NOD December - Zwanger worden forum

Mimi (Gast) - schreef op 15-12 om 11:24
Oeh spannend Tnt! 
1172 antwoorden en 21755210x bekeken
Fientje - schreef op 15-12 om 11:27
Mooie oplopende testen Mimi, proficiat! 

Ik had gisteren getest en zag een lichte streep, mijn vriend zag het ook. Toch zijn deze nacht mijn MS doorgekomen, Ik denk niet dat het innestelingsbloeding is. Volgende maand ga ik niet meer testen voor mijn NOD. 
Ik had verschillende symptomen gevoeld deze maand, waarschijnlijk omdat ik het wilde voelen. 
Het is de eerste ronde, maar toch is het ook een klein beetje balen. Maar nu
op naar de volgende ronde. 
Voor alle andere dames nog heel veel succes voor deze maand!
TnT - schreef op 15-12 om 11:51
Balen fientje succes volgende ronde
Mimi (Gast) - schreef op 15-12 om 11:53
Ah dat is balen Fientje!! Succes volgende ronde!
Kathe - schreef op 15-12 om 12:03
Mimi, nogmaals een dikke proficiat! Geniet er maar superhard van! Bij mij is het nu bijna zeker dat mijn ms eraan komen. Typische ms klachten aanwezig en gisteren rozige afscheiding bij afvegen. Dat heb ik de afgelopen cyclussen ook gehad. 
Fientje, enorm jammer zeker na dat lijntje... Veel succes alvast de volgende ronde. Ik hoop dat het wat met je gaat. 
Tnt, dat is nog heel spannend! Ik duim! 
Stef, groot gelijk dat je aandringt. Wel 'fijn' dat je uit de onzekerheid bent. Ik hoop dat de arts mee gaat met jullie wens! 
TnT - schreef op 15-12 om 17:29
Balen kathe hoop voor je dat het stiekem toch een innesteling is. Anders succes volgende ronde!
Elsa - schreef op 15-12 om 18:33
Ik schuif door naar januari  
TnT - schreef op 16-12 om 06:39
Ik kan het bijna niet geloven. Nu dag 4 overtijd na 3 negatieve testen heb ik vanmorgen toch een heel licht lijntje te pakken 
biancaa - schreef op 16-12 om 06:47
@TnT oehh dan heel voorzichtig gefeliciteerd.  Woensdag nog een keer testen 
Puck - schreef op 16-12 om 06:47
Wat mooi tnt. Dat verwacht je dan bijna niet meer ge. Misschien een later ei? Gefeliciteerd. Hopelijk loopt hij mooi op. 
TnT - schreef op 16-12 om 08:04
Bedankt biancaa, ja woensdag weer testen maar morgen ook hoor haha. Jij ook bedankt puck, ja daar zat ik idd zelf ook aan te denken dat late ei. Wel nog spannend want hij was wel erg licht, maar binnen de tijd en wel aardig duidelijk niet heel erg tuur ofzo. Mijn man zag het ook gelijk dus ben wel erg optimistisch ineens. Toch wel gek hoor na de tranen van teleurstelling en dan ineens dit.
Mimi (Gast) - schreef op 16-12 om 08:07
Succes in januari Elsa!

Whaaaah Tnt! Wat leuk!!! Gefeliciteerd!
Heb je een foto?
TnT - schreef op 16-12 om 08:08
Dank je mimi! Ik ga even kijken of het lukt heb nog nooit een foto geplaatst.
TnT - schreef op 16-12 om 08:12
TnT - schreef op 16-12 om 08:12
Op de foto zie je het niet zie ik. In het echt veel duidelijker.
Sandra (Gast) - schreef op 16-12 om 09:00
Goedemorgen dames
Wij willen deze maand beginnen met ovulatie testen.  Nu heb ik geen idee vanaf hoeveel dagen van tevoren je kan testen. Wie kan mij helpen 
Mimi (Gast) - schreef op 16-12 om 09:10
Hmm nee op de foto zie ik het niet maar het is veel belangrijker dat jij m in het echt ziet!
sweet - schreef op 16-12 om 09:13
Op de foto zie ik het ook niet.
Maar wil je toch alvast feliciteren tnt 
Orchidea - schreef op 16-12 om 09:14
TNT ik zie zeker wel een streepje... voorzichtig gefeliciteerd! Op naar een mooie oploop
TnT - schreef op 16-12 om 09:17
Als ik straks thuis ben uit mijn werk kijk ik of ik hem beter op de foto krijg en is het misschien wat duidelijker omdat hij droog is. @ Sandra ik heb ze nooit gebruikt maar ik zou persoonlijk wel vroeg beginnen om een vroeg ei uit te sluiten. Denk dat het ook ligt aan hoelang je cyclus is maar misschien krijg je een beter antwoord van iemand die er wel ervaring mee heeft.
Mimi (Gast) - schreef op 16-12 om 09:19
Ik testte meestal vanaf cd 9 of 10 Sandra! Mijn cyclus duurt 28 dagen.
sweet - schreef op 16-12 om 09:23
Mijn cyclus varieerde een beetje door de miskramen en bevalling nog. Ik zat tussen de 28-34 dagen altijd. Maar ik begon altijd met testen zodra mijn afscheiding meer werd. En dan had ik meestal na 2/3 dagen een knaller. Ik gebruikte gewoon die van de action. En toen ik er net mee begon deed ik dan nog een clearblue erachter met een smiley om het zeker te weten. Maar na de derde miskraam was dat niet meer nodig want toen voelde ik de eisprong ineens heel duidelijk. 
Succes met de testen. 
Betty - schreef op 16-12 om 09:43
Kathe wat rot, Elsa ook jammer, succes de volgende ronde. 

Tnt voorzichtig gefeliciteerd, ik zie sowieso dat de test niet omo wit is, dus ik geloof je gelijk. 

Sandra ik begin cd 9 met testen en heb mn ei tussen cd 13-17. Zodra ik oploop van de streepjes zie test ik 2x per dag. Liefst op vaste tijdstippen als je even een paar uur niet heb geplast. Rond de middag is je niveau vaak het hoogst dus ik test tussen 12 en 1 en savonds laat nog een keer weer, maar 2e plas (voor het werk aan) kan ook en dan savonds rond dezelfde tijd . De 1e keer beter wat vaker testen en meer weten, dan dat je je piek mist en onzeker wordt. Als je googled op 2besure vind je goedkope dipsticks waarmee je prima een keer vaker kunt testen. 
Je eisprong kan direct met de piek vallen of 2 dagen later, dus hou daar rekening mee, dat je je niet vast pint op 1 dag, tenzij je hem ook voelt. 


Sandra (Gast) - schreef op 16-12 om 09:58
Mijn cyclus is vaak 28 dagen dus dan begin ik wel rond cd 9 a cd 10 vast met testen.  Bedankt voor jullie antwoorden 
J.V. - schreef op 16-12 om 11:04
Jammer voor degene die moeten doorschuiven, veel succes volgende ronde!
Proficiat TnT! 

Ik heb wat lastige dagen, pijnlijke keel en hoesten amai, vrijdag is mijn NOD  dus ik durf niets in te nemen, al voel ik helemaal geen symptomen van een eventuele zwangerschap al zou dit mss te vroeg zijn, ik weet het niet.

Daar komt nog bij dat mijn beste vriendin, die ik eerder al vermelde , op controle ging en het hartje was gestopt.. ze ziet er zo vanaf ocharme  het gaat zo dubbel zijn als ik positief ga testen, ik heb zo het gevoel dat ik dan niet super blij mag zijn ofzo, we zeggen ook alles tegen elkaar dus ze weet dat we aan het proberen zijn, wat moet ik zeggen als het zo ver is..? Ik heb zo met haar te doen want ik weet wat het is, ik heb zelf een miskraam gehad in 2015 
EstHe - schreef op 16-12 om 11:13
Mimi en Sweet, super gefeliciteerd!
Tnt, op de foto is het een tuurstreepje, een mooie voorzichtige gefeliciteerd ook!

Hele dikke knuffel voor de doorschuivers!!

Jemig wat een heftig weekend hier,  rollercoaster aan emoties. Vanzelfsprekend veeeel gesproken. Man is naar vrienden geweest, en kwam na vele gesprekken met beide daar met een hele andere blik terug. Niet dat ze hem hebben omgepraat ofzo, hij heeft erkend en herkend dat het geen bezwaren zijn, maar vooral angsten. En die kregen de overhand. Hij is 'bang' voor wat er komt, voor de veranderingen, voor impact op zoon, voor de impact op onze relatie, bang voor weer een huilbaby.. 
Maar als hij om die angsten heen kijkt (probeert te kijken), zit daar toch juist een heel grote wens achter! En hoe groter de wens, hoe meer hij zich zorgen maakt. Dus het wordt in zijn hoofd alsmaar groter, waardoor hij dacht te twijfelen..
Maar we gaan ervoor 
Vandaag cd13, ben vanaf zaterdag toch stiekem al met mn ovu testen aan de gang (voor t eerst) en heb vandaag echt al een mooi duidelijk streepje, ik verwacht qua verloop morgen echt een knalstreep te hebben. Gister hebben we 'het besluit' grondig gevierd dus mooi getimed 
J.V. - schreef op 16-12 om 11:27
Wat leuk Esthe! Veel succes 
Betty - schreef op 16-12 om 11:55
Oh Esthe wat fijn voor jullie. Het is ook allemaal niet niks. Nu hopelijk snel raak en genieten maar. Fijn zulke vrienden! 

Jv voor symptomen is het nog vroeg zat en die kunnen ook pas beginnen na nod. Dus zolang je geen typische ms kwaaltjes hebt, kan het nog. 
Ik zou het wel vertellen en delen met haar. Het zal zuur zijn, maar jullie kunnen het er zo te horen goed over hebben en je begrijpt haar. Dat is heel wat waard. 
Ilona36 - schreef op 16-12 om 11:55
 Esthe
Wen-88 - schreef op 16-12 om 12:35
Gefeliciteerd aan de dames die positief hebben getest!! 
Spannend TnT vanavond of morgen nog een keer testen! 
Sandra meestal kun je dit ook heel goed op de bijsluiter lezen hoe je dit uit moet rekenen, maar ook ik begin meestal rond de 10de dag. wat me opvalt hier is dat sommige een oplopende LH-piek hebben, ik heb dit meestal maar 1 dag en daarna is deze weer weg.. 
Knuffel aan de doorschuivers en suc6 in het nieuwe jaar/volgende ronde..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan