Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

lisaaaa&milan - schreef op 08-08 om 17:32
Super maaike geweldig nieuws!
Ik heb wat minder nieuws, lig sinds gisteravond avond in het ziekenhuis, heb weenremmers gekregen ,tegen harde buiken zodat het niet verder gaat!
Harde buiken zijn inmiddels gestopt, zit nog wel aan de ween remmers,vanavond om 22:00 krijg ik nog een spuit voor de longetjes van de beeb,die ik gisteravond ook heb gehad. 
Morgen is dat ingewerkt om 10:00 en dan stoppen ze ook met de weeen remmers en dan is het afwachten wat het zal gaan doen,hopelijk zal ik morgenavond naar huis mogen. 
Me mannetje is wel elke x bij me gelukkig! 
Lig jammer genoeg ook nog eens in amsterdam dik uur rijden van waar ik woon,was namelijk nergens anders plek
1632 antwoorden en 42719230x bekeken
Poesh - schreef op 08-08 om 17:35
Ow meid hopelijk blijft beebje nog even zitten. Veel moed en sterkte komende dagen!
Liesseling - schreef op 08-08 om 18:40
Oh Lisa wat vervelend nieuws. Hoever ben je nu?
Zoals je het verteld klinkt volgens mij wel positief, de weeën remmers werken wel, hopelijk zet er niks door.

Lig je toevallig op de kamer met een meisje zwanger van een 3 ling?
Sophia - schreef op 08-08 om 19:12
Lisa, wat vervelend om te horen dat je last van harde buiken hebt Het is inderdaad nog te vroeg, ik hoop dat je beebje nog even blijft zitten. Sterke, meis.
Sophia - schreef op 08-08 om 19:29
Poesh, ik kan voorlopig nog niet denken over vervolg stappen. In principe zou het na 1-2 menstruaties kunnen. Maar ik weet nog niet of ik dat überhaupt wil. Ik zit nog in de rouw fase. Bovendien krijg ik niet genoeg steun in mijn omgeving. Er woont geen familie in de buurt. Mijn man is elke dag op het werk. Als hij thuis is, praten we er ook niet over. Hij rouwt ook, maar hij verwerkt het op zijn eigen manier. Ik sta er alleen voor. Het maakt de situatie nog moeilijker. Ik doe dit allemaal voor mijn man, want ik ben goed vruchtbaar, hij niet. Maar soms heb ik mijn twijfels of het allemaal de moeite waard is. Met een andere man had ik al lang kinderen kunnen hebben. Ik denk dat het verdriet en hormonen in mij spreken. Zo voel ik me op dit moment, Poesh.
Liesseling - schreef op 08-08 om 19:33
Dat mag je best denken soms Sophia , is menselijk. Ook al is het misschien niet heel eerlijk, soms hebben we nou eenmaal dat soort gedachte en gevoelens
Poesh - schreef op 08-08 om 19:40
Sophia, heel begrijpelijk hoor, ik heb ook vaak het gevoel er alleen in te staan, in de verwerking. Ik heb wel familie in de buurt, maar voor hun is het direct gepasseerd. Je moet doen waar jij je het best bij voelt. Wellicht laat je het ons wel weten. Neem de tijd om te rouwen, dat is heel belangrijk. Zelf heb ik ook een dipdag vandaag, zo zullen er nog meer volgen, hoort ook bij het rouwproces.
Sophia - schreef op 08-08 om 19:47
Ben blij dat ik jullie heb
Wipeout - schreef op 08-08 om 19:57
sophia; wat heb ik met je te doen! Lastig hoor dat je man dit verlies op een ander manier probeert te verwerken en dat jij het er niet met hem over kunt hebben. Spui al je gevoelens lekker hier, wij luisteren wel naar je!

Lisa; poeh dat moet schrikken zijn geweest! Houd die baby nog maar goed binnen, wel fijn dat ze de prikken om de rijping van de longen te versnellen hebben kunnen geven, maar laat beebje nog maar lekker binnen!
Wipeout - schreef op 08-08 om 21:52
Wij hebben net via skype ( ze wonen in frankrijk) aan onze 2 neefjes verteld dat er een iniminiemensje in mijn buik zit, die gezichtjes zo mooi om te zien! En meteen vragen hoe groot is het nu dan, ik zo zo groot als een rijstkorrel, dat is wel heel klein kreeg ik terug. En toen de vraag wanneer ik weer naar de baby mocht kijken en hoe groot de baby dan is.... Ik zo dat zullen we dan wel laten weten, maar toen kreeg ik al te horen zo groot als een hazelnoot of zo groot als een klein chipje hihihihi..... Te mooi kinderen 

dit moest ik even met jullie delen en ik hoop dat jullie dit stuk voor stuk heel snel mogen meemaken! 

liefs en een fijn weekend!
Sophia - schreef op 09-08 om 10:13
Maaike, leuk he. Dit is heel herkenbaar wekelijks info lezen over de ontwikkeling van je kindje. Geniet er lekker van. Laat je het weten als je afspraak hebt gemaakt voor de volgende echo? Misschien gaan ze bij de vk intake ook een echo maken?

Poesh, hopelijk met de loop van de tijd zullen meer vrolijke dagen volgen en minder sombere. Ik hoop dat je dinsdag een mooie echo krijgt en misschien al de uitslag van het onderzoek. Houd je taai.

Liefs,
Sophia
Sophia - schreef op 09-08 om 10:16
Lisa, hoe gaat het met je vandaag? Ik hoop dat je klachten minder zijn geworden en dat je vandaag naar huis mag.
chantieeeee - schreef op 09-08 om 10:46
Lisa, hopelijk zijn je klachten inderdaad minder!en mag je gauw weer lekker naar huis. Wat zal je geschrokken zijn zeg!

Sophia, zo herkenbaar wat je schrijft. Had het bijna zelf kunnen schrijven....Na mijn eerste mk had ik ook het gevoel alleen op de wereld te zijn. De buitenstaanders zeiden alleen maar dat er toch iets niet goed was met het vruchtje en dat ik er vrede mee moest hebben mijn lichaam stootte het niet voor niks af. Familie(op mijn super mams na) zeiden eigenlijk weinig. Ze vonden het erg dat was wel duidelijk maar daarna eigenlijk nooit meer echt over gehad. Denk ook dat daar een beetje ons probleem ligt. Als vrouw zijnde voel je je zwanger. je ziet de echo en een kloppend hartje. Je voelt/merkt van alles aan je lijf. mannen staan daar helemaal buiten. Die merken alleen wat als je ze wat erover verteld of dat ze ook de echo zien. Maar het staat te ver van ze af nog denk ik. En opeens ben je niet meer zwanger. dat klopt niet in je hoofd. Ik had ook echt toen ik weer voor het eerst ongesteld werd het idee van het is echt over terwijl ik hevig bloedde tijdens de mk zelf. En ik had zelf de hele tijd het gevoel het erover te willen hebben zonder dat ik eigenlijk wist waarover ik dan wilde praten. het is allemaal zo verwarrend. En ook ik heb zo over mijn mannetje gedacht. Ondanks dat ik nog niet aan de hormonen ed ben geweest. Inderdaad net wat jij dacht... Van een ander ben ik wel zo zwanger. Waarom dit verdriet als ik het in me eentje moet dragen we zijn toch met zn 2tjes..... Dit gevoel ebt echt weg (kost wel wat tijd) als het gewoon goed zit tussen jullie en ken je niet persoonlijk maar als je het over je mannetje hebt krijg ik wel de indruk daarvan. Dus je mag dat soort dingen denken hoort denk ik gewoon bij het verwerkingsproces, voel je niet schuldig hoe oneerlijk het ook voelt voor jezelf. Ik heb het uiteindelijk ook gewoon gezegt en hij schrok ervan maar besefte ook dat ik er veel meer mee zat dan hij dacht. Maar bij mannen is het zo als het goed gaat gaat het goed. Tussen de regels doorlezen kunnen ze niet (sorry mannen ) het enige dat ik je kan meegeven om alles te verwerken is zorg goed voor jezelf en praat praat praat! Wij zijn er ten alle tijden voor je! 

En ook voor jou natuurlijk Poesh!!! het is allemaal niet niks dames

 Liefs chantal
chantieeeee - schreef op 09-08 om 10:55
iemand wat van abbyss gehoord? laatste x had ze een positieve test maar daarna niks meer van der gehoord. Benieuwd of 1 van jullie wat van der gehoord hadden?
Dame - schreef op 09-08 om 11:31
Wipeout wat jij beschrijft zo ziek te voelen dat komt denk ik gewoon omdat in het begin van je zwangerschap je weerstand een stuk lager is en dan een combinatie van ziekjes worden en die hormonen is soms heftig, heb ik namelijk zelf ook last van gehad! ongeveer 2 weken.

Sophia ik begrijp je gevoel helemaal, zelf zou ik op een gegeven moment ook zulke gedachtes krijgen, dat is zeer menselijk om zo te denken hoor!. 

Lisa 28 weken is wel erg vroeg, hou de baby maar goed binnen!, mocht het zo zijn dat je kindje toch eerder geboren word hebben ze gelukkig tegenwoordig erg goede middelen om ze er goed bovenop te houden en te krijgen!. Als ie vroeg komt zou het mooiste zijn vanaf 32 of 33 weken dan zijn ze alweer een heel stuk sterker en zwaarder in gewicht. Maarrr als het kan natuurlijk lekker tot 40 weken laten zitten. Sterkte ermee en je zal wel goed bedrust moeten houden denk ik zo.
lisaaaa&milan - schreef op 09-08 om 14:51
Lieve dames, 

Wat leuk en lief de berichtjes, ik mag in iedergeval vandaag nog niet naar huis vanavond om half 11 gaan ze het infuus stopzetten dan heb ik geen weeen remmers meer,en hopelijk heb ik dan geen harde buiken die terug gaan komen. Het is afwachten wat de uurtjes straks zulle gaan doeb.
Sophia - schreef op 09-08 om 17:21
Lisa, we denken aan je!

Chantal, ik zat ook trouwens aan Abyss te denken. Ik heb verder niks van haar gehoord.

Dames, bedankt voor jullie begrip en lieve berichtjes.
Ik heb het gisteren aangegeven dat ik niet genoeg steun van mijn man krijg. Hij probeert het gisteravond en vandaag goed te maken. Hij begrijp gelukkig wat ik voel en dat ik hem nodig heb.
Mijn blaas is nu ook wat rustiger. Het kuurtje en cranberry sap doen hun werk goed.

Poesh, hoe gaat het met je vandaag?
Poesh - schreef op 09-08 om 22:07
Lisa, we blijven aan je denken.

Sophia, hoe is het met jou? We zijn net terug van een drukke dag bij de familie, met 3 kleine kindjes. Het gaat vandaag beter dan gisteren maar toch, ik heb me al beter gevoeld de afgelooen dagen.. ik denk dat ik zenuwachtig word voor dinsdagavond ook.. Vandaag ook nog bemoedigende woorden gekregen van 2 personen (de dnige 2 die het weten van de niet directe familie), dat is misschien het 'voordeel' na 3 miskramen, dan gaat de omgeving er ook minder licht over.. We zien wel weer wat morgen brengt...
linnie (linda) - schreef op 09-08 om 22:30
lisaaaa.. ik denk ook aan je!!!
xxiess
lisaaaa&milan - schreef op 10-08 om 10:01
Lief van jullie meiden!
Ik ben sinds gisteravond van het infuus af,nacht goed doorstaan. 
Ik mag zo aan het hartfilmpje en hopelijk is die goed!
Wieweet mag ik dan op korte termijn naar huis hoop het zo! 
Weer lekker in me eigen bed en eigen plekje hihi
Sophia - schreef op 10-08 om 10:17
Lisa, ik hoop dat je binnenkort naar huis mag.

Poesh, fijn dat je door de drukte wat afleiding hebt. Hoe voel je in de omgeving met kleine kinderen? Goed dat je steun van andere mensen krijgt. Maak je geen zorgen over de echo. De bloeding is gestopt, dit is een goed teken.
Ik heb gisteren last van hormonen gehad. Ik heb dat vaak rond mijn ovulatie of ms. Misschien is er iets met mijn cyclus aan de gang.
Poesh - schreef op 10-08 om 10:54
Lisa, ook ik hoop dat alles goed blijft en je vlug naar huis mag.

Sophia, met kleine kindjes heb ik geen probleem, dat geeft me eerder moed. Met zwangere vrouwen daarentegen.... dan ben ik alleen maar jaloers, hoe erg ook. Ik denk dat er hier ook iets gaande is in mijn cyclus, dat ik naar mijn ovulatie aan het gaan ben, we zullen dinsdag wel zien op de echo.
Sophia - schreef op 10-08 om 11:26
Poesh, wil je van deze ovulatie gebuik maken of liever eerst op de uitslag wachten?
Poesh - schreef op 10-08 om 11:58
Sophia, we mogen niet van de gyn, hij wil me eerst dinsdag zien. Ik denk ook dat hij gaat aanraden om de uitslag af te wachten, zelf denk ik dat dat het beste is, als er dan iets niet goed is met de chromosomen is de kans te groot dat het opnieuw fout loopt en dat wil ik niet. Ik denk zelfs dat ik baarmoederonderzoek ga afwachten, dus ik hoop dat ik daar geen weken moet op wachten. Dinsdag weet ik allesinds meer
Sophia - schreef op 10-08 om 13:14
Als ik jou was, zou ik ook zo doen. Meestal hoef je niet te lang op het baarmoederonderzoek wachten. En de uitslag is ook direct klaar. Dat chromosoom onderzoek duurt wel lang, heb ik gehoord. Maar het is wel verstandig om te wachten.
Dikke knuf.
Sophia
Poesh - schreef op 10-08 om 13:37
Het chromosoom onderzoek zou max 6 weken duren. Dus binnen 2 weken zou ik daar resultaat van moeten hebben. Wat is 2 weken wachten op 1,5 jaar?
Wipeout - schreef op 10-08 om 13:49
chantie; Met mij gaat het een stuk beter, buikgriep heb ik geen last meer van , nu alleen nog last van mijn maag maar dat is echt een zwangerschapsding.
Misschien dat het deze maand nog wel lukt, je weet het nooit. Je hoort het wel vaker dat precies voordat ze willen gaan behandelen het nog ineens lukt!
chantieeeee - schreef op 10-08 om 14:20
gelukkig maar
Buikgriep is niks  
en zwangerschapskwaaltjes neem je vast voor lief  wanneer is je volgende echo?
Wipeout - schreef op 10-08 om 14:24
chantie; volgende echo is 5 september, dus dat is nog even aftellen. de kwaaltjes neem ik zeker voor lief
Liesseling - schreef op 10-08 om 22:02
Blegh, buikpijn en rugpijn, mijn nod zal vanacht wel doorkomen.
K u t natuurlijk maar aan de andere kant fijn dat ie wel gewoon op tijd is en me niet weer in spanning houd voor dagen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan