Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

Sophia - schreef op 28-02 om 10:59
Anne, ik heb het in de lijst aangepast. Je kunt mijn verhaal op mijn profiel lezen. Ik merk dat bij veel stellen mannen minder mee bezig zijn of makkelijker erover denken. We vrouwen willen liever zsm ons wondertje in handen houden. Ik heb het meest moeite om emoties te controleren als iemand me vraagt wanneer we met de kinderen gaan beginnen. Pffff, op dat moment weet ik niet of ik huilen moet of schreeuwen op die persoon. 

Denise, wanneer is je nod?
1632 antwoorden en 42719175x bekeken
Poesh - schreef op 28-02 om 11:03
Sophia ooo wat herken ik dat. Die vraag ben ik zo beu. Ik heb me voorgenomen dat de eerste die me die vraag terug stelt. Gewoon het antwoord bezig. Kinderwens, ja, al 2 jaar bezig en 4 miskramen verder, dus zwijg erover. Ik ben het echt zo beu om telkend een afwijkend antwoord te geven,
Sophia - schreef op 28-02 om 11:08
Poesh, goed dat je kracht hebt gevonden om door te gaan en dat er een hulpmiddel is. Ga je ook utrogestan balletjes gebruiken als je zwanger bent of is dat niet nodig? Misschien is het ook een goed idee om acupunctuur te proberen. Behandelingen helpen om baarmoeder op een goede innesteling te voorbereiden en zijn ook goed tegen stress.
anne - schreef op 28-02 om 11:11
heftig zeg, wat jullie allemaal meemaken. 
Over een bezoek naar de fertiliteitsarts, volgens mij moet je dat samen doen en kun je niet alleen zo n afspraak maken, daar groei je samen denk ik een beetje naartoe... 

trouwens, ik heb ook wel eens iets gehoord over een vitamine B tekort, kennen jullie dat ook?
Poesh - schreef op 28-02 om 11:14
Ja het is alles op alles.
Vanaf mijn afgelopen ms begonnen met multivitamine voor zwangere vrouwen en asaflow (bloedverdunner) naar het schijny helpt dit voor de innesteling, de dag dat ik positief test moet ik beginnen met utrogestan en zo snel mogelijk mijn bloed laten nemen. Als mijn bloeduitslag goed is bellen naar de prof voor de eerste baxter op te starten. Voor die baxters moet ik halve dag verlof nemen, alle 3 weken tot 20 weken zwangerschap. Dat is zowat het traject dat we nu bewandelen.
Voor deze cyclus if het twijgpfelachtig of ik kans heb.. Ik denk mijn eisprong begin van de xeek gehad te hebben, en dan is alles mogelijk, maar woensdagnacht is mijn ventje zijn grootvader gestorven dus sindsdien is er niet veel gebeurt, daarbij komt nog eens dat ik sinds gisteren ziek thuis zit. Dus als mijn lichaam me geen valse tekens gegeven heeft is er een kans. Maare r is ook een kans dat we de eisprong gemist hebben.
Sophia - schreef op 28-02 om 11:18
Je hebt gelijk, Anne. Kindje maak je niet in je eentje, maar samen. Ik heb tot nu toe het gevoel gehad, dat ik er alleen voor sta, terwijl onze kinderloosheid aan mijn man ligt. Dat hij er tot nu toe niks wilde doen, neem ik hem kwalijk. Dat werkt negatief op onze relatie.

Ik heb nog niet gehoord over tekort aan vitamine B. Waar heeft het invloed op? Ik weet dat foliumzuur = vitamine B11 is.
Sophia - schreef op 28-02 om 11:21
Poesh, je kent je lichaam inmiddels zo goed, dat het geen valse tekens kunnen zijn
anne - schreef op 28-02 om 11:36
dat is heftig Sophie. ik denk dat wij vrouwen ook sneller dingen willen doen om de kansen te vergroten, ook omdat we niet meer willen wachten en geduldig afwachten. We willen controle! Wel lastig onderwerp, want ik zou bijvoorbeeld wel willen dat mijn vriend vitamines slikt, maar ik heb hier nog nooit over gesproken. Wel raar dat dit soort dingen dan gevoelig liggen om te vragen..pff heel stom, als je zelf al 100en euro's uitgeeft aan ovu testen en vitamines gebeuren...
alice - schreef op 28-02 om 11:38
@Sophia, ik heb je verhaal gelezen. Wat heftig zeg. Knap dat je hier nu weer bent!

Ik heb mijn profiel aangepast, dus dan zijn jullie van alles op de hoogte.

Omgeving vind ik ook lastig. Ik ben er vrij open over, maar ik merk nu wel om telkens het er over te hebben is zwaar. Daarom moet ik ook aangeven als ik het er even niet over wil hebben.
En zeker alle mensen om mij heen die zwanger worden, zijn of net een kindje hebben gekregen..ik ben heel blij voor ze uiteraard, maar stiekem ook jaloers. Waarom ik niet?
Mannen staan er inderdaad anders in, maar die voelen ook niet wat wij elke keer voelen. Soms wel lastig. Ik voel me soms gewoon een beetje bezwaard om er weer over te beginnen. Terwijl ik ook weet dat het goed is om het er over te hebben zonder dat het zo'n issue wordt.
Sophia - schreef op 28-02 om 13:18
Anne, vrouwen hebben inderdaad sneller neiging om wat hulpmiddelen in te schakelen. Maar ik vind dat ik genoeg heb gewacht. We zijn inmiddels 3 jaar bezig. We hebben alle behandelingen geprobeerd en hebben maar 1 kans over. Als het dan niet raak is, dan zijn we uitbehandeld en kunnen artsen niks meer voor ons betekenen. We blijven dan voorgoed kinderloos...Dan vindt hij eindelijk dat het tijd is om aan de vitamines te beginnen....dat vind ik erg stom en egoistisch! Hij had het veel eerder moeten doen, toen we de uitslag van zijn onderzoek hebben gekregen. Misschien zou ik dan spontaan zwanger kunnen raken en het overlijden van ons kindje niet hoeven meemaken! Sorry voor de emotionele verhaal 

Alice, ik heb je verhaal gelezen. Weet de de uitslag van je man zaadonderzoek? Bewegelijkheid en het aantal?
alice - schreef op 28-02 om 22:35
Het aantal was goed, alleen de beweeglijkheid kon beter. Deze test is wel gedaan toen hij nog rookte. Hij is na deze test meteen gestopt met roken.

Weet jij wat de man nog meer kan doen om zijn zaad nog meer te verbeteren?
anne - schreef op 28-02 om 13:27
pffff heel heftig sophie. Inderdaad, 3 jaar is meer dan genoeg. Dat is ook heel spannend nu. ik zou altijd blijven zoeken naar mogelijkheden ..... kun je niet meer IVF pogingen krijgen?
Djunake82 - schreef op 28-02 om 14:33
Sophia ik heb tijdens mijn behandeling in Leuven vaak dames uit Nederland tegengekomen. Mss moet je die piste eens bekijken? Weet niet of het te doen is.
Wipeout - schreef op 01-03 om 11:27
sophia; wat knap en goed dat je weer terug bent op het forum. Je hebt je tijd genomen die je nodig had om er even afstand van te nemen. Ik hoop dat in de komende periode je relatie ook weer in stijgende lijn naar boven gaat, want dat is niet prettig op dit moment.

Mijn zwangerschap gaat erg goed en baal ervan dat het al bijna over is....... Zo 'lang' bezig geweest om zwanger te worden en dan ben je zwanger is het binnen 9 maanden voorbij! Ondanks de lichamelijke ongemakken die ik heb geniet ik enorm van het zwanger zijn.

Ik zag ook wat staan over hoe te reageren als mensen een opmerking plaatsen over kinderen, ik ben daar heel open over geweest en aangegeven dat het niet bij iedereen zo soepel gaat en dat wij in een behandeling zitten om zwanger te worden. Dan zijn mensen wel direct stil. Ik merk dat voor mij die openheid heel goed is geweest.

geniet van jullie zondag!
Poesh - schreef op 01-03 om 11:39
Wipeout, hoe hard je ook geniet van je zwangerschap, je gaat nog zo hard genieten als je je kleintje in je armen hebt!
Wipeout - schreef op 01-03 om 12:01
poesh; dat zeker, en dan kan mijn vriend ook eindelijk genieten en een band opbouwen , ben zo benieuwd hoe het hem staat zo een klein meisje in zijn armen. Hij vindt het allemaal maar erg eng hahahaha
Sophia - schreef op 03-03 om 13:06
Djunake, we gaan verder kijken wat de opties zijn als we in nl uitbehandeld zijn. Ik denk dat we dat financieel aankunnen, maar we gaan kijken hoe we op dat moment erover gaan denken. Het is nu moeilijk te zeggen.

Alice, knap dat hij direct gestopt is met roken. Ik heb gelezen dat zink, foliumzuur en vitamine C goed voor de zaad kwaliteit zijn.

Maaike, het gaat inderdaad snel hè  

Poesh, hoe gaat het met de kwaaltjes?
Poesh - schreef op 03-03 om 13:23
Sophia, geen idee. Het kan echt alle kanten uit deze maand. Nog een grote week wachten. Misschien waag ik me volgende week wel aan een test.
VosjeDenise - schreef op 03-03 om 16:24
Foliumzuur ook voor mannen? Misschien mijn vriend aan de vitaal zwanger pillen zetten, hihi.

Vanmorgen wat menstruatie kramp gehad in mijn buik, best spannend allemaal. Het is nu 1 week voor NOD...
Sophia - schreef op 03-03 om 17:47
Poesh, nog een weekje geduld.

Denisjuh666, het is helaas niet grappig voor ons. Mijn man was ook verbaasd dat hij vitamine voor vrouwen moest slikken, maar die schijnt in combinatie met zink voor betere zaad kwaliteit zorgen. 

Pffff, misschien moet ik weer van het forum af. Word snel geprikkeld...
VosjeDenise - schreef op 03-03 om 18:26
Oh, ik bedoelde het ook helemaal niet zozeer grappig. Maar had het nooit eerder gehoord. Zink en vitamine c natuurlijk wel.
VosjeDenise - schreef op 03-03 om 18:29
Sophia, ik lees je verhaal nu pas. Jeeetje wat een verhaal! Het was helemaal niet de bedoeling om je voor het hoofd te stoten, echt niet!
Je man aan de vitamine en dan komt het echt allemaal wel goed. Mijn vriend slikt ze nu ook (heeft nog geen onderzoek gehad) en ik zorg ervoor dat hij ze slikt want hij neemt ze bij het avondeten.
Ook hoop snel op goed nieuws van je!
Poesh - schreef op 03-03 om 18:50
Sophia meid je moet natuurlijk doen waar je je bet beste bij voelt. Maar vind het wel fijn om je terug op het forum te hebben.
dikke knuffel meid.
Eva - schreef op 03-03 om 19:50
Goedenavond Dames,


Leuk om weer te lezen hoe het allemaal met jullie gaat.
Sophia, ik lees jouw verhaal en ik kan mij niet indenken hoe het voor jou soms moet zijn, ik had het denk ik niet uitgehouden met deze man, echt heel respect.
Klinkt egoisties maar mijn kinderwens gaat voor niks of niemand aan de kant.


Na al drie inseminaties achter de rug te hebben gehad, hebben we vorige maand even rust genomen.
Ik heb een paar keer accunpuctuur gehad, maar heb nu besloten dat ik even afleiding ga zoeken en heb vertrouwen dat het dan goed moet komen, rond 27 maart heb ik weer een nieuwe inseminatie


ik zou heel erg graag meer contact met lotgenoten hebben bijvoorbeeld via een groepsapp, dat vind ik makkelijker en fijner dan via hier, iemand mee eens?
liefs van mij
Sophia - schreef op 03-03 om 20:31
Denisjuh666, het ligt aan mij. Ik heb me van iedereen afgesloten om confrontaties te voorkomen. Het probleem is dat het twijfelachtig is of die supplementen gaan werken. Dit is niet bewezen. Maar dit is de enige wat nog over is. Dit is een houvast voor mij, helpt me om hoop te houden.

Eva, ik denk dat ik te hard voor hem ben, want het is niet zijn schuld dat zijn zaad slecht is. Daar heeft hij niet voor gekozen. Ik heb nooit laten merken dat ik het hem kwalijk neem. Maar ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta. Praten met elkaar hoor ik vaker, maar dat ging tot nu toe niet. Hij doet nu kleine stapjes in de goede richting, ik help hem waar ik kan. Maar ik kan niet altijd de sterkste zijn. Wil gewoon soms vrouw zijn. Steun hebben. 
Over je voorstel...Ik blijf liever hier of via privé betichten praten, want wil er toch proberen om minder mee bezig te zijn. 
Jammer dat het bij jullie nog niet gelukt is. Gaan jullie door met dezelfde donor? Veel sterkte en succes komende periode.

Poesh, bedankt.
Marjolein - schreef op 05-03 om 20:46
Hoi allemaal
Heb een zware week achter de rug. Mijn schoonvader is overleden. Wat dat betreft maar goed dat ik niet naar het ziekenhuis moest voor controles en iui. Anders was het mss wel een dag voor de begravenis geweest. Dat had me niet erg prettig geleken. Ik ben vandaag ongesteld geworden. Dus een afspraak gemaakt voor morgen. Hopenlijk is de cyste weg of mss toch ook niet. Twijfel nog of ik wel meteen weer verder moet gaan. Of dat we nog een maandje moeten wachten. Tja wat is wijzheid. Het kan natuurlijk ook heel positief zijn om door te gaan. Tja morgen maar ff afwachten hoe het loopt. Mss overleggen met de gynacoloog
Poesh - schreef op 06-03 om 13:49
Hoe is het hier met iedereen?
Sophia - schreef op 06-03 om 17:34
Marjolein, gecondoleerd met het verlies van je schoonvader. Hoe ging je gesprek vandaag? Hopelijk is die cyste al weg.

Poesh, ik ben een weekje met vakantie. Even gedachten op iets anders te richten. Doet me goed.
Hoe gaat het met je?
Poesh - schreef op 06-03 om 17:40
Sophia, geniet maar van je vakantie! Het zal je goed doen.
Nog aan het afwachten, weekend zal wel vlug voorbij zijn, dus voor ik het weet zijn we volgende week dinsdag/woensdag. Er vallen mij wel enkele zaken op, maar ze kunnen ook komen omdat ik nog steeds wat ziek ben. Dus we wachten rustig en zeer nuchter af.
Ben wel bang voor wat gaat komen, bang dat het nog eens zal fout lopen, ik vrees dat ik dan wel op mijn einde zit. Het heeft nu zo beetje het gevoel, nog 1 keer en daarnaniet meer...
Sophia - schreef op 06-03 om 17:53
Poesh, je hebt elke keer netjes op je nod gewacht zonder te testen en zelfs langer. Als jou wel dingen opvallen, misschien kun je een vroeg testje wagen. Hoe eerder je weet dat je zwanger bent, hoe eerder je met de baxters en utro kunt beginnen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan