Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Kimberley - schreef op 01-02 om 00:15
Ja heel spannend. Wanneer verwachten jullie iets te horen?
978 antwoorden en 30136669x bekeken
Merel - schreef op 01-02 om 00:18
Dat komt dan vast goed! Ze gaan je niet lek steken met grote naalden ofzo... ze gebruiken daarvoor een rietje en daar voel je niets van. Als je zwanger bent en gaat bevallen kom je zeker de nodige naalden tegen. Ook na de bevalling heb je serieus rekening te houden met hechten bijvoorbeeld. En misschien wordt het wel een keizersnede... misschien eerst die onnodige angst verhelpen?
Tess89 - schreef op 01-02 om 07:00
Ja heel begrijpelijk, dit moet je ook echt even door laten dringen en verwerken. Toch vindt ik het raar dat jullie niet meteen door mogen voor meer onderzoeken. Je wordt nu weer met zoveel onduidelijk naar huis gestuurd.. ze hebben toch tijd gehad om de uitslag van t zaadonderzoek.. Ze wisten dan toch dat t niet goed was? Dan had de gynocoloog ook even bij zijn collega uroloog naar binnen kunnen stappen of zn patiënten meteen dezelfde dag terecht kunnen. Vindt het echt belachelijk hoe ze dan met je omgaan en jullie met die onzekerheid laten zitten. Hoop dat er snel plek is. Sterkte!
meid22 - schreef op 01-02 om 07:29
We hebben geen idee wanneer we aan de beurt zijn/ iets horen we weten enkel dat de wachtlijst ongeveer 3 weken is, en als je aan de beurt bent is het eerst een intakegesprek en later komen pas de onderzoeken ;-) en heb ook geen idee hoe lang het dan duurt voordat je uitslagen krijgt.
Wanneer we de uitslag hebben dan moten we  weer terug naar de voortplantingsgeneeskunde om daar de mogelijkheden/vervolgstappen te bespreken.
Al met al zal dit zeker een lange weg gaan worden, en we waren natuurlijk al bezig vanaf oktober 2016 :-( 
Ben in elk geval wel blij dat we de stap naar de huisarts hebben gezet en deze hebben overgehaald ons door te sturen, werd zo moe van het jullie zijn nog jong, laat het los gepraat me gevoel zei gewoon dat ik moest weten of alles goed was voor dat ik rust had en uiteindelijk is dat maar goed ook.
Merel - schreef op 01-02 om 14:33
Laat het gewoon gebeuren lieverd!! Hebben jullie het al een plek kunnen geven?

Hoe is het met de andere meiden?
meid22 - schreef op 01-02 om 14:49
@Merel daar is het nu echt nog te vroeg voor is, denk dat we sowieso meer moeten weten over verdere mogelijkheden voor we het überhaupt een plaats kunnen geven 
Kimberley - schreef op 01-02 om 15:35
Ja de wond is nog vers...

Je gevoel zat dus toch goed al die tijd. Krom hoor die medische wereld.. je kunt niks behalve afwachten. Killing.
meid22 - schreef op 01-02 om 17:34
Ja klopt me gevoel heeft vaak gelijk, al hoopte ik echt dat het er nu naast zat ;-) online staat er dat de wachtlijst voor intake 50 dagen is echt ongelofelijk  
Tess89 - schreef op 01-02 om 18:46
Hier alles prima.. merk wel dat ik in mn vruchtbare dagen zit. Afgelopen dagen vruchtbaar slijm maar nu ineens niet meer. Volgens mn app zaterdag mn ei. Dus we maken t zeker weer gezellig in het weekend! Hoe is jou? En de anderen?
Kimberley - schreef op 01-02 om 20:17
Ja hier ook inderdaad wat meer slijm. Volgens mijn app maandag. We lopen op twee dagen verschil hahaha voor zover mijn ei dan ook echt komt. Verder gaat alles zn gangetje hier. De vlaggen hangen uit haha.

Oh jeetje meid wat erg... ik vind dit echt niet oke maar dat zullen alle stelletjes wel hebben die in hetzelfde schuitje zitten..
Kimberley - schreef op 01-02 om 23:00
Merel hoe gaat het bij jou? Wat is de stand van zaken?
Merel - schreef op 01-02 om 23:46
Hoi lieverd, helaas is het nog niet op gang gekomen. Maar het is ook zonde om te stoppen, zo mooi bv geven aan mijn kleine meisje! Wat raden jullie aan?
Kimberley - schreef op 02-02 om 09:16
Nee meis, ik zou bv blijven geven persoonlijk maar dat is een persoonlijke mening. Ik zou genieten van nu met je meisje. Dat is nu gaande. Je lijf is nu toch wel aan het reinigen
Tess89 - schreef op 02-02 om 10:04
Kim.. we lopen ongeveer gelijk hoor.. mijn cyclussen zijn zo aan t schommelen.. kan zo maar zijn dat je me gaat inhalen volgende maand. Afgelopen cyclus was 35 dagen ben benieuwd naar aankomende maand. Die van jou was natuurlijk ook langer maar hoop dat deze maand meer geluk gaat brengen voor jullie!

Merel.. ik zou lekker doorgaan hoor met bv als het zo goed loopt en je er zo'n goed gevoel bij hebt. Wat kim zegt we leven in het nu, dus nu lekker genieten van jullie meisje!! Heb je misschien al de ha of verloskundige gebeld? Misschien bestaat er wel een natuurlijk product die een natuurlijke mentruatie opwekt ofzo? 

Merel - schreef op 02-02 om 20:37
Lief meiden! Het is ook echt heel bijzonder samen dat te delen met ons meisje! Bedankt!!
Tess89 - schreef op 05-02 om 15:35
Wat is het stil op t forum! Heb je je ei al gevonden Kimberley?
Meid22.. hoe gaat het met jou en je vriend? Heb je er veel over kunnen praten met je vriend? En misschien met familie of een vriendin? Weet bijvoorbeeld familie het?
Hoe is dit voor de anderen? Weet iemand of je bezig bent om zwanger te worden? Bij mij niemand. Maar hierdoor krijg ik veel vragen wanneer de 2de komt vond het eerst niet erg maar nu vind ik het echt vervelend worden als iemand er om vraagt of opmerking over maakt. Dat het bijvoorbeeld wel tijd wordt..
Kimberley - schreef op 05-02 om 17:02
Oh vreselijk Tes.. ik kan dat ook niet waarderen hoor. Tenminste ik reageer vlot maar van binnen denk ik ja, wat als ik niet zwanger kan worden. Mensen denken niet echt na bij dit soort vragen...

Maar mn ei nog niet gevonden. Hoop hem vanavond te treffen zoals verwacht. Gisteren geklust en morgen weer. Had ik wel zo gepland als een soort van twee kansen. Een kans voor de eisprong en een kans na de eisprong hahaha.

En bij jou? Heb jij hem al gehad?
Tess89 - schreef op 05-02 om 19:25
Ja echt vervelend.. ik reageer dan ook lacherig maar van binnen ben ik echt geïrriteerd.. mensen denken  echt niet na inderdaad. Buikpijn is voorbij dus denk mn ei ook. Afgelopen 2 weken om de dag geklust.. morgen gewoon weer.. dan kunnen we er niet naast zitten.. hihi. 
Kimberley - schreef op 05-02 om 19:37
Hier ook hoor en aankomende week ook nog. Helaas voel ik me eisprong nooit...
Tess89 - schreef op 06-02 om 14:55
Pfff... en dan weer 2 weken wachten...izzy:
Kimberley - schreef op 06-02 om 23:11
Nog steeds geen positieve ovu test.

Wat is het stil he...

Geen Nijn meer geen Merel geen M92 geen Meid22 meer. Waar zijn jullie meiden?

Hoe is het nu met jullie?
Tess89 - schreef op 07-02 om 06:04
Oh echt niet Kim? Kun je een latere eisprong hebben na een vroege miskraam? Gewoon door blijven klussen.. misschien is hij gewoon wat later
Kimberley - schreef op 07-02 om 07:33
Ja ik heb eigenlijk geen idee.. ik denk het? Jij hebt niet getest he? Maar jij voelt hem dat is nog mooier. Wanneer heb jij hem gehad?
meid22 - schreef op 07-02 om 07:59
@Kimberley, lees nog wel af en toe mee maar niet met zo intensief, zijn nog steeds op het ziekenhuis aan t wachten en kan best nog een tijdje gaan duren helaas.
Gisteren wel bloeduitslag van mij gehad en die was helemaal goed dus dat is in elk geval wel fijn ;-)

Hoop dat je snel een positieve ovultaitiest hebt ;-) ik heb hem ook wel eens pas op dag 18 gehad 
Nijn - schreef op 07-02 om 11:57
Ik lees ook nog wel mee maar alles even op een laag pitje. 

Ik wacht op mijn ei ergens in de komende 3 dagen denk ik. En 14 februari naar de gyn. voor eerste gesprek.
Tess89 - schreef op 07-02 om 13:33
Spannend Nijn! Ben benieuwd hoe dan allemaal verder. Gaan ze gelijk onderzoek doen bij jou en zaadonderzoek? Of eerst alleen gesprek. Vindt je t Spannend?
Nijn - schreef op 07-02 om 18:29
Ik neem aan dat dat wel de eerste stappen zijn maar geen idee of ze dat direct gaan doen, ik laat het op me afkomen. Het is wel spannend maar gaat ook duidelijkheid geven wat het dan weer prettig maakt.
meid22 - schreef op 07-02 om 19:30
Bij ons was eerste afspraak dat verloofde zaad moest inleveren wat ze gingen onderzoeken, vervolgens afspraak samen (zelfde dag) waar nog wat vragen worden gesteld en daarna wordt er naar de eierstokken gekeken (ze plaatsen hiervoor een eendenbek en je benen gaan op steunen) daarna nog een inwendige echo waar ze naar de eierstokken en baarmoeder keken en keken hoeveel eiblaasjes er te zien zijn  aan beide kanten.
Bij ons hadden ze toen al de uitslag van het zaadonderzoek (normaal bespreken ze dit twee weken later).
Wanneer alles goed is sturen ze je weer naar huis om nog een half jaar te proberen, en mochten er afwijkende waarden worden gevonden dan gaan ze wel helpen ;-)
Kimberley - schreef op 07-02 om 21:39
Snap ik hoor Meid22. Hoe gaat het nu tussen jullie?


Nijn hoop ook dat je dan inderdaad wat meer duidelijkheid krijgt! Houd ons op de hoogte als je wilt 
Kimberley - schreef op 07-02 om 21:55
Ik denk dat M92 van de aardbodem is verdwenen met dr baby in dr buikje haha. Fijn voor haar  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan