Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

lisaaaa&milan - schreef op 03-10 om 14:42
1632 antwoorden en 42718769x bekeken
Poesh - schreef op 03-10 om 15:39
Proficiat chantiee
Wipeout - schreef op 03-10 om 15:48
chantie!!! van harte!!
chantieeeee - schreef op 03-10 om 16:50
Allemaal ontzettend bedankt! kan het nog amper geloven


Poesh heel veel beterschap!!
Sophia - schreef op 03-10 om 19:54
Hoe gaat het nu met je, Poesh?
chantieeeee - schreef op 03-10 om 19:56
Ben ik ook benieuwd naar Sophia, hoe Poesh zich voelt. maar vraag me ook af hoe het met jou is meis!
Mommy - schreef op 03-10 om 20:36
Chantie, nogmaals van harte meis!!! Super blij voor jou geniet ervan.

Sophia, heel goed meis dat je vrij neemt. Denk aan je!

chantieeeee - schreef op 03-10 om 21:24
sophia, dat doe je goed wat tijd voor jezelf zal je goed doen. Hoop dat je dan weer een beetje tot rust komt. Kan me voorstellen dat je eerst de uitslag wil afwachten voordat je weer verder gaat met je kinderwens. Gelukkig duurt het nog 2 weekjes voordat jullie die uitslag krijgen. dat neemt misschien ook een hoop stress weg, kan me voorstellen dat het je bezig houdt.

nee ik ga voorzichtig beginnen te genieten maar toch blijft het doodeng, ben net 4 weken dus het is nog zo ontzettend pril. Zondag moet ik nog een keer hcg laten prikken en maandag bellen voor die uitslag en dan een afspraak maken voor de eerste echo.

liefs Chantal
chantieeeee - schreef op 03-10 om 21:26
dank je wel Joy
Poesh - schreef op 05-10 om 21:15
Dag dames, her herstel loopt hier vlot. De eerste dagen had ik nog zeer veel pijn en sliep ik nauwelijks.
Nu gaat alles beter, vorige nacht terug goed geslapen. Ik kan ook eens iets anders doen dan in de zetel zitten, en maar goed ook, morgen moet ik terug aan het werk.
Rechtstaan en rondlopen is geen probleem. Maar bij bukken heb ik nog veel pijn, wat wel eens een probleem kan geven op men werk. Ik ga morgenvoormiddag proberen. Lukt het niet dan ga ik smiddags naar de dokter. Maar voel me wel goed.
Mijn maag lijkt ook herstelt te zijn.

Fijne zondagavond en goede start van de werkweek dames
Sophia - schreef op 05-10 om 21:23
Poesh, fijn om te horen dat je je beter voelt. Doe alsjeblieft morgen op het werk rustig aan. Geef het aan dat het bukken niet gaat, dan zullen ze er rekening mee houden. 
Had je last van je maag door de medicatie of narcose?
Heb je later nog nacontrole om te kijken hoe allemaal hersteld is?
Dame - schreef op 05-10 om 23:51
Sophia lief dat je vraagt hoe het met me gaat. Ik kan beter vragen hoe het nu met jou gaat?. Ik vind het goed van je en een verstandige keuze om even een weekje vrij te nemen van je werk. Dat je die week maar goed mag gebruiken om lekker te ontspannen en misschien eventueel iets leuks samen met je man te doen.
Met mij en Dion gaat het goed, als me vriend 2 weken weg is vind ik het wel erg zwaar, ik ben dan gewoon alleen staande moeder natuurlijk voor 2 weekjes en goh een kind is echt een dagtaak vooral als ie overdag veel wakker is of erg huilerig.
Maargoed het is natuurlijk ook even wennen en het komt allemaal wel goed, alleen makkelijk is anders.

Liefs Dame
Poesh - schreef op 06-10 om 08:01
Sophia, ze zullen er zeker rekening meehouden maar ze kunnen het bukwerk niet 100% van me overnemen. Dus het word afwachten wat het geeft.
Waarschijnlijk was het een combinatie van de narcose en een spuit tegen de pijn, thuis nam ik enkel paracetamol en daar heb ik normaal geen maaglast van.
Nee ik moet niet op nacontrole, wellicht omdat ze het via een gewone echo toch niet kunnen zien. Dan zou er terug zo'n hsg scan moeten gemaakt worden. Voor mij dus geen probleem dat ik niet meer op controle moet, gewoon 2x men ms afwachten en dan hebben we groen licht om verder te gaan.

Hoe voel jij je onder de medicatie?
chantieeeee - schreef op 06-10 om 10:19
Poesh, fijn dat je herstel voorspoedig verloopt. Pas goed op jezelf met werken.

Dame, dat lijkt me erg zwaar ja, je moet natuurlijk nog even wennen aan mama zijn en dan gelijk er even alleen voor staan is niet niks. Herken dat van me schoonzusjes, mijn broers zijn allemaal zeemannen, ik had diep respect voor ze want je moet het toch maar even doen alleen.Maar dat komt inderdaad vast
goed. Fijn om te horen dat het met jullie kleine mannetje allemaal prima gaat :-) als je het even "zat" bent zijn we er voor je hier hè!

Liesseling, ook ik wil je veel succes wensen voor morgen. Laat je het ons even weten?

Sophia had je in het mmm topic ook een berichtje gestuurd maar hier wil ik ook nog even je een hopelijk goede week wensen. Ik hoop dat je steeds iets beter weer in je velletje komt te zitten. Nog ongeveer 2 weken en dan eindelijk de uitslag. Ik ben nog steeds aan het duimen voor die uitslag!

Hier vanmorgen 2de uitslag van de hcg. Mijn hcg staat nu op 283. Niet heel hoog heb ik het idee. Maar het ziekenhuis werd er blij vam zeiden ze. 30 oktober me eerste echo! En dan hopen op een mooi kloppend hartje!
Sophia - schreef op 06-10 om 18:17
Dame, woont er familie in de buurt, die je kunt helpen terwijl je man aan het werk is? Schaam je niet om om hulp te vragen. De eerste paar maanden zijn allermoeilijkst, omdat je aan elkaar en nieuwe tempo van het leven moet wennen. 

Ik begrijp nu pas hoe ik deze vrije tijd nodig had. Doet me goed. Kom beetje bij beetje bij. 
Sophia - schreef op 06-10 om 18:27
Poesh, hoe was je eerste werkdag?

Liesseling, nogmaals veel succes voor morgen. Laat je het ons weten hoe het is gegaan?

Chantal, het zwanger zijn is net zo onzekere periode als zwanger worden (volgens mij). Je gaat je nog vaker zorgen maken en onzeker voelen. Je hcg waarde is prima in orde. Die is verdubbeld sinds vorige keer en zit volgens het schema. Ik begrijp dat het moeilijk is om te ontspannen en genieten. Ik zou denk ik ook zelfde voelen. Misschien helpt het als je verschillen voor jezelf met de vorige zwangerschappen opzoekt. Dat doe je onbewust nu al, denk ik. Hier zijn positieve punten:
1. Deze keer wordt je goed opgevolgd;
2. Je gebruikt utro, die goede innesteling ondersteund;
3. Vorige miskramen liggen aan het zwakke zaad. Deze keer hebben ze allersterkste zaadjes uitgeselecteerd en voor de bevruchting gebruikt.
Je kunt dit lijstje zelf aanvullen. Ik hoop dat dit helpt. 
Het gaat deze keer zeker goed komen, meis. Ik geloof er sterk in!

Dikke knuffel,
Sophia
chantieeeee - schreef op 06-10 om 18:29
Dank je wel Sophia, lief dat je ondanks je eigen zorgen mij nog wil geruststellen. Helaas gebruik ik geem utro meer. Het ziekenhuis zegt dat me eigen lijf het nu overneemt en dat ik dat niet meer nodig heb.
Djunake82 - schreef op 06-10 om 18:33
Ik moet utro doornemen tot er een hartje gezien word op de echo.
Sophia - schreef op 06-10 om 19:02
Ik denk nu dat mijn advies om deze zwangerschap met de vorige te vergelijken niet zo goed is. Dan word je misschien alleen verdrietig en zenuwachtig over. Maar ik heb het goed bedoelt. 
Als ze zeggen dat utro niet meer nodig is, dan zit het goed. Ze hebben beter inzicht in je situatie. 
Goed dat ze de eerste echo pas in de 7-8 week hebben gepland. Dan zie je al duidelijk en klein mensje met een hartslag. 
Tot die tijd kun je je hart hier luchten en op ons steun rekenen!
Poesh - schreef op 06-10 om 19:25
Sophia, De werkdag viel wel mee. Juist deze ochtend wat duizelig geweest. Gelukkig heb ik heel fijne collegas die graag een handje helpen want bukken is echt nog pijnlijk   kan dus niet alles doen op het werk, maar het lukt wel.
Woensdag om half 2 heb ik een afspraak voor de draadjes..
Poesh - schreef op 06-10 om 19:26
Chantie probeer je geen zorgen te maken, het komt goed deze keer!!
Liesseling - schreef op 06-10 om 21:50
Wat lief dat jullie aan mijn afspraak gedacht hebben voor morgen. Ik merk dat ie spanning me opbreekt, ben al weken doodmoe. Ik ben heel benieuwd wat er morgen allemaal gedaan en besproken gaat worden.
M. Heeft vorige week weer zaad in geleverd dus zal morgen ook wel de uitslag krijgen.
Ben erg benieuwd hoelang dit hele traject gaat duren voor ons.

Chantie heel erg gefeliciteerd! Tis je gegund.

Ik heb eerlijk gezegd geen puf om alles terug te lezen maar wil iedereen een dikke knuffel geven.
chantieeeee - schreef op 07-10 om 12:33
Sophia, juist lief dat je zo met me meedenkt. Tis ook gewoon stom dat ik zo onzeker ben. Terwijl me waardes goed zijn. Tis ook dat ik sinds de punctie verga vd pijn in me been en rug,heb ernstige beschadigingen aan me zenuwen opgelopen jaren terug door hernias. En normaal is het wel te handelen maar sinds de punctie verschrikkelijk en mag me pijnstillers uiteraard niet meer gebruiken. Die pijn maakt me ook onzeker lijkt me niet goed voor me vruchtje. Ook slaap ik niet meer wat me helemaal funest lijkt. Gister 22:00 erin en tegen 0:00 er weer uit en sindsdien niet meer geslapen :-( ben zo moe :-( gyn mag ik na 14:00 bellen misschien hebben die een oplossing ze ging overleggen.
chantieeeee - schreef op 07-10 om 12:35
Liesseling, ben benieuwd hoe je afspraak verlopen is! Al jullie vragen beantwoord gekregen?
Sophia - schreef op 07-10 om 12:40
Chantal, misschien fysiotherapie of acupunctuur tegen die pijn proberen?
chantieeeee - schreef op 07-10 om 12:48
Heb 6 jaar wekelijks fysio gehad dus die oefeningen kan ik dromen. Fiets 4x per dag en doe 3x per dag me oefeningen en me man masseert me sochtends en s'avonds accupunctuur heb ik geprobeerd tijdje terug maar na 10x nog geen resultaten dus dat heb ik opgegeven :-(
Liesseling - schreef op 07-10 om 12:59
We hebben pas om kwart voor 3 de afspraak (kut tijd)
Ik laat het jullie horen
lisaaaa&milan - schreef op 07-10 om 17:05
Hallo Dames, 

Vandaag Weer controle vk gehad en alles was goed! nu a.s dinsdagavond weer ben dan inmiddels alweer 38 wkn. 
Ook Zijn we geslaagd voor geboorte pakjes!  1 voor jongen.gekocht ander voor meisje, het is nu echt afwachten wanneer de beeb zich zal aankondigen.
Liesseling - schreef op 07-10 om 17:12
Nou dames...

M. Zijn zaad test van vorige week is natuurlijk besproken. Waar vorige keer 7 miljoen en 19 % werkte, was het nu 12 miljoen waar 3 % van werkte.

Waarschijnlijk komt dit dus omdat M. Als baby zijnde 5 x een liesbreuk gehad heeft.

Hij heeft even kort gepraat over dat we ooit eens kunnen kijken of In zaad en mijn slijm ofzo goed genoeg met elkaar overeen komt.
Verder Is er niet over behandelingen of zoiets dergelijks gepraat, sterker nog, ik moet minimaal 30 kilo af vallen voordat We terug mogen komen want mijn bmi Is dus te hoog.

Ik voel me verslagen, en vreselijk verdrietig. Ik voel alsof IK weer ergens in gefaald ben en ik voel me alsof ik even in een heel diep gat gevallen bewaar ik geen licht in de tunnel in zie.

Logischer wijs snap ik natuurlijk dat ik best kan afvallen... Maar 30 kilo is een hele hoop, en ben bang dat het nog zo lang kan duren voor ik dat doel gehaald heb...

Ik had niet verwacht dat We met dit nieuws het ziekenhuis uit zouden lopen.
chantieeeee - schreef op 07-10 om 17:34
Lisaaaa wat gaat het ook snel hè! Alweer 38 weken volgende week! Zo knap dat jullie niet willen weten wat het wordt, ik zou knappen van nieuwsgierigheid :-)

Liesseling, jeetje meid :-( 30 kg is inderdaad erg veel. Hoe hoog Is je bmi nu dan? Ik weet wel dat fertiliteitssklinieken hier minder moeilijk over doen. Wel redelijke hoeveelheid zaad maar de beweging is niet heel veel. Niks is onmogelijk natuurlijk maar een beetje hulp kunnen jullie wel gebruiken denk ik.kan me voorstellen dat je enorm baalt :-( maar geef jezelf alsjeblieft niet de schuld lieverd. Gewicht kan meespelen maar ik xie genoeg vrouwen die te zwaar zijn en zonder problemen zwanger worden. Misschien een idee om gewoon eens te proberen bij een kliniek. We hebben natuurlijk liever gisteren dan vandaag ons beebje :-) en sowieso kan een second opinion geen kwaad. Heb het idee dat jullie een beetje met een kluitje het riet in worden gestuurd :-(

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan