Nod augustus 2019 - Zwanger worden forum

Mila (Gast) - schreef op 08-07 om 13:07
ahhhh jammer Mida, ook ongesteld?
1047 antwoorden en 3639629x bekeken
Joy (Gast) - schreef op 08-07 om 13:10
Mijn volgende eisprong valt net tijdens ons reisje naar Bretagne. Laat ons hopen op die goede vibes!
Naar meer meiden die verlof nemen binnekort? 
deb95 - schreef op 08-07 om 13:21
Lieve Puck, ik wil toch even op jou reageren. Ik herken jouw gevoel namelijk zo goed. Je moet het zien als een rouwproces. Het duurt even voordat je dit een plekje kunt geven. Het lijkt vaak alsof mensen er zo overheen stappen, maar hier zijn vaak ook veel tranen aan vooraf gegaan. Helaas snap je dit gevoel niet als je het zelf nooit hebt meegemaakte ik kon na die 2 miskramen ook ontzettend boos zijn dat het mij niet gegund was en dat anderen enkel konden klagen over kwaaltjes of over het geslacht, terwijl ik al blij zou zijn met een gezonde zwangerschap. Wel is het zo dat een nieuwe zwangerschap de pijn verzacht. Dat neemt niet weg dat ik ook even moest slikken bij de ‘uitgerekende datum’ of de keer dat mijn stiefzus beviel en ik op dat moment ook op hebt laatst had kunnen lopen. 

Ik hoop echt met heel mijn hart dat het jou ook weer snel gegund is. En vergeet niet dat meer meiden je begrijpen dan je misschien denkt. Mijn duimen draaien weer overuren de aankomende maand. Voor iedereen natuurlijk!
Joy (Gast) - schreef op 08-07 om 13:26
En puck... Iedereen heeft recht op verdriet.. Ook jij. Ik heb al gelezen dat jij heel vaak zomaar aangevallen wrd. Ik begrijp dit ook niet. Ik heb 1 dood zoontje en ja dan geraak je snel over een miskraam. (ondertussen zelf 2). Maar hier waren er ook telkens tranen hoor! 
mida - schreef op 08-07 om 13:32
Ja ik denk dat het begint maar ben niet zeker Mila.
Deze cyclus op dag 22 ook ineens (terwijl ik altijd mange cyclus had/heb dus kon echt niet) en nu dag 40 begint het weer dus even afwachten of het nu wel doorzet. Hopelijk wel dan kunnen we nog meer van onze vakantie genieten
Niel - schreef op 08-07 om 15:46
25 weken
Even een vraagje. Ik twijfel of ik monnikspeper (vitex agnus castus) ga slikken in plaats van teunisbloemolie. Heeft iemand hier ervaring mee? Mag je dit de hele cyclus slikken of is het beter om dit tot je eisprong te slikken? Misschien kan ik beter niet switchen maar ik weet het ook even niet meer.  (teveel aan het googelen )
Joy (Gast) - schreef op 08-07 om 16:00
Niel. Volgens mij moet je dat minstens 3 maand slikken voor het effect heeft.. 
Gliss - schreef op 09-07 om 09:03
Hoi, ik meld me hier ook, gisteren menstruatie. 

31 jr, ronde 12 eerste kindje. 
NOD 6 augustus. 

Straks eerste afspraak fertiliteit, spannend!
Groetjes 
Gliss - schreef op 09-07 om 09:04
P.s. eerste ronde tarwekiemolie, op CD 1 begonnen. 
Puck - schreef op 09-07 om 09:05
30 weken
Spannend Gliss. Je krijgt nu vast nog geen uitslagen, maar hopelijk wel wat duidelijkheid over het traject dat je ingaat. Succes! 
roosje - schreef op 09-07 om 09:15
21 weken
@gliss succes meid! Valt goed mee hoor die afspraken bij fertiliteit  xx
Gliss - schreef op 09-07 om 12:59
Update fertiliteit: 
Kunnen 15 aug terecht bij de gynaecoloog voor echo en de specifieke vragen die we hebben over bv schildklier. Assistente kon weinig voor ons betekenen, eerste bloed/semenonderzoeken waren goed. Wel advies om paar kg af te vallen (heb BMI van 25.1), manlief stoppen met roken en ovulatietesten in de kast laten liggen. Vanaf menstruatie om de dag vrijen tot volgende menstruatie.
Joy (Gast) - schreef op 10-07 om 07:28
@gliss waarom geen ovulatietesten? Hoelang zijn je cyclussen ? Anders is om de dag best wel veel toch  alleja om vol te houden dan. Als je zo een jaartje door moet...
Mila (Gast) - schreef op 10-07 om 13:33
Ja best gek dat ze je adviseert de ovulatiestestjes in de kast te doen. Als je maar 4/6dg kans hebt zwanger te worden, moet jij continue iedere maand om de dag vrijen? Best knap als je dat volhoudt toch? Hebben zij nog iets gezegd over bepaald standje, voorspel, klaarkomen van de vrouw, blijven liggen? Gewoon nieuwsgierig
Gliss - schreef op 10-07 om 14:07
Nou de ovulatietesten mogen de kast in omdat ze niet nodig zijn. Dus opzich positief. Cyclus is regelmatig en heb tot nu toe elke maand een ovulatie gevonden. 
Cyclussen tussen 27 en 31 dagen de afgelopen 6 maanden en ei tussen CD 15 en CD 18.
Is heb begrepen om even het 'plannen van vrijen'  eraf te halen, weet toch wel wat m'n vruchtbare week is. 
Ik en mn man vinden om de dag ook veel hoor. Dat doen we normaal alleen in de vruchtbare week. Ze adviseerde om het nu daaromheen ook te doen, gewoon om even te resetten en niet met data / eisprong etc bezig te zijn en een goed zaadbedje te hebben?
Is alleen voor de tussentijd tot onderzoeken gyn 15 aug. Daarna weten we hopelijk meer en krijgen we meer gericht advies. 
Joy (Gast) - schreef op 10-07 om 15:28
Ah ja. Oke even proberen loslaten dus! Hopelijk hebben jullie dan snel duidelijkheid. Eind volgende week gaan wij op reis. En dan die week hab ik mijn ei. Dus gaan we op reis om te dag vrijen. Niet echt een opgave als je op reis bent... Hahah. Anders plannen we het in en vaak met ovulatietesten ivm ons werk
Gliss - schreef op 10-07 om 16:12
Mooie timing ei in vakantie
Joy (Gast) - schreef op 10-07 om 16:35
@gliss ja dat is zo. Toen we probeerden voor onze zoon... En toen waren we ook 12 ronde bezig... Had ik elle vakantie... Jawel elke vakantie!!! Mijn regels. 
Anne - schreef op 10-07 om 19:22
@niel, ik heb de ronde dat ik zwanger werd voor eisprong teunisbloem en na de eisprong tarwekiem geslikt.  En als multivitamines van de Etos multi zwanger worden. Had begrepen dat daar ook bepaalde kruiden in zouden zitten die goed zijn. Zag namelijk door alle verhalen op google en tegenstrijdige verhalen niet meer wat handig was. Die monnikspeper heb ik namelijk ook nog over getwijfeld, maar niet specifiek gedaan (geloof dat er dus wel zoiets zit in die van de Etos multivitamines) Voor mij werkte dit, cyclus ging van 35 naar 28 (was ontregeld na de miskraam). Wat gewerkt heeft weet ik niet, was het toeval of toch beetje hulp van deze combi  
Mila (Gast) - schreef op 11-07 om 06:31
 )h dat is wel slim dan Gliss! Maar ga je het echt volhouden denk je? Op vakantie inderdaad gemakkelijk, dan doen wij het wel dagelijks als je gewoon een lekkere zonvakantie boekt. Is toch vaak een andere warmte als in Nederland en is gewoon sexy om elkaar lekker ontspannen en schaars gekleed te zien, hihi! Maar ik draaf door, zal wel komen omdat mijn ongi eindelijk voorbij is 

Bij andere meiden de ongi ook weer voorbij? Hopelijk worden wij de eerste nod groep met alleen maar positieve resultaten! 
Joy (Gast) - schreef op 11-07 om 07:14
@mila hier zijn ze ook net voorbij. Hoera! Elka dag doe ik normaal na een positieve ovulatietest. Geen idde of ik die ga meenemen. Zo om de dag lukt wel op reis. En die ovulatietesten deed ik in de eerst plaats omdat we beiden een druk werk hebben en het soms gebeurd dat we te weinig seks hebben daardoor. Elke dag op vakantie gaat niet lukken. We hebben een dochter van 3j die graag bij de mama komt liggen  ons klein spook.
Ik hoop dat het eindelijk hier raak is en mag blijven plakken. De wens is er nu al 2.4j en met ons zoontje te verliezen is de wens nog sterker dan ooit. We proberen moedig door te doen 
Gliss - schreef op 11-07 om 08:44
Haha geen idee of we dat volhouden, we gaan het zien, is maar een ruime maand tot afspraak dus wel te overzien. Helaas nog geen vakantie, eind aug pas. Maar dan ook ei ik vakantie
Mijn man denk overigens dat het deze maand gaat lukken (zegt ie al vanaf het begin) want hij wil een april-kindje net als hij en ik (en zijn hele gezin). Als dat het geval ik zal ik met alle liefde van de wereld voor de rest van zn leven zeggen dat hij echt gelijk had  hahaha
Puck - schreef op 11-07 om 09:39
30 weken
Hahaha, dat kan ik me voorstellen Gliss. Ik duim ook dat je man gelijk krijgt  
Olivia (Gast) - schreef op 11-07 om 12:11
Hey meiden,

Gister de echo gehad. Mijn baarmoeder is helemaal schoon dus kan het nu een plekje gaan geven.
Verloskundige heeft meteen mijn eierstokken nagekeken en zag dat er alweer een eitje aan het rijpen was, ze verwacht dat ik met 3 a 4 dagen mijn eisprong krijg en ik mag van haar weer meteen beginnen met proberen.
Wel een beetje apart want ik heb net de miskraam achter de rug, had geen idee dat verder in je lichaam alles gewoon doorgaat.. 

roosje - schreef op 11-07 om 12:32
21 weken
Hoi olivia, wat erg van je vroege miskraam!! , langs de andere kant , omdat het zo vroeg is misgegaan en he nog maar zo weinig hgc had aangemaakt , zal het niet veel invloed hebben gehad op je cyclus.. dus dat kan voor jou positief uitpakken nu , en kan je snel weer gebruik maken van je ovulatie! 
Ik duim voor je :-) x
Puck - schreef op 11-07 om 14:19
30 weken
Fijn dat alles goed was Olivia.
Gliss - schreef op 11-07 om 16:05
Sterkte Olivia , maar wel fijn dat er meteen weer een ''normale' cyclus met ovulatie is. 
Joy (Gast) - schreef op 11-07 om 17:05
Olivia: is begrijp wel dat je ergens schrikt dat je lichaam gewoon doorgaat terwijl jij dit even wilt verwerken. Je hoeft ook niet direct door te gaan e. Je kan zien wat je zelf wil x
Niel - schreef op 12-07 om 06:08
25 weken
Olivia, wat fijn dat jouw baarmoeder helemaal schoon is! Dan kun je langzaamaan weer een beetje vooruit proberen te kijken

Bij mij begint nu de 'leuke' fase van mijn cyclus. cd 14, andere maanden hadden we vaak elke dag seks in deze periode, nu maar even proberen om het om de dag gezellig te maken aangezien dat beter is voor zijn zaadjes..Hopelijk laat mijn ei niet te lang op zich wachten en heb ik een redelijk normale cyclus.
Gliss - schreef op 12-07 om 09:02
@Niel, heb jij een lange cyclus of late eisprong dan? Anders zou ik CD 14 een beetje laat vinden om te beginnen met klussen? 
Gewoon nieuwschierig hoor. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nod augustus 2019' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35
asd
Zwangerschapsyoga: live en online!
  • 14 live en online lessen!
  • Wees er snel bij er is beperkt plek!
30% korting met de code BRABBELS
Lees meer
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan