NOD December - Zwanger worden forum

Stef - schreef op 04-12 om 19:25
@ Roosje, gelukkig heb jij gereageerd gisteren... vandaag een test gedaan en idd nog gewoon positief... stel je voor als ik het op 9dpo had gedaan was ik gelukkig voor niets 
@ Mimi, heel ongeduldig!!!! Pfffff, tijd kruipt voorbij! En met jou? 
1172 antwoorden en 21905380x bekeken
Mimi (Gast) - schreef op 04-12 om 19:27
Ik heb nu net weer spotting. Best veel ook. 6dpo. Moeilijk om niks te hopen maar met deze rare maand weet ik niet of het positief is.
Mila (Gast) - schreef op 04-12 om 19:44
Mimi, wat vind je veel?
Stef - schreef op 04-12 om 19:52
@ Mimi, op 6dpo kan je een innesteling hebben.... lets hope 
Ikke - schreef op 04-12 om 20:02
Mja ik ga proberen om morgenvroeg niet te testen en gewoon nog morgen af te wachten en als het niet rood is morgen test ik vrijdagochtend.. Alleen me kunnen inhouden.. 
Kathe - schreef op 04-12 om 20:14
Mila, mijn nod zal rond 17 dec zijn vermoed ik en volgens de app (die klopt meestal wel). Morgen is het zonder mijn vriend, maar ga het wel navragen. Ik had gelezen dat ze zo'n testje kunnen doen ivm de zuurtegraad en dat ze zo kunnen zien of het schimmel of bacteriële infectie is. Ik ben benieuwd... 
Mimi, fijn dat je het lijstje zo goed bijhoudt! Die spotting vind ik ook vreemd op 6dpo. Ik hoop heel hard voor je dat het innesteling is!!
Kathe - schreef op 04-12 om 20:16
Mila, ik hoop het ook heel hard dat we kunnen zeggen: ronde 9 is onze ronde! Ik heb voor mezelf wel een minder goed gevoel omdat ik zo'n stress heb (gehad).
Ikke - schreef op 04-12 om 20:30
Ja jullie hebben gelijk, wat stom om een test 3 dagen voor nod te doen en dan nog savonds als er testen gedaan worden in ochtend enkele dagen voor nod die dan zeer licht zijn. Moet ik daarvoor zo oud geworden zijn 
De drang was te groot.. 
Flower1990 - schreef op 04-12 om 22:10
Kathe doet me wel goed je berichtje dankje daarvoor.
Ik kan er in mijn omgeving met niemand over praten iedereen was super snel zwanger die snappen mij echt niet. Wel vaker geprobeert maar dan krijg je het verwijt dan moet je er maar niet zo mee bezig zijn. 
Maar ik wil het wel uitzetten maar ik zou niet weten hoe. Overal zie je het.of krijg je er een advertentie over.
En mijn man word er gefrustreerd van dat ik het er over wil hebben.
Want hij wil ook wel maar weet niet wat hij dan moet doen of zeggen.
Ik heb vandaag de kerstboom opgezet en mn dochter  haar kerstboom normaal vind ik dat geweldig en de tijd van het jaar enzo maar vandaag nee niet echt.

Hoe ist met jou dan kathe helpt de zalf/creme voor je gevoel al een beetje?
Hartje - schreef op 04-12 om 22:20
Ikke hier herken ik je gevoel hoor. Je verklaard jezelf echt voor gek en toch doe je het. Zo heb ik vandaag met bewaarde ochtendurine getest, met 2 verschillende middagurines. Waarom? Echt stel je voor he ineens komt dat streepje. Je hoopt t gewoon zo... morgen vroeg doe ik gewoon weer. Het helpt mij de wachttoren door te komen. Ik v i n d het nu zo spannend morgen, zou het streepje een foutje zijn of......
Mimi (Gast) - schreef op 04-12 om 22:30
Ik hoop het ook voor jullie kathe en mila! fingers crossed voor jullie.

Hahaha ikke ik moest heel hard lachen om je berichtje!

Willow, lees je hier nog mee? Ik zag dat je ook op oudersvannu zit (lees ik soms). Hoe is het?

Flower knuffel

Het was een half inlegkruisje ofzo. Net zoveel als bij de ovulatie en ook net zo kort. Valt wel mee eigenlijk. Het stopte nu vrij snel. Pfieuw. Heb wel genoeg gespot deze maand.
Mimi (Gast) - schreef op 04-12 om 22:36
Sorry kleintje ik zie nu dat ik je per ongeluk helemaal uit het lijstje gegaals heb. Zal je volgende keer weer toevoegen!!
Farinda (Gast) - schreef op 04-12 om 22:46
hartje ik zie op je tweede foto ook een streepje! Ik hoop echt dat hij gaat oplopen. Zo leuk om die positiviteit  van jullie te lezen! Dat levert weer goede moed op hihi
Ik wilde echt dat ik op jullie allemaal kon reageren en niet telkens de namen kwijt ben..hopelijk nemen jullie me het niet kwalijk dat ik niet zn actieve prater ben. 
Zelf zit ik nu ergens rond 8 dpo of iets. Helaas nog steeds erge rommelende darmen en soms hoofdpijn. Maar verder voel ik mij goed, normaal als ik echt een griep heb ben ik ook echt ziek. Alleen ik durf geen positief nieuws voor mij te dromen omdat ik al zo vaak gedacht heb dat het raak is.
Ikke - schreef op 05-12 om 04:42
Mimi, doet me dan toch plezier dat ik jou heb laten lachen 

Enfin.. Werd wakker van een nachtmerrie en moest naar het toilet net.. Jullie kunnen het al raden.. Getest natuurlijk. Blijft wit. Ik verwacht ze dus.. 
Bibi (Gast) - schreef op 05-12 om 06:24
Mimi dat zou heel goed een innestelingsbloeding kunnen zijn. Wat spannend zeg!

Ohhh flower, wat verdrietig om te horen 

Hartje ik duim zoooo hard voor jou. Kom op testjes you can do it!!! Hihi

Pff wat balen ikke. Maar je bent nu 2 voor nod, het kan nog he. Wil je geen valse hoop geven maar sommige vrouwen teste pas op nod positief. 
Bibi (Gast) - schreef op 05-12 om 06:28
Nou dames vandaag is mijn NOD en ik mag me toch echt officieel zwanger noemen. Ze lopen mooi op, niet heel hard maar zoals ik al eerder zei dit is normaal bij mij. 
Morgen ga ik contact opnemen met de verloskundige voor een afspraak. Hopelijk kan ik nog eind dit jaar een echo krijgen, zal dan rond de 7.5 week zijn.
Wij gaan volgende week een week op vakantie en daarna de kerstdagen dus de tijd zal voor mij ook best snel gaan tot de eerste echo.




Hartje - schreef op 05-12 om 08:10
Wat ziet dat er goed uit bibi. Ik ben vanmorgen teleurgesteld, ik geloof niet dat het streepje van vanmorgen waar betekende hoor en dat ik gewoon ongesteld ga worden. Dr staat wel iets maar als de test nat is is hij iets roze in zn geheel dus ik hoop dat als hij witter op droogt het beter zichtbaar is. Maar hij is echt niet positiever dan gisteren hoor. Balen en wie weet wat volgend jaar ons brengt. Ik geloof er voor nu echt niet meer in. Ik ben er weer ingetrapt
Mona - schreef op 05-12 om 08:35
Hi dames, was ik weer! Had even een Brabbels pauze ingelast, dus had veel in te halen met lezen!
Ik twijfel ook om even een pauze in te lassen qua zwanger worden. Ik heb een leuke vacature gezien waarop ik heb gesolliciteerd, vandaar.  
sweet - schreef op 05-12 om 09:03
Mimi, om het lijstje even aan te vullen want zag dat ik erbij stond. Ik ben 28 jaar, tweede kindje, eerste ronde na de miskraam.

Mooi opgelopen hoor bibi ! 
Heb alles wel gelezen, maar weet niet meer wat bij wie hoort, 
Dames die ongesteld zijn geworden, heel jammer  hopelijk de volgende ronde allemaal een positieve test. 
En die nog aan het wachten zijn, ik duim voor jullie 
Stef - schreef op 05-12 om 09:09
@ Puck, heb jij nog getest? Hoe voel je u? 
@ Hartje,  heb je een foto van je test?
@ Mona, succes met je sollicitatie.
@Bibi, mooi opgelopen en toch al veel duidelijker... dus gaat goed omhoog.
Groetjes xxx
Mona - schreef op 05-12 om 09:11
Als je wil mag je mij wel meenemen in het lijstje.
We gaan geen anticonceptie gebruiken (gaat een beetje tegen mijn principes in) maar ga er ook niet mee bezig zijn door bv een ovulatiekalender bij te houden.

Mona, derde ronde, derde kindje, NOD omstreeks 28-12.
Bianca (Gast) - schreef op 05-12 om 09:23
Zijn er ook dames ( die zwanger zijn of bij een eerdere zwangerschap) die helemaal geen symptomen hebben/hadden dat je zwanger bent/was . Zit nu op 6 a 8 dpo ( gebruik geen ovu testen.  Had hiervoor misselijk last van rug etc.  Nu sinds gisteren alleen nog last van af en toe krampjes en rommelde darmen en blauwe aderen. Misschien dat mijn innesteling nog niet geweest is of zijn er dames zonder symptomen die pas later kwamen in zwangerschap. Ik ben 30 en gaan voor 1ste kindje 
Orchidea - schreef op 05-12 om 09:52
@Bibi Hartstikke zwanger hoor! Van harte, en snel naar Juli jij! Hele mooie oploop.
@Hartje Wat klote zeg, sorry voor mijn verwoording, maar dat is het gewoon, hoe je nu went of keert.. maar heb ergens nog moed voor je, op de vorige testjes zag je in het licht echt zeker een tweede streepje, het is gewoon ook rot dat we het met ochtend urine moeten doen als het nog niet heel erg licht buiten is, want dan mis je al gauw dat ene streepje. Hopelijk voor jou krijg je nog goed nieuws, duim voor je, komt goed, en je mag even teleurgesteld zijn, wat begrijpelijk is, maar wacht nog even af, hcg verdubbelt bij de meeste vrouwen ook pas met 48 uur! 
Hopelijk heeft het je wat opgepept.
@Mona Welkom terug! en leuk dat je weer mee komt kletsen
@Bianca Ik ben van mening, ( mijn persoonlijke mening he ;-) ) dat je je niet zwanger kunt voelen, zeker niet voor de vier weken. hcg is nog zo laag... ik denk persoonlijk dat het komt door het hormoon progesteron, dat je die symptonen ervaart. Toen ik zwanger was van mijn dochter in 2017 voelde ik amper iets, ik testte daarbij ook pas met 6 weken knal positief, daarvoor trouwens ook eerder niet getest want ik voelde gewoon niets, tot de pijnlijke borsten tegen week 6 op begonnen bevallen, verder had ik van niets last. Bij zwangerschap 2 (geeindigd met 5 weken) voelde ik ook vrij weinig, gewoon het gevoel dat je ongi gaat worden, wat vaker plassen etc, maar dat heb ik altijd van ei tot ms vaker plassen, ook boerde ik wat meer, wat achteraf dus wel een symptoon was, maar ik geloof er niet zo in.. ik denk dat we ons zelf heel snel voor de gek houden, en iets wat je normaal ook als klacht hebt (door de progesteron) verwart word met een zwangerschap..
Uiteraard zijn er dames die echt voelde dat ze zwanger waren, door afkeer van voedsel bijv, of sterkere geur, ander soort pijnlijke borsten, maar ik zelf heb dat niet, zoals ik al zij ik ervaar elke maand allerlei klachten, en word vervolgens toch, tot grote teleurstelling ongesteld. 
Ik zelf ben nu 8 dpo en heb sinds gisteren avond ook last van rugpijn, maar of dat nu echt een zwangerschaps kwaaltje is? nee, denk het niet, heb nu het gevoel dat het niet raak is, dus ga er ook niet vanuit, vandaar dat ik ook het Jan 2020 NOD topic al heb opgestart. Tuurlijk de innesteling hoeft nog niet eens geweest te zijn, dus hoop nog op een wondertje voor het eind van 2019. We gaan het zien, de testdrang begint nu wel toe te nemen, vooral omdat ik a.s vrijdag met een vriendin in het dorp ben om te gaan lunchen, (zei weet van onze wens voor een 2de) en dat het dan bijna voor zich spreekt dat ik nog even naar de kruidvat loop om testen te halen. heb echt met mijzelf afgesproken om pas  uiterlijk 12 dpo te gaan testen, dus dat is maandag de 9e. Daar ga ik ook voor, en hou ik mijzelf aan, en dan 14 dpo, 16 dpo, 18 dpo etc, net of hij positief is, of ik ongi ben geworden. 
Nog meer dames die maandag gaan testen? 
Bianca (Gast) - schreef op 05-12 om 10:00
@orchidea 

Heel erg bedankt voor je antwoord,  ik zelf ben ook bewust dat het erg vroeg is en ons lichaam je voor de gek kan houden.  Ik heb zelf ook nog niet echt veel hoop hoor maar we wachten het af.  Gelukkig heb ik nog niet echt testdrang en ga ik het weekend de kerstboom opzetten dus even denken aan wat anders. Ik hou jullie op de hoogte en mocht het deze maand niet gelukt zijn dan sluit ik mij aan bij jan 2020 NOD.  
Ohh ik ga mijn vingers kruisen voor je, spannend en natuurlijk ook voor de andere dames die binnenkort gaan testen 
bo30 - schreef op 05-12 om 09:54
Weer een negatieve zwangerschapstest met ochtend urine dit keer. Pfff ben er best verdrietig onder, wil niet zielig doen hoor maar had hoop dat ronde 10 eindelijk eens raak zou zijn. Maar goed, vanavond sinterklaas vieren met familie en deze maand genoeg afleiding dus vol goede moed er weer voor gaan, wie weet mogen wij ons babytje maken in december mijn NOD zal dan wel in januari zijn.  Ik heb hier lage rugpijn, hoofdpijn en druk op onder buik, nog niet ongesteld maar door die negatieve test zal dat zeker wel komen vandaag of morgen.....
Stef - schreef op 05-12 om 10:02
@ Ochidea, ik ga maandag ook testen. Dan ben ik op 10dpo! Maar ik ga zaterdag ook een testje doen , gw om te zien als de pregnyl uit mijn lichaam is. Vandaag was ie nog positief  maar lichter dan gisteren. Dus dat is al positief .... 
sweet - schreef op 05-12 om 10:03
Enige wat ik bij mijn vorige 2 zwangerschappen had (miskramen) was veel afscheiding na eisprong. En nachtmerries.
Bij mijn dochter nachtmerries en pijnlijke borsten  en menstruatie pijn, ruim 1 week voor nod.
Van mijn eerste miskraam en zwangerschap weet ik wel dat de melk ineens zuur smaakte, en mijn man vond van niet, en van tweede miskraam totaal geen symptomen gehad. 
Nu heb ik al paar dagen nachtmerries, veel hoofdpijn En eergisteren en gisteren best veel menstruatie pijn. Maar mijn miskraam is nu 3 weken geleden. Dus ik ga ervan uit dat ik volgende week gewoon ongesteld wordt. We gaan het zien.
Maar weet inderdaad ook niet of je voor nod dit allemaal aan een zwangerschap kan koppelen. Eigenlijk zou je dan alles moeten vergelijken een paar maanden, ook toen je nog niet bezig was met kinderen. Misschien hadden we dan ook vaak die symptomen maar niet opgelet ofzo haha.
Donna (Gast) - schreef op 05-12 om 10:06
Hallo allemaal, 
Ik twijfel een beetje om iets te plaatsen op dit forum, maar ik voel me zo door en door en door onzeker. We zijn inmiddels al 5 jaar aan het proberen zonder succes. In het begin niet echt actief, maar toen er niets gebeurde wat actiever en inmiddels zitten we vol in de iui pogingen. In de zomer was ik na een iui poging zwanger. Ik voelde het meteen. Maar helaas kort van mogen genieten. Een miskraam.
Wat ik zo vreselijk moeilijk vind is dat ik zoveel signalen krijg van mijn lichaam en niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb me afgelopen cyclus echt werkelijk waar 30 dagen lang slecht gevoeld. Buikpijn, hormonen, misselijk, rugpijn, duizelig. Maar toch weet ik dat ik niet zwanger ben. Ik voel het. Ik ben nu 5 dagen overtijd, maar toch hoef ik niet eens een test te doen om te weten dat ik niet zwanger ben. Ik voel het gewoon. Ik kan niet rechtop staan van de menstruatiekrampen. Wat het allemaal vervelender maakt. Want er is echt iets niet in orde met mijn lichaam. Een normale cyclus is blijkbaar teveel gevraagd.
Ik probeer zo positief mogelijk te blijven en er niet teveel aan te denken. Want ik weet dat er door veel stress en je drukmaken ook schijnklachten kunnen ontstaan en dat het zeker niet helpt. Meestal gaat dat echt supergoed. Mijn vriend en ik gaan heel goed, we doen heel veel leuke dingen en zitten eigenlijk echt best lekker in ons vel. Ik ben echt heel trots op ons. 
Maar soms lukt het niet om positief te blijven. Gister kwam een vriendin haar hart luchten. Zij gaan voor een derde kindje en het lukt niet. Ze weet overigens niet dat wij er al mee bezig zijn sinds zij voor de eerste keer zwanger raakte. Ik heb haar dat niet verteld omdat ik iedere maand denk, misschien lukt het nu wel en dan kan ik haar het goede nieuws brengen! Maar nu ging ze helemaal los. Ze was zo verdrietig dat ze geen derde kindje had. Alsof haar leven mislukt was. En ik merkte aan mezelf dat ik gewoon niet kon meevoelen. Ik vind het heel vervelend voor haar, maar man. Wat ik wel niet over zou hebben voor uberhaupt 1 kindje wat gezond ter wereld komt. 
En nu heb ik de hele nacht wakker gelegen. Want ik vind het zo erg dat ik empatisch vermogen verlies. Dat ik niet met haar kan meevoelen en dat ik haar niet goed kan steunen. Omdat ik het voor mezelf misschien net wel iets erger vind. En zo wil ik niet zijn!! Vreselijk!! Maar toch, als ik dit forum rondscroll en zoveel verhalen zie van mensen die al kindjes hebben. Dan voel ik een soort steek in mijn buik. Verdorie. Ik wil zo niet zijn, maar toch voel ik MEGAJALOEZIE. 
Stef - schreef op 05-12 om 10:13
@ Donna, ik begrijp je! Ik was ook samen begonnen met mijn schoonzus en zus... ondertussen hadden ze al 2 kinderen en ik nog geen... de oudste van hun beide ging al naar school en ik was nog niet zwanger! Ben nu ook heel gelukkig dat ik 2 gezonde jongens heb maar het neemt mijn wens voor de derde niet weg... integendeel, is mijn wens nog nooit zo sterk geweest als nu, ook niet bij mijn eerste... wss omdat ik weet dat het de laatste zal zijn en voel de tijd dringen... tis allemaal iets. Maar ik wens je een prachtige gezonde baby en ik hoop dat jullie echt niet lang meer moeten  wachten, een dikke knuffel 
Bianca (Gast) - schreef op 05-12 om 10:15
@Stef hij zal vast zaterdag nog positief zijn. 
@donna ik snap je helemaal hoor , het is alsof hun wereld vergaat terwijl ze al 2 gezonde kinderen hebben en jij gewoon 1 kindje op de wereld wilt zetten.  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan