Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

Wipeout - schreef op 02-07 om 22:03
sophia; We zijn zeker voorbereid op een meerling. En dit kunnen wij gelukkig financieel ook aan. Er is nu inderdaad wel een erg grote kans dat het een meerling word, ik heb altijd al geroepen dat ik alleen dik zo worden door een zwangerschap dus dat gaat dan goed lukken

Mijn vader is zo lief om taxi te spelen vrijdag , dat scheelt weer heen en weer met de bus

Morgen hoor ik of mijn contract word verlengd, zo niet dan niet en dan ga ik rustig op mijn gemak opzoek naar een nieuwe baan!

welterusten allemaal!
1632 antwoorden en 42673533x bekeken
abbyss - schreef op 02-07 om 22:48
Dag meiden, goed nieuws zie ik ook aantal in spanning.

Deze maand doen mijn part er en ik het op de normale manier ipv IUI met ingevoen zaad. Volgende maand doen we helemaal niks, hij is dan in het buitenland en ik dan bij me ouders en moet dan werken dus kan niet naar Groningen .

Deze maand gaan we ook beginnen met preseed, iemand ervaring? Vanaf morgen moeten we starten tot en met dag 19 met klussen... Ben benieuwd of t nu wel werkelijk eens gaat lukken.

Net te horen gekregen dat me nicht is bevallen van een kindje, zo leuk alleen voel ik mezelf er best vervelend onder. Niet dat ik het haar niet gun maar t raakt me wel. Hebben jullie dat willen ook wel?

Iedereen in me omgeving is zwanger of moet binnenkort bevallen.... En wij.... Zijn al een hele poos bezig en t lukt maar niet blegh....
Dame - schreef op 02-07 om 23:18
Gaat snel sophia volgende week alweer 10 weken!. Nog 3 weekjes en dan gaan jullie alles aan familie en vrienden vertellen?.
Nu je het weer zegt dat me vriend weer wegging voor ze werk en ik toen in die onzekerheid zat denk ik weer; oja, zo was het toen!. Nu ben ik alleen nog maar met het zwanger zijn bezig, maar de weg er naartoe was erg spannend. Toen ik die positieve test had was ik inderdaad zeer verrast omdat hij eigenlijk net me eisprong gemist zou hebben volgens de testen.
Maarja gelukkig hadden we een snelle zwemmer en was het toch raak! Haha.
Mocht ik niks meer plaatsen hier een hele fijne vakantie alvast toegewenst, lekker relaxen en genieten.

abbyss, ik heb me ook zo gevoel en een hoop meiden die nu zwanger zijn en hier ook een lange tijd hebben mee gekletst weten ook hoe jij je voelt! En toch blijf ik zeggen, houd moed!!!, het klinkt nu waardeloos in je oren en niets zeggend maar echt waar, uiteindelijk ben jij zwanger van je wondertje, bij de 1 duurt de weg er naartoe alleen iets langer dan bij de ander, maar houd moed en hoop!.

Poesh, ik blijf volgen wat je schrijft, ik hoop dat alles nu goed blijft gaan! Ben benieuwd naar de echo van volgende week. Hoe is je gevoel zelf deze keer?

Liefs Dame
Michellie - schreef op 02-07 om 23:31
@Sophia : Het stelt me wel gerust dat een cyste vanzelf weer weg kan gaan, dat hoop ik dan ook!
De gyn heeft echt 1 dag na mijn eisprong een echo gedaan.. direct erna hoort ie namelijk het dikst te zijn idd.. Maarja, ik weet het ook niet he... dit is wat de gyn zei.. 
En wat betreft mijn cyclus, die wordt steeds langer.. deze cyclus wordt ie 38 dagen. :/ ik snap er niks van.. Normaal gesproken had ik een cyclus van 28 dagen.. Nu issie al 10 dagen langer..
Voor de rest sta ik wel aan het begin van alles, ik hoop dat ik toch nog geen hulp hoef te hebben.. Ik heb me door de huisarts en gyn laten onderzoeken, inwendig onderzoek en echo gehad.. Vooral omdat ik als klacht heb dat mijn cyclus steeds vreemder wordt..
Nouja, ik wacht eerst 8 augustus maar even af en dan kijken we wel eventjes.. Ondertussen hoop ik natuurlijk dat ik gewoon zwanger word voor die tijd! 
Poesh - schreef op 03-07 om 07:59
Sophia, ik ben enigsinds rustig maar vind het nog steeds zo spannend, volgende week donderdag is zo belangrijk dat alles goed is, als dat het geval is zal ik wellicht rustiger worden. Nu, zo goed ik me de afgelopen dagen voelde zo slecht voel ik me nu, ik ben zo moe en misselijk voor de moment... Maar ik zie dat wel als positief teken Goed dat je spreekt over die zwangerschapsverklaring, ik zal die best ook vragen volgende week. Wij gaan eind juli op reis.

Abyss, ik herken je gevoel heel goed, mijn nicht is 2 maand na mijn eerste mk bevallen, en zo zijn er nog. Het steekt elke keer, maar het lukt bij ons allemaal. De moed niet opgeven eh meid

Dame, ik vertrouw voor veel op mijn gevoel, maar niet daarvoor, de eerste keer voelde niet goed, de tweede keer wel met het gekende resultaat.. Al wat ik kan zeggen is dat ik me anders voel..
Poesh - schreef op 03-07 om 08:01
Oh maaike, ik duim voor verlenging van je contract! En wat goed dat je vader je wil voeren.
Sophia - schreef op 03-07 om 10:49
Maaike, ik duim voor het goed nieuws van je werk vandaag!

Liesseling, je nod is vandaag volgens mij. Is het allemaal nog rustig daar?
Liesseling - schreef op 03-07 om 10:54
Nod is morgen, ik voel niks maar daar kijk ik niet meer na want dat maakt me elke maand weer gek. Lol


Misschien te veel info maar M en ik hebben vanacht eindelijk weer eens echt geklust zonder dat er een moetje was, niet meer ff snel omdat het nodig is. Dat was echt nodig dat optimaal van elkaar genieten zonder dat het in de klusweek was.
Liesseling - schreef op 03-07 om 10:56
Nu nog dit gevoel hebben volgende klusperiode, want dat hebben we wel nodig in onze relatie.
Wipeout - schreef op 03-07 om 11:16
liesseling; spannend zeg allemaal!
Ik kan het mij goed voorstellen dat het gisteren fijn was. Ik merk het ook dat nu ik in het ziekenhuistraject zit dat het moeten er ook niet meer is en dat klussen veel fijner is omdat het niet meer moet. Geniet dubbel van dit soort momenten!

Sophia; blijf nog maar even duimen, want tot op heden nog niks gehoord
Liesseling - schreef op 03-07 om 11:21
Fijn dat je begrijpt wat ik bedoel Maaike.
Het is gewoon zo'n moetje geworden dat we meestal de laatste week tussen klusweek en nod gewoon geen zin meer hebben. Maar na wat extra aandacht enzo was het gisteren heel fijn. Ik ga proberen dat zo te laten, en ook niet meer klussen als we geen zin hebben.
Of iig niet zo veel whahaha
lisaaaa&milan - schreef op 03-07 om 11:50
Maaike wat fijn dat ze toch doorgaan een erg fijn en dan nog wel lekker veel eitjes hihi
Su6 mop

Ik heb 2 september mij 32 wkn echo! Duurd nog even maar dacht meld het toch alvast! 
De kinderkamer is bijna af, a.s maandag nog 1 dagje klussen en dan is het af
Poesh - schreef op 03-07 om 12:34
Iiesseling, heel begrijpelijk hoor, ik denkdat iedereen hier die moetjes wel kent... Is idd niet zo goed voor de relatie.

De duimen staan hier omhoog voor morgen!

En maaike, voor jou blijf ik ook nog even verder duimen.
Wipeout - schreef op 03-07 om 20:00
hey;

Werk heeft nog geen beslissing genomen en wil het nog verder juridisch uitzoeken... Dit schiet niet op. Ik ga mijn aandacht focussen op zwanger worden, want anders ga ik mijzelf alleen maar druk maken.

Liefs,
Maaike
Liesseling - schreef op 03-07 om 21:45
Een uur geleden vroeg mn vriendin of ik al wat voelde, nee niks zei ik!
Nu zit ik op de bank en begin ik vanalles te voelen. Dus ik gok dat weer een rondje de verder moeten. Ik word er zo moe van.

En dan zeggen ze dat kinderen duur zijn, wat dacht je van elke maand een doos tampons haha
Liesseling - schreef op 03-07 om 21:46
Hey Maaike wat vervelend, maar idd focus je maar even op de leuke dingen, want dit geeft ook alleen maar stress.
Sophia - schreef op 04-07 om 08:31
Maaike, vervelend dat ze je steeds laten wachten. Ze moeten toch ruim van tevoren voordat je contact afloopt hun beslissing bekendmaken...Ik zou met rechtsbijstand erover overleggen. Veel succes! Denk aan je
Sophia - schreef op 04-07 om 08:32
Concentreer je nu op iui van morgen. Dat is het belangrijkste op dit moment.
chantieeeee - schreef op 04-07 om 10:09
Succes met je iui Maaike!!
Wipeout - schreef op 04-07 om 11:05
dank jullie wel meiden, over 70 minuten de inseminatie!
Vanmorgen een komisch moment, mijn vriend moest natuurlijk zijn potje vullen en hij vroeg of ik maar naar boven wilde gaan en dan deed hij zijn ding wel. Op een gegeven moment krijg ik van mijn vader een berichtje ik sta klaar hoor met de auto dus je kan zo instappen. Dus ik bericht terug dat ik eraan kom zodra mijn vriend klaar is.
Zit je daar dus uiteindelijk met je goede gedrag met het zaad van je vriend onder je t shirt naast je vader om naar het ziekenhuis te gaan, wel bizar hihihi

Ik ga zo richting het ziekenhuis!
lisaaaa&milan - schreef op 04-07 om 11:15
lieve maaike,

heel veel su6 vandaag meis.
denk aan je  
laat je weten hoe het gegaan is?
Wipeout - schreef op 04-07 om 13:13
Hey meiden,

Het is allemaal goed gegaan. Ik merk al wel sinds vanmorgen dat mijn onderbuik pijnlijk is doordat ik meer eieren had. Zaad van vriend van 160 miljoen, dus ze zijn met genoeg om aan te vallen!
Nu heel veel geduld hebben!
Poesh - schreef op 04-07 om 13:40
We duimen dat het deze keer gelukt is

Heel veel succes met wachten!
Liesseling - schreef op 04-07 om 14:02
Duim hard mee voor je Maaike
Liesseling - schreef op 04-07 om 14:03
Enne, idd, AWKWARD hahaha
Sophia - schreef op 04-07 om 14:18
Maaike, veel eitjes+veel zaadjes+goede timing=een hele goede kans! Laten we nu hopen dat het geen vierling wordt he
En inderdaad een hele rare situatie heb je vanochtend meegemaakt, hihi.

Ben onderweg naar Schiphol. Tot spreeks, dames.
lisaaaa&milan - schreef op 04-07 om 14:38
Maaike hele goeie kans voor jou meis. 
Ik ga duimen, wanneer is je nod nu?
Wipeout - schreef op 04-07 om 20:54
sophia; hele fijn vakantie!!!! geniet ervan!

Lisa; over 2 weken  dus 18 juli

Poesh; goed blijven duimen! Hoe voel jij je?

Liesseling; 2 weken lang duimen  minimaal

iedereen fijn weekend!
Mommy - schreef op 04-07 om 22:25
Hi Meiden;

Maaike, Even terug zitten lezen,  heel veel succes met afwachten. Klinkt goed zeg ik! Haha wat een verhaal met dat potje Naar bericht van je werk, wat een gezeik overal met contracten etc. je wordt er niet goed van. Hoop dat je binnenkort duidelijkheid krijgt!

Sophia; Hele fijne vakantie! En nu met z'n geheime drietjes! Ik ben vorig jaar ook net zwanger op vakantie geweest en het is nu zo apart en speciaal om daar op terug te kijken.

Poesh; Blijf mee duimen hoor maar klinkt erg goed meis, nu je allemaal kwaaltjes hebt! Hou vertrouwen, en succes volgende week!

Liesseling; Succes met afwachten. Die stomme kwaaltjes ook, wel/ niet? Als het nu eens gewoon duidelijk zou zijn he! Blijf voor je duimen!

Met ons gaat het goed. Amélietje zit in het 12w sprongetje. Is wat hangerig en huilerig en wil alleen met of bij mij slapen. Máár ze kan nu wel grijpen naar speeltje, van rug naar zijtje draaien en kletst wat af. We zijn heel trots! Het gaat heel snel. Ik ben weer op zoek naar een baan maar neem rustig de tijd hoor, zoek naar iets wat me echt leuk lijkt.

Goed weekend, minder weer als vandaag maar toch, geniet ervan!

Liefs Joy
Liesseling - schreef op 05-07 om 11:14
Gisteren nod maar niks nog. Had vanmorgen verwacht maar niks
Om 6.10 werd ik wakker en moest dringend plassen dus getest, omo wit.
We wachten weer af.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan