Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

Sophia - schreef op 05-08 om 11:42
Dit is inderdaad heel raar dat je ms uitblijft. Gebruik je geen utrogestan bolletjes? Want daardoor kan ms uitblijven. Misschien kun je ook je gyn voor een echo vragen om te kijken wat er aan de hand is en of er ms op komst is. Ik hoop dat je snel weer duidelijkheid hebt.
1632 antwoorden en 42718608x bekeken
linnie (linda) - schreef op 05-08 om 12:07
sophia.. dat is het beste om positief te blijven dan stel ik mezelf niet zo teleur!

okee ja kan je maar ff beter vragen waar dat van kan komen.. laat je mij het weten?

stephanie.. vervelend zeg! kan me best indenken dat je down en verward bent. gelukkig kan je het hier kwijt en hoop dat het tog een beetje oplucht!

xxiess
Poesh - schreef op 05-08 om 13:08
Sophia, pijn bij het plassen is vaak een teken van een blaasontsteking. Heb je het gevoel vaak te moeten plassen maar zijn het dan maar kleine beetjes?
Door de hormonen ben je gevoeliger aan blaasontstekingen..
In tussen tijd veel water drinken en ik zou niet wachten tot donderdag met een blaasontsteking...
Stéphanie - schreef op 05-08 om 13:56
Net telefoon gehad van mijn gyn en haar alles uitgelegd. Zij was tegen mijn verwachtingen in heel erg positief en zei me dat alles nog mogelijk was. Moet nu dus nog weekje wachten en dan maandag opnieuw bloed laten prikken. Dus volgens mijn gyn moet ik de hoop nog niet opgeven. Best verwarrend zeg!
Sophia - schreef op 05-08 om 14:38
Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt. Het is niet leuk om in de onzekerheid blijven.

Poesh, bedankt voor je advies. Ik heb eerder blaasontsteking gehad, maar nu voelt het anders. Daarom dacht ik niet meteen aan de blaasontsteking, maar het zou best kunnen. Ik heb poli gebeld en ze heeft geadviseerd met mijn ha contact op te nemen en urine laten onderzoeken, want het is volgens haar niet de pijn als gevolg van de operatie. Ik heb morgen vroeg afspraak met mijn ha. Vandaag kom het helaas niet. Ik blijf voorlopig veel drinken. Hier zat ik niet op te wachten na de operatie, pfffff.
Sophia - schreef op 05-08 om 17:32
Chantal, ze gaan geen onderzoeken bij ons doen, want die afwerking is niet erfelijk, dus komt niet door ons. In principe kunnen we door met icsi als we aan toe zijn. Maar ik kan er nog niet aan denken.

Hoe gaat het met je? Binnenkort prikinstructie en vanaf volgende ronde ivf?
Poesh - schreef op 05-08 om 19:37
Chantal, het gaat beter met mij. Werk is nog altijd een goede afleiding. Voorlopig tel ik af naar 12 aug, hopelijk een lege baarmoeder dan, het bruinverlies is inmiddels gestopt. Dan ga ik ook verder vernemen over de onderzoeken en het wat nu gegeven.. We zullen wel zien
Ik ben juist enorm moe, maar herken ik van de vorige keren dus zal ook wel terug passeren.
lisaaaa&milan - schreef op 05-08 om 20:24
Lieve sophia, ik denk op het moment veel aan je, hoe gaat het met je meis? 

Vanacht is onze vriendin bevallen met 33 wkn zwangerschap van een gezonde meid we wiste al dat ze in het ziekenhuis lag. We gaan morgen op kraamvisite spannend! Ze liep 5 weken voor mij.
chantieeeee - schreef op 05-08 om 20:44
Oh en sophia we starten gelijk met icsi. ivf bied ook minder kans met de bewegelijkheid van het zwemteam van manlief
Poesh - schreef op 05-08 om 21:09
Chantal, ja idd dat gaan ze testen, hier spraken ze ook van 6 weken, dat zou eind aug dan zijn. Maar mijn gyn zei dat het kan dat hij volgende week al iets weet, ik ga er niet vanuit en hou rekening met eind aug.
chantieeeee - schreef op 05-08 om 21:39
Ik hoop op een goede uitslag voor jullie!!!
chantieeeee - schreef op 05-08 om 22:01
nog eens het boekje nagelezen en er staat in dat met het korte protocol  Op de dag dat ik ongesteld wordt, begin ik met het prikken van decapeptyl. daarna 1e echo inplannen. En dan op dag drie met gonal F beginnen als de echo goed is. Als ik dat zou lees denk ik wel dat we vanaf deze ronde beginnen (hoop ik)
Wipeout - schreef op 06-08 om 08:11
chantie: spannend hoor! ik ga voor je duimen!
Wipeout - schreef op 06-08 om 11:25
Sophia; ik voel me niet top  Misselijk, last van mijn darmen en ga zo nog maar even door. Heb het de ene keer koud en de andere keer warm, leuk hoor die hormonen! Maar het is allemaal voor een goed doel!
Ben blij als het vrijdag is dan kan ik zien dat iniminie het doet, dat zal al een hele opluchting zijn, maar als mijn lichaam het zo aangeeft met hormonen zit het goed.

Balen dat je een blaasontsteking hebt opgelopen  Hopelijk slaat de kuur snel aan en ben je snel van de pijn af!

Liefs,
Maaike
Liesseling - schreef op 06-08 om 12:07
Mijn nod is in 5 dagen, ik ben waarschijnlijk mijn vorige ei mis gelopen en was paar dagen te laat. (Overtijd met nod)

Probeer cranberry sap tegen de pijn, en voor mij helpt een warm bad altijd wel. Dat kuurtje zal waarschijnlijk de pijn al heel snel verlichten, bij mij is dat meestal al binnen een dag een stuk minder.
Maakt niet uit of je veel thuis bent je kan overal blaasontsteking oplopen, waarschijnlijk een wat mindere weerstand en hoppa. Ik heb jaren gehad dat ik om de zoveel weken blaasontsteking had pfff

Sterkte ermee iig
Liesseling - schreef op 06-08 om 12:08
Ook thee met citroen sap erin wil de pijn verlichten
Sophia - schreef op 06-08 om 12:10
Dankje voor de tips, Liesseling.
chantieeeee - schreef op 06-08 om 16:31
Sophia, bedankt voor de info! Stelt me iets gerust. Ik verwacht mijn menstruatie rond de 20ste. Als ze vanaf dag 3 mijn cyclus plat leggen, hoelang duurt het hele traject dan tm terugplaatsing ongeveer als alles tenminste verloopt volgens het boekje..... Ik had echt meer moeten vragen. Maar na al die uitleg van icsi en medicijnen zat mijn hoofd even vol. Ook misschien door toch de teleurstelling dat het natuurlijke er helemaal van af is. Neemt niet weg dat ik natuurlijk onwijs dankbaar ben dat er zoiets als iui ivf en icsi etc bestaat!! Anders hadden we helemaal weinig kans.

Sterkte met je blaasontsteking :-( hopelijk slaat het kuurtje gauw aan! Hoe gaat het voor de rest met je?
Liefs Chantal
Sophia - schreef op 06-08 om 17:40
Chantal, ik heb het allemaal ook begrepen pas toen in met de icsi bezig was. In het kort:
3 weken cyclus plat leggen
10 dagen groei fase
pregnyl - punctie - over 3 dagen terugplaatsing
2 wachtweken.

Ze gaan je alles nog een keer bij de prikinstructie uitleggen.

Ik begin nu beseffen dat het allemaal echt gebeurd is. Zit in andere fase, dan vorige week. Bel mijn moeder dagelijks via skype. Ze helpt me om doorheen te komen.
Sophia - schreef op 07-08 om 11:18
Maaike, vervelend al die kwaaltjes. Probeer nog even vol te houden. Na 12 weken moeten die afnemen. Gaat je vriend morgen mee naar de echo?

Ik ben vandaag voor de nacontrole bij de gynaecoloog geweest. De baarmoeder is schoon en de bloeding is al gestopt. Mijn lichaam herstelt goed. Ik hoop dat de geest ook langzamerhand zal herstellen. Uit het onderzoek van placenta is niks raars uitgekomen. Het blijft een pure pech...
lisaaaa&milan - schreef op 07-08 om 13:20
Wat fijn sophia dat verder alles er goed uitzag.
Wipeout - schreef op 07-08 om 16:02
sophia; fijn dat alles er zo goed uit zag en ze verder geen afwijkingen hebben kunnen vinden!

Ik voel mezelf nogsteeds niet top, dus had het ziekenhuis toch maar even gebeld en die gaven toch wel aan dat het eerder klinkt als een virus dan dat dit komt door de zwangerschap. Dus hopelijk houd dit niet te lang aan anders toch even de huisarts bellen.
Mommy - schreef op 07-08 om 19:14
Lieve Sophia,
Gelukkig herstel je goed. Maar ik vind je zo sterk eronder. Denk veel aan je, ik ken je niet maar de laatste dagen zit je veel in mijn hoofd. Hoe oneerlijk het is en verdrietig. Hoop dat je het allemaal een plaatsje kan geven en dat je steun hebt van al jou lieven om je heen. x

He Maaike,
Naar dat je, je zo belabberd voelt! Het zal misschien een combi zijn... ik weet wel dat je immuunsysteem wat minder is tijdens de zw zodat je lichaam het beebje niet als lichaamsvreemd ziet (50% van je partner) In ieder geval beterschap en nog effies volhouden, het wordt vaak beter. Al ben ik niet echt t goeie voorbeeld

He Poesh,
Ook jij bent zo'n sterke meid! Heel veel succes en sterkte voor de onderzoeken. Ik hoop dat er meer duidelijkheid komt voor jullie en dat jullie hierbij geholpen kunnen worden!

Xxxx
Poesh - schreef op 07-08 om 19:18
Sophia, fijn dat je zo goed herstelt, ik hoop dat ik dinsdag zo'n echo heb...


Vandaag een kleintje van 7 maanden bij me gehad, maar een uurtje ofzo en dan voel ik me zo goed, ik wou dat ik ze mee kon nemen naar huis. Ach, ik voel me alleen maar beter door dat kleine wonder en het geeft me extra moed om door te zetten, zo nog eens voelen waar ik het allemaal voor doe
Wipeout - schreef op 08-08 om 09:53
potverdorie wat ben ik zenuwachtig voor de echo! Ben blij als we dat gehad hebben en als we zekerheid hebben hoe ons iniminietje(s) het doen
Ik laat het jullie zo snel mogelijk weten!
Wipeout - schreef op 08-08 om 13:04
hey dames,

Het is 1 iniminimensje geworden!!! En het hartje klopte al , ik zal straks even een foto maken van de echo ( is nog niet duidelijk) maar voor het idee

liefs,
Maaike
Poesh - schreef op 08-08 om 13:39
Oh super maaike geniet er maar van, ben blij voor je!
Sophia - schreef op 08-08 om 13:57
Super, meid. Geniet er lekker van. Mag je nu naar vk of blijf je bij het ziekenhuis? Wanneer heb he volgende echo?
Wipeout - schreef op 08-08 om 15:51
over 4 weken heb ik de volgende echo en dan word de termijn gesteld, ook mede nog een echo dan omdat ik op mijn linker eierstok een cyste heb zitten van 7 cm  gelukkig geen last van!

Ik heb wel gevraagd of ik uiteindelijk door mag naar de VK en dat mag, Ik zo kan ik dan mijn afspraak woensdag door laten gaan, zij zo prima als je maar nog wel de echo hier komt laten maken. Ik zo natuurlijk
Sophia - schreef op 08-08 om 15:58
Ik had ook door de hormoon stimulatie cyste in mijn linker eierstok. Ze hebben gezegd dat die tot 12 weken zwangerschap vanzelf moet verdwijnen. Bij de echo 7 weken was die cyste al weg. Maak je dus geen zorgen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan