Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Tess89 - schreef op 25-01 om 20:40
Duim voor je mylanboaz88 voor een positieve test aankomende zondag!!

Haha inderdaad.. zonder sex geen baby. Wij proberen t een beetje (zover mogelijk) los te laten. Ook lekker sex wanneer ik niet zo vruchtbaar ben. Het is natuurlijk ook gewoon fijn! Vanaf nu een beetje om de dag. Tja.. welk standje.. Wij eindigen altijd ik onderop tijdens de vruchtbare dagen. Maja dit heeft na 7 maanden nog niet geholpen. Dus nu samen afgesproken om t los te laten en niet perse zo te eindigen. Misschien is een ander standje veel vruchtbaarder voor ons.. hihi..
We gaan t zien.. moet ook gewoon leuk blijven onder de dekens! Hoe is dit bij jullie?
978 antwoorden en 30165868x bekeken
Mylanboaz88 - schreef op 25-01 om 20:51
Wij kijken niet zo naar welk standje we doen
We laten ons gaan hahaha als je me snapt wat ik bedoel 
Tess89 - schreef op 25-01 om 21:13
Haha ik snap heel goed wat je bedoeld.. is ook veel beter. Ik ben er steeds toch een beetje mee bezig hoe het beste te eindigen. Maja misschien werkt dat dus ook een beetje tegen. Ga t lekker loslaten!!
Merel - schreef op 25-01 om 21:36
Wij deden het ook heel netjes en eindigde dan met ik onderop of op zijn hondjes. Toevallig vinden we dat laatste beide super fijn, maar hij vindt het ook heel sexy als ik bovenop zit, hihi! Hij is visueel ingesteld zullen we maar zeggen! Maar dat is een standje waarbij voor mijn gevoel het meeste er weer uitloopt, 

Aan de andere kant; toen het raak was lag ik ook niet op mijn rug, hihi!
Nijn - schreef op 25-01 om 22:45
Hier is het puinhoop, ik heb nog nooit zo'n heftige menstruatie gehad, zowel emotioneel als fysiek. Ik hoop de het snel over is en dan volgende week wellicht naar de huisarts voor een vervolgplan.
Kimberley - schreef op 25-01 om 23:53
MylanBoaz, nog steeds niet getest? Petje af hoor!

Ik ben pas sinds net niet meer ongesteld. Kun je het je voorstellen hoe lang dit geduurd heeft... vorige week zaterdagochtend en het begint nu pas eindelijk weg te zakken.
Ik was het echt zo erg. Niet normaal.

Ik ben er nog wel een klein beetje ontdaan van. Heel stom. Irriteer me aan mezelf. Ik ga het positief in zien, nieuwe ronde komt er aan voor ons Tes! Alhoewel jij een paar dagen op mij voor loopt haha.

Ben benieuwd meiden.. op naar een positieve zwangerschapstest!
Merel - schreef op 26-01 om 00:22
Jeetje! Het was ook geen gewone menstruatie lieffie! Was vast heftig, zielig voor je maar fijn dat het nu weer weg gaat en je weer de positieve dingen kan doen met haar, hihi!
Mylanboaz88 - schreef op 26-01 om 05:55
Nee nog steeds niet getest kan me nog inhouden
Gisteravond schrok ik wel had wel meer roze slijm afscheiding
Betekent dat dat dat nog steeds met innesteling te maken heeft of toch dat mijn menstruatie eraan komt 
Mylanboaz88 - schreef op 26-01 om 05:57
Zo kimberly dat was/is een beste tijd maar blijf positief klustijd komt er weer aan
Tess89 - schreef op 26-01 om 07:04
Merel.. lijkt wel precies mijn verhaal hihi.
 Mijn vriend vindt t ook fijn ik bovenop, maar daar heb ik dan weer wat minder mee. Wij eindigen ook echt bijna nooit zo.. iig niet tijdens mn vruchtbare dagen.. Maja wie weet...

Oh Nijn.. wat vervelend voor Je! Hoop dat je snel terecht kan!

Kim... is ook heftig wat er is gebeurd! Mag je best verdrietig om zijn. Laat t lekker gaan en praat erover! Maar fijn dat je het positief in ziet. Zo is t weer een nieuwe kans! Afgelopen cyclus was 35 dagen dus kunnen straks best weer gelijk lopen als die van jou korter is. Op naar een vruchtbare maand voor ons allemaal!!
kim - schreef op 26-01 om 07:23
Heee dames. Daar ben ik weer. Ik merk dat ik het toch ook fijn vind om met julllie kletsen. Maar wat een heftige verhalen allemaal. Ik heb maandag de meest vruchtbare dag. Dus hopen op 12 februari een positieve test. Maar dat hoop ik natuurlijk voor iedereen. Xxx Kim
Tess89 - schreef op 26-01 om 07:39
Hi kim! Welkom terug .. dat wordt iig een romantisch weekend!! 
kim - schreef op 26-01 om 07:42
 Heee Tessa ja zeker hahaha.
Merk wel aan me zelf dat ik de laatste dagen toch wel dan vrolijk ben en dan weer verdrietig. Maar dat schijnt normaal te zijn rond de eisprong? 
Merel - schreef op 26-01 om 08:00
Hoihoi lieve Kim, welkom terug!! Natuurlijk heb ik die emoties ook, maar dat hoort bij vrouw zijn denk ik dan. Mijn man moet er ook altijd om lachen en zo is het fijn er samen mee om te gaan denk ik dan! Ik vind het vrouwelijk lichaam toch wel wonderlijk! Mannen hebben het qua sex enzo wel makkelijk! Dat ding hangt daar, wordt zo hard als hij naar een beetje mooie dame kijkt en als hij klaar is wast hij hem een beetje af en kan hij weer verder! Wij moeten eerst opgewonden raken, soms gaat dat makkelijker dan andere keren en na de sex moet je dat allemaal schoonmaken voor zover het kan, druppelt het nog een paar uur na en worden we ook nog ongi! Hihi! 

Maar toch vind ik het wel mooi dat nu ik niet meer aan de pil ben, je merkt dat de natuur echt werkt. Als mijn ei komt krijg ik meer zin in sex en ook de afscheiding is super glibberig natuurlijk rond je ei! Dat is eigenlijk toch prachtig? En daar omheen moeten wij met zijn allen hard duimen dat het raak is, de natuur laat zich niet dwingen!
kim - schreef op 26-01 om 08:21
Heee lieve merel. Wat moet ik toch om je lachen. Maar je hebt helemaal gelijk. Idd heb ik nu de glibberige afscheiding. Vies vind ik dat. Xx
meid22 - schreef op 26-01 om 08:10
Goedemorgen allemaal,
Heb al een tijdje niet gereageerd maar lees nog steeds mee  volgende week za is mijn nod, maar als ik naar mijn temp kijk denk ik dat het helaas weer is mislukt.
Dinsdag voor het eerst naar het ziekenhuis voor onderzoeken, eerst mijn verloofde zaadonderzoek en daarna intake en lichamelijk onderzoek ;-) we krijgen dan 14 februari de uitslag en dan bespreken we de vervolgstappen ;-) vind het behoorlijk spannend maar het voelt ook alsof ik eindelijk dichter bij me doel kom 

Liefs 
kim - schreef op 26-01 om 08:41
Meid22 heel veel suc6
Merel - schreef op 26-01 om 09:04
Spannend meid22! Dit wordt een bijzonder jaar voor jullie!!
Mylanboaz88 - schreef op 26-01 om 09:41
Heel veel succes meid22
Tess89 - schreef op 26-01 om 09:59
Wat verwoord je dat toch mooi Merel! Helaas werkt de natuur bij mij niet helemaal zoals t moet zijn. Heb veel pijn rond mijn eierstokken rond de ovulatie wat uitstraalt naar mn onderrug. Dus heb dan helemaal geen zin. Sommige standjes doen ook echt pijn. Sex is dan gewoon niet fijn. Maja zonder seks geen baby dus leef rond mn eisprong dan gewoon op ibuprofen. Maar toch blijft er helaas in mn achterhoofd zitten dat het toch niet helemaal goed zit aangezien ik dit nooit heb gehad bij het zwanger worden van ons dochtertje. 3 maanden geleden een echo laten maken omdat ik me toch zorgen maakte maar alles was goed. Waar kan t dan mee te maken hebben? Heb een hoge pijn grens, snap er niets van. Kan t misschien met mn hormonen te maken hebben die iets verstoren ofzo? Aangezien alles van binnen er goed uitzag.. herkent iemand Dit?

Spannend meid22.. hoop dat er snel duidelijk komt en ze jullie dan snel kunnen helpen! 
Merel - schreef op 26-01 om 10:13
Dat is wel super vervelend Tess! Heb je dan al die dagen pijn aan je eierstokken of meer je baarmoeder? Ik heb die pijn aan mijn eierstokken wel tijdens de sprong maar gelukkig verder niet. Kan mij voorstellen dat je dan niet zit te wachten op sex! Lukt het dan wel met pijnstilling?
Tess89 - schreef op 26-01 om 10:20
Geen idee waar t precies vandaan komt. T straalt ook helemaal door naar achter in mn onderrug.. Dit duurt ongeveer 6 dagen.. als de eisprong is geweest helemaal geen last meer dus heeft er toch mee te maken. Met ibuprofen doet het nog steeds pijn. Maar t helpt wel een beetje gelukkig. Wacht t maar gewoon nog een paar maandjes af. Als t nog niet gelukt is ga we in april/mei naar de huisarts.. 
Merel - schreef op 26-01 om 11:36
Dus je hebt het voor je eisprong? Misschien is het dan wel dan je meer voelt van je baarmoeder die zich klaarmaakt?
Tess89 - schreef op 26-01 om 12:15
Ja zou kunnen hoor.. herken dit iig helemaal niet van de vorige keer.. Maja we gaan t zien. We doen er iig alles aan om zwanger te worden. Is t enigte wat je kan doen.  
Hoe gaat het verder met jou Merel? Je was aan het wachten op je eerste menstruatie na de bevalling toch?
Merel - schreef op 26-01 om 12:17
Ja klopt! Helaas is die er nog steeds niet. Lastig hoor want eerst komt je ei en dan ongi, dus ik kan eigenlijk altijd in mijn vruchtbare week zitten. Dat maakt sexen ook wat doelmatig...
Tess89 - schreef op 26-01 om 12:32
Ja dat is inderdaad lastig! Je geeft ook borstvoeding toch? Ik heb ook een jaar bv gegeven, 3 mnd na bevalling spiraaltje laten zetten en daarvoor niet ongesteld geweest. Blijft je menstrustie helemaal niet uit zolang je bv geeft? 
Merel - schreef op 26-01 om 12:36
Ja, geef nog bv! Jij weet dus ook niet hoe snel je cyclus weer op gang was dan?
kim - schreef op 26-01 om 13:05
Heee moppies. Ik begin nu ook uit het niets te huilen. Heb ik normaal ook niet. Heb er deze keer echt last van buikpijn ook enz. Dus dit word een heel gezellig weekend. Hahaha. Hoop met resultaat. Zou het erg zijn als je elke dag seks heb rond je eisprong? 
Tess89 - schreef op 26-01 om 13:17
Nee klopt.. de verloskunige had toen ook verteld dat er vrouwen zijn die pas ongesteld worden wanneer ze stoppen met bv. Veel vrouwen gebruiken dat als anticonceptie vertelde ze. Maar ik mocht er toen niet vanuit gaan omdat er ook genoeg zijn die wel een gewone cyclus krijgen. Dus vandaar dat ik toen voor een spiraaltje gekozen heb. Zou je nog lang borstvoeding willen geven? Vond die periode zo bijzonder!!
Tess89 - schreef op 26-01 om 13:19
Ahh kim.. vervelend dat je zo emotioneel bent!! Wat hebben vrouwen toch complexe hormonen!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan