NOD september 2019 - Zwanger worden forum

Mila (Gast) - schreef op 09-09 om 21:08
Jeetje Sanne wat leuk, meteen de eerste ronde! Was dat bij je eerste ook? En na negen weken alweer zwanger, leuk en pittig! Was het wel je plan de tweede snel er achteraan te krijgen als het zo mag zijn?

Käthe, ook mijn test is nog steeds niet positief. Ik had hem vrijdag verwacht, maar ben nu bang dat ik hem gemist heb  Gelukkig vorige week wel actief geweest, maar toch jammer als hij echt al geweest is. En Lisa en Leonie, al een ei gevonden?
743 antwoorden en 3653178x bekeken
1993sanne - schreef op 09-09 om 21:16
@mila hoop voor jou ook snel een positieve test!


Ja de eerste was ook gelijk raak, wilde graag een twee en om mediche redenen mag ik niet de normale pil gebruiken dus werd het iets langdurigs spiraal maar dat mag pas vanaf 10 weken. Maar dat wilde we niet omdat we snel weer een tweede wilde. En onder het mom van... ik zal toch niet gelijk weer zwanger zijn de gok gewaagd maar dat het zo snel zou gaan hadden wij ook niet verwacht! 
Flower1990 - schreef op 09-09 om 21:30
31 weken
Gefeliciteerd 1993sanne 
Fietje - schreef op 09-09 om 21:38
Dag meiden. Hier dag 7 van de cyclus vndg. 
Wanneer zouden jullie terug starten met ovulatietestjes? 
Mila (Gast) - schreef op 09-09 om 21:43
Wat onwijs fijn, daar wordt je blij van Sanne! Je man/vriend keek zeker ook wel raar op? Hopelijk een mooie plakker, fijn zulk positief nieuws!

Welkom Fietje! Ik denk dat het een beetje afhangt van je cyclus. Die van mij wisselt wat tussen 28-31 dagen en dus begin ik op cd 10 met 1 testje per dag (zelfde tijd ongeveer) en vanaf dag 12 meestal twee om hem niet net tussen twee testjes te missen. Succes met testen, op naar een knaller!
Kathe (Gast) - schreef op 09-09 om 22:14
Proficiat, Sanne!

Mila, ik baal heel erg dat ik mijn piek (nog) niet heb gevonden. Ik had ‘m gisteren of vandaag verwacht. Zo is dat al 5 rondes. Zo vreemd... nog even doortesten, maar gezien mijn vriend van woensdag tot vrijdag weg is zijn de kansen wel weer kleiner... we zien wel zeker. Vroeger kan mijn piek niet geweest zijn gezien ik donderdag nog bij de gyneacoloog was en het eitje toen duidelijk nog aan het rijpen was. Ik heb dan zo snel het idee dat er iets mis is he... 
Leonie (Gast) - schreef op 09-09 om 22:22
@Mila.. vandaag voor het eerst een ovulatietest gekocht en gedaan.. Toch maar eens kijken hoe dat gaat.. Volgens mij een licht streepje te zien, dus ben benieuwd de komende dagen.
Vervelend dat hij bij jou nog niet positief is! 
1993sanne - schreef op 09-09 om 22:35
Mijn vriend zijn reactie: ik zij het toch! Hoop idd ook dat hij blijft plakken!
lisa - schreef op 09-09 om 23:52
@1993sanne wat is jouw geheim?! Haha! Geniet ervan dit is duidelijk positief!
Mila (Gast) - schreef op 10-09 om 00:19
Nu hopen dat hij oploopt Leonie!

Käthe, wat balen dat hij dan juist weg moet. Laatste kans is morgenavond?
Pizzahawaii (Gast) - schreef op 10-09 om 06:23
Hier vandaag 5 dagen na nod en een omo-witte test. Daar houdt het dus mee op voor mij. Geen idee wat mijn lichaam aan het doen is en heel vervelend dat ik niet weet wat en wanneer ik wat kan verwachten. 

Ik lees hier nog even mee, maar ik ga niet door naar volgende maand. De timing was hier eigenlijk op het moment niet de beste aangezien ik aan het solliciteren ben en echt werk nodig heb. Dus ik ga proberen eerst een werkcontract in de wacht te slepen hopelijk binnen een paar weken en dan kijken we weer verder.  
Flower1990 - schreef op 10-09 om 06:54
31 weken
Kathe hopen dat je hem gauw vind je piek 
Pizzahawai hier net denk ik morgen pas weer testen bij mij waren ze allemaal omo wit tot nu toe ook geen signalen van evil: dus wachten maar af. Ik kan me wel voorstellen als het nu niet is gelukt en je bent aant solliciteren dat je dan even wacht vastigheid is ook fijn
Puck - schreef op 10-09 om 07:34
35 weken
Hier vandaag nog een hoge temperatuur. Ik heb nog niet zo vaak mijn temp bijgehouden, maar de andere ronde dat ik niet zwNger was, zaktemijn temp op nod en werd ik later die dag ongesteld. Het zal mij benieuwen vandaag, maar ik krijg hier echt een beetje hoop door. Als ik straks ongesteld word, gaat me dat wel tegenvallen. Ik heb er wel de buikpijn en het humeur voor 
Floor (Gast) - schreef op 10-09 om 08:16
Spannend wel Puck! 
Bladira - schreef op 10-09 om 08:21
Ik hoop het zo voor je Puck!! Wanneer denk je te gaan testen?

Hier heb ik een complete huil-dag. Ik voel absoluut niets...bij mijn vorige zwangerschappen had ik toch echt wel een paar dingen die me opvielen... Dus ik verlies een beetje de moed. Ik was zo blij dat we terug mochten proberen en had echt zoiets van eindelijk kan ik dat pijnlijk hoofdstuk afsluiten maar nu besef ik dat ik daar nog ver weg van ben... Zal pas lukken als ik terug zwanger ben en alles goed loopt. Kan toch zo pijn doen... En die 2 weken wachten zijn een echte 'mindfuck' krijg je hoop, zie je het al allemaal al een beetje voor je...En krijg je dan zo'n gigantische teleurstelling als je menstruatie toch start... Nuja effe schop onder m'n kont en uit mijn zelfbeklag komen maar vandaag gaat het toch wat moeilijker
Orchidea - schreef op 10-09 om 09:11
11 weken
Wow! Dat moet wel een schok zo zijn Sanne, maar wat fijn. Gefeliciteerd. En meid, ik denk dan dat je zwanger bent.. ik wil nog niet concluderen ofzo dat het echt zo is, alleen een ovulatie test KAN reageren op zwangerschap. Ik zou gewoon een testje doen dan weet je het zeker!
Puck - schreef op 10-09 om 09:16
35 weken
Heel herkenbaar Bladira. Je leeft zo toe naar het moment dat het weer kan, dat je helemaal blij bent als het zo ver is. En dat voelt al als weer zwanger zijn. Als het dan niet gelijk lukt, is dat zo’n tegenvaller. Ik heb echt tranen mt tuiten gehuild toen ik na mijn eerste miskraam ongesteld werd. Mijn man vond dat toen maar moeilijk te begrijpen, wat ook niet meehielp. En ik realiseer me dat wij nog een ‘gewone’ miskraam hebben gehad en dat het voor jou nog veel heftiger moet zijn (geweest). Wanneer is je nod? Ik hoop dat je toch verrast wordt deze maand. *knuffel*

Ik had het plan niet voor komend weekend te testen, maar ik denk dat ik toch alvast testjes haal. Als ik vandaag niet ongesteld word, denk ik toch zwanger te zijn en dan kan ik maar beter testen en mezelf niet blij maken met niks. En ik wil toch ook een testje doen, omdat ik in maart een innestelingsbloeding aangezien had voor een menstruatie. Ook als ik ongesteld word, wil ik testen om veilig een wijntje te kunnen drinken bij een etentje komend weekend. 
Sanne (Gast) - schreef op 10-09 om 10:05
goedemorgen dames, 

Ik heb vanmorgen (5 dagen voor NOD) getest. Ik kon het weer eens niet laten maar verrassing, witter dan wit bestaat niet. Succes allemaal deze week voor de dames in spanning! Ik ga overmorgen maar weer testen 
EstHe - schreef op 10-09 om 10:05
Flower en pizzahawaii, jammer van jullie witte testen. 

Sanne, welkom em gefeliciteerd.

Kimvdb, jammer van je ms 

Meid 91, al getest met een zwangerschapstest?

Puck, spannend voor jou, ik duim voor je

Bladira, dikke knuffel 

Kathe en Mila, jammer dat jullie beide (nog) geen goede piek hebben gehad. Wel heel toevallig dat jullie zelfs met je eisprong tegelijk afwijken van wat je normaal had verwacht.

Ik heb zojuist mn testjes binnen gekregen per post.. is het al vrijdag??? 
EstHe - schreef op 10-09 om 10:09
Oooh wacht even, we hebben 2x Sanne 
Beide welkom, en de ene gefeliciteerd en de ander, wellicht wad je test te vroeg, 5 dagen voor nod is nog een eind,  nog even paar dagen wachten nog eens dan weer testen.
Sanne (Gast) - schreef op 10-09 om 10:32
hahaha ja viel mij ook op weer een naamgenoot uit hetzelfde bouwjaar. Gelukkig een originele naam he 

Gefeliciteerd naamgenoot ik hoop dat ik bij je mag aansluiten!!
1993sanne - schreef op 10-09 om 10:40
Dankje ik vind het best eng omdat me test dus niet knallend is en bij me zoontje was dat wel zo. Bang dat het te snel ging voor me lichaam ofzo en dat het afgestoten word
Bladira - schreef op 10-09 om 11:01
Merci EstHe en Puck
Het is inderdaad helemaal zoals jij het beschrijft Puck... Had ergens niet verwacht dat ik het er zo zwaar mee ging hebben. Zondag is mijn nod. Nuja vanochtend stond ik echt op huilen, nu terug aan het werk en wat mijn gedachten verzetten.
Ben heel benieuwd naar je test Puck!! Ik duim allesinds!
lisa - schreef op 10-09 om 11:33
@puck spannend ik duim voor je!
@mila @kathe ik doe toch mee deze ronde! Ik heb mijn piek nog niet gevonden ik verwacht rond donderdag... 
@sanne 5dagen voor Nod is vroeg hou hoop! Het is nog niet gedaan haar meid 
@1993sanne hoelang van te voren heb je getest? Was deze test op NOD of ervoor? Hij kan nog oplopen... ik snap dat je schrikt het lijkt me ook even schrikken. Maar bedenk maar zo het had zo moeten zijn voor jullie! Hou je ons op de hoogte? En geniet van je kleine spruit 
lisa - schreef op 10-09 om 11:35
Oh ja vraagje... kan je met middag urine een ovulatie test doen?
Mila (Gast) - schreef op 10-09 om 12:01
Ha Lisa! Ja dat kan hoor, ik doe hem ook net en eindelijk een tweede streep. Dus dan vanavond aan de slag, Haha! 

Käthe, hoe ver ben jij? En Lisa, leuk dat je meedoet. 

Bladira en Puck, dikke knuffel! Nog niet opgeven hoor
Stef - schreef op 10-09 om 12:06
Ik zou niet meer reageren. 

Maar voor Puck kan ik het niet laten! Ik hoop het ze meis... 3de x goede keer! Dikke knuf!!! 

@ Roosje, ik heb het dus ook helemaal niet op jou. Maar op de Gasten... 1 persoon spreekt voor min 2 personen en vorige week heeft ze haar eigen verraden. Ik weet dat het mij eigenlijk niets moet intresseren maar het valt enorm op en vind het ziekelijk dat er zo ziekelijke mensen op deze wereld bestaan.... 
1993sanne - schreef op 10-09 om 12:18
@lisa dankje! Ja ik denk op nod getest maar wel allebei zwangerschapstesten waren een streep te zien. Ik hou jullie op de hoogte en ga kijken of hij oploopt! 

Verder iedereen heel veel succes hopelijk hebben jullie snel een positieve test in handen xxx
lisa - schreef op 10-09 om 12:40
@stef ik ben echt hoor hihi! Maar niet leuk als je zo’n gevoel hebt 
roosje - schreef op 10-09 om 13:16
26 weken
@stef, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet elke keer alles grondig lees omdat er soms zoveel berichtjes zijn. Maar kan me dus wel voorstellen dat ik over zoiets heb over gezien, hopelijk blijf je ons toch nog wat volgen want zit al zolang met je in de nod groepjes, in ieder geval . Take care meid! Hopelijk mogen we snel in een uitgerekend groepje zitten samen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD september 2019' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan