Groepje nieuwkomers deel 3 - Zwanger worden forum

Elvira - schreef op 24-11 om 17:07
12 januari
Peetje42 - 35 jaar - 3de kindje - ronde 1

22 januari
Elvira - 35 jaar - 3de kindje - ronde 25
Sel_mom - 24 jaar - 1ste kindje - ronde 12 na MA

25 januari
Lila - 27 jaar  jaar - 1ste kindje - ronde 14

30 januari
Larissa87 -   33 jaar - 2de kindje - ronde 1

Nod onbekend
Schuimpje - 35 jaar - 2de kindje - ronde 4
Di -  28 jaar - 1ste kindje - ronde 4

Zwanger
Shanna - 2de kindje - ronde 3 - uitgerekend 13 mei  
Linda - 2de kindje - ronde 1 - uitgerekend 3 augustus
Sharon - 1ste kindje - ronde 4 - uitgerekend 3 augustus
Bestj - 1ste kindje - ronde 3 - uitgerekend 4 augustus
Kimmie - 1ste kindje - ronde 1 - uitgerekend 13 augustus
Floor - 1ste kindje - ronde 3 - uitgerekend 17 augustus 
Jill92 - 1ste kindje - ronde 5 - uitgerekend 25 augustus
Feyre - 2de kindje - ronde 2 - uitgerekend 1 september
Sien - 1ste kindje - ronde 2 - uitgerekend 11 september 
Eva - 1ste kindje - ronde 2 - uitgerekend 18 september
1180 antwoorden en 842772x bekeken
Anso - schreef op 24-11 om 17:20
23 december wordt spannend! 
Sharon - schreef op 24-11 om 17:43
12 weken
Gevonden! Bedankt voor het aanmaken @elvira. Gaat het een beetje? 
@anso, hopelijk allemaal kerstcadeautjes 
Feyre - schreef op 24-11 om 17:59
7 weken
Dan gaan we hier verder haha. Mijne kan nog iets veranderen. Als ik morgen niet ongesteld ben zal het wss de 24e of 25e worden. Het is vandaag opeens een stuk minder, maja me temp liegt er niet om denk ik dan maar zo 
Sharon - schreef op 24-11 om 19:22
12 weken
@Feyre, kan je iets meer vertellen over dat temperaturen? Waar moet je daar bij op letten? 
Tip voor iedereen die minder op symptomen wilt letten: val eens van de trap. Niet echt, maar toch... Ik voel helemaal niks behalve de plek die de trap gekust heeft. 
Jill92 - schreef op 24-11 om 19:26
8 weken
Aha we hebben een deel 3 bedankt voor het aanmaken. Ik vind het heel fijn dat je blijft elvira iemand met veel ervaring erbij is fijn. Ik vind het heel jammer voor je en had het je zo gegund. Ik heb nu 4 ronden gehad en vind het lastig dus snap het wel.doe wat fijn is voor je!

Mijn ms is voorbij voor de eerste keer 6 dagen geduurd dus heb eindelijl het gevoel dat het weer terug bij het oude is.
Anso - schreef op 24-11 om 19:34
Ah fijn Jill! Ik hoop dat ik jou dan mag volgen in die vierde ronde. Hier was het weer 2 dagen en zo goed als niets. Ik mocht de gynaecoloog in januari bellen als dit dan nog steeds zo zou zijn. We hopen natuurlijk dat dat niet nodig zal zijn
Elvira - schreef op 24-11 om 19:42
@sharon lief dat je het vraagt maar ik ben er nu echt helemaal klaar mee echt nergens meer zin in normaal kan ik na 2 dagen weer helemaal naar mijn eisprong toeleven maar nu heb ik totaal geen hoop meer dus waar is een eisprong dan nog goed voor? Ik denk dat ik maar weer de prikpil of hormoonspiraal ga vragen dan word ik tenminste niet meer ongesteld want mijn eitjes worden toch niet bevrucht
Schuimpie - schreef op 24-11 om 19:51
Jeetje wat hebben jullie hard gekletst!  Hoop dat ik 't allemaal kan volgen...

Elvira: wat ongelooflijk ruk zeg! Had zo'n goeie hoop voor je deze ronde... Kan me voorstellen dat je er even klaar mee bent! Heel fijn dat je toch nog blijft meekletsen hier.

Floor: fijn dat de gynaecoloog direct actie onderneemt! Hoop dat er een simpel tekort je uit je bloed komt wat je met een vitamine ofzo kunt aanvullen en waarmee dat stomme bloeden eindelijk stopt.

Sharon en BestJ : ik duim heel hard voor jullie! Bijna Nod dus op naar 2 positieve tests! En beterschap voor je gekneusde onderdelen, voorzichtig doen op de trap... 

Zie dat 23 december druk bezet is, allemaal een positieve zwangerschapstest onder de boom dan maar? 

Feyre - schreef op 24-11 om 19:52
7 weken
Sharon zeker hoor!  ik ben inmiddels een expert in tempen ik heb het haast een jaar gedaan bij me zoontje en nu ook alweer paar maanden voor inzicht.

Ik voeg een foto toe van mijn cyclus deze maand. Hier zie je wat schommelingen maar uiteindelijk een duidelijke stijging.

Ieder zijn basale temp is anders mijne is 36.7 (kan is 0.1 of 0.2 afwijken) na je ei ga je minimaal 0.3 graad omhoog soms zelfs 0.5, dit is vaak de dag na je eisprong. Als je zwanger bent blijft deze hoog of wordt hij nog hoger. (Voeg ook een foto van toe van toen ik zwanger was van me zoontje) 

het belangrijke aan tempen is, is dat je het dagelijks elke ochtend doet rectaal zodra je wakker wordt (niet eerst gaan plassen of op je tel wat doen bijv) als je diverse diensten draait kan je nog steeds tempen zolang je maar 5 a 6 uur hebt geslapen.
 dit is van me huidige cyclus
 Hier was ik zwanger van me zoontje
Als je bijv je ovu testen ernaast legt kan je dit pinpointen op welke CD +- je ei dus is met je LH piek
Shanna (Gast) - schreef op 24-11 om 19:52
Hoi Elvira! Misschien worden de meeste van mijn berichtjes een beetje vergeten, ik zit ook met heel andere dingen dus begrijp ik dat ergens ook wel.

Ik wilde je laten weten dat je echt een prachtige vrouw bent en op papier al zo krachtig op mij over komt! Ik zou liever niet in jouw schoenen staan, maar ben er echt van overtuigd dat dingen gebeuren voor een reden en gelukkig hebben jullie al wel een gezinnetje. Al snap ik maar al te goed hoe graag je die wat zou willen uitbreiden. Fijn dat je hier blijft, je bent een toppertje en traantjes zijn ook gewoon goed en welkom lieverd!

Laat het gewoon even zo zou ik zeggen; geen overhaaste beslissingen. Die paar dagen ongesteld kun jij prima aan, wacht nog even met de deur dicht slaan.

Dikke X

Shanna
Feyre - schreef op 24-11 om 19:55
7 weken
Mooi verwoord Shanna!!
Anso hopelijk is het niet nodig maar wel fijn dat je dat als achterwacht hebt. Al hoor ik wel altijd dat 3 dagen ms prima is maar ook kan betekenen dat bm slijm wat te dun kan zijn
Sharon - schreef op 24-11 om 20:32
12 weken
@Feyre, zeer interessant om eens te lezen. En wat opvallend dat verschil zeg. 
@schuimpje, bedankt. Is wel nodig, mijn vriend moet me in en uit de zetel helpen haha. 
@bestj, hoe gaat het bij jou, overleef je de wachttijd een beetje? 
Jill92 - schreef op 24-11 om 20:39
8 weken
Inderdaad mooi gezegd shanna! Ik lees zeker niet over je berichtjes heen. Vind het waardevolle aanvullingen en fijn een ander perspectief.
Ik hoop voor floor en bestj voor een positieve test voor jullie hoe gaat het? 
Feyre leuk om te zien. Ik hou het ook sinds 1 maand bij,maar mijn temp is steeds zo verschillend. Ik weet dat ms van 3 dagen al prima zou zijn. Toch weet ik van vroeger dat ik langer ongesteld was en daarom voelt het toch goed dat het nu langer duurt. 
Anso ik hoop dat ronde 5 voor jou helemaal niet gaat komen hihi. Hoe gaat het nu bij jou? 
Schuimpie hoe gaat het met jou?
Welke cd beginnen jullie met ovu testen of doen jullie dat niet ?
Elvira - schreef op 24-11 om 20:42
@shanna @schuimpje hebben jullie ook een innesteling bloeding gehad?
Jill92 - schreef op 24-11 om 20:43
8 weken
https://www.mupload.nl/img/t2lhojbzfm4.jpg
Dit is van de cyclus mijn temp maar ik kan er niks uithalen. Misschien jullie wel? Haha
Schuimpie - schreef op 24-11 om 21:07
Shanna, perfect verwoord! Hoe gaat 't bij jou? Begint je buik al te groeien?

Feyre, leuk om te zien die templijsten!

Jill, fijn dat je menstruatie weer normaal lijkt te zijn. Hopelijk geeft dat een eitje mooi de kans in te nestelen. Ovulatietesten is bij mij niet echt een succes geweest vorige ronde zoals je weet, maar ben de vorige ronde met clearblue op cd 10 gestart tot cd 30 en op cd 31 begon mijn menstruatie. 

Elvira, ik heb nooit een innestelingsbloeding gehad. Niet bij mijn 1e zwangerschap, en bij de vroege miskraam laatst ook niet. Weet ook niet hoe ik me dat moet voorstellen, een verfje gekleurd slijm of kan dat echt een maandverbandje vol zijn? 
Eva (Gast) - schreef op 24-11 om 21:26
Hey! Ik volg jullie gesprekken al een tijdje.. heel leuk om te lezen en info uit te halen voor mezelf. Ik ben 22 dagen geleden gestopt met de pil en hoop snel men maandstonden te krijgen. Ik neem al 10j de pil dus geen idee hoe dat zal evolueren. Heel leuk om te zien dat jullie elkaar helpen en motiveren!! Hopelijk kan iedereen zen wens hier uitkomen ???? 
BestJ - schreef op 24-11 om 21:47
11 weken
Hey, gevonden..wat wordt er al druk gepraat. Even alles globaal doorgelezen. Soms gaat het me allemaal te snel hier hihi
Feyre - schreef op 24-11 om 21:51
7 weken
Jill92 heel begrijpelijk. Ik.werd door me spiraal nooit ongesteld dus was voor me zoontje echt kijken wat me cyclus was.

Ik heb even gekeken maar je schommelt idd wel. Doe je het zelfde tijd direct als je wakker wordt? Dus echt niet uit bed gaan of iets eerst in bed doen. Zodra je wakker bent die thermometer erin (rectaal) heb je ovu testen gebruikt klopt je ei met wat in je schema staat?

Me roze hier is echt alleen bij afvegen net iets in inlegger. Vind toch wel verdacht dat zo weinig is, maar dit was vorige maand ook zo dacht ik. Wel rare krampen in me buik maja temp zakt

Schuimpie ik moet zeggen dat ik het zelf ook erg interessant vind naar te kijken haha. Ik vergelijk nu ook veel met hoe het toen was. Ik heb ook notities toegevoegd toen etc. Innestellings bloeding is vaak tussendoor wat roze verlies rond innesteling (7-8dpo) en daarna niks meer
Jill92 - schreef op 24-11 om 21:51
8 weken
Hoe is het met je Bestj?
Fieleken - schreef op 24-11 om 21:51
Welkom Eva, hopelijk komt die er snel door bij jou! 
Sharon en Bestj hoe gaat het? 
BestJ - schreef op 24-11 om 21:53
11 weken
Hey Jill en Fieleken
Lief dat je het vraagt.. ik ben eigenlijk al een paar dagen misselijk, rommelige baarmoeder , steken in rechter eierstok, hoge temperatuur en het gevoel dat ik elk moment ongesteld kan worden, dus geen idee.. we wachten rustig af..hoe gaat het met jullie???? 
Elvira - schreef op 24-11 om 22:04
@bestj ik kon er niet meer tegen al die meldingen dus ik heb even een nieuw account en topic aangemaakt. Ik hoop dat je dat niet erg vind
Jill92 - schreef op 24-11 om 22:09
8 weken
@Bestj ik hoop dat de symptomen een andere reden hebben klinkt wel hoopgevend. Ik hoop in ieder geval mee
BestJ - schreef op 24-11 om 22:16
11 weken
Hihi nee hoor geen probleem Elvira! Had het alleen even gemist 
.. dankje Jill! 
Sharon - schreef op 24-11 om 22:19
12 weken
@bestj, klinkt hoopgevend al die symptomen!
Fieleken - schreef op 24-11 om 22:25
Bestj klinkt wel hoopgevend... 
het enige dat ik hier voel is, is dat ik wat licht in mijn hoofd ben... na een tijdje denk ik dat ik het gewoon zelf in mijn hoofd steek... 
weet je ik ben een echte doorzetter en als ik iets wil dan werk ik daar keihard voor... nu vind ik dat zo moeilijk dat ik er niets aan kan doen om het te bespoedigen... 
naar toilet gaan is echt elke keer spannend... zal weer groot verdriet zijn als ze er doorkomen... jeetje... 
ik voel ook aan mezelf dat ik maar één ding wil... mama vroeg vandaag wat ik als kerstcadeau wil... geen idee was mijn antwoord... al weet ik het antwoord maar dat kan ze mij niet geven... 
Man gaat er zo licht over... daarstraks zei hij dat het pas zal lukken als ik het wat kan loslaten... klein crisisje gehad... oeps 
Anso - schreef op 24-11 om 22:42
Fieleken, volgens mij lijken we wel hard op elkaar. Ik ben super probleemoplossend en neem alles graag in handen. Zoals nu ook alles opzoeken, achter gynaecologen aangaan enzo.. maar dan uiteindelijk toch nog afhangen van de natuur. Vreselijk om zo machteloos te zijn. En dan hoor je al die verhalen dat het pas lukte als ze er eens een maand niet mee bezig waren. Ik zou eigenlijk eens een verhaal willen horen van iemand die zwanger raakte ondanks dat ie bezig was gelijk een controlefreak 
Welkom Eva, spannend he!
Fieleken - schreef op 24-11 om 22:48
Ohjaaa please geef me zo een verhaal... 
ik ben in augustus getrouwd, zonder groot feest dat voorzien was... we hebben dit naar juli 2022 verzet, dus ik wil heel graag zwanger zijn zo snel mogelijk zodat ik snel terug aan mijn lichaam kan werken zodat ik in mijn trouwkleed pas... pfff  Helpt natuurlijk niet bij het loslaten... 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Groepje nieuwkomers deel 3' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan