Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

Wipeout - schreef op 05-09 om 20:31
sophia; wij hebben inderdaad gekozen voor de combinatietest..... Ik heb vandaag bloed laten prikken inderdaad. Ik zal straks even wat foto's op de pagina zetten!
1632 antwoorden en 42720061x bekeken
Poesh - schreef op 05-09 om 20:50
Sophia, het ging vandaag minder goed, was deze periode uitgerekend met mijn 2de miskraam en daar heb ik al paar keer aan gedacht. We hebben er een lang weekendje van gemaakt, maandag dagje uitwaaien aan de zee, het zal deugd doen.
Ik verwacht mijn ms tss 18 sept (30 dagen cyclus) en 23 september (35 dagen cyclus). Nog even geduld dus. En afhankelijk van het nieuws van de gyn volgende week starten we volgende cyclus terug.
Ik snap wat je bedoelt met de bloeduitslagen, je verwacht niet dat er iets uitkomt maar het kan altijd natuurlijk. Het voordeel bij jullie is wel, als ik dat een voordeel mag noemen, dat jullie via ivf zwanger worden. En dan bestaan er wel manieren als er genetisch iets niet in orde is, dat ze voor de terugplaatsing een celletje nemen om naar de chromosomen te kijken.
Liesseling - schreef op 05-09 om 20:52
Wat is een nekplooimeting, heb daar nog nooit van gehoord
Wipeout - schreef op 05-09 om 20:57
liesseling; dat is een meting waarmee ze kunnen bepalen of je een mogelijke kans hebt op een kindje met het syndroom van down, als je kindje een verdikte nekplooi heeft is de kans groter. En in combinatie met een bloedtest kunnen ze een schatting geven hoe groot de kans is. Mocht de kans heel groot zijn kan je de NIPT test uit laten voeren en dan kunnen ze zien of je kindje wel of geen syndroom van down heeft.
Liesseling - schreef op 05-09 om 20:59
Aw oke, is dat een veiligere manier dan een vlokkentest?
chantieeeee - schreef op 05-09 om 21:07
Sophia, snap wat je bedoeld, je weet dat er niks in de familie zit, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten, wat als..... Maar komt vast helemaal goed hoor!!

Woensdag uitgangsecho echo gehad, alles zag er perfect uit :-) waren al aardig wat eiblaasjes te zien. Dus arts Had goede hoop op een boel eitjes. Vanaf woensdag ook begonnen met de gonal-f! Prettige spuit moet ik zeggen wat er prettig aan kan zijn... Maar prikt beter als de decapeptyl spuitjes. Dinsdag een bloedprikken en follikel meting, echt reuze spannend!
Wipeout - schreef op 05-09 om 21:10
liesseling; vlokkentest word niet meer uitgevoerd volgens mij, omdat er dan een grotere kans is op een miskraam.
Sophia - schreef op 05-09 om 23:03
Poesh, klopt. Deze behandeling heet ivf pgd. Ik heb het toevallig net zitten googlen. Hier word ik niet vrolijk van. Ik hoop dat er niks uitkomt, anders wordt het alleen maar moeilijker... 
Je denkt aan je sterretje en dit heeft natuurlijk invloed op je stemming. Hoop dat het weekendje weg je goed zal doen en voor afleiding zorgen. Dikke knuf!

Liesseling, vlokkentest (vanaf week 16) doen ze nog steeds als bij de nekplooimeting ( rond week 11) vermoede is op de afwijking. Nekplooimeting is inderdaad een veiligere manier, maar minder betrouwbaar. Hoe gaat het met je?

Chantal, wat fijn dat alles zo voorspoedig verloopt. Laat maar veel mooie eitjes rijpen. Bij mij hebben ze geen bloed geprikt, alleen fm. Maar elk zh doet het op eigen manier. Dus over een paar weekjes misschien al punctie? Spannend, meis.
Mommy - schreef op 05-09 om 23:09
He Maaike,
Mooie echo meis en prachtig buikje zie ik op de foto! Heerlijk genieten

Poesh, sterkte en toch een fijn en ontspannen weekend gewenst!

Dame, hou vol meis, hoop dat je gauw mag bevallen en/of snel geholpen wordt! (ik praatte tegen Amélie in mijn buik dat als ze er klaar voor was dat ze mocht komen! Dat mama het wel fijn zou vinden hihi... )

Bedankt voor jullie felicitaties!  Ik had een mooie zonnige dag en ben leuk verwend
Goed weekend allemaal!
chantieeeee - schreef op 05-09 om 23:18
Sophia, ik moet voor elke fm bloed laten prikken. De arts zei afgelopen woensdag dat we er rekening mee moesten houden dat binnen 2 weken inderdaad de punctie is. En dat we binnen 4 weken weten of het allemaal gelukt is. Vind de punctie doodeng!! Maar zie het allemaal wel heel positief in! Ook zei ze dat als we zwanger raken ik 89% kans heb op een normale zwangerschap. Normaal zeggen percentages me niet zoveel, maar deze wil ik graag geloven :-)
chantieeeee - schreef op 05-09 om 23:19
Joy, sorry helemaal over heen gelezen!! Nog enorm gefeliciteerd!!!
Dame - schreef op 05-09 om 23:28
Sophia, a.s maandag word ik zoiezo geholpen, dat staat al vast. Als ik geen ontsluiting heb blijf ik maandag in het ziekenhuis en krijg ik een ballonnetje en dinsdag ochtend dan beginnen met weeen opwekkers. Als ik wel al ontsluiting heb maandag mag ik nog 1 nachtje thuis slapen en kom ik dinsdag ochtend terug en gaan we direct beginnen met de weeen opwekkers. Dat is mij verteld.

Poesh, afgelopen nacht heb ik zowaar bijna de hele nacht geslapen. Ik moest er wel 5 keer uit om te plassen maar daarna viel ik ook weer heerlijk in slaap. Ik straks weer op zo'n nacht!.

Joy, ik zeg ook iedere dag dat ie mag komen, maar hij zit wel lekker geloof ik!.
Sophia - schreef op 05-09 om 23:35
Chantal, bij de punctie krijg je morfine, dus hopelijk merk je er niet veel van. Die kans is inderdaad heel erg positief! Duim voor je!

Dame, slaap lekker, meis!
Dame - schreef op 06-09 om 00:05
Dankje! Jij ook alvast! Xx
Sophia - schreef op 06-09 om 11:52
Ik vraag me af of ik ooit een gezonde baby zal hebben...
Dame - schreef op 06-09 om 13:37
Sophia zo moet je niet denken!. Je kan zwanger worden en dat weten jullie, wat jullie kindje had komt nauwelijks voor en daar hebben jullie dan ook echt heel erg pech mee gehad en dat vind ik ontzettend erg voor jullie!. Maar hoogstwaarschijnlijk de 2e keer dat je zwanger word van een nieuw wondertje zal jullie dit niet weer overkomen en word het genieten van de zwangerschap!
Dus kopop en blijf positief!. Het is voor mij makkelijk praten maar dit is wel de stelling waar ik in geloof.

Dikke kus en knuff
Sophia - schreef op 06-09 om 14:03
Dank je, Dame. Dat is precies wat ik wilde horen!
Poesh - schreef op 06-09 om 16:16
Sophia, zo mag je idd niet denken. Op mijn slechte dagen en momenten denk ik ook dat we nooit kinderen zullen hebben, alleen sterretjes. Diep vanbinnen weten we dat dit niet waar is, maar soms is dat gevoel sterker dan jezelf.
Dame - schreef op 06-09 om 20:30
Graag gedaan!, dit is echt hoe ik erover denk. En het mooie aan dit forum (daarom hou ik er zo van) we zijn er voor elkaar!! Het is wel via het net, maar een paar steunende woorden of een anders mening is vaak al voldoende!!.
lisaaaa&milan - schreef op 07-09 om 10:46
Sabje, 

Ik Ben door middel van 1 iui behandeling zwanger geraakt, ben dinsdag 33 wkn zwanger. Hoop dat het je moet geeft
sabje - schreef op 07-09 om 11:22
oh supper inderdaad wel ieds, 

haha had jij ook pijn klachten na je iui lisaaaaa1 en natuurlijk nog van harte dat dit wonder mocht gebeuren na een behandeling.
wipeout - schreef op 07-09 om 20:00
Dame: heel veel succes morgen! Ik denk aan je!
ikke1987 - schreef op 07-09 om 20:46
Hey dame
ik wil je heel veel succes wensen morge en ik hoop dat je een goede en snele bevaling zult hebben. Ik zal aan je denken!!!liefs en knuffel van ikke
Carmentjhn - schreef op 07-09 om 20:46
Hallo! 
We zijn nu 11 maanden bezig voor een kindje, en nu 4 maanden na een miskraam helaas  
We moeten goede moet blijven houden al is dat soms wel heeel moeilijk. 
Lijkt wel of dit jaar het vruchtbaarste is ofzo iedereen om mij heen is zwanger of word zwanger haha!
Dame - schreef op 07-09 om 21:51
Bedankt lady's voor het succes wensen!!! Ik vind het onwijs spannend allemaal en heb er zin in ondanks dat ik opzie tegen de pijn. Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs Dame
Nina K - schreef op 08-09 om 17:31
HoiHoi,

Ik ben 26jaar en ik ben nu ongeveer 3 a 4 maanden bezig. 
Om eerlijk te zijn word ik er nu al moedeloos van af en toe. Maar dat komt vooral doordat ik veel mensen in mijn omgeving heb die "per ongeluk"  zwanger zijn geraakt. Ik weet dat het belachelijk is, maar ik dacht echt dat het wel makkelijker zou gaan. Ik ben jong, mijn vriend en ik hebben een actief seksleven (praktisch elke dag wel), ik had echt gedacht binnen no time zwanger te zijn. 
Ik denk dat ik de impact van de pil ook wat onderschat heb. Ik was meer dan 10 jaar aan de pil. In januari ben ik gestopt en in april/mei heb ik weer een klein maandje de pil geslikt. Dat kan achteraf gezien ook nooit goed zijn voor je hormoonhuishouding natuurlijk. 

Ik merk wel aan mezelf dat ik er iets relaxter mee omga de laatste weken. Ik was zo erg bezig met zwanger worden (letten op wat ik at, geen alcohol, berekenen wanneer ik vruchtbaar zou zijn), maar de laatste weken kan ik het iets meer loslaten. Ik drink weer een wijntje als ik daar zin in heb, ik eet weer wat ik wil en de vruchtbare dagen houd ik nog wel een beeeeetje in de gaten.
Dame - schreef op 08-09 om 17:54
Ik was vandaag in het ziekenhuis en ik loop met 2cm ontsluiting rond!. Hij heeft me gestript in de hoop dat het vandaag vanzelf opgang komt. Ik zou vanavond een ballonnetje krijgen voor die andere cm want ik moet 3 cm ontsluiting hebben voordat ze met de weeën opwekkers gaan beginnen. Maar de afdeling ligt helemaal vol en nu kan ik morgen pas terecht voor een ballonnetje als het dan nog nodig is. Dus morgen een ballonnetje of direct starten van de inleiding. Dat is dus afwachten. Maar dat het morgen allemaal in werking word gezet is zeker!. 
Het strippen deed vreselijk pijn zeg! Oei! Ik kon het niet goed hebben... daarna heb ik ook wat gebloed. Dit was vannochtend om 10uur.

Wat eerst een eeuwigheid leek te duren lijkt het nu inene allemaal toch erg snel te gaan...
Maar daar word ik stiekem toch ook wel een beetje blij van.

Nina K - schreef op 08-09 om 17:55
Dankjewel chantieeeee!

Vanaf januari tot aan april/mei was mijn cyclus meteen al netjes regelmatig (28 dagen). Sinds dat ene maandje dat ik de pil weer heb geslikt was het een aantal maandjes 34/35 dagen en deze maand was het 31 dagen. Opzich nog steeds wel redelijk regelmatig. Toch denk ik zelf ook wel dat de boel even ontregeld is geweest door dat ene maandje, dus ik moet de komende maanden maar even aankijken.
Ik gebruik geen ovulatietesten, ik denk dat ik dat voorlopig ook maar niet moet doen. Dan word ik waarschijnlijk heel obsessief meteen haha. Ben wel sinds 2 maanden begonnen met foliumzuur te slikken.

En inderdaad, ik besefte me dat ik wel kan leven alsof ik al zwanger ben en alles daarom laten draaien, maar dan mis ik juist de dingen waar ik nu wel van zou kunnen genieten (een lekker wijntje bijv., een avondje stappen etc).
Dame - schreef op 08-09 om 17:56
Om 15.00 vanmiddag zijn me vliezen trouwens gebroken uit zichzelf!. Dus ik wacht nu op me weeën......
ikke1987 - schreef op 08-09 om 19:14
O dame wat spannend ik hoop dat je de kleine snel kan vasthouden (eindelijk). Succes vandaag!!!!! wel grappig is dat alsde kleine voor 12 uur vanacht geboren word is je baby tegelijk met mij jarig!!!! Makkelijk onthouden voor mij hihihih

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan