Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Nijn - schreef op 02-03 om 20:47
Bij mij altijd 4 dagen
978 antwoorden en 30130762x bekeken
Tess89 - schreef op 03-03 om 00:31
Oh echt nijn.. lijkt me heerlijk! Begint het bij jou dan wel ineens met helder bloed? Want ik heb vaak de eerste dagen heel licht en daarna echte ongi helder/rood.. Dit heb ik dan meestal een dag of 4 a 5 en daarna weer een paar dagen heel licht.. dus niet 10 dagen heel heftig hoor.
Merel - schreef op 03-03 om 06:34
Bij mij ook 4 dagen, misschien 4,5. Begon altijd met bruin bloed bij het afvegen in de avond. Dan meestal in de nacht echt ongi en dan drie dagen helder rood en nog een dag wat restjes! Wat ik altijd wel gek vindt; je lichaam zorgt ervoor dat je de juiste afscheiding hebt tijdens je ei en dat je dan ook veel zin hebt. Dat is logisch, maar waarom heb ik dan aan het einde van dag twee ook altijd weer super veel zin? Dat is niet logisch!
Nijn - schreef op 03-03 om 18:54
Bij mij knalt het er idd meteen in, 3 dagen hevig en 4e nog heel licht. Maar heb er erg veel last van, kom de eerste 2 dagen niet zonder pijnstillers door en ben de week er voor mega chagrijnig. 
Tess89 - schreef op 03-03 om 20:55
Oh Nijn dat lijkt me niet zo fijn! Vervelend! Dan heb jij het kort maar krachtig..

Merel.. ik heb ook vaak zin na mn menstruatie.. maja ik heb dan natuurlijk al ruim een week geen sex gehad. Of bedoel je dat je op dag 2 van mentruatie meer zin hebt?
Kimberley - schreef op 03-03 om 23:45
Ik eigenlijk altijd wel vijf goede dagen en de zesde dag is het vaak nog wel rooiig bruinig afscheiding. De laatste loodjes.

Oh meid22 ben echt benieuwd! Je hebt echt een lieve verloofde.. eerlijk is eerlijk. Hij zou letterlijk alles voor je doen en dat bewijst hij nu ook wel. Stiekem hoop ik nog steeds dat ze ergens zaadjes kunnen vinden. Ik zou het geweldig voor jullie toch beide een biologisch kindje te krijgen. Hopen op het beste en houd ons op de hoogte!

Inderdaad op naar nieuwe ronde dames! Merel jij al ongesteld geworden,
Merel - schreef op 04-03 om 07:21
@Tess, ja ik bedoel de twee dagen die lichter zijn al, gek hé?

@Kim; helaas nog niet! Ik wil nog een maandje door met bv!
Mylanboaz88 - schreef op 04-03 om 08:02
Oh dames hoop zo dat het in de volgende ronde gaat lukken
Ik lees gewoon mee en duim voor jullie
Gun het jullie zo
Allemaal schatten die een klein wondertje mogen krijgen
Merel - schreef op 04-03 om 08:30
Lief en voor jou ook schattie!
Mylanboaz88 - schreef op 04-03 om 10:00
Ik wacht in spanning op de 14de dan hoop ik dat alles goed te zien is op de echo
Kimberley - schreef op 04-03 om 22:51
Ik lees ook gewoon mee haha! Spannend mylanboaz 
Merel - schreef op 05-03 om 06:30
Bah, maandag! Iemand nog leuk nieuws te melden?
meid22 - schreef op 05-03 om 07:20
@Kimberley daar heb je zeker gelijk in, hij zou echt alles voor mij doen als ik bijvoorbeeld naar de Hunkemöller beurs wil dan gaat hij met mij daar heen (ik heb geen rijbewijs) en helpt hij mij ook met zoeken als ik bijvoorbeeld zeg dat ik nog een bijpassend broekje zoek ;-) en ik hou heel erg van tuinieren en spaar dus ook die moestuintjes van de Ah, heb er al behoorlijk veel maar als hij vraagt op zijn werk (in de ouderenzorg) vaak of hij misschien een paar van hun moestuintjes mag voor zijn vriendin, om mij blij te maken dus dat bewijst wel hoe super lief hij is  
De 29e gaat hij alleen naar het ziekenhuis omdat ik nog maar 5 vrije dagen heb op mijn werk en deze vast nog hard nodig zal hebben gedurende het medische traject ;-) 

@Merel weekend gaat altijd zo snel voorbij he, in dit geval voelde het nog sneller omdat wij een nachtje bij Van der Valk waren

Liefs 
Kimberley - schreef op 05-03 om 07:57
Aww wat een lieverd heb je dan te pakken hoor. Je gaat terecht met hem trouwen. Bij zo een man weet je gewoon dat je goed behandeld zult worden en dat hij niet in staat is om je te belazeren met bijv een andere vrouw want hij is te verliefd op je.

Die van mij is net zo. Brengt me overal heen (ik heb wel een rijbewijs) maar omdat ie dat leuk vind en ook zeker weet dat ik dan veilig aankom en hij haalt me dan ook weer op als ik bijv naar een bios ga met een vriendin ofzo of wat drinken. Hij draagt mij ook echt op handen maar hij geeft ook tegengas daar waar ik het nodig heb  ik kan nogal een bijdehandje zijn en dan temt ie me weer even. Vorige exen zeiden altijd ja en amen en vonden alles wat ik vond net zo. Hadden geen eigen mening en dat ging vervelen 

Hier niets spannends gedaan eigenlijk.. druk gehad met werk dus was ff een beetje me rust pakken. Jullie nog wat spannends gedaan?

Ik zit te twijfelen om deze ronde geen ovu testen te gebruiken maar dan ben ik bang dat ik erna paranoia van word dat ik niet weet wanneer me nod is en dat ik dan misschien niet zwanger word omdat ik er dan weer te weinig mee bezig was... wat denken jullie...
Nijn - schreef op 06-03 om 10:10
Ik gebruik ze niet en ga uit van mijn langste cyclus, pas als die tijd voorbij is en een nod dag daarna pas evt. Testen 

Geeft mij veel rust 
kim - schreef op 07-03 om 07:13
Ik had gister avond bij het plassen oranjeachtige bloed. En heb mega veel krampen. Moet zaterdag ongesteld worden. Vannacht voor de zekerheid met een tampon geslapen maar nu helemaal niks. Zo raar. Wie weet wat het is? 
Tess89 - schreef op 08-03 om 17:40
Even een tijdje niet op t forum geweest.. ohjee... hoe is het nu Kim?
kim - schreef op 08-03 om 21:23
Tess helaas gister ongesteld geworden. 3 dagen te vroeg. Heel vreemd. Heb een hele regelmatige cyclus. En hoe is het met jou?
Tess89 - schreef op 09-03 om 07:59
Jammer Kim! Echt niet leuk!! Het gaat een keer raak zijn!! Wat raar ineens drie dagen vroeger, weet niet waar dit aan ligt.. ben er zelf achtergekomen dat ik altijd 10 dagen na ei ongi wordt.. ben zelf bang dat het eitje dan geen tijd heeft om in te nestelen. Maar lees op internet veel verschillende info en de meiden hier zeggen dat dit ook niets uitmaakt.. dus gewoon vertrouwen in je lijf houden! Maar merk dat ik het steeds minder positief inzie.. mag eigenlijk helemaal niet zuren want zijn pas 9 maanden bezig.. Maja het is zoo welkom he.. lijkt me zo geweldig een  broertje of zusje voor ons dochtertje!! Hoe sta jij er nu in? Kan je het al iets meer loslaten en ook met andere leuke dingen bezig zijn?
Mylanboaz88 - schreef op 14-03 om 20:18
Vanavond een mooie echo gehad
Ondanks dat ze geen ervaring heeft met echo's
Volgende week vrijdag daarom wederom een echo en 6 april krijgen we een termijnecho
Helemaal happy
Het hartje sloeg zo sterk en snel 
Prachtig om te zien
Kimberley - schreef op 14-03 om 21:16
Awww geweldig mylanboaz 

Wat goed nieuws zeg meis! Hoever ben je nu?
Mylanboaz88 - schreef op 14-03 om 21:50
Ik hou nog steeds mijn eigen berekening aan
Zij had geen ervaring met echo's maken maar toch een heel mooi hartje gezien
Misschien dat ik het de 23ste hoor en anders 6 april
Dan heb ik weer een echo
Kimberley - schreef op 14-03 om 22:32
En je eigen berekening is?
Merel - schreef op 15-03 om 05:56
Lief mylan!!!
Mylanboaz88 - schreef op 15-03 om 12:27
30 oktober is mijn eigen berekening
Kimberley - schreef op 15-03 om 12:36
Leuk Mylan! 

Ik ga het wachtbankje op. Piek is duidelijk geweest aan de testen te zien. We hebben flink geklust dus ik hoop nu ook wel is een mooie test in handen te hebben..
Tess89 - schreef op 15-03 om 20:33
Ahh wat super fijn Mylanboaz88!! Nu echt genieten!
Wat goed kim dat jou ovulatie al voorbij is! Je hebt er alles aan gedaan zo te horen. Hier mn ei nog niet gevonden helaas. Wordt weer een lange cyclus
Anne (Gast) - schreef op 15-03 om 23:20
Hallo allemaal
Ik ben nieuw hier en misschien rare vraag waar ik zo niet ergens het antwoord van kan vinden.
We zijn net vandaag begonnen met zelfinseminatie.
Donor was zenuwachtig wij ook voor ons allemaal eerste keer.
Nou was hij ook gespannen en had niet veel zaadlozing. Is er een bepaald aantal  wat je in je spuit moet hebben om naar binnen te brengen?
Sanne - schreef op 15-03 om 23:38
Ik meende zelf te weten dat hoeveel niet uitmaakt maar weet het niet geheel zeker.
Iemand anders?
Kimberley - schreef op 16-03 om 07:33
Nee volgens mij maakt iss hoeveelheid niet veel uit!

Het zijn er vooralsnog miljoenen. Dus hopen dat t raak is gegaan

Ahw das kak Tess wij liepen juist altijd gelijk op ....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan