Draagmoeder gezocht! Wie maakt ons gezinnetje compleet? - Zwanger worden forum

teunvanhees - schreef op 22-09 om 09:28
Goedemorgen allemaal!

Het liefst schreeuwen we het van de daken: 'WIJ ZOEKEN EEN DRAAGMOEDER!', helaas werkt het zo niet.. of toch wel?

Maar goed, als eerste zal ik ons even voorstellen. Wij zijn Hans(30 jaar) en Teun(30 jaar), al 7,5 jaar in een gelukkige relatie.
We wonen sinds 2017 samen in onze zelf opgeknapte woning in het buitengebied van Meerle (BE). Beide hebben we een vaste baan. We hebben het fijn samen en halen veel geluk uit elkaar, onze dieren, familie en vrienden. Onze gezin bestaat nu uit 2 honden en wat paarden waar we op rijden. Onze hobby's bestaan voornamelijk uit wandelingen met de honden, het rijden van de paarden, genieten van ons paleisje en de gezellige avondjes met vrienden waarbij een drankje, spelletje en lekker hapje niet mag ontbreken.

Altijd hebben wij beide al een kinderwens gehad, maar omdat het 'normale' huisje, boompje, beestje niet voor ons weggelegd was, werd ook die wens niet echt meer besproken. Sinds onze zussen en een aantal van onze vriendinnen prachtkinderen op de wereld hebben gezet waar we enorm van genieten tijdens bezoekjes, verjaardagen en uitjes, is bij ons het verlangen naar gezinsuitbreiding toch terug aangewakkerd! We hebben veel research gedaan en ellenlange berichten gelezen over de verschillende mogelijkheden naar gezinsuitbreiding. Hierbij zijn we het samen toch over eens dat we het middels een draagmoeder willen verwezenlijken.

Daarom zetten we de stap om op zoek te gaan naar iemand die ons kan helpen bij onze droom. We weten dat deze dame bestaat, die met ons wil meedenken en met ons het gesprek aan wil gaan om een toekomst op te bouwen waar beide partijen een goed gevoel aan over houden.

Nu is dus onze vraag; Welke powervrouw wil met ons op avontuur en ons helpen onze droom te verwezenlijken?

Kan jij ons helpen of ken je iemand? Dan mag je ons altijd contacteren!

Groetjes Hans en Teun
teun_vanhees@hotmail.com

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Draagmoeder gezocht! Wie maakt ons gezinnetje compleet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan