NOD December - Zwanger worden forum

Bibi (Gast) - schreef op 16-10 om 19:47
Hey dames, 

Misschien een beetje vroeg, maar wij slaan oktober wegens prive redenen over en beginnen in november (nod december) voor het proberen van een 2de kindje.
Sommige zullen mij hier nog kennen andere misschien niet. Degene die mij kennen weten al een en ander van mij af. Ik begin nu met een schone lei op t forum en wil het liever alleen over de toekomst hebben

Wij hebben al een dochtertje van 9 maanden en willen zooo graag een broertje of zusje erbij hebben.

Misschien zijn er dames die een lange cyclus hebben waardoor ze nu al hun nod in december hebben of andere die misschien gezelllig al mee willen kletsen. Anders wacht ik geduldig af tot er andere dames van nod oktober hierheen komen, alhoewel ik hoop dat iedereen daar zwanger wordt

Groetjes Bibi!
1172 antwoorden en 2929770x bekeken
Bibi (Gast) - schreef op 16-10 om 19:53
Nieuwe forum aangemaakt ivm verkeerde titel. 
Puck - schreef op 16-10 om 20:08
35 weken
Ha Bibi! Ik hb eerder met je in een forum gezeten en ken je nog wel. Leuk dat jullie voor een broertje of zusje gaan proberen. Ik hoop niet in dit forum terecht te komen, maar wil je wel alvast succes wensen. Je was de vorige keren snel zwanger toch? Ik heb nog twee nods in november, dus hopelijk doe ik in december niet mee.
Bibi (Gast) - schreef op 16-10 om 20:19
Hee Puck!

Jouw ken ik zeker nog. Ik heb in de gauwigheid nog sommige forums doorgelezen en zag dat je 2 ma hebt gehad. Wat vind ik dat rot voor je zeg en hoop inderdaad je niet hier tegen te komen! Je bent natuurlijk altijd welkom om te kletsen maar hopelijk met een zwanger buikje.
Ik duim voor je!

Ja klopt ben beide keren in 1 keer zwanger geraakt maar dat belooft niks voor deze keer, alhoewel ik stiekem er vanuit ga dat het weer in een keer gebeurt. Stom he!? Kan alleen maar voor een teleurstelling zorgen.
Puck - schreef op 16-10 om 20:54
35 weken
Ik snap je gevoel wel hoor. Je denkt dan toch dat het nu ook wel snel weer raak zal zijn. Ik heb dat zelf ook een beetje. Nu drie keer zwanger geweest en raak in ronde 5, 4 en 2. Daardoor verwacht ik ergens ook dat het dit jaar toch nog eens moet kunnen lukken. Maar ja, en dan..... ik denk dat ik dan 8 maanden in de stress zit.
Hoe gaat het met jouw dochter? 
Bibi (Gast) - schreef op 16-10 om 21:01
Ja precies, je probeert je ergens aan vast te houden. Maar helaas hebben we het niet in de hand. We zijn beide gelukkig maar gezegend met een gezonde dochter.

Ja het gaat goed met haar! Ze is een heeel tevreden meisje, ze huilt eigelijk nooit en is altijd blij! We mogen echt niet klagen. Ze is wat langzaam is haar ontwikkeling qua kruipen, staan etc kan ze allemaal nog niet. Maar ze is wel echt een kletstante, houdt alles goed in de gaten en snapt al veel, dus dat compenseert wel.

En met jouw dochtertje? 
Puck - schreef op 16-10 om 22:01
35 weken
Inderdaad. Dat we een gezonde dochter hebben is al heerlijk. Gelukkig hebben we haar knuffels en kusjes om ons er aan te herinneren.  
Onze dochter is precies zoals jij beschrijft eigenlijk. Qua motoriek niet heel vlot, want ze loopt nog niet, nu bij 15 maanden. Rollen deed ze pas bij 9maanden, kruipen na 11 maanden. Maar ze babbelt wel en doet alles na wat wij doen. Ontzettend leuk. 
Bibi (Gast) - schreef op 17-10 om 14:04
Oke dus ook een dame die alles op haar gemak doet. 
Denk dat onze meid ook rond die tijd gaat kruipen. Altgans dat hoop ik haha. Ze doet nu pogingen tot maar snapt niet dat ze op haar knieën moet!

Heel veel succes deze maand, ik duim voor een positieve test en een plakkertje
Ilona36 - schreef op 17-10 om 15:26
32 weken
Hoi dames. Ik klets gezellig mee hier. Ik heb ook nog 2 NOD'S in november en hoop niet dat t nodig is. Maar mocht ik aantellen voor die tijd wil ik sommige nog kunnen volgen 
Orchidea - schreef op 17-10 om 16:26
11 weken
Hi dames! 

Wat leuk Bibi, voor een tweede, hopelijk ben je snel zwanger.
Ik hoop hier inderdaad ook niet te komen, maar inmiddels zijn we volgende maand al een jaar bezig voor een tweede kindje. Ik heb helaas maar 1 nod in November, dus wie weet kom ik bij ronde 13 voor mij, wel met je mee kletsen. 

Bibi (Gast) - schreef op 17-10 om 20:14
Hoi Ilona en Orchidea, wat gezellig! Hopelijk voor jullie komt het ook niet zover dat jullie hierheen doorschuiven maar als dat toch gebeurd lijkt het me heel gezellig jullie erbij te hebben.


Pff orchidea wat vervelend zeg. Al zolang bezig hoelang waren jullie voor je eerste kindje bezig? 
Ilona36 - schreef op 17-10 om 20:31
32 weken
Thnx Bibi. Hier ook bijna 1 jr... zijn nu in t midden van ronde 11. 13 november hebben wij onze eerste afspraak bij fertiliteit. Duimen dat t nu raak is dat t niet nodig is
Bibi (Gast) - schreef op 18-10 om 19:36
Ohh Ilona ook al zo lang. Pfff wat is dat verschrikkelijk zeg. Mensen die zooo graag een kindje willen moeten zoveel moeite doen, en dan heb je sommige die niks eeom geve  of per ongeluk door de pil heen zwanger zijn. Maargoed t leven is soms oneerlijk.

Ik duim ook voor jou dat het deze maand raak is en jullie niet in de medische molen moeten!! 
Ilona36 - schreef op 18-10 om 20:34
32 weken
Dankje Bibi, ik snap wat je bedoeld ja, kan daar ook niet goed tegen. Maar een jaar is idd klote, maar meerdere dames hier zijn nog langer bezig, dan mag ik nog niet klagen 
sneeuwvlokje - schreef op 19-10 om 09:32
38 weken
Wat leuk dat er al een nod december is ik sluit me hier ook aan. Ronde 12 is helaas ook weer niets geworden en in november nemen wij een maand pauze ivm fertiliteitsonderzoeken die gepland staan. Dus eerstvolgende Nod zal rond 20 december zijn voor ons. 
Bibi (Gast) - schreef op 20-10 om 13:41
Ja klopt Ilona, vreselijk lijkt me dar
Hoi sneeuwvlokje! Wat leuk dat je gezellig mee komt kletsen.
Wel heel jammer dat ronde 12 ook niks is geworden pff.. Wat gaat er precies gebeuren bij zo een onderzoek?

Ik verwacht mijn nod op 5 december. Zou een leuk sinterklaascadeautje zijn! 
sneeuwvlokje - schreef op 20-10 om 15:05
38 weken
Oh ik duim mee voor een leuk sinterklaascadeautje voor jullie, Bibi!
De fertiliteitsonderzoeken bij mij zijn een hysteroscopie (kijkoperatie id baarmoeder) en nog wat bloedresultaten afwachten. Hoe dichterbij het komt hoe spannender ik het vind 
Bibi (Gast) - schreef op 20-10 om 20:02
Oh dat snap ik volkomen, wat spannend sneeuwvlokje. Hopelijk gaat alles goed en zijn de resultaten positief. 
Heel veel succes!! 
sneeuwvlokje - schreef op 20-10 om 22:16
38 weken
Dankjewel Bibi 
Bibi (Gast) - schreef op 02-11 om 19:05
Hee dames,

Alweer 2 weken geleden hier gepraat. 
Mijn volgende cyclus is in aankomst, nog 5 dagen!! En dan kunnen we eindelijk voor een kleine gaan klussen.

Al andere dames die al hun Nod in december hebben? 
Bibi (Gast) - schreef op 02-11 om 19:06
Sneeuwvlokje, hoe zijn de onderzoeken gegaan? 
sneeuwvlokje - schreef op 02-11 om 20:19
38 weken
Hey Bibi, de onderzoeken zijn goed verlopen. Ik heb wel twee dagen heel veel buikkrampen gehad maar vandaag was het gelukkig weer beter. Alles zag er goed uit tijdens de onderzoeken. Op 12 nov hebben we een afspraak om de resultaten te bespreken en het over het vervolg traject te hebben. 

Fijn dat je bijna aan je nieuwe cyclus zit! 
Elena (Gast) - schreef op 04-11 om 11:01
Hi Dames,
Graag klets ik gezellig mee. Afgelopen weekend helaas mn menstruatie gekregen. Maar we gaan weer met volle moed verder.
Tweede kindje
Ronde 5 
Nod 1 dec
Bibi (Gast) - schreef op 04-11 om 21:22
Wat fijn om te horen sneeuuwvlokje. Hopelijk snel een mooie zwangerschap voor jullie

Elena wat jammer dat je ms is doorgekomen. Maar gezellig dat je hier mee komt kletsen.

Laat december een mooie vruchtbare maand zijn 
sweet - schreef op 05-11 om 09:47
34 weken
Wat leuk bibi, ik ken je verhaal ook nog.
Onze dochter wordt eind december alweer 1 jaar.
Wij gaan ook voor een tweede. We hebben afgelopen maand 1 keer seks gehad rond de eisprong dus ik ga er van uit dat het deze maand niks wordt. Ineens spontaan besloten om er voor te gaan, dus nog niet mee geklets op het nod forum. Ik wilde eerst wachten tot na de feestdagen, onder andere vanwege mijn derde miskraam in mei. Maar het begon toch te kriebelen. 
Maar mijn nod is vrijdag, dus november haha. 
Ikke - schreef op 05-11 om 20:37
Hey, 
Ik wil me hier ook aansluiten. Net mijn regels gekregen. Ik had stiekem gehoopt dat het raak was want er waren 2 mooie follikels. Helaas geen van beide blijven plakken. Ik verwacht mijn nod eind 4 a 6 december afhankelijk wanneer ik mijn pregnyl spuit zal krijgen.
We hebben al 2 kindjes van 6 en 9 en in de zomer onverwacht beslist om voor een 3e te gaan.  
Veel succes aan iedereen! 
Bibi (Gast) - schreef op 05-11 om 21:08
Hee Sweet, 
Wat leuk dat je mee komt kletsen. 

Wauw gaat snel he, alweer bijna een. Mijn dochtertje in januari ook 1!! Was gisteren nog fotos aan het kijken toen ze nog paar maandjes oud was, waar gaat de tijd heen!!!

Ohh wat verdrietig van je miskraam
Oh maar 1 x rond je eisprong kan al genoeg zijn he! Ik duim heel hard voor je dat het raak is en je een mooie zwangerschap tegemeot gaat en anders kom je lekker hier verder kletsen!


Hee Ikke, wat balen zeg. Het is toch elke keer een teleurstelling he als het niet lukt?
Wat leuk 2 kindjes. Hopelijk snel een zusje of broertje erbij.
Ik heb mijn nod rond 5december, dus kunnen we samen aftelllen!
Xx
Ikke - schreef op 05-11 om 21:30
Het is Balen Bibi maar ik start met verse moed. Ik begin nu aan in principe ronde 3 maar effectieve ronde 2. De 1ste moesten we overslaan omdat ik eerst onder de Mri scan moest om iets uit te sluiten van men baarmoeder want er te zien was op de echo.
We kunnen samen aftellen ja, altijd leuk 
Bibi (Gast) - schreef op 05-11 om 21:41
Ronde 3 valt gelukkig nog mee!
Ik heb er zin in hihi en vind t ook spannend tegelijk! Mijn dochtertje is zooo gek op kindjes, ze huilt zelfs als ik haar ophaal van de opvang haha. 
Dus een broertje of zusje zou ze ook te gek vinden 
Ikke - schreef op 05-11 om 21:58
Valt idd goed mee. Hopelijk snel een broertje of zusje daar voor jullie dat ze een speelkameraadje heeft 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan