NOD December - Zwanger worden forum

Ikke - schreef op 06-11 om 07:22
Jammer van je MS ook Esthe, maar welkom alvast!
Hier zijn mijn ms echt fel pff maarja was te denken. Dat ze maar snel door zijn... 
1172 antwoorden en 21941460x bekeken
Willow3 (Gast) - schreef op 06-11 om 12:36
Hoi meiden,
Ik zou het wel gezellig vinden om met jullie mee te schrijven. Gisteren is mijn spiraaltje eruit gehaald, dus we beginnen echt net met het proberen. Daarom weet ik ook nog geen NOD voor november/december, het is allemaal nog een beetje afwachten wat mijn cyclus doet.

Ik heb een kindje van 5 uit een vorige relatie, mijn vriend heeft nog geen kinderen. Nu het spiraaltje eruit is zouden we heel relaxed doen en kijken waar het schip strand. Maar vandaag de mytracker app geïnstalleerd, ovulatietesten besteld en hier aan het meelezen. Ik weet gewoon teveel om de boel de boel te laten.
Met mijn eerste zwangerschap was ik zo zwanger (met 3 maanden, zonder echt te proberen), maar daarna nog eens geprobeerd zwanger te worden en toen lukte het niet. Een maand of 7 geprobeerd, daarna de pogingen gestaakt omdat de relatie slecht ging en uiteindelijk daarna dus uit elkaar gegaan. Dus geen idee wat mijn kansen nu zijn. 

Ik ben zelf nu 36, dus denk dat dat nu ook wel mee gaat spelen. Spannend hoor, hoop zo dat het niet te lang gaat duren.
Ikke - schreef op 06-11 om 13:53
Welkom willow3 en succes alvast!
Ik ben toch blij om te lezen dat er nog vrouwen zijn rond dezelfde leeftijd. 
Willow3 (Gast) - schreef op 06-11 om 14:19
Dank je wel Ikke!
Hoe oud ben jij dan als ik vragen mag?
Bibi (Gast) - schreef op 06-11 om 15:21
Sweet wat een super leuk idee!! Ga ik denk ik ook eens doen, is toch een leuk aandenken aan de geboorte van de kleine.

Ja kun je indd beter niet vanuit ukt gaan om teleurstelling te voorkomen.
Ja die shit pil he. Ik ben ermee begonnen 2 maanden na de zwangerschap maar ik bleek achteraf zwanger te zijn (kreeg ineens een miskraam zonder te weten zwanger te zijn) en toen ben ik ermee gestopt. En ook niet meer aan begonnen aangezien we wisten dat we niet lang willen wachten.

Esthe, wat balen van je ms maar welkom bij de groep. Wat leuk een zoontje en is al even geleden dus zal zwanger worden wel spannend zijn he?

Hee Willow, wat spannend
Hopelijk gaat het nu zo snel als de eerste keer. Gek he hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit. De ene keer snel zwanger en dan ineens totaal niet! Pff
Ikke - schreef op 06-11 om 15:59
Willow3 ik ben zelf 35.
Ik wou mijn 2 kinderen voor mijn 30e. Dat plan was geslaagd. Nr 3 stond enkel niet in mijn planning   maar nu wel 
Willow3 (Gast) - schreef op 06-11 om 16:42
Bibi, ja maf he. Ik heb dus ook geen idee wat ik nu kan verwachten, maar ga er niet vanuit dat het snel raak is. Maar dat hoop ik natuurlijk wel.
Voor de volledigheid:
NOD onbekend (volgt), tweede kindje, eerste ronde. 
sweet - schreef op 06-11 om 17:48
Ik zag dat op Facebook, en vond het super leuk. Duurde wel lang voordat ik een diepe lijst had gescoord. Bij Ikea komt het vandaan, maar greep steeds mis. Is erg leuk geworden al zeg ik het zelf haha. 
Ja echt rotzooi, was orgametril ofzo, is alleen om menstruatie uit te stellen, niet om zwangerschap te voorkomen. Precies de week van vakantie moest ik het worden en zag het niet zitten. Moest je 2 weken van te voren gaan slikken. Brak mijn man zijn knie 2 dagen voor vertrek. Dus heb die rotzooi eigenlijk voor niets geslikt, want we zijn natuurlijk niet weg geweest.
Wat heftig bibi van de miskraam  
Willow3 (Gast) - schreef op 07-11 om 09:59
Vanmorgen ongesteld geworden, fijn dat mijn cyclus meteen weer op gang komt. NOD komt dan op 5 december.
Chanti - schreef op 07-11 om 10:46
Hoi meiden, 
Ik zou het fijn vinden om met jullie mee te kletsen. Ik ben helaas ook doorgeschoven naar december. Mijn NOD was eigenlijk 14 november, maar mijn ms is gister al doorgekomen. 
Eerstvolgende NOD is 9 december, uitgaande van een 27 daagse cyclus ipv 32. 
Na mijn 2 miskramen is het altijd 31/32 dagen geweest, maar wellicht wordt het nu korter. We gaan 't zien!  

Zal zometeen even bijlezen hier! 
Willow3 (Gast) - schreef op 07-11 om 15:49
Welkom Chanti!
Heb je recent een miskraam gehad? Heftig hoor. Hopelijk gauw weer raak voor jullie!
sweet - schreef op 07-11 om 17:04
Wat jammer meiden.
Hopelijk volgende maand een positieve test.
Mijn nod is morgen, ben benieuwd 
Ikke - schreef op 07-11 om 19:47
Welkom chanti en veel succes!
Ik ben vandaag gestart met de clomid. Zaterdag 16 november naar de gynaecoloog voor follikel metingen. Hopelijk is er meteen 1 groot genoeg dat de pregnyl spuit meteen kan. Ik tel de dagen al af tot ik kan gaan. Gelukkig veel te doen zo dat de dagen snel gaan. 
Bibi (Gast) - schreef op 07-11 om 22:54
Ja sweet ik was wel in shock hoor. De baby was gestopt met groeien bij 7 weken en kreeg pas met 12 weken de miskraam. Volgens de telling van de verloskundige en de verloren vrucht. Maargoed heb het een plekje kunne geven.

Willow dan lopen we tegelijk, ik ben vanmiddag ongesteld geworden

Welkom chanti en heel veel succes!

Spannend ikke ik duim voor je. 
EstHe - schreef op 07-11 om 23:09
Ikke, vervelend dat je ms zo fel is/was. Zal alvast voor je duimen voor je meeting volgende week 

Willow, welkom. fijn dat je cyclus gelijk op gang is nadat je spiraal eruit is. Was het een mirena of koper? Spannend, voor een kindje van jullie samen 

Chanti, jammer dat je ms al zo vroeg door is  hoor je zo vaak dat het veranderd na een miskraam,  heeft bij mij ook heel wat maanden geduurd toen. 

Sweet, wat een rot pil heb je gebruikt vd zomer,  zou dat zelf ook echt niet durven. Ben bijna altijd ongesteld in vakantie (alsof ik het erom doe, heel irritant..) snap dat je nu spijt hebt ervan. 
Spannend morgen je nod, je zei vd week dat je niks verwacht, hoe is dat nu? 

Bibi, ja we vinden het echt heel spannend! Het is allemaal alweer zo lang geleden en toch ook weer niet  tijd vliegt voorbij!

Bijna 4,5 jaar terug wilde wij al voor een tweede gaan, toen was ik gelijk eerste ronde zwanger maar dat werd helaas een miskraam. Daarna paar maanden niks.
Toen veranderde mn man van baan, heel veel en lang naar t buitenland, unieke kans voor hem, dus voor gegaan maar kinderwens vooruit geschoven. Ik wilde niet zwanger thuis zitten terwijl hij steeds 6 weken weg was, om maar niet te spreken over als de baby er is, zit ik daar alleen. 
In tussentijd nieuw huis gekocht, alles weer stabiel, z'n buitenland werk ingeruild voor gewoon iedere avond thuis en nu éindelijk voor een tweede 
Hebben nu in 5 rondes 2x een vmk gehad, te vroeg getest en daarna toch niet goed blijven plakken. Komt veel voor, maar is zo zuur. 
Omdat ik genetisch meer kans heb op miskramen, heb ik met de huisarts overlegd dat als we nog een keer een vmk hebben, we voor onderzoek door gaan naar gyn, kijken of er een andere reden is dat de innesteling niet goed lukt... afwachten maar. 
Deze maand gaan we voor t eerst met ovulatie testen aan de gang, ben benieuwd..

Nou heel verhaal hahaha mn man zat voetbal te kijken dus ff tijd voor 
sweet - schreef op 08-11 om 09:26
Ja snap ik bibi, miskraam is heel heftig altijd  ik heb ze alle 3 ook een plekje kunnen geven, de eerste en derde hebben het langst geduurd. Want ook al heb je dan al een kindje, dit kindje was ook zo gewenst. 

Esthe, ik ga het zeker ook nooit meer gebruiken, als ik niet zwanger ben tegen die tijd dan probeer ik wel om dr menstruatie heen te boeken ofzo haha, als mijn cyclus dan weer regelmatig is. 
Nou ik weet het echt niet. Ik heb altijd 12 dagen na positieve ovu test mijn menstruatie, zelfs na de miskramen is dat altijd 12 dagen geweest. Maar er is nu nog niets te bekennen. Wel het gevoel dat het er aan zit te komen. 
Ikke - schreef op 08-11 om 09:48
Amaai heftig hier over miskramen. . 
Ooit is er een tijd dat je dat een plaatsje kan geven. Ik denk nu had dit niet voorgevallen dan had ik mijne zoon ni gehad. Hij is een specialleke ze. 
Zelf ben ik vandaag met de foto geconfronteerd op Facebook dat het al 7 jaar geleden is dat ik met men dochter van 3 ging wandelen onder ons 2 om me te kunnen optrekken aan haar. Die hield me recht op dat moment. Ik was toen nog zwanger maar 't wou niet mee groeien, al weken niet en hartje stopte ook niet. Heb toen zelf de beslissing moeten maken om een curettage te doen. Heb lang gedacht wat als.. 
Mijn regels zijn gestopt se, wss zo snel door de clomid. 
Ikke - schreef op 08-11 om 09:51
Ik moet zien wat ik zeg hier momenteel want ben aant werk en ben telefoons aan het opnemen dat ik niet ter plekke begin te snotteren. Men lichaam reageert al op die clomid denk ik 
Chanti - schreef op 08-11 om 10:58
Dank meiden!  
Ja vrij recente miskramen, afgelopen maart en september. Eerste had ik met 8 weken echo een lege vruchtzak en kleine bloedingen, kwam toen ook vanzelf op gang. Afgelopen september eerste echo met 8 weken, kloppend hartje gezien maar had de grootte van 6 weken. Moest 2 weken later terug komen en was bijna niet gegroeid, hartje is vermoedelijk kort na de eerste echo gestopt   Voelde toen helemaal niks, dus opgewekt met cytotec. Was helemaal schoon, maar ben het vertrouwen in mijn lichaam wel een beetje kwijt en best wel bang voor een volgende keer. Heb mn bloed laten testen, eerste uitslagen waren goed, wacht nog op de uitslag voor trombofilie. 

Tot nu toe, vanaf afgelopen woensdag, alleen klein beetje rood/bruin bloed bij het afvegen maar komt niet echt door nog. Vriend zit er ook best bovenop, hij wil zo graag papa worden, en riep dat het ook een innestelling kan zijn. Verbaasde me haha, hij had zich ingelezen. Super lief. 

@Ikke; Hopelijk op een goede follikel door de clomid! 
@Bibi; balen dat je weer ongesteld bent geworden. Goed om te lezen dat je de miskraam een plek hebt kunnen geven. Bij mij gaat dat ook beter.
@EstHe; welke ovulatietesten gebruik je? Ik denk dat ik aankomende ronde dat ook ga proberen, nu mn cyclus een beetje in de war is. 
sweet - schreef op 08-11 om 11:46
Ik heb op verzoek van mijn man toch een testje gedaan. Niet met ochtend urine. Ik zie toch echt een streepje, maar vind hem wel heel licht op dag van nod of 1 dag voor nod 
proud_mommy - schreef op 08-11 om 13:38
Sweet voorzichtig gefeliciteerd. Kan prima dat de test zo licht is. Met mijn zoontje was het met ochtend urine, dag van nod lichter. 
Bibi (Gast) - schreef op 08-11 om 20:25
Wauw sweet! Ik vind hem wel duidelijk genoeg voor 1 dag voor nod en niet met ochtend urine. Die van mijn waren toen ongeveer hetzelfde. Dus ik feliciteerd je bij deze. Hoop echt dat het een plakkertje is
Bibi (Gast) - schreef op 08-11 om 20:29
Esthe is snap jullie keus destijds!! Verdrietig van je miskramen, hopelijk komt jullie 2de wondertje snel en is een vervolgonderzoek niet meer nodig!

Ikke ook heftig wat je hebt meegemaakt. En wat fijn om te horen dat de clomid zijn werk doet haha. 

Chanti probeer je lichaam te vertrouwen. Het is heel verdrietig wat je hebt meegemaakt maar probeer vertrouwen te houden. Ik duim heel hard voor je. 
En trouwens we zijn nog niet bwzig geweest om zwanger te worden hihi. Dit wordt pas de eerste ronde  
sneeuwvlokje - schreef op 08-11 om 20:49
Oh voorzichtig gefeliciteerd sweet  Dat vind ik al een mooie test! Hopelijk lopen ze mooi op. 
Chanti - schreef op 08-11 om 20:51
Dan heb ik verkeerd gelezen Bibi! Sorry ????
Bibi (Gast) - schreef op 08-11 om 21:18
Is niet erg chanti
Ik heb er zooooo een zin in om weer te klussen voor een baby haha. Spannend zelfs 
sweet - schreef op 09-11 om 09:06
Dankjewel allemaal. Vind het echt super eng. En ga natuurlijk weer met angst steeds plassen  bloedverlies heb ik elke zwangerschap gehad, ook bij mijn dochter tot 15 weken dus wil niet altijd wat zeggen, maar echt stom dat ik er nu al van uit ga dat het weer komt. Vanochtend weer test gedaan en is duidelijk donkerder. Heb nog 1 Kruidvat test en 1 clearblue digitale voor ergens deze week.
Toch moet ik proberen te gaan genieten 
Bibi (Gast) - schreef op 09-11 om 10:24
Ik snap je angst Sweet. Vooral door je miskramen maaaaar je weet dat het ook goed kan gaan door ze zwangerschap van je dochter. Probeer te genieten!!
Dat is een hele mooie test. Voor wanneer zou je uitgerekend zijn?
Als ik zwanger word deze ronde zou het 13 augustus 2020 zijn. Misschien kunnen we dan gezellig doorkletsen en je bent hier ook altijd welkom. 
Puck - schreef op 09-11 om 10:27
Wat fijn Sweet! Gefeliciteerd. 
sweet - schreef op 09-11 om 11:46
Dankje puck !
Ik heb mijn eisprong 28-10 gevoeld en bevestigd met een ovu test. Dus dan kom ik op internet uit op 21 juli. Dan zou ik nog net geen 4 weken zwanger zijn, dus verklaard wel de test.
Ik ga ook zeker proberen te genieten, maar vind het erg moeilijk. Heb me nog niet gemeld bij het juli forum. Daar wacht ik liever even mee. Gewoon balen, mocht het mis gaan, dat je dan de meldingen niet kan uitzetten.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan