen we van een wondertje gaan genieten.

Groetjes kim
Kimberley - schreef op 12-01 om 08:10
Hoi Kim!

Gezellig
Hoelang zat je aan de pil voordat je ermee stopte? Hoe oud zijn jij en je vriend/man/vriendin(who knows)?

Had jij tijdens het testen met ovulatie testen ook al positieve testen?

Spannend he! Ik moet bijna ongesteld worden. Het moment van de waarheid.

Volgens mij hebben onze families het al een beetje door.. ik heb de griep te pakken en vertelde dat tegen me moeder en toen zei ze gelijk "ben je zwanger?" Ik zeg "neeeee dat kan helemaal niet gekkie".

Hahahaha ooooohoooooh ik kan niet liegen en ik haat liegen maar nu moest ik wel!
M92 - schreef op 12-01 om 08:48
Oooh ik vind fat ook zo lastig. Ik heb gelukkig een vriendin en die woont vlakbij rotterdam, dat is vanaf ons best een eind weg. Zij is nu ook net zwanger. We weten het dus van elkaar. En daar kan ik mee kletsen gelukkig. Verdervind ik het ook heel moeilijk om het stil te houden. Maar ik denk maar aan de gezichten als we het straks vertellen. 
Wij eten ook nog eens op woensdag bij mijn schoonouders en op donderdag bij mijn ouders. Dus hoop dat het de komende weken geen probleem gaat zijn met eten...  
kim - schreef op 12-01 om 09:40
2 jaar de prikpil en 2 jaar een inplanon. Ik ben 22 jaar en mijn man 25 jaar. Ja ik had idd ook positieve testen. Ik hoop dat je straks positieve zwangerschaps test heb. 
Kimberley - schreef op 12-01 om 09:48
Hahaha ja dat word een opgave M92

Ik hoop echt op een nog duidelijkere test morgen. Zou echt geweldig zijn.

@Kim, ook al zo jong getrouwd! Ik heb het gevoel dat ik helemaal achterloop. Mooie leeftijd ook om mama te worden. Ik wilde ook altijd al jong moeder worden maar dat is een beetje aangepast haha.

Ik hoop ook op een positieve test maar ik denk het niet. Ik voel me niet anders en voel lichamelijk ook helemaal niks. Ik heb geduld. Jij moet nu dus de rode zee gaan uitzitten en dan kan je weer proberen! Wel netjes om de dag seks met je man?
kim - schreef op 12-01 om 10:24
@kimberly.
Ja ik was 21 toen ik verloofd was. Ja ik wil ook als het lukt jong moeder worden. Maar alles op ze tijd toch. Idd kan ik het nog even uitzingen. En dan weer opnieuw proberen. Ja idd doen wij het om de dag seksen. Jullie ook? Wel fijn om het te kunnen delen he? 
We zijn nu 9 maanden bezig. Jullie?
Kimberley - schreef op 12-01 om 15:23
Oh mijn god. Ik had een heel verhaal getypt druk ik op de terug knop. NEEEEEE

Hier gaan we weer opnieuw;
Wij hebben inderdaad ook seks om de dag. 23/24 december was mijn laatste menstruatie dag en over vijf dagen moet ik weer ongesteld worden (hoop van niet). Alhoewel ik wel een voorgevoel heb dat ik het wel gewoon ga worden.

Ik ben in juni gestopt met de pil en toen gingen we er gelijk voor maar mijn eerste natuurlijke menstruatie heeft zich 54 dagen laten wachten toen wist ik wel dat ik echt op 0 moest hopen want me lichaam moest gewoon ontpillen na tien jaar pil gebruik. Toen besloot ik halverwege september een operatie te ondergaan en daarvoor moest ik onder narcose en dat wilde ik zo graag dus toen hebben we heel even een pauze ingelast. 1 december ging ik onder het mes. Twee weken herstellen en 23/24 laatste menstruatie dag en toen hebben we het weer opgepakt. Dus na de pauze is dit nu weer opnieuw mijn ronde 1.

Ook zat het me toen die tijd niet lekker dat me zus nog niet zwanger was want die was al langer dan een jaar bezig en het had haar denk ik wel pijn gedaan als ik haar voor was. Dat wilde ik haar echt niet aan doen maar die is nu......14 weken. Jeej! Ze krijgt een jongen. Dus ik word sowieso tante en dat vind ik echt geweldig en al helemaal voor hun. Maar wat zij niet weet is dat ik het nu dus probeer. Ik denk dat ze wel allemaal een flauw vermoeden hebben omdat ik soms onbewust steken laat vallen. Dan denk ik achteraf waarom zei je dat nou...

Dus ja dit forum is echt een opluchting dat je hier alles kwijt kunt en kunt delen met de vrouwen die hetzelfde hebben.
kim - schreef op 12-01 om 15:36
Zonde van je lange typen haha. Gewoon rustig afwachten. Ik hoop het ook voor je. Bij mij is het ondersom ik ben dan lekker bezig als mijn zus. En mijn zus stopt met de pil en die is meteen zwanger! Nu ook alweer 29 weken. Dus ik word ook tante. Maar ik vind het heel moelijk dat het bij haar meteen raak was. Maar ik heb haar vertelt nu dat we bezig zijn en ze steunt me wel.
Ik ging een paar weken terug mee naar het ??Tjes spreekuur wat was dat moelijk zeg. 
Ik vind het fijn dat ik met jou kan kletsen en mijn hart kan luchten.
Kimberley - schreef op 12-01 om 15:32
Oja ik wilde jullie nog iets onsmakelijks vragen.

Ik slik foliumzuur elke dag tijdens het eten of net na het eten maar ik ben dus echt de afgelopen twee dagen echt zo erg aan de diaree. Sorry heel vies. Last van winderigheid en opgeblazen gevoel. Ik eet niks. Ik heb tot nu toe gewoon nog niks gegeten maar 1 koffie gedronken. Ik weet dat het slecht is en er liggen twee mandarijnen voor me neus maar ik moet er echt niet aan denken om te eten. Plus, ik ben echt super emotioneel. Echt zo stom! Ik had gisteren een onenigheidje met me vriend en savonds alweer uitgesproken maar vanochtend stuurde hij een appje van "ik wil geen ruzie met je en het was een stomme discussie het sloeg nergens op, ik wil jou niet kwijt en ik kan ook zeker niet zonder je, soms lijkt het alsof ik van steen ben maar het doet mij echt wel wat als we zo een ruzietje hebben en dat is echt zo ik hou zielsveels van je". Dat vond ik zo lief! Zat ik als een klein kind te huilen in me bed in me eentje. Een reclame op tv? Of een filmpje van een stel op youtube waarin de vrouw verteld aan haar man op kerst dat ze zwanger is van hun eerste. Nouuuuu ik heb me echt in moeten houden en ik ben dus juist echt geen huilebak. Ik huil nergens om tenzij ik een dierbaar iemand verlies.

Ik weet niet of jullie dit ook hebben? Ik heb het dus opgezocht en er stond letterlijk als je hier last van heb dat je de huisarts moet informeren maar ik ben niet zo van gelijk naar de huisarts gaan...
Kimberley - schreef op 12-01 om 15:36
Nou als jullie willen huilen moet je dit maar kijken;


https://youtu.be/WzHhTrQWAMg
M92 - schreef op 12-01 om 15:40
Dames!!!! Kimberley, let op komt de test van zojuist aan!!! (als t me lukt) 
kim - schreef op 12-01 om 15:41
Ik slik idd ook folimzuur en heb daardoor ook diaree????. Ik huil Sowieso al om dat soort dingen. Je moet wel echt iets eten hoor. Ik ken het gevoel heb het namelijk zelf ook vaak. Hahaha wel heel lief zeg van je vriend. Ik ga liever ook niet meteen naar de huisarts 
M92 - schreef op 12-01 om 15:43
Tess89 - schreef op 12-01 om 17:14
Ahhh prachtig filmpje! 
Jeehh!! M92 een echt streepje! Je kon het toch niet laten om tot morgenochtend te wachten? Gefeliciteerd!! 
Ik ben helaas ongesteld geworden. Nu nog heel licht maar zo begon het vorige cyclus dus ook. Zit nu 12 dagen na eisprong.. vorige cyclus begon t toen ook licht en precies op nod brak t echt los.. baal zo enorm! We hadden er beide zo'n goed gevoel over.. was gister onwijs misselijk, hoofdpijn en gespannen borsten dus had echt goede hoop..
Kim... ik ben sinds mn spiraaltje er uit is gehaald in juni ook zo emo.. ik denk dat t komt doordat ik geen hormonen heb. Voel me zonder de pil of spiraal ook niet zo lekker.. echt soms wel een beetje down. Vooral tussen eisprong en menstruatie. En ook onwijs emotioneel. Voelde me tijdens me vorige zwangerschap echt heerlijk qua hormonen. Herkent iemand dit ook?
kim - schreef op 12-01 om 17:32
Ik heb het zelfde tessa. Aah ook ongesteld geworden! Ik ook gister was ook zo teleurgesteld.hoe lang zijn jullie nu bezig?
Tess89 - schreef op 12-01 om 17:53
We zijn nu ruim 7 maanden bezig. Voelt onwijs lang maar weet ook dat er vrouwen zijn die veel langer moeten wachten op een zwangerschap. Voor mn zwangerschap van ons dochtertje was ik bij de 6de maand zwanger. Toen had ik 10 jaar aan de pil gezeten dus duurde toen ook even voordat er een regelmaat in zat. Nu meteen nette cyclussen van 31/32 dagen, dus had niet verwacht over die 6 maanden te gaan. Is nu toch steeds een teleurstelling. Ben zo bang dat er iets is beschadigd ofzo tijdens de bevalling of placenta verwijdering die ik toen heb gehad. Waarschijnlijk kan dat helemaal niet hoor.. maar kan nu even niet meer zo positief denken.. maja als ik het later relativeer weet ik ook dat het nog helemaal niet zo lang is en een jaar heel normaal is.
Hoe lang zijn jullie al bezig? En gaan jullie voor t 1ste kindje?
kim - schreef op 12-01 om 18:16
Wij zijn bezig vanaf 5 april vorig jaar. En idd bezig voor het eerste kindje. Mijn zus was na de 2de maand zwanger. Dat was echt zo snel!
Heb jij ook ovulatie testen gebruikt?
Tess89 - schreef op 12-01 om 19:03
Oh lees het nu terug inderdaad.. dat lijkt me moeilijk. Maar gelukkig steunt je zus je wel. Ja gebruiken nu een aantal maandjes ovu testen dus doen het op het juiste moment. Daar ligt het niet aan.. Hoop dat we allemaal snel een positieve zwangerschaptest in handen hebben!!!
kim - schreef op 12-01 om 19:21
 Ja het is ook heel moelijk. Maar we kunnen Er gelukkig wel over praten. Wij hebben seks om de dag of wannner we zin hebben hahaha. Ja dat hoop ik zeker ook. Nu heb ik echt Mega last van mijn menstruatie. Jij?
Tess89 - schreef op 12-01 om 19:41
ja wij ook om de dag rond de vruchtbare periode en verder wanneer we zin hebben. Elke dag schijnt ook niet goed te zijn voor de kwaliteit van t zaad..
Ik nog niet zoveel last omdat t nu heel licht begint. Maar soms begint het bij mij ook heel heftig.. dat is elke maand anders. Hoe lang duren jou cyclussen? En hoelang zit er bij jou tussen de eisprong en mentruatie?
kim - schreef op 12-01 om 20:03
Word elke keer de 11de van de maand ongesteld tot de 14de meestal. Dus mijn cyclussen zijn 29 dagen ongeveer. 28ste de eisprong en dan de 11de ongesteld. Weet niet of dat normaal is??
Tess89 - schreef op 12-01 om 20:14
Ja 29 dagen is heel normaal hoor. Fijn dat het zo regelmatig is! 
Vind het ook zo moeilijk te beseffen dat je sex hebt precies in de goede periode en een zwangerschap uitblijft.. 
kim - schreef op 12-01 om 20:44
Nou precies. Op de goeden dagen seks hebben en net wat je zegt niet zwanger worden. Zo frustrerend. Maar we moeten vol blijven houden Tes. Ik twijfel zelfs soms of ik wel vruchtbaar ben. Maar ik ben super jong. Ik blijf dat gevoel hebben zo stom Eigelijk. Maar mijn man zegt dan doe niet zo gek en heb geduld. Ken je dit gevoel?
Merel - schreef op 12-01 om 20:57
Ja maar je moet je ook bedenken hoe klein die kans is. Een eitje doet er geloof ik 12 uur over om in de baarmoeder te komen en blijft dan een dag leven (toch?). Zaadjes doen er ook een paar uur over om op de juiste plek te  komen, moeten eerst de juiste weg vinden in een voor heb zeer vijandige omgeving en dan nog het eitje vinden en binnendringen. En dan moet het eitje zich nog innestelen, de celdeling moet goed gaan... wat een enorm wonder toch? En jullie hebben vast allemaal snel ook een kleintje in jullie handen!!
kim - schreef op 12-01 om 21:06
 Je hebt gelijk merel. Is allemaal niet zo simpel. Hoe oud is jou kleintje? Het is een enorm wonder als het lukt. Hoe lang duurde het bij jou? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan