NOD juni/juli 2022 - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 18-06 om 22:05
Hi Meiden

Hierbij een nieuw topic NOD juni/juli! Dat er maar een hoop nieuwe aanstaande mama’s bij mogen komen! 

Succes allemaal!
Liefs Buddha! 

Hieronder het lijstje:

Uitgerekend:
Angelrinoa87 - 


NOD onbekend:
Merel89

Juni:

30 Juni
Becky(89) - 3e kindje - ronde 4 

Juli:

1 juli
Bianca - 2e kindje- 

4 Juli
Linda128 - 2e kindje - ronde 2
Soraya - 1e kindje
Tucky - 3e kindje - ronde 3
Buddha - 2e kindje - ronde 2 (1e ronde na mk) mk

12 juli
Moon - 2e kindje - ronde 2

21 juli
Girl35 - 1e kindje - ronde 13

25 juli
Sofia13 - 1e kindje - ronde 9 (1e ronde na ma)

30 juli
Soraya - 1e kindje - ronde 8 
Buddha - 2e kindje - ronde 3 (ronde 1 mk-ronde 2 mk)


Augustus;

Moon 673 antwoorden en 710524x bekeken
Nijntje - schreef op 18-06 om 22:11
1 juli 3de kindje ronde 43
buddha~ - schreef op 18-06 om 22:13
Je staat er bij! 
Succes meiden deze ronde!  Ik ga voor jullie duimen.
Nijntje - schreef op 18-06 om 22:31
@angel we kunnen er ook een Nod / uitgerekend groepje van maken Was een goed idee van cat89
Ja leuk, goed idee. Ik heb geen Facebook dus ik ben wel blij dat dit er is en het weer rustig is. 
Becky(89) - schreef op 18-06 om 22:46
11 weken
30 juni, ronde 4 kindje 3
merel89 - schreef op 18-06 om 23:12
Ik ben ook weer van de partij! 
9e ronde voor 2e kindje. Mijn nod is ergens rond 17 juli, maar ik hoef niet op het lijstje want weet het niet precies.

Succes allemaal 
Linda128 - schreef op 18-06 om 23:38
Hoi ik wil er ook bij.
Weet alleen niet wanneer ronde 2 begint want ik moet dus mijn ongi nog krijgen maar is 2e  kindje
merel89 - schreef op 18-06 om 23:44
Oke; ik weet dat jullie me niet meer moeten, heel begrijpelijk ook. Maar ik ben toch wat tot rust gekomen en wil wel echt mijn excuses aanbieden. Ik heb me echt achterlijk gedragen door die verschillende accounts aan te maken en het was helemaal uit de hand gelopen. Ik ben gewoon heel erg gevoelig wat betreft zwanger worden. Ik heb 1 kind en daarna een hoop meegemaakt wat betreft zwanger worden/operatie/bbz waardoor ik niet eens weet of ik nog wel op de natuurlijke manier zwanger kán worden. Ik hen het daar echt heel moeilijk mee. Ik weet dat dat geen excuus is voor wat ik heb gedaan en heb gelogen, maar dat was wel de aanleiding. Ik wil niet meer liegen. Ik zit nu dus in de 9e ronde (vorig jaar abces gehad in mijn eileider die is geknapt, waardoor ik heel slecht heb gelegen, daarna een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad. 

Het is allemaal niet goed te praten wat ik heb gezegd, dus sorry voor jullie allemaal. Vooral voor Cat; jij had dit niet verdiend, het spijt me echt.

Ik wil gewoon kunnen praten met vrouwen over dit moeilijke proces, dat is alles..
Redvelvet - schreef op 19-06 om 00:30
Mevrouw "nepaccount" , 
Wat wil je nu? Dat we nu ineens allemaal medelijden/medeleven hebben met jou?

 Nadat je hier weken lang de boel op zijn kop hebt gezet, mensen leugens hebt verteld, mensen voor de gek (probeerde) te houden? En niet in de minste vorm, maar uitermate extreem! Cat89 enorm kinderachtig hebt benaderd, terwijl "wij" al heel lang niet meer actief waren hier, maar in een gezellig besloten fb groep! 

Geen excuus zoals je zegt inderdaad, er zitten hier vrouwen die net zoveel of wel meer ellende hebben meegemaakt en nog meemaken!  En juist daarvoor is dit forum, om te steunen! Juist jij, zou dat moeten weten dan, toch?! 

Iedereen is hier gevoelig wat betreft zwanger worden of blijven! Hoezo haal je het in je botte hoofd om andere zo onderuit te halen? als jij juist zelf dit verdriet zo goed zou kennen?!
Jij hebt toch ook geen idee van wat er zich afspeelt achter de deuren van een ieder van ons? 

Er zijn hulpgroepen, psychologen etc. Ook voor jou! Zoek die hulp, vooral als je echt een kindje hebt. Want juist dat kostbare waar we allemaal voor strijden hier, is wat belangrijk is! Die koter verdiend een goede ouder! En het is daarbij ook voor jou belangrijk om jouw issues te verwerken, want blijkbaar zitten er dingen niet goed,  waardoor je het nodig hebt om op een forum zo tekeer te gaan! En "fake" te zijn.

Uiteraard knap, dat jij nu openbaar je excuus maakt. Het is alleen heel erg moeilijk om ook dit te kunnen vertrouwen na alle leugens en manipulatie, maar dat is mijn mening! 

Ik ga uit van het goede van de mens, en hoop dat er oprecht iets mee zal worden gedaan. merel89 - schreef op 19-06 om 04:31
Redvelvet ik wil helemaal geen medeleven. En ik begrijp het als jullie me niet meer vetrouwen. Maar ik ben, al zeg ik het zelf, een hele goede en lieve ouder. Daarvoor hoef ik echt niet naar een psycholoog toe. Dus dat je dat zegt vind ik dan weer niet kunnen. Je weet niet hoe ik als ouder ben. Dat staat los van hoe ik op zo'n anoniem forum als dit was.
En je zegt blijkbaar zitten er dingen niet goed, alles zit op dit moment goed in mijn leven hoor, goed huwelijk, een kind waar ik alles voor doe, alles hebben we op de rit. Ik ben zelfs van 5, naar 4, naar 3 dagen gaan werken om meer bij mijn kind te zijn. Ooh wat een slechte ouder ben ik toch. Ik ben echt ultiem gelukkig. Het enige dat we nog missen is een 2e kindje.
merel89 - schreef op 19-06 om 05:11
Maar ik wilde dus alleen mijn excuses aanbieden, meer kan ik ook niet doen. Het is gebeurd en ik kan het helaas niet meer terugdraaien. Het enige dat ik nu kan doen is mezelf zijn, de vrouw met heel veel respect voor anderen en eerlijk zijn. Ik wil hier nu dus ook geen discussies over, dit topic wil ik niet vervuilen. Dus lees mijn excuses en doe ermee wat je wil. Ik heb nu alles gezegd wat ik wilde zeggen. Ik hoop dat jullie accepteren dat ik in deze nod groep zit, met de beste bedoelingen deze keer. Ik ben en blijf eerlijk deze keer over mezelf en mijn situatie. En ik gun jullie allemaal een goede zwangerschap en een gezond kindje. Mogen we allemaal zwanger worden deze ronde. 
Nijntje - schreef op 19-06 om 06:39
Vandaag geen positieve ovu test meer dus ik denk vandaag pas eisprong want heb altijd een lange piek
37 weken
Succes hier dames!

@Nijntje: heb je de kansen goed benut?! Hoop het zo! 

@Merel: goed dat je excuses maakt, terecht ook. Alleen zijn er helaas al heel veel mensen vertrokken naar een besloten fb groep en dat is jammer! Jullie hadden elkaar zo kunnen helpen en steunen.

Om het bij mezelf te houden: je noemde mij “kutwijf on top” en “ik moet haar niet.” En waarom? Omdat ik wensvoortweede al heel snel vroeg of zij soms Linda is.
Ik vind het oprecht erg wat je meegemaakt hebt, dat meen ik! Maar dat geeft je absoluut niet het recht om nepaccounts aan te maken, mensen uit te schelden of zelfs iemand geen zwangerschap toe te wensen. En als kers op de taart benoem je ook nog eens meerdere malen dat je snel zwanger raakt en dat je de vorige ronde ook zwanger was, met foto’s van positieve zwangerschapstesten.
Ik heb alleen maar heel erg medelijden met je en ik hoop echt dat je hulp zoekt, daarmee help je jezelf echt! 
Nogmaals, goed dat je excuses maakt, dank daarvoor. 
buddha~ - schreef op 19-06 om 08:13
Ik heb het lijstje uitgerekend er ook bij gezet! 
Angel wil je doorgeven wat je uitgerekende datum is?
37 weken
Meiden, ik heb zoals jullie weten een aantal weken geen gebruik gemaakt van Brabbels en dat beviel eigenlijk uitstekend.
Daarom ga ik hier nu ook niet verder mee kletsen. Ik ga mij lekker focussen op mijn kids.

Zwangeren; geniet van jullie zwangerschap!
Meiden; ik duim echt keihard voor jullie! 
buddha~ - schreef op 19-06 om 08:20
Nijntje komt je eisprong dan later als je een langere piek hebt?? 
Ik dacht dat dat niet uitmaakte je hebt je piek ongeacht hoelang die duurt en dan binnen 24-48 uur heb je je eisprong 

Most jammer dat je gaat! Lekker genieten van je kids! 
Becky(89) - schreef op 19-06 om 08:54
11 weken
Ik heb er echt geen ervaring mee, maar bij mij had ik zondag en maandag twee keer een even positieve ovulatietest (maandag was iets donkerder, maar dat was de controle lijn ook). Ik testte om16.30 uur dus ik ga er vanuit dat ik misschien die ochtend piek had. Pas op donderdag steeg mijn temperatuur dus ga ik er vanuit dat ik pas woensdag mijn eisprong had. Dus echt 48 uur of meer na positieve test. Als je een langere piek hebt moet je misschien pas vanaf de laatste dag tellen en dan nog eens 48 uur en dan kan het nog lijkt me 
merel89 - schreef op 19-06 om 09:03
Most15 ja je hebt helemaal gelijk dat het jammer is en dat we elkaar allemaal heel erg hadden kunnen steunen. Maar ik kan het helaas niet meer terugdraaien.Maar hulp heb ik echt niet nodig hoor. Alles gaat helemaal prima met mij en mijn gezin. Ik zit super in mijn vel. Alleen hoop ik natuurlijk dat ik nog ooit zwanger word op de natuurlijke manier..  net als iedereen hier.
merel89 - schreef op 19-06 om 09:06
Buddha je hebt gelijk. Vanaf de eerste positieve test springt je ei uiterlijk 48 uur daarna. Het maakt niet uit hoelang je piek duurt.
Nijntje - schreef op 19-06 om 09:17
@buddha Ik temp ook dus ik weet het zeker. Na 24 uur heb ik nog steeds positieve testen en een lage temp. Lijkt me niet dat me ei al is gesprongen terwijl ik nog steeds een positieve ovu test heb 
buddha~ - schreef op 19-06 om 09:30
Nijntje je temp vertel je nu dan ook dat je ei nog niet gesprongen is?? 
merel89 - schreef op 19-06 om 09:37
Nijntje een ovulatietest hoeft niet negatief te zijn voordat je eisprong is geweest hoor. Dat je een positieve ovulatietest hebt wil alleen zeggen dat je een piek in je hormonen hebt. Aan een ovulatietest kan je niet zien of je eisprong is geweest. Zelfs met temperaturen heb je die zekerheid niet. Dat kan je alleen zien als je dat echt bijhoudt in het ziekenhuis. Dat vertelde mijn gynaecoloog me in het ziekenhuis.
Nijntje - schreef op 19-06 om 09:39
@buddha Wat maakt het uit een dag eerder of later? We zien het wel weer
merel89 - schreef op 19-06 om 10:36
Maakt ook niet uit hé, gewoon regelmatig seks hebben dan hoef je eigenlijk niet eens ovulatietesten te gebruiken. Ik gebruik ze zelf ook hoor, maar eigenlijk hoeft het niet. En temperaturen al helemaal niet.
Nijntje - schreef op 19-06 om 10:41
@buddha Iedereen moet doen wat goed voelt. Ik heb een wat onregelmatige cyclus dus vind het wel fijn om te weten. Vorige maand al eisprong op cd14 dus ik ben blij dat ik ovu testen heb gedaan
merel89 - schreef op 19-06 om 10:52
Nijntje wie ben jij eigenlijk? Babynr3?
Nijntje - schreef op 19-06 om 10:56
@merel ik gebruik gewoon dezelfde account alleen een andere naam
merel89 - schreef op 19-06 om 10:59
Nijntje dat begrijp ik. Maar jij bent dus babynr3 toch?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD juni/juli 2022' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan