Easywalker buggy, handig en oer-Hollands

Wat is er fijner dan samen met je kindje op stap te gaan? Samen een boodschapje doen of lekker een grote parkwandeling maken, dat is nu nog plezieriger met de Easywalker buggy. Je kind wordt veilig rondgereden en kan hierdoor zelf al veel van de wereld zien. Makkelijk in gebruik waardoor jij er ontspannen achter kan lopen. Er kan veel in vervoerd worden zoals je tas, de luiers, een hapje en veel boodschappen. Het past allemaal in de mand onderin de buggy en als je kindje toch in slaap valt, laat je de rugleuning naar achteren zakken. De Easywalker buggy maakt het leven met jouw kleintje een stuk comfortabeler.

De eisen

Als je op zoek gaat naar een buggy en je de lijst met eisen op tafel legt, dan merk je dat je uiteindelijk uitkomt bij de Easywalker buggy. Deze buggy is niet alleen heel praktisch maar ziet er ook nog mooi uit voor jou en je kind. Deze lichtgewicht buggy?s kun je met één hand eenvoudig inklappen, want onmisbaar is als je vaak met het openbaar vervoer reist. Maar je kunt ook kiezen voor een stevig model met robuuste wielen zodat je op het bos of strand kunt lopen. Voor de Easywalker zijn er ook veel accessoires te krijgen, zoals een regenhoes en zonnekap, verschillende tassen en zelfs een transporthoes voor de buggy zelf. Door middel van een reiswieg of extension is de EasyWalker ook prima te gebruiken voor twee kinderen.

Uitvoeringen

Bij de Easywalker buggy staat het comfort van je kind voorop. Zo zijn er bijvoorbeeld zomer en winterinlays te krijgen die perfect in de buggy passen en ervoor zorgen dat je kind de juiste lichaamstemperatuur vasthoudt. Verder zorgen een voetenzak, een verstelbare rugleuning en de ingenieuze vierwielophanging voor een optimaal comfort.
Maar ook het uiterlijk van de buggy is belangrijk. Zo kun je kiezen uit verschillende designs, kleuren en stoffen. Kies een Easywalker buggy die perfect bij jouw smaak en wensen past.

Er is een grote keuze in diverse categorieën, van de EasyWalker Mini tot de EasyWalker Mosey. Een EasyWalker buggy is zeer handig en van Nederlandse bodem.


 
 
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan