Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

M92 - schreef op 19-01 om 15:05
Aah okee. Ja dat klinkt dan wel weer logisch... Al hoop ik voor je dat het alsnog goed is gewoon!! 
978 antwoorden en 30110349x bekeken
Kimberley - schreef op 19-01 om 15:06
Ik heb er een hard hoofd in, ik ga er nu maar gewoon vanuit dat ik ongesteld moet worden dan is de teleurstelling ook niet zo groot.

Maar time will tell!
meid22 - schreef op 19-01 om 17:12
@Kimberley vind het dan wel lang duren voordat het eruit is ;-) dus hoop voor jou dat het toch raak mag zijn spannend 
Kimberley - schreef op 19-01 om 17:18
Bedoel je het HCG meid22?
Hoelang duurt dat normaal dan?
Mylanboaz88 - schreef op 19-01 om 18:33
Niet leuk hier
Nog meer witte afscheiding en best klonterig en last van rugpijn
En geen idee wat het betekent heb pas over 9 dagen mijn nod
Mylanboaz88 - schreef op 19-01 om 18:40
Mylanboaz88 - schreef op 19-01 om 18:41
Dat kwam ik net tegen maar staat nog steeds niet wat de plakkerig/klonterig witte afscheiding betekent 
Kimberley - schreef op 19-01 om 18:44
Maar waarom heb je niet eventjes je HA gebeld?
Mylanboaz88 - schreef op 19-01 om 18:48
Dat ging niet heb vanaf vanmorgen 6.30 tot 17.30 gewerkt en toen ik kon bellen waren ze niet beschikbaar
Had geen mogelijkheid om tussendoor te bellen
Kimberley - schreef op 19-01 om 18:58
Ah das kak... maar ik denk dat het ook iets te maken heeft met de aankondigen van je ms of een reiniging
Kimberley - schreef op 19-01 om 22:21
@Nijn, spannend hoor! Klote wachtbankje. Ik snap nu wel waarom jij niet test voor NOD. Ik doe dat dus ook nooit meer. Dit was mijn eerste keer.

@Merel, leef je nog?

@M92, hoe voel jij je nu meid? Lekker zwanger? Al je mond kunnen houden met het etentje bij je ouders en schoonouders?
M92 - schreef op 20-01 om 01:06
Jaa voel me met vlagen enorm zwanger... Vanmiddag een zwangerschapsbroek besteld.. Want na een halve dag mijn eigen broek aan doet t zo'n zeer... Mijn darmen komen nu wat meer naar boven dus het zit niet fantastisch lekker... Ben dan ook wat misselijk en zodra ik mijn knoop en gulp open doen zakt het. Heb gelukkig nog niks gezegd! Woensdag aten we bijna varkenshaas, maar mijn man heeft ervoor gezorgd dat dat niet doorging hahah.
Morgen uiteten met vriendinnen ff overleven... Tapas... Hoop dat ee bij staat wat je niet mag eten als zwangere vrouw... 
Wij willen t namelijk echt nog niet vertellen. Pas na de eerste echo als die goed is. Dus nog ruim 3,5 week wachten en hopen dat het goed gaat...
En bij jou kimberley, al je ms aangebroken? 
Kimberley - schreef op 20-01 om 07:40
Hahaha ja dat zit ook veel lekkerder zo een broek!
En lastig met die tapas haha jeumig. Anders moet je je ziek melden ofzo hoe lullig het ook is..

Dat wachten duurt echt lang he voor je echo..

Nou werd toevallig net wakker van de zeurende pijn in me buik en toen dacht ik... ik ga wel even plasssn en toch even testen en kijken wat ie nu aan geeft. Totdat ik naast me bed stond en dacht... mhwaa... laat die test maar.
Ja, ik ben ongi geworden en flink ook!
Toch de vervroegde miskraam zoals ik al vanuit ging. Stiekem ben ik nu heel blij met me ms. Kan eindelijk verder en weet dus dat het niet zo is. Eindelijk geen onzekerheid meer!
M92 - schreef op 20-01 om 09:11
Ik heb de perfecte 'smoes' om niet te hoeven eten vanavond. Want ik ben weer tante geworden van een prachtig nichtje!!! En we kunnen vanavond er naartoe. Dus perfecr hahaha.
Ja ik denk dan maar zo: hoe langer wachten hoe leuker het is om straks iedereen te verrassen!

Aaaah kimberley, wat rot! Ik begrijp wel wat je bedoelt dat ke geen onzekerheid meer hebt. En nu weet je ook dat je misschien wel zwanger kan worden! Dat is fijn!!! Deze is alleen helaas njet blijven plakken. Op naar de volgende ronde en dan snel een positiveve test die positief blijft
Kimberley - schreef op 20-01 om 10:34
Aaaaaah wat leeeuk! Gefeliciteerd!! Geweldig  hoe heet ze?

Ja precies, ik ben er goed onder. Jammer maarja we zijn net begonnen ik mag niet zeuren
meid22 - schreef op 20-01 om 10:48
@Kimberley wat naar dat het toch is doorgebroken  vind het heel knap van je hoe je er op reageerd het was nog heel pril maar snap dat je ook telleurgesteld wordt al heb je nu wel duidelijkheid
Ik had net positieve ovulatietest de test streep was donkerder dan de controle
Gisteren brief van ziekenhuis gehad daar kunnen we 30 januari heen voor eerste onderzoeken en dan 14feb de vervolgstappen   spannend 
Kimberley - schreef op 20-01 om 10:53
Oh Meid22 wat spannend!! Dat word klusssn 

Ja gisteren een paar tranen laten vallen maar goed ik ben van mening dat alles gebeurd met een reden. Misschien zat er al iets niet goed.. geen idee. Ik ga gewoon weer een ronde mee met jullie en met Tes!
meid22 - schreef op 20-01 om 11:01
Jaa zeker heel spannend ga vanmiddag ook trouwjurken passen wat ik ook echt heel spannend vind
Ja ik begrijp wat je bedoeld, en wat traantjes laten is juist ook goed want dat kan ook opluchten is fijner dan ermee blijven zitten ;-) heb zelf ook regelmatig een traantje gelaten als de menstruatie weer kwam opzetten ;-) 
Hoop echt dat je snel een plakker mag krijgen
Kimberley - schreef op 20-01 om 12:30
Ooooh waaaaauw. Hoop dat je gaat slagen! Wanneer gaan jullie trouwen?

In jou geval snap ik het helemaal dat je soms een traantje laat maar niet de hoop opgeven! Je bent vruchtbaar dus dat is een goed teken. Mijn zus heeft er bijna twee jaar over gedaan en nu is het eindelijk raak en blijven plakken gelijk!

Ik hoop het voor ons beide 
Kimberley - schreef op 20-01 om 19:52
Aaaaaaww ben super nieuwsgierig!

Gefeliciteerd met de aankoop van jurk 
Tess89 - schreef op 20-01 om 20:46
Kimberley..Ahh wat onwijs balen dat je nu toch ongesteld bent geworden. Maar je gevoel klopte wel. Nu kun je iig wel door naar de volgende ronde. Ben je nu ook erger ongesteld of merk je niks anders aan je lijf? Vindt het sterk van je hoe je ermee omgaat! 

Meid22.. Super gaaf dat je vandaag je DE jurk hebt gevonden! Leuk al die voorbereidingen lijkt me! Fijn dat je nu de afspraken in het ziekenhuis hebt staan. Hoe sta je er zelf tegenover? Kijk je er tegenop? Lijkt me allemaal best spannend om die stap te zetten. Natuurlijk is er zoveel mogelijk en hoop dat je na een jaar snel een positieve test in handen hebt! 
Kimberley - schreef op 20-01 om 21:51
Aaaw lief van je Tes! Ja veel erger ongesteld.. het word nu wel alweer iets normaler maar vanochtend werd ik echt om 6;30 gewekt door mn lijf en toen dacht ik 1 sec ik ga er nog een test tegen aan knallen maar daarna dacht ik gelijk al... of toch niet... dus ik stond op en voelde het gelijk al vloeien. Toen kwam het echt met bakken uit mijn lijf. Daarna heb ik echt tot 16:00 met enorme buikpijn en hoofdpijn rond gelopen. Echt heftige krampen!

En ik zei toch de hele week al dat ik zo last had van een rommelige buik en enorme diaree. Maandag tot en met woensdag gewoon 0 eetlust. Dat is echt allemaal weg. Net alweer normale ontlasting en ik kreeg weer trek in mijn avond eten.

Echt zo bizar dat je lijf dus zo kan reageren. Ik hoop alleen niet dat als ik straks echt zwanger ben dat ik permanent diaree heb, mijn hemel dat word wat...

Inderdaad, door naar de volgende ronde. Het is niet voor niets niet gelukt, misschien zat er al iets niet goed... 5 feb mijn nod volgens app maar ik ga er weer lekker ovu testen tegenaan gooien en ik denk dat ik dit x gewoon echt na mn nod om de dag tot mn volgende nod lief ga doen onder de dekens 
Tess89 - schreef op 20-01 om 22:32
Gelukkig is je lichaam buiten de menstruatie om weer wat normaler. Zo is t! Op naar februari! Nieuwe ronde nieuwe kansen! Ik denk dat je bedoeld dat rond 5 feb je eisprong is? Volgens mijn app 3 feb. Dan gaan we weer gelijk op!
meid22 - schreef op 20-01 om 22:45
Dankjewel Kimberley en Tess  Jaa echt super leuk en spannend  meeste dingen zijn nu wel al geregeld maar de jurk is natuurlijk wel echt grote stap dat maakt het ineens zo echt zeg maar.
En ja de stap naar ziekenhuis is zeker spannend, weet ook nog niet zo goed wat te verwachten maar wel fijn dat je weet dat er hulp gaat komen ;-) 

Kimberley - schreef op 20-01 om 23:50
Hahaha ja Tes sorry dat bedoelde ik inderdaad. We gaan weer gelijk op inderdaad. Mn app berekend alsnog weer de 30 dagen cyclus ondanks ik nu dus op cyclusdag 34 ongesteld ben geworden ipv 30. Dus moeten allemaal maar zien of dat wel klopt.

Leuk hoor meid22. Als je getrouwd bent wil ik wel fotos zien van je jurk en over t algemeen van je bruiloft 
Merel - schreef op 21-01 om 08:53
Meid 22 omschrijf je jurk eens? Leuk voor je!!

Kimberley, ook een beetje stout doen onder de dekens hé! Kan hij je flink “straffen”
meid22 - schreef op 21-01 om 11:40
Strapless jurk met een strak lijfje en dan uitlopend, een kleine sleep echt een princessen model en onderaan afgewerkt met kant en op het lijfje en op de rok bloemetjes met steentjes maar niet te druk ;-) 
Mylanboaz88 - schreef op 21-01 om 12:20
Pfff 28 januari mn nod
Nu heel misselijk 
Mijn borsten beginnen gevoelig te worden
Lichte rugpijn hoofdpijn en duizelig
Ben ik mezelf nu gek aan het maken?
Tess89 - schreef op 21-01 om 13:24
Oh spannend mylanboaz88... ik heb deze kwaaltjes altijd tussen ei en nod.. maar jij kent jou lijf t beste. Heb je dit altijd of voelt het anders? Nog steeds die vreemde afscheiding?
Meid 22.. klinkt echt prachtig!! Wordt vast een mooie dag!!
Kimberley..  heb jij altijd een cyclus van precies 30 dagen? Bij mij zijn ze 31-32-49-32-32-35.. dus ben benieuwd aankomende maand. Ik ga deze maand geen ovu testen gebruiken. Gewoon om de dag lief voor elkaar zijn rond de periode. Ben er denk ik toch onbewust mee bezig als de ovu test een knal streep heeft. We gaan het weer zien.. 
Nijn.. hoe gaat het met jou? Nog 2 dagen voor nod toch? 
Mylanboaz88 - schreef op 21-01 om 13:58
Nee normaal heb ik deze kwaaltjes niet en heb idd nog steeds die melkachtige afscheiding
Ben nu best wel nieuwschierig maar probeer me echt in te houden tot mijn nod
Heb ook nog geen zwangerschapstesten in huis hahaha
Bewust niet gedaan

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan