Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens? - Zwanger worden forum

kim - schreef op 26-01 om 13:27
Heee Tes. Het is zo Vervelend. Dan zegt mijn Man het is allemaal voor een goed doel schat. Dan denk ik je hebt ook gelijk. Wij wachten tot na onze vakantie in juli met naar de dokter gaan. 5 april zijn we een jaar bezig. Eerst genieten op vakantie. Het komt bij jou ook echt goed Meis.
978 antwoorden en 30171709x bekeken
Merel - schreef op 26-01 om 13:49
Hoi Tess! Ja ik vind het ook super bijzonder dus wil het nog wel een tijdje volhouden zolang het goed gaat. Hoe lang heb jij gegeven, een jaar toch? Maar waarom koos jij dan al snel voor een spiraal?
Kim, super vervelend voor je die emoties schat!! Geniet lekker van je weekend samen en als jullie zin hebben in sex, lekker sexen! De kwaliteit van sperma is beter om de dag zeggen ze, maar als je iedere dag sex hebt zijn er in ieder geval zaadjes aanwezig, toch?
kim - schreef op 26-01 om 13:54
Ja nu de laatste dagen hebben we iedere dag seks. We hebben dan echt zin. Ik vind ook een baby komt voort uit liefde. Ja er zijn dan iedergeval genoeg zaadjes. Wij leggen ons er maar bij neer dat het bij ons misschien iets langer duurt. Dus gaan eerst in juli lekker op vakantie enz. Je bent een schat.  Zo fijn om zo te kunnen kletsen.
Merel - schreef op 26-01 om 14:45
Mooi gezegd Kim; zo is het ook! Je kunt op je kop gaan staan of een blauwe string aantrekken op oneven dagen, maar het is jullie gegund als het zover is toch?
kim - schreef op 26-01 om 14:54
 Het komt wanneer wij er ook klaar voor zijn. Hoe gaat het met jou veder?
Tess89 - schreef op 26-01 om 15:02
Hi Merel.. ja klopt heb 13 maanden bortvoeding gegeven. Vond t ook zo zwaar om te stoppen. achteraf had ik ook helemaal geen spiraaltje moeten nemen voor zn korte periode. Na de bevalling werd me dat gelijk geadviseerd.. ze vertelde dat je na een bevalling heel vruchtbaar bent. Maar dat ik borsvoeding niet mag zien als een natuurlijke anticonceptie. Heb het eerste half jaar ook niet echt op een roze wolk gezeten dus zag een tweede zwangerschap ook echt niet zitten zo snel. Gelukkig is die roze wolk helemaal terug gekomen en geniet ik nu elke minuut van onze eigenwijze peuter. En ben nu helemaal klaar voor een volgende zwangerschap! Weet verder niet wat normaal is en hoe snel je cyclus weer een beetje op gang komt. Kun de verloskundige daar niet over bellen? Die kan daar vast meer over vertellen! Zijn jullie nu al helemaal klaar voor een volgende zwangerschap? Jullie dochtertje is nu een half jaar toch?
Tess89 - schreef op 26-01 om 15:05
Zo is het ook Kim. Postief blijven denken. Het is jullie gegund!
Merel - schreef op 26-01 om 15:14
Ze hadden mij hetzelfde advies gegeven maar het ging allemaal vrij makkelijk dat we eerst met condooms wat rommelde maar uiteindelijk hebben we dat al snel los gelaten, echt niet fijn zeg! Jammer dat het eerste half jaar zwaar was voor je! Heb je een zoontje of dochtertje? En wat knap dat je 13mnd hebt gehaald, fijn zeg! 

Maar mij vertelde de vk dus precies hetzelfde; spiraaltje want je kunt zo zwanger zijn! Maar wij hebben het niet gedaan, ons dametje is een half jaar en we zouden echt wel een volgende willen hebben als het zo mag zijn!
kim - schreef op 26-01 om 16:16
Meiden zijn die ovulactie testen van de action ook goed? Had vorige maand van sensi test! 
Mylanboaz88 - schreef op 26-01 om 16:32
ik heb ze deze maand gebruikt en vond ze wel fijn
Kimberley - schreef op 26-01 om 17:07
@kim, ik gebruik die van de action ook altijd. Werkt bij mij wel prima. Dat emotionele heb ik ook trouwens haha. Vreselijk..

@mylanboaz, nog last van je klachtjes trouwens? En nog geen rode zee doorgebroken?

@merel, wat ben jij ook een lieverd he! Ik eindig eigenlijk nooit bovenop. Wij voornamelijk toch wel doggy of hij bovenop. Doggy kan bij mij trouwens echt pijn doen, die doe ik puur voor mijn vent (favo standje van hem). Verder mag ie alles met me doen en eindigen hoe en waar die wilt hahaha. Seks moet echt leuk blijven.

@tes, ja gelukkig kan ik hier lekker zaniken af en toe maar ik mag niet zeiken... het was nog maar een vruchtje. Op naar de volgende ronde. Vandaag nog bruinige afscheiding gehad. Hoop morgen echt clean te zijn en dan gaan we er weer lekker voor. Ben jij niet aan het testen? Klustijd is voor jou ook aangebroken he.

Ik was even iets meer afwezig. Ik heb een nieuwe baan in een nieuw pand en moest een hoop aan gedaan worden dus daar was ik lekker de hele week bezig. Zo ging mn ongi week lekker snel  alleen loop ik jullie mis, iets minder leuk
Merel - schreef op 26-01 om 17:10
Spannende tijden op een heel ander vlak voor jou dan Kimberley!! Wat super fijn al die nieuwe dingen maar ook spannend! Heb je emotioneel ook je menstruatie achter je kunnen laten? En wat leuk dat jullie ook zo vrij zijn met sex! Doggy vinden wij ook fijn, waarom doet dat bij jou pijn?
Mylanboaz88 - schreef op 26-01 om 18:34
Hoi kimberly
Ja nog steeds last van en geen rode zee te zien
Nog 2 dagen tot nod 
Als er verder niks gebeurt ga ik zondag een testje wagen 
Tess89 - schreef op 26-01 om 19:28
Merel.. ja je hebt helemaal gelijk. Had ik ook echt niet moeten doen.. helemaal niet aangezien ik nu weet dat we de 8ste maand in gaan. We hebben een dochtertje die is in november 2 jaar geworden. Ook respect voor jou dat je het al een half jaar geeft. Zo bijzonder vind ik dat... jou dochtertje groeit op de voeding van jou!! 

Kimberley.. Nee ga deze maand niet testen. Voel en merk t ook heel goed aan mn lichaam wanneer de ovulatie is. Dus laat ik daar nu maar even op vertrouwen. Wij hebben nu gewoon ongeveer om de dag sex. Gewoon wanneer we zin hebben

Spannend mylanboaz88!! Hoop met je mee!
Merel - schreef op 26-01 om 19:30
Ik vind vooral dat “ongeveer” om de dag sex leuk, hihi! Zou het tellen als je iedere dat sex hebt, maar hij (niet wij!! ) maar om de dag klaar mag komen?
Tess89 - schreef op 26-01 om 19:32
Wat leuk trouwens kimberley! Dat is wel lekker een beetje afleiding. Dan gaat de tijd sneller voorbij..
kim - schreef op 26-01 om 19:41
Mooh meiden ik heb echt mega krampen. Is dit omdat de 28ste of 29ste mijn eisprong heb? Mijn man heeft het ook zwaar te voortduren hahaha dan blij dan boos dan weer heel hangerig. 
Merel - schreef op 26-01 om 19:43
Dat kan je ei zijn lieverd! Dan kun je het mooi goedmaken met je man straks, hihi! En anders ga je even lekker ontspannen in bad ofzo?
kim - schreef op 26-01 om 19:46
Heee lieverd. Dat goed maken komt wel goed. Had ik maar een bad dat hebben wij helaas niet. Hebben al elke dag seks want heb nu veel meer zin ook. Dus hij heeft niks te klagen hahaha. Hij moet er ook iets voor overhebben toch?
Merel - schreef op 26-01 om 20:00
Ja dat is zo lieve Kim! En wat voel je verder nu? Spannend!!
kim - schreef op 26-01 om 20:23
Gevoel of je ongesteld moet worden. Echt een steek in je buik en echt super krampen. De eerste keer dat ik het echt voel. Echt super spannend. Ik mag er niet te veel ophopen maar doe het stiekem toch. Zo lief een klein baby’tje. Kan ik lekker shoppen eindelijk!. En het lijkt me leuk om eens met de meiden een keer te high tea te doen ofz hahaha.
Tess89 - schreef op 26-01 om 20:19
Haha ja merel.. bedoel dat ik het niet meer ga plannen. Zo van het MOET vanavond want heb 2 dikke strepen op ovu test. We sexen nu gewoon omdat we zin hebben. En inderdaad.. voor t zaad is t beter om de dag. Maja als we samen wel zin hebben moet t ook kunnen toch? en Kim.. elke dag kan natuurlijk ook.. dan ligt er iig veel zaadjes klaar voor t eitje.. Fijne avond voor iedereen!!
Merel - schreef op 26-01 om 20:49
Vind ik ook hoor Tess, lekker genieten! En jij ook Kim!! Tot morgen!
Mylanboaz88 - schreef op 26-01 om 21:58
Kun je nu al een soort van bandenpijn hebben of is het gewoon een soort steek/kramp voor een komende menstruatie
kim - schreef op 26-01 om 23:38
Ik heb mijn eisprong zondag of maandag. Ik moet pas weer 11 februari ongesteld worden. En het is idd een soort steek/ kramp.
Mylanboaz88 - schreef op 27-01 om 08:12
Ik heb alle hoop opgegeven en ga door na ronde 4 
Nieuwe kansen hihi
Mylanboaz88 - schreef op 27-01 om 08:41
Ik had vanmorgen in 1x bloed erbij zitten 
Merel - schreef op 27-01 om 08:46
Ach lieverd, ben je ongi geworden? Zo balen voor jou! Ik zou het graag voor jou in de plaats geworden zijn, hihi!
Breekt bij jullie ook vaak de ongesteldheid in de nacht door?
Mylanboaz88 - schreef op 27-01 om 08:59
Bij mij breekt het door wanneer ik wakker wordt smorgens
Ja ik snap niks van mijn lichaam 
Maar denk maar zo nieuwe ronde nieuwe kansen en maar zien wat de volgende ronde ons brengt
M92 - schreef op 27-01 om 08:59
Hmm maar was het ook echt veel dan? Shit joh. Baal voor je!! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik allemaal weten voor onze kinderwens?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan