Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg - Zwanger worden forum

Poesh - schreef op 06-03 om 18:06
Sophia, woensdag is men NOD, ik wacht dinsdag af, ik ga zien hoe ik me dan voel of ik al dan niet test. Beslis ik om niet te testen, test ik woensdag. Stel dat die positief is kan ik donderdagavond bloed laten nemen, vrijdagmiddag al bellen voor baxter en savonds mijn uitslag hebben van bloed. Hopelijk zet mijn ha er spoed achter en weet ik het donderdagavond zelf nog. Maar dit hangt ook van het labo af.
Mijn cyclus kan natuurlijk ook iets langer duren, want ik merk wel dat ik onregelmatiger aan het worden ben. Dus vandaar dat ik maandag zeker nog niet test.
Test ik alsnog negatief woensdag, kan ik makkelijker aan een test geraken voor vrijdag opnieuw te testen..
Dat is het plan
1632 antwoorden en 42719865x bekeken
Sophia - schreef op 06-03 om 18:44
Mooie logische plan. Veel succes! Denk aan je
Wipeout - schreef op 07-03 om 14:45
poesh wat heb je toch een geduld! Ik ga duimen voor je!
emma - schreef op 09-03 om 11:26
Hallo dames,

Ik heb al even wat ingelezen, maar ik zou me graag hier willen bijvoegen!!

Poesh ken ik al, van het nod forum.

Ik ben emma, 26 jaar en nu een jaar bezig met ongeveer 14 of 15 nods ik ben nu een paar maanden niet meer actief geweest op het forum, omdat ik als bijna enige ertussen stond met ronde 14 zonder ook maar 1 keer zwanger te zijn geweest! Ik heb elke keer als ik een ronde met ovu testen deed, een positieve ovulatie test en mijn vriend en ik ook regelmatig gemeenschap hebben, maar helaas geen zwangerschap! Ik kan het er met niemand over hebben en ik merk dat ik er zo langzamerhand een beetje rot over ga voelen, zelfs het positieve en lieve dingen die ik hoor vallen me zwaar! Zelfs als ik naar kleine kinderen kijk dan krijg ik al een raar gevoel. Ik heb mensen nodig die mij begrijpen en ik hoop / denk dat ik hier goed zit, Ik heb ook alles geprobeerd! Er wel mee bezig zijn en er niet mee bezig zijn, jullie kennen het wel en als ik hier zo een beetje de verhalen lees dan denk ik dat ik hier wel goed zit!  

Liefs Emma
Poesh - schreef op 09-03 om 12:52
Sophia, rustig, moe, niet speciaals

Emma, hebben jullie al onderzoeken gehad?
emma - schreef op 09-03 om 14:05
Heey poesh,

Nee we hebben de formulieren thuis, maar telkens als we kunnen dan heb ik mijn ei! Je kan het hier maar 2 keer in de week inleveren tussen half 9 en 9 uur in de ochtend  en mijn vriend en ik willen graag samen, maar met wisselende diensten lukt het niet egt! En als we kunnen dan verwacht ik me eisprong, volgende week hebben we een dag vrij gepland en mijn ei komt als het goed is deze week! En eerlijk gezegt durf ik niet egt! Ben zo bang voor teleurstelling maar zo op deze manier door kan ik ook niet meer! 

Hoe is het nu met jou? 

Liefs!!
Sophia - schreef op 09-03 om 16:32
Welkom Emma.

Je gevoelens zijn herkenbaar. Er is in de afgelopen 3 jaar geen één dag geweest dat ik aan de kinderwens niet gedacht heb. Het neemt mijn hele leven in beslag. 

Hoe staat je vriend ervoor? Hopelijk kunnen jullie toch mogelijkheid vinden om de onderzoeken te doen. Welke onderzoeken moeten jullie trouwens doen?

Je kunt hIer altijd je hart luchten als je er behoefte aan hebt. 

Liefs,
Sophia
Poesh - schreef op 09-03 om 19:15
Emma met mij gaat het wel. Mijn situatie is natuurlijk heel anders.
Ik geraak zwanger maar het loopts steeds mis.. Nu kom ik angstvallig dicht bij men NOD, ja echt ANGST heb ik daardoor. Schrik dat het terug raak is, hoewel ik niks liever wil, we willen nu ook al 2jaar zo graag een wondrtje, maar gelijkertijd zoveel schrik om terug een miskraam mee te maken. Heel tegenstrijdig dus..
Wat ik nu wel raar vind, stel dat het deze ronde gelukt is, ben ik rond 18 november uitgerekend, heel toevallig de verjaardag van mijn oma die ondertussen al 6 jaar gestorven is. En dat doet toch iets met me. Plus als ik nu droom over de toekomst zie ik mezelf met de feestdagen echt zitten met een klein wondertje. Ik kan het me beter voorstellen dan voorheen. We willen het zo graag..
Iedereen zegt hier steeds dat ik zo geduldig ben met testen, ergens is dat zeker waar, maar ik durf vaak niet vroeger testen. Vanaf dat ik positief test maar ik me terug zorgen, nu kan ik het nietz eker weten, lichaam stuurt altijd tegenstrijdige signalen af, dus maak ik me minder zorgen. Maar zodra ik test..... Het is moeilijk en hard, er zijn dagendat ik enkel wenend doorkom..
De gyn en prof zeggen bet ook, het is onverklaarbaar waarom ik steeds miskramen krijg, we zijn beide perfect in orde. En de wetenschap staat helaas nog niet ver genoeg om ons DE behandeling te kunnen geven. En daar wringt nu het schoentje, als het ondanks de baxters terug misloopt kunnen ze niets nieuws doen. Dan weet ik niet hoelang ik het nog volhoud..

Ik hoop dat het toch eens lukt voor die onderzoeken te doen en dat er niks TE erg uitkomt, iets gemakkelijks op te lossen.
anne - schreef op 09-03 om 19:53
Hee dames!

ik was wel aa het lezen, maar even geen berichtje van mij. 
Ben ontzettend ongesteld geworden en die eerste dagen voel ik me ook nooit top 
op naar ronde 12... en we komen dichterbij de onderzoeken... ik zal eens informeren over een wachtlijst is, ik ben nu ook wel toe aan weten, zit ik nou voor nix elke maand in spanning, misschien kan of lukt het sowieso niet op deze manier.

Dus.. ik begrijp jullie ontzettend goed en het doet me goed dat anderen ook dezelfde gevoelens hebben. Blijf er wel in geloven dames! 

Emma, ik begrijp je ook heel goed, ik wil het ook zooooo graag uitstellen om naar de arts te gaan. T lijkt me echt niet fijn om daar met zn 2tjes in de wachtkamer te zitten .... en ik ben indd ook bang voor wat eruit komt ... aan de andere kant, ik wil nu weten of het goed zit of niet...
Wipeout - schreef op 10-03 om 11:16
sophia; hier nog alles redelijk rustig.... Gisteren avond wel veel harde buiken, dus denk dat mijn lichaam zich aan het voorbereiden is..... Had gisteren ook een erg onrustig gevoel in mijn lichaam, dus heb het idee dat het allemaal niet lang op zich gaat laten wachten. Ik houd jullie op de hoogte.

Poesh; ik heb altijd gezegd dat het voor mij minder zwaar was dat ik niet zwanger raakte, want ik denk dat het zwaarder zou zijn als je wel zwanger raakt, maar het niet blijft zitten! ik ga duimen voor jullie!
Poesh - schreef op 10-03 om 12:25
Dames

lieve lieve dames..

willen jullie de komende weken zorg dragen voor mij?
willen jullie de komende weken extra kaarsjes voor me aansteken?
Want ik ga het kunnen gebruiken,
ik heb zonet terug positief getest, heel licht, maar ik zit 1 dag voor mijn vroegste mogelijke nod en niet met ochtendurine, dus daar maak ik me geen zorgen over. Het is terug zovr, alles begint weer en heb zoveeeeel schrik. Howel ik nu ook denk dat het goed moet gaan deze keer.
chantieeeee - schreef op 10-03 om 12:33
Jeetje wat spannend Maaike!! ben reuze benieuwd wanneer jullie kleine zich aankondigt!!!

Poesh    lieverd, ik ga je toch ondanks je angst enorm feliciteren!!!!!! Positief blijven denken!!
Ik ga echt voor jou het hardste duimen als dat ik ooit voor iemand heb gedaan! Gun het je zo enorm! Ga je nou gelijk beginnen met baxters???
Poesh - schreef op 10-03 om 12:39
Dank je wel
Eerst bloedafname en dan contact met prof nemen om zo snel mogelijk een eerste baxter te krijgen.
Djunake82 - schreef op 10-03 om 12:57
Poesh proficiat met je positieve test. Ik ga ook superhard voor je duimen dat het ook voor jouw deze keer goed mag gaan. Positieve vibes stuur ik jouw richting uit meid. Succes. X
Wipeout - schreef op 10-03 om 16:13
poesh! gefeliciteerd!! Ik ga aan je denken en heel veel duimen! Het is je zo gegund, hopelijk kan je snel aan de medicatie beginnen!
alice - schreef op 10-03 om 22:29
Poesh, ik ga heel hard voor je duimen!!

Emma, welkom! Heel goed om hier zo af en toe je hart te luchten.

Mijn NOD was afgelopen zondag en ik ben gisteren ongesteld geworden. Wat een terleurstelling weer...
Ik wil binnenkort toch maar weer contact zoeken met de fertiliteitskliniek. Eens kijken wat voor ons de volgende stap wordt. We hebben nu weer even 'rust' gehad, maar ik merk dat het nu weer behoorlijk een rol gaat spelen. Ik denk dat het goed is om begeleid te worden. Misschien kan ik het dan weer een beetje loslaten? Pfff wat een energie kost dit. Ook weer een ding waar ik aan denk..over negen maanden ben ik alweer ruim 34. Stomme leeftijd, maar dat gaat steeds meer in mijn hoofd spelen.
Mommy - schreef op 11-03 om 21:52
Poesh, toch een voorzichtige felicitatie! Ik zal voor je duimen, wensen en hopen!
Poesh - schreef op 11-03 om 21:55
Dank jullie dames. 
Vrijdag krijg ik een eerste baxter....
emma - schreef op 11-03 om 23:40
Poesh, heeel erg gefeliciteerd!! Ik zal kaarsjes voor je branden!! Gewoon lekker genieten, hoe moeilijk dat ook is! Het is je zo gegunt! 

Alle dames supper lief en het is idd fijn om te kletsen met dames die in hetzelfde schuitje zitten en af en toe even lekker spuien

Mijn vriend wil dit gelukkig samen doen en heeft er ook alles voor over, samen willen wij een kindje. Dat vind ik wel heel erg fijn! 

Liefs!
lisaaaa&milan - schreef op 12-03 om 21:40
Gefeliciteerd poesh wat een super nieuws
Lekke genieten meis.
emma - schreef op 13-03 om 10:23
Goedemorgen

Ik heb een dingetjen, ik heb nu 8 dagen geleden (2 dagen na mijn menstruatie) een ovulatie test gedaan om zeker te zijn dat ik niet zwanger ben (mijn moeder menstrueerde gewoon door dus vandaar! Maar er kwam toen een behoorlijke streep uit.  Nog net niet positief, dus ook maar een zw test gedaan, maar die was negatief, toen dacht ik zal mijn ei er wel aan komen, maar het streepje werd steeds lichter en nu heb ik nog steeds geen ei en ik  zit nu op dag 15 van mijn cyclus. Eergister werd ik ineens ongesteld best veel bloed, ik moest een tampon in doen maar geen pijn dit heb ik nog nooit gehad, wel eens een beetje bloed, maar dan had ik ook een positieve ovulatietest in handen, dus bloed van me eisprong dus ik googelen en kom ik telkens op innestelingsbloed uit, maar ik kan tog geen ei hebben gekregen 2 of 3 dagen naar mijn ms dat is 3 weken naar mijn vorige ei, 
Ik voel me ook al niet zo lekker een tijdje, last van me keel enz enz, maar het zet niet door, 

Mijn korste cyclus is 3 weken en mijn langste 30 dagen, meestal zit ik tussen de 26 en 28 dagen met 1 keer een cyclus van 3 weken dus ong 21 dagen en afgelopen keer was me cyclus 30 dagen!

Mijn vraag is het mogelijk om dus een eisprong te hebben na 3 weken dat je een ei hebt gehad en dus 2 of 3 dagen nadat je ongesteld bent geweest?  

Vind het allemaal maar vaag

Ik hoop dat iemand mij kan helpen

Liefs
emma - schreef op 13-03 om 10:28
Ps, mijn bloeding duurde 2 dagen en het was helder rood en ik moest mini tampons gebruiken en mijn normale menstruatie duurt 5 dagen en daar heb ik normale lampons meestal in begalve dag 1 en dag 4, ik hool dat jullie mijn verhaal begrijpen!


Liefs
Poesh - schreef op 13-03 om 19:21
Sorry datik op jullie niet ect reageer, maar heb enorm veel last van de utro..
Wil jullie wel op de hoogte houden, baxter is zeer goed meegevallen, niks van gemerkt.
3 april krijg ik de volgendel hopelijk werkt het bij mij

Volgende donderdag moet ik al naar de gyn, denk niet dat hij al veel zal kunnen zien. Maar goed, ik word extra opgevolgd. Iemand ervaring met echo rond 5 weken?
lisaaaa&milan - schreef op 13-03 om 19:49
Ja ik poesh, met 5 weken zwangerschap zie je een klein zwart vlekje
Djunake82 - schreef op 13-03 om 19:50
Bij een echo op 5 weken kan je een zwangerschapscirkel zien. Soms zelfs al een vruchtzakje. Hangt af hoe ver je dan exact bent. Ik hoop zo voor je dat het deze keer goed loopt.
zonnetje in huis (Gast) - schreef op 13-03 om 23:58
Ik ben 31 jaar en ben al bijna 3 jaar bezig 
1 jaar zelf gaan klussen en daarna bijna 1,5 jaar met clomid
Ook hebben nog 6 keer I.u.?. Gehad zonder resultaat 
Binnenkort gaan we de ivf traject in
De hoop ?s bij ons op. De artsen zeggen wel dat we beide gezond zijn.
Sophia - schreef op 15-03 om 10:51
Poesh, gefeliciteerd met het geweldig nieuws! Hier branden kaarsjes dat het goed mag gaan. Positief denken, meis! 

Djunake, heeft flixar sperma kwaliteit van je man verbeterd?

Nieuwe dames, welkom en veel succes met de behandelingen! 

Liefs,
Sophia
evi - schreef op 15-03 om 13:37
Hallo dames!

Ik ben Iris en 22 jaar. Ik ben 2,5 jaar samen met mijn verloofde. We proberen nu een dik jaar om zwanger te worden, maar het is helaas nog niet gelukt. We zijn net gestart met het ziekenhuis onderzoek, allemaal erg spannend . We weten al wel dat mijn vriend zijn sperma helemaal goed is. Ik zelf heb een onregelmatige cyclus, waar ik helemaal gek van word. Hoop dat hier mijn hart af en toe kan luchten, hihi.
Eva - schreef op 15-03 om 14:24
Hi zonnetje
Heb jij zelf ook onderzoeken gehad
Poesh - schreef op 15-03 om 17:38
Welkom nieuwe meiden, hier kan je gerust je hart luchten! 

Sophia, bedankt voor de kaarsjes. Ik kan nu makkelijker positief denken dan de vorige keren. Misschien door de baxters? Ergens heb ik nu het gevoel dat het goed komt deze keer. Hoewel ik soms droom over bloedverlies en soms bange momenten heb. Maar het algemeen gevoel zit wel goed.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Vervolg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan