Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

Liesseling - schreef op 06-07 om 23:25
Abby doe je ze niet perongeluk naar je zenden, ik heb dat namelijk ook al paar keer gedaa omdat ik al tij je de verkeerde knop druk whahahah
1632 antwoorden en 42719578x bekeken
abbyss - schreef op 06-07 om 23:26
Liess, heb je een bericht gestuurd... Hagha ja dat daxht ik dat ik dat gedaan had maar bleek niet zo te zijn.... waarschijnlijk had ik internet afgesloten zonder verzenden te drukken denk ik haah.. moet namelijk op passen mag niet6 internetten
abbyss - schreef op 06-07 om 23:37
Chantie, even een repsonse op je bericht.

We wonen idd samen in Drenthe, ik kom zelf uit Alkmaar maar hij woonde daar al en we hebben daar samen een huis gekocht. Ik had 160 uur per maand werk in Alkmaar, heb daar ook ontslag moeten nemen door me verhuizing. Mijn partner werkt op de boring en is dus vrijwel vaak weg. Nu hebben we het geluk, hij werkt in Alkmaar bij gasopslag en ik nu ook weer bij me oude baas (werk 2 op 2 af en wanneer vriendlief er niet is). Hij is vaak weg voor zijn werk en straks waarschijnlijk nog meer. Ik had eigenlijk afgesproken met gyn om naar Groningen te gaan voor IUI met ingevroren zaad als hij er niet zou zijn. Helaas kan dat de aankomende maanden niet omdat ik net mijn  baan weer terug heb en natuurlijk niet meteen kan aankomen van '' ik kom die en die week niet'' . Dus blijf dan werken en wonen in Alkmaar bij pa en ma als hij er niet is. Daarna wil ik het wel weer zo doen dat als hij afwezig is, ik in Drenthe ben wanneer eigsprong is en WEL naar Groningen kan... Beetje lastig allemaal nu.. grrrr
Liesseling - schreef op 07-07 om 00:22
Had ik trouwens al gedeeld dat ik 2 dagen over tijd ben?

Ik juich nog niks want ik verwacht gewoon te laat te zijn, ik heb elke keer wel gevoel in mn buik maar weet niet of het baarmoeder of darmen zijn want mort ook regelmatig naar de wc voor naja, grote boodschap, wat de ene keer moeilijk gaat en de andere keer te makkelijk.
Liesseling - schreef op 07-07 om 00:22
Had ik trouwens al gedeeld dat ik 2 dagen over tijd ben?

Ik juich nog niks want ik verwacht gewoon te laat te zijn, ik heb elke keer wel gevoel in mn buik maar weet niet of het baarmoeder of darmen zijn want mort ook regelmatig naar de wc voor naja, grote boodschap, wat de ene keer moeilijk gaat en de andere keer te makkelijk.
Liesseling - schreef op 07-07 om 00:22
1 x is genoeg
abbyss - schreef op 07-07 om 00:27
SPANNEEEEENDD!!!

Ik blijf duimen en hopen voor je
Liesseling - schreef op 07-07 om 00:32
De laatste x had ik er zo'n goed gevoel over want was 11 dagen te laat en zo'n teleurstelling toen t niks was, dus probeer nu gewoon rekening te houden met " het te graag willen syndroom"

Trusten dames.
linda (Gast) - schreef op 07-07 om 12:11
hallo meiden.. vandaag mijn nod dag.. ben nog niet ongie maar denk dat het vandaag of morgen wel gaat komen.. ik houdt jullie op de hoogte!

xxiesss
Poesh - schreef op 07-07 om 12:32
Hier ziet het er terug niet goed uit... bloedverlies en krampen..
Mommy - schreef op 07-07 om 13:06
Lieve Poesh,
Wat een naar bericht lieverd! We houden de moed erin en vertrouwen. Heel veel sterkte en hoop zo dat het door groei zou kunnen zijn! Denk aan je! Nu naar gyn?
Liefs Joy
Poesh - schreef op 07-07 om 13:09
Ik heb gyn niet kunnen bereiken.. maar ik ga met schoonma naar spoed gaan.. ik moet gewoon IETS weten.
lisaaaa&milan - schreef op 07-07 om 13:38
Su6 poesh laat je zo iets weten? Ik ga heel hart voor je duimen 
Liefs
linda (Gast) - schreef op 07-07 om 14:56
@poesh.. suc6 en ik duim ook voor je mee!!!!
Poesh - schreef op 07-07 om 15:22
De kans is zeer groot dat het terug fout is.. Platte rust tot vrijdag en extra bloedafname vanavond.
Vruchtje was wel gegroeid ten op zichte van de vorige keer en het bloed zat al verder van het vruchtje...
Donderdagavond sowieso terug.
Liesseling - schreef op 07-07 om 16:04
Denk aan je Poesh
lisaaaa&milan - schreef op 07-07 om 16:29
Lieve poesh, 

Jeetje dat is weer schikken  
Hopelijk is de bloedafname positief
Dat het vruchtje gegroeit is ook erg positief. 
Ik hoop en ga duimen dat het toch goed komt

Heel veel liefs
chantieeeee - schreef op 07-07 om 19:12
jeetje poesh  
ik hoop voor je dat het allemaal goedkomt en dat het er donderdag allemaal beter uit ziet. Ik ga super hard voor je duimen. Ik denk aan je meis. Wanneer krijg je de uitslag van je bloed? liefs chantal
chantieeeee - schreef op 07-07 om 19:17
abbyss, wat grappig  
ik heb heeeel lang in Alkmaar gewoond. Woon nu in een "dorpje" ernaast  
en mijn man komt uit Groningen stad en heeft met zijn ouders heel lang in Peize gewoond. Omdat ik een betere baan had dan hij is hij op een gegeven moment verhuisd naar het wilde westen om samen te wonen...
chantieeeee - schreef op 07-07 om 19:24
Liesseling, pb-tje terug
Poesh - schreef op 07-07 om 20:12
Chantie, morgenavond weet ik meer van de bloeduitslag..
Dame - schreef op 07-07 om 20:40
Ooooo poesh toch, dit klinkt niet goed!. Ik duim voor je en hoop dat alles nog goed zit!!. Erg goede stap van je om gewoon naar de spoed te gaan.
Liesseling - schreef op 07-07 om 21:46
Nogsteeds niet ongesteld, rare gevoelens in de buik, niet echt ongesteldheids pijn, maar een negatieve test.
Ik slaak maar even een hele diepe zucht.
linda (Gast) - schreef op 07-07 om 22:49
nog steeds niet ongi en geen teken van dat ik ongi moet worden normasl ha ik het een paar dagen van te voren.. nou.. vast morgen.

hou jullie op de hoogte!

xxiess
abbyss - schreef op 08-07 om 06:04
Poes wat schrikken zeg. Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt meid! Ik duim voor je.

Andere meiden die nog niet ongi zijn, wat spannend zeg hihi! Laten we hopen dat het voor ons allen een goede maand is haha en dat de duivelse weg blijven !

Chantieeee, leuk ja dat je in Alkmaar hebt gewoond. Heb je een pbtje gestuurd

Hier is alles rustig vandaag denk ik ovulatie , gisteren en paar dagen daarvoor geklust, vandaag ook nog dus hopen dat het een keer raak is, word er onderhand wel een beetje treurig van. We zijn al maanden bezig met een follikkel stimulerend hormoon maar toch even goed niks...zaad kwaliteit van mablies is wel gewoon goed... Soms snap ik dan niet waarom het niet wil, heb wel me maandelijkse ei en t ziet er vaak goed uit. Maar ja we lopen met zijn allen met zulke vragen natuurlijk.

Ik ga weer even slapen, fijne dag iedereen en de gene die nog ongi moeten worden blijf hoop houden laat het duimen voor jullie maar aan ons over haha
abbyss - schreef op 08-07 om 07:12
Dames even een vraag. Ik ging net naar de WC en zag tot mijn verbazing (sorry voor vieze verwoording) een hele dikke klodder doorzichtige slijm, kon het uitrekken. Heb dat zelf in geen tijden meer gehad, laatste keer was wel 5maanden geleden maar had toch iedere keer eisprong zij gyn misschien wel geen goede maar dat kunnen ze niet achterhalen. Ik zou vandaag volgens de gyn me eisprong moeten hebben naar door dat slijm ben ik een beetje in de war. Wanneer zal nou ongeveer me eisprong zijn en hoe lang ben ik nog vruchtbaar? Heb de afgelopen dagen en gisteren wel geklust.
Poesh - schreef op 08-07 om 07:24
Chantiee, het bloedverlies is sinds gisterenavond gestopt. De krampen lijken ook gedaan..
Gisteren was ik zodanig van kaart dat mijn berichten hier nogal kort waren.. Even beter schetsen:
De gyn heeft een bloedonderzoek aangevraagd bij herhaalde miskramen, dat ik dus gisterenavond bij ha heb laten doen. Als het idd terug fout loopt word ik door mijn gyn naar een andere gyn in het uz doorgestuurd die gespecialiseerd is in genetica, voor alle onderzoeken te doen, stel dat daar iets uit komt, dan zit ik direct op de juiste plaats voor oplossingen en opvolging..
Er is ergens een waterkans dat het nog goed zit, vruchtje was veel te klein voor 7 weken, maar als mijn ei paar dagen later was en als de innesteling later of trager ging kan het best zijn dat er niks aan de hand is. Het kan ook dat het vruchtje een vertraagde groei kent maar dit nog ga inhalen.. En dat ik nu bv 2 weken terug gezet word om later 2 weken verder gezet te worden.. Hoewel dit laatste eerder uitzondering dan regel is...
Bij de ha, hij was ook helemaal van de kaart, zijn gezicht veranderde op slag als hij hoorde waarom ik mee was met mijn man (hij moest voor nacontrole van operatie, alles goed trouwens, ook juist bloed afwachten maar daar verwacht niemand iets slecht uit). Hij zegt wel dat eigenlijk al die zaken al gecontroleerd zijn in mijn bloed, dat hij al eerder die uitgdbreide test gedaan heeft bij mij, dus hij verwacht daar ook niks verkeerd in. Nu is het spannend afwachten om te kijken wat mijn hcg aan het doen is.. Hij zegt ook 2 mk'en kan brute pech zijn, hoe erg dat ook is. Maar een 3de keer is er vaak toch IETS aan de hand.. En daar dat uitgebreide onderzoek altijd goed was vrezen we nu toch dat er miss iets in de genetica niet goed zit..

Voorlopig dus een waterkansje dat deze zwangerschap nog goed eindigd, ik durf er niet op hopen. Het is weer bang afwachten, ik probeer me rustig te houden op aanraden van gyn.
Poesh - schreef op 08-07 om 07:27
Abbyss, ik heb dat altijd rond mijn eisprong, dus nog even doorklussen voor het zekerste!!
Liesseling - schreef op 08-07 om 08:48
Ook mijn ochtend test is negatief.



Poesh knuffel, ik weet even niet wat ik tegen je moet zeggen
Cee25 - schreef op 08-07 om 09:34
Hi iedereen,

Ik wil me graag aansluiten bij deze groep. Ik ben 25 jaar, 10 jaar samen met mijn vriend en sinds vorig jaar bezig voor ons eerste kindje. Nog even wat achtergrond info, vorig jaar maart na 15 weken een mk gehad, was een hele moeilijke tijd voor ons en heeft ook lang geduurd voordat wij er allebei een beetje overheen zijn gekomen. Eind vorig jaar weer voorzichtig begonnen te denken aan een nieuwe poging. Tot nog toe geen succes helaas maar we proberen positief te blijven. Ik moet eerlijk zeggen dat de moed mij in de schoenen begint te zakken de laatste tijd. En dat is niks voor mij! Ik hoop bij deze groep wat steun te vinden om positief te blijven en vooral niet op te geven!

Heel verhaal is het geworden haha maar dit is mijn verhaal  

Groetjes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan