NOD December - Zwanger worden forum

Ikke - schreef op 04-12 om 09:45
Vorige ronde begon op dag 13 men bruinverlies na de pregnyl. Nu zit ik op dag 11 na de pregnyl. 
Toen was die spuit savonds gezet om 19u, nu om 13u de namiddag. 
Zouden dat dan zo rap het begin van men regels kunnen zijn?
En die rotte testen zijn er nog altijd ni en ik vroeg aan mijn vriend of hij er wou halen in de action. Noppes ja pff sorry he ma sukkel dat em is. Wacht af zegt hij dan.. Alsof dat zo gemakkelijk is. 
1172 antwoorden en 21913969x bekeken
Puck - schreef op 04-12 om 10:49
Fijn dat je tedt mooi oploopt Bibj, gefeliciteerd.

Sterkte voor de dames die minder geluk hebben vandaag. Neem de tijd om er even goed van te balen. 
Chanti - schreef op 04-12 om 10:52
Ik snap het baalgevoel heel erg goed. Heb het ook altijd als ik merk dat de ms doorkomt. Je hebt toch in de week daarvoor zo'n hoop en dan word je weer ongesteld. 
Wat Puck ook zegt; lekker even balen! Hoe gaat het trouwens Puck? Is het idee dat het gelukt is geland?  Heel erg blij voor je! 
Puck - schreef op 04-12 om 11:20
@Chanti: nog niet echt. Ik wil ook gewoon niet te blij zijn. Dan wordt het alleen maar erger als het weer mis gaat. Het is heel dubbel. Maar ik mag natuurlijk niet klagen. Ik hoop gewoon zo dat het nu goed gaat. 

@Kathe: heb je al eens zo’n capsule of tablet van canesten gebruikt? Misschien moet je niet alleen uitwendig behandelen? En wordt je man ook mee behandeld? 
Hartje - schreef op 04-12 om 12:05
ik weet het niet. Geven earlys altijd iets een vaag lijntje? Want hij is minder negatief dan die ik gisteren deed! Maar ik krijg het niet op de foto. Spannend. Ziet 1 van jullie soms wat ik bedoel? Ik ben wel altijd van de tuurtesten, stom eigenlijk
Bibi (Gast) - schreef op 04-12 om 12:11
Ik zie het wel hartje!!! Wat spannend zeg, hopelijk loopt ie net zoals bij mij op 
roosje - schreef op 04-12 om 12:11
Sorry hartje ik zie niets... misschien komt het nog de komende dagen. 
Chanti - schreef op 04-12 om 12:20
Snap ik Puck! Heel erg goed zelfs, als ik mijn gevoel mag delen dan ben ik ook zo enorm blij als het weer lukt, maar eigenlijk toch meer bang dat het wéér fout gaat. En daar dan wéér bij een echo achter moet komen. Ik duim voor je! 
En Hartje, kan aan mij(n) (beeldinstellingen) liggen maar ik zie zelfs geen vaag lijntje. Ook voor jou hoop ik dat het alsnog de goede kant op mag gaan. 
Puck - schreef op 04-12 om 12:31
Je zegt het precies goed Chanti. Toch hopelijk voor jou binnenkort ook gelyk.

@hartje: ik denk ook iets te zien. 
Hartje - schreef op 04-12 om 12:34
Ik spam jullie met nog 1 foto. Vinden jullie het vervelend als ik ze steeds deel? Dan stop ik er namelijk mee! Maar deze foto is wat beter gelukt ( haha we hebben net even een fotoshoot door het huis gedaan )
Bibi wat is jouw ervaring met die testen, blijven ze dit of altijd zo'n lijntje?
Bibi (Gast) - schreef op 04-12 om 12:48
Haha hartje is niet erg hoor. Spam ons maar de hele dag ik heb er geen last van.

Ehm ik heb eigelijk goede ervaringen met deze testen. Nooit een indroogstreepje gehad. Wel lijken deze testen heeeeel licht en voorgedrukt streepje te hebben maar die zie je alleen in daglicht en die krijg je absoluut niet op de foto. En ik zie bij jou wel een streepje heel lichtjes. 
Wat deze wel hebben is dat ze na paar uurtjes gek gaan indrogen als je een streepje had. Dan wordt het streepje donkerder, dus je moet er ook niet meer naar kijken dan.

Ik heb goede hoop voor jou, morgen zou het al iets moeten oplopen! Ik probeer elke avond na 9uur niks meer te drinken zodat mijn urine goed geconcentreerd is de dag erna voor de test haha. 
Kathe - schreef op 04-12 om 14:23
Hey Flower, veel goede moed... Wat jammer om te horen dat je het moeilijk hebt, maar het is wel erg begrijpelijk. Ronde 17 is niet niks en je moet het maar elke maand weer opbrengen om die teleurstelling te verwerken en vervolgens weer positief verder te gaan. Geniet alleszins van het opzetten van de boom! Dat was voor mij ook een lichtpuntje toen ik me minder goed voelde.
Puck, de kuur die ik gedaan heb was inwendig. Je moet die zalf drie avonden met een applicator inbrengen. Mijn vriend is nog niet behandeld en dat is wel een goed punt dat je maakt. Ik heb gewoon een afspraak met de huisarts gemaakt voor morgen. Ik vind het zelf vervelend moest ze daar vanonder echt moeten gaan onderzoeken, maar dat moet dan maar. Ik heb er ondertussen al 16 dagen last van en dat is niet normaal.
bo30 - schreef op 04-12 om 14:41
Hier vanmiddag besure dipstick negatief :-( (extra vroege test) Wat een domper!
Moet zeggen dat ik vandaag misselijk ben en erge hoofdpijn heb. Mijn NOD verwacht ik vandaag of morgen. Tot op het heden nog niks te bekennen en ook niet het gevoel dat ik het elk moment kan worden.
Moet ik uitgaan dat ik niet zwanger ben ivm de negatieve test, wat vinden jullie?
Moed zakt me wel in de schoenen een vroege test zou toch iets aan moeten geven?
Groetjes, Bo xx
Hartje - schreef op 04-12 om 14:53
Bo30 misschien omdat je geen ochtendurine gebruikte? Wie weet zie je morgenvroeg wel wat! Zolang je niet ongesteld bent is er hoop!!
bo30 - schreef op 04-12 om 15:02
Bedankt voor je reactie hartje, Jaa mijn gevoel zegt nu balen! omdat het een extra vroege test is dus zou je wel wat moeten zien lijkt mij, omdat ze heel laag hcg oppakken.... heb inderdaad geen ochtendurine gebruikt, maar ik was wel al een 3/4 uurtjes niet naar de toilet geweest.
Ik heb op 20 en 21 november een positieve smiley ovulatie test gehad van de Clear blue. Normaal gesproken zit er altijd 14 dagen tussen bij mij voordat ik ongesteld word.
Orchidea - schreef op 04-12 om 15:16
@Hartje Ik vond de fotos in het donker heel onduidelijk, maar deze foto op toilet papier zie ik ook echt wel een tweede streepje. Ik heb de earlys ook gedaan afgelopen periode, en die van mij bleven echt wit. Spannend... dat je maar gauw een duidelijke test mag hebben, wanneer ga je weer testen?

Hier gelukkig een goede afleiding, vandaag spontaan besloten om de kunst kerst boom maar alvast van de zolder te halen en op te tuigen, ook al is de sint nog niet uit het land. Heerlijke afleiding gehad vandaag en de dag is voorbij gevlogen, ook heerlijke kerst muziek opgezet en dan onbewust ga je toch nadenken over de teksten, over wonderen, en dat je dromen maar uit mogen komen. Hopelijk heeft iedereen hier gewoon in de komende dagen, weken een mooie test in handen. Ondertussen 7 dpo, en nog geen klachten ergens van. Gisteren wel wat krampen, en toen ik vanochtend in mijn ondergoed keek een beetje bruine afscheiding. ter grootte van een 5 cent munt, ik ben benieuwd, ik ga nog niet uit van een innesteling, maar het zou best kunnen, ik ben benieuwd!
Hartje - schreef op 04-12 om 15:27
Ja maar stel je hebt een late innesteling gehad..? 
Orchidea morgen natuurlijk  ik heb geen rust voor ik t weet! Gelukkig vanavond werken, je hebt gelijk, afleiding zoeken is t beste! Ik heb wel vaker iets streepjes gehad en toch ongesteld (laatste ronde op 1 test, de andere testen niet. Dus of er dan soms toch wat geweest is?) We wachten af.
bo30 - schreef op 04-12 om 15:50
En een late innesteling kun je niet weten? (domme vraag misschien)
Bedankt voor je positieve woorden! haha wie weet dan toch.......zal ieder geval nog wat 'hoop' houden zolang de menstruatie er niet is..
Orchidea - schreef op 04-12 om 16:37
@Hartje Spannend hoor, hopelijk morgen iets duidelijker, al verdubbelt hcg meestal binnen 48 uur. Duim voor je morgen
Ikke - schreef op 04-12 om 16:51
Weet iemand hier raad mee?
Deze voormiddag opeens dat bruinverlies. Heeft enkele uren aangehouden maar sinds dikke namiddag zo goe als niets meer. 
Als het mijn beginnende regels zouden zijn zou ik toch constant verlies moeten hebben als ik veeg. Ben al elk uur naar de wc aant lopen om te controleren... Mijn vriend is toch testen gaan halen.
Zaterdag 23 november had ik de pregnyl spuit. Is het bruinverlies niet aan de vroege kant dan dat het mijn beginnende regels mss niet zijn?? 
kleintje - schreef op 04-12 om 16:52
Hier vandaag menstruatie 5 dagen eerder dan verwacht gekomen..  dit keer een cyclus gehad van 23 dagen.. normaal altijd netjes 28 dagen 

Volgende menstruatie tussen 29 dec 2019 en 1 januari 2020  

Ik blijf hier mee praten.. maar ga ook in NOD januari praten.. 
Mila (Gast) - schreef op 04-12 om 16:54
Hartje, ik moest zo lachen om jouw opmerking van gister! Donkerder van onder zoals Bibi zegt, maar eigenlijk geen goed vergelijkingsmateriaal, dat had ik precies zo! Misschien mijn vriendje eens vragen?  Wel spannend, jouw nod komt er ook snel aan toch?

Kathe, wat fijn dat je ei is geweest, dus jouw nod is zo rond de 15e? Zijn wij toch nog dichtbij elkaar. Ronde 9 wordt onze ronde hè?  Wel onwijs balen dat je weer dat nare gevoel hebt. Het voelt dus wel als een schimmel? Cranberry sap kan wellicht ook helpen voor de zuurgraad, maar een bezoek aan de ha is het beste. En wat al gezegd werd; laat je maar goed testen en wellicht moet je man ook meekomen? Zo’n onderzoekje valt best mee toch?

Mimi, gezellig dat wij gelijk op gaan. Hoe zijn bij jou nu de kwaaltjes? Ik heb vooral honger en het idee dat mijn borsten wat groter zijn, maar het zegt misschien ook niets en wil geen valse hoop hebben.

Esthe, je mag echt balen hoor, ongeacht hoe lang je bezig bent wil iedereen het liefste vandaag nog zwanger zijn toch? Hopelijk nog een kans in december voor jou!
Mila (Gast) - schreef op 04-12 om 16:54
Vergeten; mooie testjes Bibi! En je symptomen nu?
Bibi (Gast) - schreef op 04-12 om 17:20
Dankjewel Mila!
Ehm neit zoveel, hetzelfde als voorgaande dagen. Af en toe steekjes in mijn onderbuik en soms ff gevoelige borsten. Ik heb wel wat meer honger en mijn schaamlippen dan. Maar dan houdt het ook op haha.. 
Ikke - schreef op 04-12 om 17:37
Pff ik heb een vroege test gedaan.. Hij blijft spierwit 
Mimi (Gast) - schreef op 04-12 om 18:42
Ik kan ook niet op iedereen reageren...! Maar toch een poging gedaan.


Welkom terug Sweet! Goed dat je de miskraam een plekje hebt kunnen geven.
 
Hartje , ik heb nog nooit zo’n test gedaan dus geen idee. Maar inderdaad (over)morgen kijken of hij duidelijker wordt. (ik zie m op de tweede foto vaag) En de foto’s zijn niet vervelend! Leuk juist.
Spannend!!!!
 
Wat mooi dat de kerstboom opzetten afleiding biedt voor meerdere van ons vandaag, Flower en Orchidea. Nu heb ik extra zin om hem ook op te zetten!
 
Bo30 , ik zou ook morgen testen met ochtendurine. Voor NOD zijn ze anders (zeker met een late innesteling schijnbaar) niet betrouwbaar. Dan is je hcg nog wat lager. Dus vanavond kan je nog hoop houden!
 
Balen kleintje! En dat zo vroeg voor je NOD.
 
O nee Ikke! Maar je zit nog ruim voor je NOD toch? Dus nog kans?!?!!!!

Stef, hoe is het bij jou?
 
Mila , ja ik heb ook veel honger. Maar dit zijn allemaal dingen die ik de laatste 3 maanden ook had. Brrr gewoon afwachten. Ik heb het uiteraard net ook even beneden bestudeerd (Bibi), maar ik weet de normale kleur niet dus daar heb ik volgende ronde wat aan.
 

NOD 1 Dec - Elena - Ronde 5 - tweede kindje - positieve test 2 dagen voor NOD
NOD 4-5 Dec - bo30 - 31 jaar - Ronde 10 - eerste kindje - negatieve test 1 dag voor NOD/op NOD
NOD 5 Dec - Billie - 23 jaar - negatieve test 2 dagen voor NOD
NOD 5 Dec - Bibi - Ronde 1 - tweede kindje - mk - negatieve test 4 dagen voor NOD – positieve test 1 dag voor NOD
NOD 5 Dec - Willow3 - 36 jaar - Ronde 1 - tweede kindje (eerste met huidige vriend)
NOD 7 Dec - Hartje - Ronde 11 - mk - heeft een tweeling - negatieve test 5 dagen voor NOD
NOD 7 Dec - Ikke - 35 jaar - Ronde 3 - derde kindje - mk - Clomid+Pregnyl - negatieve test 3 dagen voor NOD
NOD 9-11 Dec - Farinda - 26 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 10 Dec - Peetje1983 - ronde 5 na ma in juli - tweede kindje
NOD 10 Dec
NOD 11 Dec - Chanti - 28 jaar - Ronde 7 - 2mk
NOD 11-12 Dec - Mila - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 12 Dec - Orchidea - Ronde 13 - tweede kindje - mk
NOD 13 Dec - Mamavan1
NOD 13 Dec - Tnt - 27 jaar - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 13-14 Dec - Mimi - 29 jaar - Ronde 4 - eerste kindje
NOD 16 Dec - Stef - 37 jaar - Ronde 15 - derde kindje - 2de ronde IUI, eerste ronde met hormonen
NOD 16 Dec - Fientje - 27 jaar - Ronde 1 - eerste kindje
NOD 17 Dec - Kathe - 30 jaar - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 18 Dec - Nikki - 29 jaar - Ronde 4/6? - eerste kindje
NOD 23 Dec - Red_tears - 33 jaar (34 op 12/12) - Ronde +2.5 jaar - vierde kindje
NOD 25-26 Dec - Melissa - 31 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 26 Dec - Flower1990 - 29 jaar - Ronde 17 - tweede kindje
NOD 29 Dec - Ilona - 36 jaar - Ronde 13 (7 na vmk) - tweede kindje
NOD 30 Dec - KittyCat - 28 jaar - Ronde 2 - eerste kindje
NOD 30 Dec - Daily89 - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 31 Dec - EstHe - tweede kindje - 3(v)mk
 
NOD ? Dec - Nouvelle vie - Ronde 2 - tweede kindje
NOD ? Dec - Betty - 36 jaar - Ronde IUI 5 - tweede kindje
NOD ? Dec - Mida - Ronde 6
 
Veel succes in de volgende ronde aan:
Roosje, Emily92, Kittycat, Daily89, EstHe, kleintje
Mimi (Gast) - schreef op 04-12 om 18:45
Pfffft waarom ziet het lijstje er zo raar uit. Nog een poging:
NOD 1 Dec - Elena - Ronde 5 - tweede kindje - positieve test 2 dagen voor NOD 
NOD 4-5 Dec - bo30 - 31 jaar - Ronde 10 - eerste kindje - negatieve test 1 dag voor NOD/op NOD
NOD 5 Dec - Billie - 23 jaar - negatieve test 2 dagen voor NOD
NOD 5 Dec - Bibi - Ronde 1 - tweede kindje - mk - negatieve test 4 dagen voor NOD – positieve test 1 dag voor NOD 
NOD 5 Dec - Willow3 - 36 jaar - Ronde 1 - tweede kindje (eerste met huidige vriend)
NOD 7 Dec - Hartje - Ronde 11 - mk - heeft een tweeling - negatieve test 5 dagen voor NOD
NOD 7 Dec - Ikke - 35 jaar - Ronde 3 - derde kindje - mk - Clomid+Pregnyl - negatieve test 3 dagen voor NOD
NOD 9-11 Dec - Farinda - 26 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 10 Dec - Peetje1983 - ronde 5 na ma in juli - tweede kindje
NOD 10 Dec - Sweet
NOD 11 Dec - Chanti - 28 jaar - Ronde 7 - 2mk
NOD 11-12 Dec - Mila - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 12 Dec - Orchidea - Ronde 13 - tweede kindje - mk
NOD 13 Dec - Mamavan1
NOD 13 Dec - Tnt - 27 jaar - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 13-14 Dec - Mimi - 29 jaar - Ronde 4 - eerste kindje
NOD 16 Dec - Stef - 37 jaar - Ronde 15 - derde kindje - 2de ronde IUI, eerste ronde met hormonen
NOD 16 Dec - Fientje - 27 jaar - Ronde 1 - eerste kindje
NOD 17 Dec - Kathe - 30 jaar - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 18 Dec - Nikki - 29 jaar - Ronde 4/6? - eerste kindje
NOD 23 Dec - Red_tears - 33 jaar (34 op 12/12) - Ronde +2.5 jaar - vierde kindje
NOD 25-26 Dec - Melissa - 31 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 26 Dec - Flower1990 - 29 jaar - Ronde 17 - tweede kindje
NOD 29 Dec - Ilona - 36 jaar - Ronde 13 (7 na vmk) - tweede kindje
NOD 30 Dec - KittyCat - 28 jaar - Ronde 2 - eerste kindje
NOD 30 Dec - Daily89 - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 31 Dec - EstHe - tweede kindje - 3(v)mk
 
NOD ? Dec - Nouvelle vie - Ronde 2 - tweede kindje
NOD ? Dec - Betty - 36 jaar - Ronde IUI 5 - tweede kindje
NOD ? Dec - Mida - Ronde 6
 
Veel succes in de volgende ronde aan:
Roosje, Emily92, Kittycat, Daily89, EstHe, kleintje

Ikke - schreef op 04-12 om 18:58
Pff heb er geen idee van zaterdag zou ik ze verwachten.. Had ik dan nu al niks moeten zien met een vroege test? 
Bibi (Gast) - schreef op 04-12 om 19:17
Je bent nog 3 dagen voor nod ikke. En je hebt in de avond getest. Dus het antwoord is nee je hoeft nu zeker nog niets te zien. Zou morgen vroeg testen  
Mimi (Gast) - schreef op 04-12 om 19:20
Wat Bibi zegt!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan