Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

* - schreef op 02-05 om 10:28
@Poesh,

Wat leuk om te lezen meis ik ben zoo blij voor je dus miss een jongen leuk hoor wanneer mogen jullie ook al weer terug komen voor de echo?

1632 antwoorden en 42718690x bekeken
Poesh - schreef op 02-05 om 11:11
Volgende week donderdag  mijn gewone afspraak mocht blijven staan.  
* - schreef op 02-05 om 11:22
@Poesh,

Dat is fijn zeg

Lorrain - schreef op 02-05 om 20:42
Helaas ook bij mij is mijn ms doorgebroken, cyclus van 26 dagen. Pfff is ook geen peil op te trekken. Volgende NOD zet ik voor nu maar op 30 mei. (Bij cyclus van 28/29 dagen)
Voor het lijstje: Lorrain, 29 jaar, 1e kindje, Ronde 13, NOD 30 Mei.

Vanmorgen echt even wat traantjes gelaten, had zo'n goede hoop voor deze maand. Maar goed vol goede moed gewoon weer verder. Maandag de huisarts bellen om een afspraak te maken. En ondertussen ga ik maar weer door met tempen en straks weer mijn ovulatietesten. Blijf gewoon hoop houden.
Sophia - schreef op 03-05 om 10:11
Poesh, ben benieuwd of je voorgevoel klopt.  Volgende keer bij de echo kun je nog even nub theorie toepassen. 
Als je aan het plannen bent en zaken vastlegd, krijg je vanzelf meer vertrouwen dat het goed zal blijven gaan.
Hebben jullie al aan iedereen verteld? Ouders en werk weten het zeker al.

Lorrain, wat jammer dat je ongi bent geworden. En erg irritant die wisselende cyclussen. Hopelijk heben jullie meer duidelijkheid na het bezoek bij de huisarts. Laat je niet terug sturen, maar laten onderzoeken. Ze hebben vaak neiging om koppels wat langer zelf te laten proberen. Zeg dat je onregelmatig bent en onderzocht wilt worden.

MamavanMi, hoe gaat het met je?
Poesh - schreef op 03-05 om 10:31
Sophia, onze ouders en mijn werk weten het. En dan hier en daar een paar goede vrienden. Volgend weekend vertellen we het tegen een groot deel van de familie. Dan het weekend daarop nog een groottante van mij. En daarna zet mijn man het op facebook.
Nannie ❤ - schreef op 04-05 om 18:28
Hallo allemaal,

Graag klets ik met jullie mee. Ik zou mij even voorstellen.
Ik ben moeder (32) van een dochter van bijna 8 en heb een bonuszoontje van 5 (zoontje van vriend). Mijn dochter komt uit een eerdere relatie van 7 jaar geleden. Mijn nieuwe partner en ik willen heel graag een kindje, maar ik had een heel onregelmatige cyclus, soms bleef de menstruatie zelf weg! Hiervoor heb ik injecties gekregen welke de eierstokken ondersteunen en eerder dan verwacht waren we zwanger. Helaas werd dit in jan dit jaar een mk met 6 weken, en mijn blijdschap van 3 weken geleden is ook weer verstoord door een mk. 11 mei heb ik een 2e echo om zeker te zijn dat het vruchtje niet doorgegroeid is, er was namelijk geen vruchtzakje te zien vorige keer. Ik vloei nu al meer dan een week, ene keer niks, andere keer minimaal en nu 3 dagen dat het meer een ongesteldheid lijkt. Ga er dus eigenlijk vanuit dat het echt is.

Na de 2de echo gaan we in gesprek met de vk om de mogelijkheden tot onderzoek te bespreken.
Poesh - schreef op 04-05 om 19:01
Nan heel veel sterkte! Is niet niks he die miskramen .
De moed niet opgeven en hier kan je altijd van je afschrijven.
* - schreef op 05-05 om 19:11
@sohpia,

Vandaag niet zo best btj dipje... Ivm curettage jaar geleden ...
Maar goed.. Gewoon schouders eronder en zij aan zij met jullie.....knuffel..

@lorrain..bleeg wat sjit zeg ik hoop dat de arts iets voor jullie gaat doen niet weg laten sturen...

@nan, wat vreselijk zeg heel veel sterkte maar wonderen zijn de wereld niet uit...

@poesh, hoe is het meis nog zo misselijk meissie... Sterkte en neem je rust....

@ sophia, hoe is het met jou.......

Liefs ju of wel mavanmi
Poesh - schreef op 05-05 om 19:31
@mavanmi 
ja helaas nog steeds enorm misselijk vandaag. Ik hoop me morgen wat beter te voelen..
Maar morgen ben ik wel 12 weken, toen ik positief testte zag ik zo op tegen die eerste, lange, bange weken afwachten. En nu zijn ze al voorbij  Donderdag hopelijk een goede echo, maar daar ga ik wel vanuit, na de echo van vorige week
En meid, hier ook nog een extra knuffel voor jou vandaag!
Nannie ❤ - schreef op 05-05 om 19:33
Kreeg net weer ontiegelijke steken in m'n lies en voelde kort daarna wat vloeien. Heb een uur op de bank gelegen en het is nu wat afgezakt gelukkig.
Bleh.. 
* - schreef op 05-05 om 19:37
@poesh, ja ik snap het hoor tuurlijk zijn de eerste dagen heel moeilijk geweest 
Dat je positief testte.... En het is allemaal heel lastig met de Baxter en alle nare gedoe met t bloedverlies...
Ik hoop dat het na de Baxter het allemaal wat rustiger wordt bij jou minder misselijk en dat je lekker kan genieten 
Van je steeds mooiere ronde buikje knuf meiss en super lief dat je me zo steunt hoor... Alle meiden trouwens hoor...echt jullie hebben me er door heen getrokken vandaag echt...lief van jullie.....

Sophia - schreef op 08-05 om 07:35
Poesh, gefeliciteerd met 12 weken en de mooie echo

MamavanMi, veel sterkte in deze moeilijke periode! 

Nan, hoe voel je je?
Nannie ❤ - schreef op 08-05 om 07:52
Van de week weer heftige steken aan de rechterkant gehad en kreeg weer bloedverlies. Vk denk wel dat dit met een mk te maken heeft al weet ze het niet 100% zeker. De pijn klinkt namelijk als bandenpijn, ook heb ik veel last van obstipatie en niezen. Ik mocht bellen als ik nog voor het weekend een echo wou, maar de steken waren de avond al afgezakt en de volgende dag weg. Heb nog wel bloedverlies, maar wacht maandag de echo af. 

Het blijft verwarrend, omdat veel klachten/symptomen er nog zijn, maar deze zijn ong gelijk aan een menstruatie. We gaan uit van een mk, maar stiekem hoop je op een wonder natuurlijk.
* - schreef op 08-05 om 08:09
Gefeliciteerd poesh met de mooie echo, nu kun je steeds meer genieten...

@sophia, bedankt meitie... Hoe gaat t met jou...je bent altijd zo een steun voor anderen maar ik wil jou even een groot compliment maken dat terwijl jij het ook niet makkelijk hebt altijd een woord van mededogen voor iemand hebt voor jou dan ook een hele dikke www knuffel .......

@nan,

Vreselijk deze onzekerheid...

@lorrain,

Hoe is het nu met je..heb je al een afspr. Met de arts gemaakt voor doorverwijzing...

Poesh - schreef op 08-05 om 09:04
Dank jullie wel  het blijft ononwerkelijk dat het nu eens goed gaat...
Sophia - schreef op 11-05 om 20:40
Dames, ik verzamel informatie over ervaringen van de dames, die IVF/ICSI in het buitenland hebben gehad.

We hebben 1 IVF in Nederland achter de rug. De reden waarom we in de MMM zitten is dat mijn man een traag zaad heeft. Ik heb mooi aantal eitjes bij de stimulatie, aantal bevruchtingen, maar er zijn maar een paar die door blijven delen. 

We willen graag volgende poging in het buitenland doen, omdat ze betere technieken hebben. Ik heb informatie over Gent en Dusseldorf gelezen. 
Zijn er op het forum dames, die er iets over kunnen vertellen? Alvast bedankt.

Liefs,
Sophia
Wipeout - schreef op 13-05 om 10:13
sophia; ik vind het mooi om te lezen dat jullie je aan het oriënteren zijn om volgende behandeling in het buitenland te doen. Is alles weer goed tussen jou en je man?

Poesh; wat een mooie echo  als ik jou echo zo zie word ik bijna weer verliefd  zo mooi zo een klein mensje!

Ik kom regelmatig kijken, maar niet zo vaak als ik zou willen! Heb het erg druk met Sanne. Ze heeft gisteren haar eerste prikjes gehad, en de afgelopen week is ze niet echt gezellig ( waarschijnlijk tweede sprongetje, dus nog eventjes volhouden en dan is ze er doorheen). Heb sinds vanmorgen het idee dat ik mijn tevreden meisje weer terug heb, maar dat kan ook bijwerking zijn van de vaccinaties dat ze wat rustiger is  

Liefs!
Lorrain - schreef op 15-05 om 23:34
Sophia, wat spannend om naar het buitenland te gaan voor behandeling. Maar kan me voorstellen dat je er voor wil gaan als ze betere technieken hebben. Heel veel succes. Ik hoop dat het jullie een prachtig mooi kindje mag geven.

Hier ook weer even een update van mij: 
Nog steeds aan het wachten op mijn eisprong. Vanmorgen omo witte ovutest, maar sinds vanmiddag wel buikpijn links onderin. (Paar dagen terug wel heel licht streepje). Wacht het gewoon af, ben ook nog steeds aan het tempen, maar nog temperatuurdip gezien. 
Van de week gedroomd dat ik was bevallen van een prachtige dochter, helaas veranderde ze ineens in een russische dwerghamster. Zo'n oneerlijke droom, geen idee wat het betekend. Maar gelukkig kan ik er enorm om lachen nu  

Vandaag samen met mijn man naar de huisarts geweest en gelukkig een verwijzing voor de fertiliteitpoli gekregen! Maandag meteen bellen voor een afspraak. Geeft wel rust nu we gaan laten onderzoeken of er een reden is waarom het langer duurt. Zelf maak ik me het meest zorgen om mijn cyclus, die onregelmatig is en een korte luteale fase. We gaan het zien. Ondertussen klussen we vrolijk verder en hoop ik mijn eisprong te kunnen vinden.
* - schreef op 16-05 om 09:47
@lorrain,

Fijn eindelijk die doorverwijzing op zak pfff niks aan dat het zo moeizaam moet gaan...
Dikke knuffel en ik hoop dat je je ei gauw vind...

Wipeout - schreef op 17-05 om 12:12
sophia; ik geef borstvoeding, dus alle voedingen komen op mij neer.... Dit is best wel zwaar en vooral de nachten.... Gelukkig ( even afkloppen) heb ik vannacht kunnen slapen van 22:00 tot 6:45 !!! een recordtijd dat onze kleine dame achter elkaar heeft geslapen. 

Wat fijn om te horen dat je man zich nu ook goed inzet voor jullie gezamenlijke doel! Hopelijk werpt het snel zijn vruchten af  Ik houd jullie in de gaten
Poesh - schreef op 17-05 om 12:32
Sophia, wat lief dat je naar me vraagt. 
Ik heb regelmatig last van bloedverlies, voornamelijk oud bloed. Maar gistereen was er ineens wat rood bij en het liep terug echt uit mij. Helemaal in paniek natuurlijk. Ventje heeft me naar spoed gebracht, gelukkig was er een zeer begripvolle gyn van wacht die mijn verleden kent. Ze heeft echt de tijd genomen voor ons. Alles is goed met ukje, maagje en nieren en blaas werken zeker. Gesloten schedeltje en ukje was weer zeer actief aan het rondzwemmen. Zo actief dat het moeilijk'was om de hartslag te kunnen horen.
Naast ons kindje zit er wel nog een heuse bloedblaas, die moet er wellicht nog uit komen. Dus ik verlies nog stees wat bruinog verlies.
Ik moet me er echt proberen ovrzetten, maar genieten zit er daardoor totaal niet in nu.. 
Maar de gynaecologen hebben er alle vertrouwen in deze zwangerschap.
Lorrain - schreef op 17-05 om 23:36
Dank je mavanmi geeft wel wat rust nu. Helaas weet ook jij er alles van hoe moeilijk het is als het zo moeizaam gaat. Hoe gaat het nu met jouw? 
Dikke knuffel terug.

Sophia, wat fijn dat het weer beter gaat tussen jouw en je man. Fijn om samen weer op 1 lijn te zitten. 

Mijn man staat gelukkig wel open voor onderzoeken. Mijn ei nu ook ongeveer gevonden. Vanmorgen flinke temperatuur daling en vanmorgen een lichte maar duidelijke streep op mijn ovulatietest. Vanavond was deze nog donkerder. Verwacht morgen een knaltest en dan dus morgen mijn ovulatie. 

Woensdag goed geklust en gister onder de douche, helaas staand. Vanavond wel geklust maar helaas lukte het mijn man niet zo goed. Bang dat het deze ronde niet voldoende is geweest, hopelijk morgen nog proberen.
Vind het heel moeilijk om niet teleurgesteld over te komen op mijn man. Merk namelijk dat hij ook graag een kindje wil maar dat deze druk hem niet helpt. Deze maand niets gezegd over of mijn eisprong er al was juist om de druk niet bij mijn man neer te leggen. Herkent iemand dit en heeft iemand tips?
Lorrain - schreef op 18-05 om 09:08
Hoi Vivian,

Meestal doen wij het het gewoon op bed en inderdaad kussen eronder en even blijven liggen. Ik heb soms onregelmatige cyclus dus weet soms niet wanneer mijn eisprong is. Dus soms spontaan klussen om het leuk te houden. 
Veel liep er direct uit dus ik hoop op een paar super zaadjes die de goede kant op zwommen  

Gisteravond lukte het mijn man niet om klaar te komen, hoofdpijn en moe gedn goede combinatie. Wie weet toch wat voorvocht met ook weer die superzaadjes. 

Denk dat ik vanmorgen mijn eisprong heb gevoeld, maar goed voor de zekerheid vanavond nog maar eens proberen..
Djunake82 - schreef op 18-05 om 11:11
Vivian mss het voorspel wat langer laten duren? Bij ons helpt het ook wel om extra speeltjes te gebruiken voor extra stimulans van je clitoris.
Lorrain - schreef op 18-05 om 11:41
Ach ja we zien het wel, kan nu niet meer doen dan afwachten. 
Denk dat als tijdens het naspel klaarkomt dit ook dit effect heeft? 
Wel fijn om inderdaad alles te kunnen bespreken, vaak ervaren anderen hetzelfde dus waarom niet bespreken.
Vivian (Gast) - schreef op 18-05 om 11:58
Heel fijn alles te kunnen bespreken! We gebruiken niet echt speeltjes ik houd daar niet echt van. Lorrain, ik denk dat het klaarkomen tijdens het naspel wel zou werken. Alleen misschien gaan we te ver, maar hoe werkt dat voor jou? Ik kom zelf het makkelijkst klaar als hij mij likt, maar daar is hij geen fan van als ik met mijn kont op een kussentje lig om zijn zaadjes binnen te houden, hihihi! Wij doen het nu tijdens het voorspel. Voordeel is dat hij dan zo opgewonden is dat hij wel snel komt, nadeel is dat ik dan al gekomen ben... Zou het dan nog wel zin hebben voor dat opslurpen van de zaadjes door de baarmoeder mond?

Lastig allemaal, ben echt heel benieuwd welke standjes en volgorden jullie doen!
Nannie ❤ - schreef op 18-05 om 13:00
Ik ga me er even in mengen :-)

Ik denk juist als je ervoor zorgt dat je voortijdig zelf klaarkomt je baarmoedermond dan open staat en je het beste daarna gelijk door kunt gaan.

Kom je namelijk na het klaarkomen van je man klaar dan druk je toch juist het vocht weer naar buiten..
Nannie ❤ - schreef op 18-05 om 14:01
Wij doen het niet perse op die manier hoor, maar zo gebeurt het wel met regelmaat. Wij proberen het vooral spontaan te houden en de natuur hierbij z`n gang te laten gaan. Ik heb nu twee mk`s gehad waarvan ik van de laatste nog steeds positief test, dus het hormoon is m`n lijf nog niet uit.. en ik vloei ook nog steeds lichtelijk, 

Wanneer wij klussen probeer ik uiteraard wel het zaad er zolang mogelijk in te houden, desnoods met een kussentje onder de billen. Standjes doen wij zoals het komt, dus gewoon waar we zin in hebben. Wel is het verstandig rekening te houden bij het klaarkomen van de man dat dit in een standje gebeurt waarbij het een diepe penetratie heeft, al is dat bij ons niet zo`n probleem  

Heb je een link van die docu? Ben wel nieuwsgierig namelijk :-)
Vivian (Gast) - schreef op 18-05 om 14:30
Waarom is dat bij jullie geen probleem? Kussentje doe ik ook wel, relaxter als met je benen omhoog! Ik houd er ook rekening mee en we doen wel afwisselen. Alleen ik vind op zijn hondjes super lekker, maar ga jij dan nadat hij gekomen is nog een paar minuten blijven zitten? Vind ik toch wat gek gevoelsmatig! En het druppelt er altijd wel een beetje uit. Zijn denk ik nog een beetje onhandig daarin, dus je tips zijn welkom! Jammer van de mk maar dat hoort er helaas ook bij!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan