Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Kimberley - schreef op 29-01 om 19:00
Wij zijn lekker aan het klussen hier Merel en bij jou? Hoe sta jij er voor?
978 antwoorden en 30163264x bekeken
Merel - schreef op 29-01 om 20:26
@Kim, ik zou het risico niet nemen en niet drinken tot je weet of je wel of niet zwanger bent! Ik duim overigens!!

@Kimberley; je zit toch niet op de site tijdens het sexen toch?  Ik heb nog steeds geen ei, of ongi! Jammer hoor, maar de laatste tijd is het van onder wel steeds vrij nat als ik wakker word (sorry, hihi) dus hopelijk betekent dat iets?
Kimberley - schreef op 29-01 om 23:48
Ik hoop dat het ook wat betekent Merel!

Hahahahha nee hoor dat gaat me een tikkeltje te ver. 
meid22 - schreef op 30-01 om 07:56
Vandaag de eerste afspraak bij het ziekenhuis ben benieuwd maar ook wel zenuwachtig Hihi 
kim - schreef op 30-01 om 08:26
Meid 22. Heel veel Su6! Laat je Even weten hoe het is gegaan? Rustig aan. 
Kimberley - schreef op 30-01 om 08:29
Heel spannend meid. Hoe laat heb je de afspraak? Laat je het weten hoe het is verlopen, ben erg benieuwd!
Merel - schreef op 30-01 om 12:46
Meid22; ben je al geweest? Hoe ging het?
meid22 - schreef op 30-01 om 20:53
Hee meiden, zijn geweest en heel verdrietig nieuws gekregen, mijn verloofde had geen zaadcellen  nu afwachten of de uroloog nog iets voor ons kan doen
kim - schreef op 30-01 om 21:18
Jeetje wat een rot nieuws Meis. Wat gaat er nu veder gebeuren precies? Hopelijk komt er binnekort goed nieuw Meis. 
meid22 - schreef op 30-01 om 21:30
De uroloog gaat de oorzaak proberen te achterhalen en er is een kleine kans dat ze dan via een naald nog zaadjes uit de teelbal kunnen halen (mits ze daar zitten) mochten ze deze vinden dan kunnen ze die gebruiken voor bijv ivf maar zo ver is het voorlopig nog niet 
Tess89 - schreef op 30-01 om 21:36
Daar ben ik weer dames.. mn mobiel was stuk..

Oh wat een onwijs verdrietig nieuws heb je gekregen meid22!! Dat is niet wat je wilt horen.. hoop zo voor jullie dat er meer mogelijk is! Leef met jullie mee!!
meid22 - schreef op 30-01 om 21:53
@Tess, ja we zijn behoorlijk van slag heb ook hele erge hoofdpijn dus net een paracetamol ingenomen ;-) het is nu afwachten en hopen ;-)
Hoop voor jou dat je telefoon het snel weer doet en jullie snel zwanger mogen worden
Kimberley - schreef op 31-01 om 00:43
Wat een graf nieuws zeg!

Maar kan dit ook zo op de 1 of andere dag weer helemaal anders zijn? Of zijn die zaadjes er gewoon echt nooit?

Het geeft je wel een stuk verheldering waarom je dus nog niet zwanger bent geraakt. Het is niet wat je wilt horen en zeker niet wat je wilt maar het geeft je wel een duidelijk beeld nu, een antwoord, eindelijk!

Ik hoop dat ze iets voor jullie kunnen betekenen want dat verdienen jullie echt! Ik denk aan jullie.
meid22 - schreef op 31-01 om 07:11
@Kimberley op de natuurlijk manier zal het nooit gelukt zijn/gaan lukken.
Er is enkel nog een kleine kans dat de uroloog uit de balzak een paar zaadjes kan halen (mits ze daar zijn) maar is dus ook niet zeker dat ze daar zijn dat moeten we nu dus gaan afwachten ;-) als ze daar zijn zou het via ivf of icsi nog kunnen  
Maar aan de andere kant moet je daar ook niet te veel op hopen.
Er is dus een zeer riele kans dat wij nooit een kindje van ons samen kunnen hebben, wij leven allebei gezond, hebben geen soa s etc dus je denkt wel bij jezelf waar hebben we dit aan verdiend, het was echt een klap ik ons gezicht we moeten nu proberen het te verwerken en we moeten door met ons leven.
Natuurlijk is het fijn dat je duidelijkheid hebt maar dit is wel een van de ergste dingen die je te horen kan krijgen op dit gebied.
kim - schreef op 31-01 om 07:15
Meid22 jeetje wat erg. Ik leef zo met je mee. Wat knap dat je dit zo met ons kunt en wilt delen. Heel veel sterkte en doe rustig aan.
Merel - schreef op 31-01 om 08:22
Ach meid22; wat een super naar nieuws! Voor jou, maar vooral ook voor je vriend!! Ik kan mij voorstellen dat hij zich er helemaal naar om voelt, mannen zijn altijd zo opschepperig maar dit soort dingen heb je gewoon niet in de hand lieffie! En zoals jij ook zegt; jullie leven gezond en hebben een positieve instelling als ik zo een beetje je verhaal heb kunnen volgen.
Ik hoop voor jullie beide dat er toch op de een of andere manier een mooie oplossing voor julli kinderwens komt! Zulke leuke ouders gun je ieder kindje. Veel liefs en steun elkaar goed hé!
Kimberley - schreef op 31-01 om 10:00
Ja dit is echt een klap in je gezicht ... dit wil je toch nooit van je leven te horen krijgen.

Ik hoop (ondanks dat je niet te veel mag hopen) dat ivf gaat lukken en/of kan. Ik hoop het echt.

Hebben jullie al gesproken over bepaalde opties? Adoptie bijvoorbeeld?
meid22 - schreef op 31-01 om 10:49
@Kimberley we willen eerst de onderzoeken bij de Uroloog afwachten, willen natuurlijk het allerliefst een kindje wat echt van ons samen is.
Mocht dit niet gaan, dan zullen we dat weer moeten verwerken en dan denk ik de stap naar donorzaad maken, dit omdat we dan wel beide het echt zullen meemaken en het wel nog 50% van ons zelf is.
Adoptie is voor ons niet uitgeloten maar dat zal wel onze laatste keus zijn ;-) bij mij zag wel alles er goed uit dus in principe zou het met donor wel moeten lukken 
Angelajj - schreef op 31-01 om 10:55
Wat verschrikkelijk om te lezen meid22!  ik wens je heel erg veel sterkte en hoop dat ze inderdaad nog wat eruit kunnen halen en jullie toch een kindje samen mogen krijgen!
dikke knuff xxx
Kimberley - schreef op 31-01 om 14:30
Oh wauw dat vind ik een mooie beslissing. Het lijkt me moeilijk als man zijnde om daar door heen te moeten kijken. Ik kan me voorstellen dat het voor hem heel lastig is om het los te laten dat het kindje nooit echt biologisch 100% van hem zal zijn maar natuurlijk zal het wel zo voelen omdat inderdaad jij het draagt en jullie samen het hele proces in gaan.

Ik vind het serieus echt knap ik zou niet eens weten of ik dat andersom zou kunnen en kunnen accepteren. Stel ik ben onvruchtbaar maar mijn vriend juist wel vruchtbaar dat je een draagmoeder kiest en dus ook haar eitjes. Ik zou daar echt moeite mee hebben, geen idee waarom want het slaat nergens op. Toch komt er dan (terwijl ik dus echt niet jaloers ben ingesteld) een bepaalde jaloezie bij kijken dat hij een kindje heeft op de wereld met toch de genen van een andere vrouw. Stom he. Misschien is het dan ook heel anders als je echt in het moment zelf leeft en ook niet echt een andere keuze over houd, nu kan ik me daar niks bij voorstellen. Toch zou ik persoonlijk gerelateerd voor dan voor adoptie kiezen. Dan zit je samen in hetzelfde schuitje ofzo.. aan de andere kant je pakt wel iets af van je vriend dan.. ook weer een beetje egoistisch. Goh.. wat een denkproces.

Hoe gaat het nu met je man? Kan hij het allemaal een beetje een plek geven? De wond is nog vers natuurlijk.. voor jou is het vreselijk maar voor hem helemaal lijkt mij. Wat Merel zei.. als man zijnde heb je toch een bepaalde ego ofzo onbewust en doet dat pijn als je te horen krijgt dat je dus gewoon geen zaad produceert.

Maaaaar... zoals ik al zei..... ik hoop op het ivf proces ondanks dat het heel zwaar is voor de vrouw geloof ik dat jij de uitgelezen persoon bent met ballen die het aan kan. Helemaal door je drive en wil.

Jullie zullen hoe dan ook op wat voor manier, fantastisch ouders zijn en die droom die jullie hebben komt hoe dan ook uit, op wat voor manier dan ook.
Kimberley - schreef op 31-01 om 14:31
Ik zeg trouwens man maar ik bedoel verloofde
meid22 - schreef op 31-01 om 17:46
@Kimberly wij weten beide al vanaf jongs af aan dat we graag kinderen willen, nu dus blijkt dat het op de natuurlijke manier niet gaat lukken moeten we helaas wel de medische molen in, al willen we natuurlijk helemaal niet die molen in.
Mijn verloofde is er helemaal kappot van hij zei dat hij bang was dat ik hem ging verlaten en hij zei dat hij zich nutteloos voelde.
Heb hem uiteraard gezegd dat dit niet zo is hij kan er immers ook niks aan doen.
Voor hem is het zeker het ergste al is het voor mij ook heftig want ik word ook min of meer verplicht de medische molen in te gaan.(anders kan ik geen kindje krijgen met hem)
Nu staan we dus weer op de wachtlijst maar nu voor de uroloog hoop dat die wachtlijst niet te lang gaat duren willen immers graag duidelijkheid  
Kimberley - schreef op 31-01 om 18:51
Ja dat snap ik dat je dat helemaal niet wilt en zeker niet voor ogen had. Het is verschrikkelijk.. je gunt dat niemand.

Ach gos.. zo zielig. Hij moet de klap verwerken, net als jij, maar voor hem zodat hij niet meer twijfelt aan zich zelf maar goed gelukkig heeft ie een hoop bevestiging met jou en dat je met hem gaat trouwen.

Ja ik hoop op het beste meid, houd ons op de hoogte. Ben erg benieuwd.. hoop gewoon dat ivf de oplossing gaat zijn.
Tess89 - schreef op 31-01 om 22:14
Wat een verschrikkelijk nieuws hebben jullie te horen hebben gekregen meid22. Je gaat naar het ziekenhuis en denkt.. vanaf nu gaan ze ons helpen. En dan krijg je dit te horen! Neem de tijd om hier veel met elkaar te praten.. hoop dat er snel meer duidelijkheid komt zodat jullie verder kunnen in jullie kinderwens. Op welke manier dan ook! Laat je ons weten als je even wilt kletsen? Dikke knuffel voor jou!!
meid22 - schreef op 31-01 om 22:37
@Tess je hebt helemaal gelijk we dachten een stapje dichterbij te komen maar voor je gevoel ben je nu juist vele malen teruggegaan ook al is dat in wekelijkheid niet zo. 
Nu dus op de wachtlijst voor de uroloog van de ene wachtlijst naar de andere pff maar hopelijk kan hij iets voor ons betekenen.
Ik heb in het verleden wel eens gezegd dat als hij onvruchtbaar zou zijn ik niet wist of ik bij hem kon blijven, ik hou ontzettend veel van hem natuurlijk maar dit is ook een heel zwaar iets, de seks zal ook nooit meer hetzelfde gaan zijn.
Natuurlijk laat ik hem niet in de steek maar de wetenschap dat ik nooit zwanger zal worden op de natuurlijke manier kost me wel veel verdriet, daarnaast ben ik ook enorm bang voor spuiten al vanaf kinds af aan en dat maakt de medische molen ook extra zwaar.
Wanneer we nieuws hebben laat ik het uiteraard weten maar staan voorlopig in de wachtrij helaas :-( liefs 
Kimberley - schreef op 31-01 om 23:09
Maar waarom zou de seks anders zijn? Die kan nog steeds even spannend sensueel en intiem zijn toch wel?

Misschien een gekke vraag en je hoeft er niet op te antwoorden maar heb je niet eerder al vernomen dat er weinig zaad uit jou kwam? Of is dat je nooit opgevallen? Of blijft dat gewoon wel een goedje maar zonder zaadjes ofzo? Sorry ik heb er geen verstand van...en laat ik nou net nieuwsgierig ingesteld zijn.

Tess geen ovu testen aan het gebruiken? Hier wel... vanavond mijn eerste test en gelijk een streepje. Niet mega donker maar zoals voorspeld is nu mn vruchtbare periode aangebroken, zou maandag mn eisprong moeten hebben, ben benieuwd.

Hier flink aan het klussen. Hoe is het bij jullie dames?

Nijn je bent al langere tijd stil meid..
Merel - schreef op 31-01 om 23:13
Wouw meid22! Wat heftig voor jullie. Vooral ook voor hem als jij ook echt al een keer gezegd hebt dat je niet weet of je bij hem zou blijven als bleek dat hij onvruchtbaar is. Ik snap het wel, maar in deze fase van jullie relatie... is het nog iets waar je nu opeens aan twijfelt?
meid22 - schreef op 31-01 om 23:44
@Kimberly, hij komt wel gewoon klaar, er zitten dan dus alleen geen zaadjes in maar dat kun je met je blote oog natuurlijk nooit zien ;-) dus ook niet vermoeden.
Nou denk dat het gewoon anders is omdat je weet dat je nooit zwanger kan worden van hem met seks, en het laatste jaar waren we daar natuurlijk wel mee bezig niet dat we het alleen maar met de vruchtbare dagen deden maar je was daar dan wel mee bezig dus het wordt en wel degelijk echt anders van (voor mij in elk geval) 
@Merel we hebben beide al van jongs af aan een kinderwens en ik hou heel veel van hem maar als er geen optie zou zijn om een kindje te krijgen dan denk ik niet dat ik mezelf daar bij neer kan leggen hoe hard dat ook klinkt.
Maar gelukkig zijn er nu nog wel opties en hij staat ook wel eventueel open voor donor (mocht het met een tese behandeling niet lukken) omdat hij ook weet hoe graag ik moeder wil worden en hij mij dit ook gunt.
Stel dat hij hier niet voor open stond en uroloog hem niet kon helpen dan weet ik niet of ik bij hem zou kunnen blijven 
Kimberley - schreef op 31-01 om 23:57
Ja precies dus er is wel een "kwakkie" vandaar dat je dat zelf niet kunt concluderen. Best eng idee dan....

Ja ik snap wat je bedoeld.. je hebt seks en hoopt dat daar een liefdesbaby uit voort komt. Nu heb je seks om het seks hebben. Snap wel dat het nu anders is ja maar het hoeft er niet minder leuk op te worden. Ik denk dat het sowieso nu ff moeilijk is....

Je gedachtens zijn heel ergens anders. Het is zo belangrijk dat jullie niet uit elkaar gaan groeien door dit verlies. Inderdaad is het al zo mooi dat hij open staat voor een donor of ivf.

Wat wil jij zelf het liefste? Waar gaat jou voorkeur naar uit omdat je bang bent voor naalden...
meid22 - schreef op 01-02 om 00:01
@Kimberley ja klopt komt er gewoon uit en naar mijn idee ook niet minder dan bij anderen ;-) wil natuurlijk liefst van ons samen dus zal mijn angsten moeten zien te overwinnen (mits het mogelijk is vanaf zijn kant natuurlijk dat is nu eerst afwachten) 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan