Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

Nijn - schreef op 23-03 om 09:50
Hallo dames,
Hoe staat het er bij jullie voor? Ik verwacht mijn nod binnen een week, voel nog geen symptomen en ben wat ziekjes. Ik merk dat ik het gehad heb met wachten, mijn geduld raakt op, ik wil gewoon graag de volgende fase in mijn leven beginnen. 
978 antwoorden en 30171628x bekeken
Kimberley - schreef op 23-03 om 11:10
Hier hetzelfde Nijn ... ik snap je frustratie echt helemaal!! Ik heb alleen constante hoofdpijn maar verder nul kwaaltjes... jij dus ook niet? Wanneer is jou nod?

26/27 mijn verwachtte nod. Ik stuur het net nog naar mn vriend dat ik eigenlijk echt chagrijnig ervan begin te worden. Ik ben er zo klaar voor. Bijna een jaar verder nu. Het mag nou wel is gebeuren. En wat doe je verkeerd he? Waarom is het nog niet raak.
Nijn - schreef op 23-03 om 14:28
Dit is ronde 14 al en 27ste mijn nod, hoop dat het raak is, anders toch kijken of we de medische molen in willen.
Kimberley - schreef op 23-03 om 15:12
Ja snap ik wel! Zou ik ook wel hebben gewild.
meid22 - schreef op 23-03 om 15:16
Spannend dames ;-) 
Ik heb 28e nod Ofja voor mij eigenlijk geen nod maar ongesteldheidsdag aangezien er niks anders mogelijk is ;-(
29e ochtend is het dan eigenlijk 29-3 en krijgt me verloofde na 8 weken wachtlijst zijn echo echt mega spannend wat ze zullen zien 

Liefs 
meid22 - schreef op 23-03 om 15:20
@Nijn 
Snap dat je daar over na wilt denken, maar het is zeker een heel proces is wellicht binnekort keertje bij de huisarts langsgaan?
De huisarts zal eerst soa test bij beide doen, als die goed is kun je doorverwijzing krijgen.
Dan kom je op de wachtlijst dit duurt ook weer weken/maanden ;-) en dan tussen onderzoeken ook weer wachtslijsten :-( 
Nijn - schreef op 23-03 om 15:29
Dat hebben we allemaal al gedaan meid 22, bloed, inwendig en zaad is allemaal goed. We hebben er nu zelf voor gekozen 2 maanden te wachten voor de het vervolgtraject ingaan met vruchtbaarheidsbehandelingen enz.
meid22 - schreef op 23-03 om 15:37
Ah oké Nijn, wat fijn dat het bij jullie wel allemaal goed is ;-) in het ziekenhuis waar wij zitten hebben ze gezegd dat iedereen waarbij alles goed is 6 maanden zelf nog moeten proberen en 90% van de stellen raakt dan zwanger en de andere 10 komt in het vervolgtraject ;-) maar is misschien bij elk ziekenhuis anders veel succes
Kimberley - schreef op 23-03 om 16:15
Meid22, wat spannennnnnnddddd!!

Ik wil wel weten hoe het afloopt hoor dus vergeet me niet haha! Ben erg benieuwd 
meid22 - schreef op 23-03 om 16:41
Jaa meega spannend ik ga dan gewoon werken dus ben echt heel erg benieuwd, zal het zeker laten weten 
Kimberley - schreef op 23-03 om 18:21
Super spannend!

Ik zit vandaag op 10 dpo ben sterk aan het twijfelen om morgenochtend te testen... maar heb t gevoel dat t weer niet raak is..
Nijn - schreef op 23-03 om 19:19
Gewoon  nog even wachten tot je nod kimberley, de vorige keer heb je jezelf helemaal gek gemaakt met die vroege testen.  Gun jezelf wat rust.

Meid 22, dat zeiden ze bij ons eerst ook maar omdat mijn vriend diabetes en MS heeft willen ze ons al eerder helpen. 
Kimberley - schreef op 23-03 om 19:39
Hoe bedoel je gek gemaakt? Met die vmk?

Sja.. dat wel. Als je eenmaal dat tweede lijntje ziet wil je alleen maar meer bevestiging thats true...
Tess89 - schreef op 23-03 om 19:56
Wat spannend dames! 
Meid22.. leef met jullie mee! 
Nijn.. Oh wat heftig van je vriend. Hoe ontwikkeld de ziekte? Hoop dat t stabiel is? Wel fijn dat de onderzoeken goed zijn maar kan me goed voorstellen dat t dan frustrerend is dat t nog niet gelukt is.. 
Kim.. ben het met nijn eens. Zou wachten tot je nod.. maja makkelijker gezegt dan gedaan. Ik kan dat ook niet. 
Mijn nod is 2 april..  dan heb ik weer een cyclus van 42 dagen.. heb gelukkig wel mn ei gevonden.. was bang dat ik m gemist had maar hij was een week later. 

Nijn - schreef op 23-03 om 20:07
@ kimberly dat bedoel ik ja, die klap lijkt me zo veel moeilijker te verwerken dan wachten tot nod en evt je menstruatie opmerken. 

@ Tess, gelukkig is het nu redelijk rustig maar we weten natuurlijk nooit wanneer er weer iets de kop op steekt en hoe ernstig ge uitval dan is. Ik wil graag dat hij zo lang mogelijk goed is voor de kids en daarom wil ik graag snel zwanger raken.
meid22 - schreef op 23-03 om 21:32
@Nijn dat is erg heftig zeg, begrijp dat je daarom graag zo snel mogelijk zwanger wilt worden, aangezien de testen goed waren is er natuurlijk wel een grote kans dat het binnekort misschien toch zelf gaat lukken misschien sneller dan dat het gaat in de medische molen al begrijp ik dat jullie dat er voor over hebben.
Wij zijn al sinds okt 2016 bezig voor ons eerste kindje, hebben uiteindelijk in nov besloten dat we toch hulp wilde zoeken omdat ik wilde weten of er überhaupt wel een kans was om natuurlijk zwanger te worden, als die kans er was geweest had ik het zeker nog langer zelf willen proberen, ben immers erg bang voor naalden wat de medische molen (spuiten, bloedafnames) voor mij erg zwaar maakt.
Helaas is er voor ons geen kans om natuurlijk zwanger te worden, we hebben 5 weken op de wachtlijst moeten staan voor de onderzoeken op de voortplantingsgeneeskunde en vervolgens weer 8 weken voor de uroloog, gelukkig is het donderdag eindelijk zo ver dat de afspraak (echo en gesprek) voor mijn verloofde zal gaan plaatsvinden.
In het begin was ik zo verdrietig en boos snap nog steeds niet dat ze het nieuws brengen dat er geen zaadcellen zijn gevonden en je vervolgens 8 weken laten wachten op een echo ( waarmee ze meer te weten kunnen komen wat de oorzaak is).
Die echo duurt misschien 15 hooguit 30 minuten en daar moet je dan 8 weken op wachten, kan me er nog druk over maken maar er was niks aan te veranderen helaas enige mogelijkheid was overstappen op umc Utrecht maar 60 minuten enkel rijden met de auto voor elk onderzoek dat is gewoon onmogelijk zeker met mijn baan van 50 uur en de wisselende diensten van mijn verloofde in de zorg.
Gynacoloog had ons gezegd dat we met 3 weken terrecht konden voor echo, maar dat bleek dus 8 en zo zijn we inmiddels al weer 17 maanden onderweg zonder ook maar een positief bericht voor onze kinderwens.
Hoop zo op goed nieuws donderdag hebben immers al zo veel slecht nieuws gehad.
Gun jullie allen natuurlijk ook snel een kindje  en hopelijk wordt het jullie wel op de natuurlijke manier gegund, wat had ik dat zelf ook graag gewild 
Nijn - schreef op 23-03 om 21:49
Dat duurt inderdaad wel heel lang, heb je met je zorgverzekeraar gebeld voor wachttijd bemiddeling? Voor iedere behandeling staat een maximale wachttijd en vaak kunnen zorgverzekeraars daarin iets voor je betekenen.

Ik hoop dat er voor jullie ook goed nieuws uit komt!

En ik ben ook echt geen fan van naalden en dat de romantiek verdwijnt uit het samen voor een kindje gaan. Maar als ik dat tegenover de MS zet op de weegschaal wil ik er voor gaan.
meid22 - schreef op 23-03 om 22:18
Ik heb zeker de zorgverzekering gebeld maar de enige optie die we hadden is overstappen van ziekenhuis en dan vertraag je ook weer het proces en moet je voor alle onderzoeken en voor alle echo's naar dat andere ziekenhuis, wij wonen in Reek (bij Oss/Uden) en dan is Utrecht gewoon echt ver rijden wat ik niet met mijn werk kan combineren.
Wij zitten bij UMC Radboud Nijmegen, dit is wel (een van de) meest gespecialiseerde ziekenhuis van NL :-) 
Had gehoopt dat ze ivm ons nieuws ze ons wel tussendoor konden plannen maar helaas, nu is het wachten eindelijk bijna voorbij.
Voor ons is de enige keus medische molen of geen kinderen, het laatste kunnen wij ons beide niet voorstellen wij zouden alles opgeven voor eens kindje van ons samen, wat heb je bijv aan geld, geld maakt niet gelukkig, een zwangerschap is niet te koop en ook niet te plannen het is en blijft een wonder.
Wij zullen een MESE/TESE operatie moeten ondergaan (mijn verloofde) en dan doormiddel van ICSI bevruchting maar dan moeten er wel eerst cellen worden gevonden bij mijn vriend dus dat maakt het super lastig. 
De eerste weken hebben we uren lang gehuild we waren er beide kappot van, hebben ook onze ouders ingelicht ook die vinden het verschrikkelijk voor ons.
Uiteraard ook me schoonbroertje op de hoogte gesteld, die is nu nog niet met kinderen bezig maar hij en zijn vriendin hebben het er altijd over dat ze later graag een groot gezin willen, hij maakt zich nu uiteraard ook zorgen, vind het verschrikkelijk voor ons maar misschien is het ook wel erfelijk.
Zo veel onzekerheid, snap dat jullie ook allemaal de onzekerheid hebben over zwanger worden ;-) 
De ex van mijn verloofde is dinsdag bevallen van een zoontje, en natuurlijk ben ik blij voor haar, maar des te pijnlijker voor mijn verloofde en mij om er mee geconfronteerd te worden op Facebook, ze heeft pas een jaar een relatie en haar leven is alles behalve op de rit zelfs haar eigen familie vind het onverandwoordelijk, dan denk ik soms wel waarom zij wel en wij (en alle andere mensen die er wel klaar voor zijn) niet.
Soms is het leven gewoon oneerlijk maar we moeten verder, dus nu maar toeleven naar donderdag en hopen dat er goed nieuws komt en de vervolgonderzoeken zo snel mogelijk worden gepland.
Fijn weekend allemaal
Merel - schreef op 24-03 om 07:14
Spannend lieve Meid22; ik brand een kaarsje voor jullie deze week!!
meid22 - schreef op 24-03 om 08:22
Dankjewel Merel, super lief van je  hopelijk brengt het geluk
Kimberley - schreef op 25-03 om 07:04
Lieve meiden,

Mijn nieuwsgierigheid won het toch van me op 10 dpo en maar goed ook.. in de avond heb ik toch een test gedaan (wie doet dat nou) en eerst dacht ik.. ja toch negatief en daarna dacht ik een streepje te zien. Schemerig. Gisterochtend het eerste wat ik deed was testen... weer even wachten en na het oplopen dacht ik ja... dat is volgens mij toch echt een streep. Toen dacht ik aan het eind vd middag ik ga toch maar een CB doen want zo duidelijk had ik de testen nog nooit gehad..

Zie hier het resultaat



Ik zit op een roze wolk maar tegelijkertijd besef ik het gewoon ook echt nog niet..
Nijn - schreef op 25-03 om 07:44
Wat gaaf! Gefeliciteerd
Kimberley - schreef op 25-03 om 07:47
Dankje nijn 

Jij bent heel gauw aan de beurt, kan niet anders! Houd de moed er in meis..
Merel - schreef op 25-03 om 07:50
Jeeeeeeeee!!!!
Kimberley - schreef op 25-03 om 07:51
Hihihi lieve Merel 
Nijn - schreef op 25-03 om 07:52
Ik moet me heel erg inhouden om niet te testen. Ik voel me zo anders dan de andere maanden voor mijn nod, maar juist omdat ik nu geen gespannen borsten enzo heb twijfel ik zo en neig ik eerder naar het is niet gelukt dan wel.... slopend dit traject :/
Heeft natuurlijk ook invloed dat ik me nu al 4 dagen ziek voel en verkouden ben.
Kimberley - schreef op 25-03 om 07:54
Nou  volgens mij ben ik chronisch verkouden. Niet leuk meer.

Ik heb ook geen kwaaltjes. Niks met me borsten niks met afscheiding. Geen innestelingsbloed.

Enige wat me aan het twijfelen maakte aas die aanhoudende hoofdpijn en ik heb nooit hoofdpijn...
Nijn - schreef op 25-03 om 07:56
Hoordpijn had ik ook nooit, maar ik heb 2 jaar geleden een ongeluk gehad waardoor ik nektrauma en hersenletsel he  en dus best regelmatig hoofdpijn, echter ben ik de afgelopen jaten nooit verkouden of op die manier ziek geweest.... zou het dan toch?...
Kimberley - schreef op 25-03 om 07:58
Ja dat verkouden herken ik wel in ieder geval!

Iets in mij zei gewoon je moet testen. Nu nu nu.
Nijn - schreef op 25-03 om 08:00
Dat had ik gister, maar ik wil niet voor mijn nod testen aangezien ik al zo vaak een negatieve heb gehad en er redelijk doorheen zit qua negatieve testen na al die tijd. 
Als het raak is zie ik het vast dinsdag wel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan