Constant lichte streep ovulatietesten - Zwanger worden forum

lovelymommy - schreef op 28-04 om 18:26
Hallo iedereen,

Sinds 2,5 week ben ik gestopt met borstvoeding geven omdat dit mijn cyclus tegenhield. 
Nu ben ik een paar dagen geleden begonnen met ovulatietesten, aangezien we willen proberen of we een tweede kindje kunnen krijgen. 
De ovulatietesten begonnen goed: al een licht streepje bij de eerste test. Dus ik dacht: nou zal hij snel komen! 
We zijn nu een paar dagen verder en ik weet het niet meer, iedere keer als ik test staat er een licht streepje, de ene keer iets donkerder dan de andere keer. Maar echt zo'n knaltest heb ik nog niet gehad.. 
Zou het kunnen dat mijn ei nog aan het rijpen is en dat dit lang duurt? Ik hoop dat ik deze cyclus nog een mooie knalovutest te pakken krijg want het verlangen naar een 2e kindje is zo groot  
Heeft iemand dit ook wel eens gehad? Veel dagen achter elkaar lichte tests?
10 antwoorden en 20131111x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 28-04 om 21:07
Hoi,

Ik heb ook hetzelfde als jou........
Ik heb nu 5 dagen achter elkaar een positieve ovulatietest, terwijl ik niet in mijn vruchtbare periode zit.
De 16e heb ik een bloeding gehad.........wat leek op menstruatie.
Daarna dacht ik, ik ga eens een ovulatietest toen, en die sloeg echt knalrood uit
kruimel - schreef op 28-04 om 21:20
Er is altijd wat LH in de urine aanwezig, bij de een meer dan bij dr ander. Dat verklaard dat er altijd een streepje zichtbaar kán zijn zonder dat er sprake is van ei-groei. Een licht streepje wil dus ook niet persé zeggen dat er een ei onderweg is, zoals sommige mensen wel denken.

Bij mij werken ovu testen niet, altijd streepjes soms zelfs positief terwijl een geen ei te vinden is. Maar kan komen door mijn pcos, mijn gynaecoloog heeft me afgeraden ze te gebruiken, ze werken bij mij simpelweg gewoon niet!
Anoniem (Gast) - schreef op 28-04 om 22:40
Hoi,

Ik heb ze eerder gebruikt in mijn vruchtbare periode , was ik niet vruchtbaar en dan bleven ze altijd omo wit.........nooit geen streepjes.
Ze zeggen zelfs dat je dan zwanger zou kunnen zijn als je bijna een week positief test, en niet vruchtbaar bent.
lovelymommy - schreef op 29-04 om 13:14
Toen we voor ons dochtertje aan het proberen waren, waren de testen bij mij ook altijd omo-wit als ik geen eisprong had. Nu ben ik net gestopt met borstvoeding en is er eigenlijk altijd wel een lichte streep te zien. Ik laat het maar rusten denk ik, voor nu. Ik wacht wel gewoon totdat ik ongesteld word.  Dank voor jullie reacties!
Anoniem (Gast) - schreef op 20-10 om 18:38
Heb alleen maar lichte streepjes de alle dagen Door snap er niets van .. een Donker en weer licht er naast word er knetter gekeken van .. ????
Susanna - schreef op 20-10 om 18:45
@lovelymommy Een ovulatie test geeft altijd 2 streepjes ze moeten echt even donker zijnDoe anders clear blue met smiley geen twijfel
Babytje4 - schreef op 21-10 om 09:12
Bekijk mijn profiel ik ook altijd positief  ovutesten maar denk dat mijn ei deze week is zo te herkennen aan mijn slijm dus zal ik wel zien als er een dikke vette streep komt. In september ook gebruik en had 2 dagen een vette streep en zo zwanger geweest maar uiteindelijk een miskraam. Wat ik niet vertrouw is de temperatuur methode bij mij blijft het altijd op 36.6 36.7 zelf bij nod. Dus deze maand heb ik besloten alleen ovutesten te gebruiken om mijn cyclus weer te vinden na miskraam. 
Anoniem (Gast) - schreef op 21-10 om 09:55
Had je tijdens de bv wel een cyclus of helemaal niet? 

Wacht eerst even af wat je cyclus zelf gaat doen. 2x per week seks zou al voldoende moeten zijn. Tenzij er medische problemen zijn. 

Ovu testen zijn pas positief als ze even donker of donkerder zijn dan de controle streep. 
Na een voldragen zwangerschap en bevalling is vaak niks meer zoals voor de zwangerschap. Je kunt dat niet meer vergelijken. Ook ben je nog maar net gestopt met de bv. Je hormoonhuishouding moet zich weer gaan reguleren. 
Babytje4 - schreef op 21-10 om 10:03
Ik zelf geef nog 1 soms 2 keer per dag borstvoeding zoontje is bijna 1 jaar en mijn cyclus is nog niet regelmatig. Soms komen menstruatie rond 10 of soms zelf 6 dpo. Weten jullie of borstvoeding vroege miskraam veroorzaken of zelfs vroege menstruatie want ik heb het gevoel dat alles misgaat als ik borstvoeding geeft nu zal ik proberen dan na mijn eisprong geen borstvoeding meer te geven en zullen zien wat het deze maand geeft mijn zoontje neem het toch niet elke dag alleen om in slaap te vallen 's avonds.
Anoniem (Gast) - schreef op 21-10 om 11:47
Borstvoeding verstoord je hormoonhuishouding. Je kan daardoor geen of onregelmatige cyclus hebben. 

Ik heb ruim 2,5 jaar bv gegeven. Heb toen ruim 2 jaar geen cyclus gehad. Toen hij wel op gang kwam was hij onregelmatig. Toen ik volledig stopte met de bv kwam het langzaam weer op gang. 

Zolang je nog bv geeft heeft dat zeer waarschijnlijk invloed

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Constant lichte streep ovulatietesten' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan