NOD December - Zwanger worden forum

Puck - schreef op 30-11 om 19:24
@Bibi: normaal gesproken wel. Mijn cyclus is altijd 26 tot max 29 dagen geweest.
1172 antwoorden en 21944499x bekeken
Mimi (Gast) - schreef op 30-11 om 19:55
Shit ik heb alweer spotting. Maandag en donderdag ook. Zouden jullie naar de huisarts gaan?
Orchidea - schreef op 30-11 om 22:02
Klopt Bibi, dat dacht ik dus ook hihi. Heb op vrijdag rekbare afscheiding gehad, en donderdag eipijn, zaterdag (vandaag) was de rekbaarheid weer weg, dus denk ik dat mijn ei is geweest, zeker weten doe ik het niet, maar heb geen eipijn meer en krijg weer gekke dromen, dus dat is meestal een teken dat mijn ei is geweest en ik dus in het wachtbankje zit.
En Mimi, ik weet het niet, mijn nod is vaker later dan vroeger, maar vrij onregelmatig. Dus ik zou niet weten hoelang mijn LF is. Maar wij klussen meestal ook nog even wat langer door, je weet het niet he, voor de zekerheid.
Bibi (Gast) - schreef op 01-12 om 07:44
Mimi ik heb ook de cyclus van mijn dochtertje veel spotting gehad.. Je kan altijd bellen om te vragen!

Orchidea, ja denk dat je dan wel je ei hebt gehad. Spannend.

Hier 4 dagen voor nod. Ik werd om 5 wakker en moest heel nodig plassen en dacht laat ik eens een test doen, urine opgevangen.. Hmm best licht van kleur dus niet geconcentreerd maaar ik wil toch een test doen, want wie weet. 
Je kan het al raden, negatief, haha stom van me. Kon mezelf weer eens niet bedwingen. Heb nooit eerder dan 2 dagen voor nod positief getest dus ik had het kunnen weten
Mila (Gast) - schreef op 01-12 om 07:59
Jammer Bibi, maar gelukkig nog ver voor nod dus nog kans  Voel jij wat?
Mimi, je man dus weer helemaal blij dat hij losgelaten wordt?  Hier werd ook al voorzichtig gevraagd of we nog “netjes” moeten doen haha! Oh en mijn kf is meestal 12dg Mimi, dus verwacht mijn nod dan 11/12... 

Vanaf hoeveel dpo kun je iets voelen/merken? Heb wel een wat opgeblazen gevoel  Maar vooral blij dat wij deze ronde echt weer kans hebben. Zouden jullie al stoppen met serieus klussen als je vrijdag je ei voelde? Of nog een dagje “doortrekken”? 


Bibi (Gast) - schreef op 01-12 om 08:15
Mila, ja nog ver voor nod. Enigste dat ik nu heb is sinds paar dagen af en toe steken in mijn onderbuik en menstruatiepijntjes zo over de dag verdeeld. Donkerdere schaamstreek en af en toe pijnlijke tepels maar dat heb ik ook voor mijn ms dus dat tel ik niet mee. Ohja en gisteravlnd was ik even beetje misselijk maargoed misschien kwam het door het eten geen idee. 
We zullen zien.

Vanaf 3 dpo voelde ik bij mijn beide zwangerschappen vanalles, nu ook weer. Dus het kan wel dat je nu dingen voelt, maar betekend niet dat het ook echt iets is. Hoop t wel voor je hoor

En even nog doorklussen na je ei, just to be sure. 
Daily89 - schreef op 01-12 om 08:19
Dag meiden,
Mimi als je twijfelt zou ik gewoon eens met de huisarts bellen. De assistenten kunnen vaak ook je vraag met de arts bespreken en dan kan je na een tijdstip terugbellen en dan geven zij aan wat de huisarts heeft gezegd. Als die je dan toch graag wil zien, dan kun je altijd nog gaan. 

Net wat roze afscheiding ontdekt, normaal komt mijn menstruatie echt stipt op dag 28 en dat is morgen, dus ik heb nog een hele kleine hoop op een late innestelingsbloeding maar ben er bang voor dat het geen alcoholvrije feestdagen voor mij hoeven te worden.... even het verloop afwachten dan maar. Mijn borsten leken er echt van overtuigd dat het raak was(gevoelig, grotere tepels en donkerder van kleur). 
Ach, ja het blijft in ieder geval spannend en anders nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Orchidea - schreef op 01-12 om 08:42
Bibi, ja denk ik ook, maar mijn lichaam heeft mij soms ook voor de gek gehouden, dus we klussen gewoon door om de dag tot cd 20, in de hoop dat het deze maand gewoon raak is.. ik hoop het zo, twee jaar geleden ontdekte ik namelijk ook rond de feestdagen zwanger te zijn!
Mila, ik zou voor de zekerheid nog een dag eraan plakken, gewoon voor de zekerheid.. ei kan ook wat later zijn 
Ilona36 - schreef op 01-12 om 08:56
Goedemorgen dames. Ik kom me officieel melden hier.
Vanochtend is mn ongie doorgebroken 1 a 2 dagen te laat deze keer.
Ilona, 36 jaar, tweede kindje, ronde 13 (7 na vmk) NOD 29 dec 
Hopelijk deze maand een vruchtbare maand voor iedereen 
Lima92 - schreef op 01-12 om 08:58
Ik zie jullie hier praten over rekbaar slijm... Is dat een vereiste om zwanger te worden?
Vorige maand had ik het wel maar toen waren we nog niet aan het proberen, deze maand wel aan het proberen maar geen rekbaar slijm gehad  wel 2 dagen positieve ovulatietest en ook iets langer dan een dag pijn (ik vermoed ovulatie pijn, op de dag van de 2e positieve ovulatietest en de dag erna). Iemand die ook geen rekbaar slijm heeft gehad? 
Bibi (Gast) - schreef op 01-12 om 09:14
Zou leuk zijn als dat nog eens rond de feestdagen gebeurt orchidea!

Welkom Ilona x

Emily, zover ik weet zorgt die elastische slijm ervoor dat de sperma goed kan zwmmen naar her eitje toe. Als je dat niet hebt lijkt me het lastiger voor de zaadjes, maar dat weet ik niet zeker he. 
Melissa (Gast) - schreef op 01-12 om 09:16
Hoi dames!
Hier ben ik dan, gisteren mijn menstruatie doorgebroken, mijn nieuwe nod zal 25/26 december zijn. 
Hoop op een super kerst dit jaar! 
Bibi (Gast) - schreef op 01-12 om 09:18
Welkom Melissa. Precies je nod met kerst, zou t beste kado zijn idd. Succes! 
Betty - schreef op 01-12 om 09:59
Stef een ovulatie bloeding heb ik wel 2x gehad, maar voor start van de iui. 1 van de andere dames heb ik ook wel eens over een bloedinkje na de iui gehoord. Ik denk onschuldig. 
En wat betreft ovulatiepijn. Dat kan ook heel goed na de eisprong. Zeker als je een groot eiblaasje hebt, dan komt er meer vocht vrij bij het springen en dat kan irriterend werken op je andere organen. Ik heb een keer een hele zondag gelopen met een heel vervelend gevoel na de eisprong. 
Jammer van de zwemmers, toevallig iui 3 ook een groot ei en de zwemmers iets minder. Hopelijk zijn  de toppers overgebleven en gaan ze hard op zoek naar je ei. 
Jullie doen je best iig en nu maar hopen op veel geluk deze keer. 

Ik ben al weer aan de Clomid, dus ga voor mn gevoel ook vooruit. Mn energie is ook 100x beter als vorig jaar. Dus hopelijk is het ons nu ook een keer gegunt. 
Mimi (Gast) - schreef op 01-12 om 10:09
Balen om jullie ook weer te moeten verwelkomen in NOD december Melissa en Ilona! Succes maar weer deze maand!

Je hebt veel kwaaltjes Bibi! Als je normaal nog niet positief test zegt dit gelukkig weinig. Spannend!!!

Mila, wij plakken er ook nog wat dagen aan vast, maar dan ongedwongen. Waarschijnlijk heeft het geen nut, dus dan kunnen we het beter leuk maken. ik blijf dus niet liggen dan.

Hopelijk is het inderdaad de innesteling daily! Spannend vandaag en morgen...!

Thanks voor de reacties allemaal. Ik realiseer me dat dit niet een voordehandliggende vraag was. Ik denk dat ik het nog even aankijk. Ik voelde gisteren wel wat steken dus misschien hoort het erbij. Het was ook niet veel. Als het echt te gek wordt bel ik de huisarts morgen inderdaad zoals je zei daily!
Melissa (Gast) - schreef op 01-12 om 10:27
Mimi, ja, 7e ronde alweer. Hoop dat ik dit jaar met een zwangerschap mag eindigen. En hoop hetzelfde voor jullie allemaal!
Bibi (Gast) - schreef op 01-12 om 15:04
Ja mimi ben benieuwd. Ik test dinsdag dus pas, heeft geen zin om morgen te doen. Moet ook zegge dat die negatieve test vanmorge me niks heeft gedaan ofzo, ik had die negatief verwacht. 
Vandaag voel k weer bijna niks meer, nog even geduldig afwachten. 
Ikke - schreef op 01-12 om 18:04
Amaai vele berichtjes hier. Ik heb eigenlijk niets speciaals te melden. Ik probeer er zo min mogelijk mee bezig te zijn. Nog 1 week en het wachtbankje is over. 
Toi toi aan allen! 
Billie - schreef op 01-12 om 21:31
Dag iedereen,
Ik ben nieuw op dit forum en had graag met jullie mee gebabbeld.
Zelf ben ik 23 jaar, sinds december 2018 gestopt met de pil. Mijn ms kwam niet en begin februari geopereerd aan appendix, toen zagen ze ook dat mijn eierstokken niet actief genoeg waren. Sinds maart heb ik een onregelmatige cyclus tussen de 21 en 34 dagen.
Nu in volle spanning aan het wachten op nod 5 december. Hoe houden jullie de moed erin?  
bo30 - schreef op 01-12 om 21:49
Zooo wat een berichten, ik heb een eigen bedrijfje en kan het helaas niet bijhouden. Mijn excuses daarvoor. Het is op moment ook zo druk ivm feestmaand maar dat scheelt dan hoef ik wat minder bezig te zijn met de spanning van het zwanger worden haha..
Mijn nod is 4 of 5 december
Afgelopen maanden voelde ik elke x wel van alles paar dagen voor nod maar dit keer eigenlijk helemaal niks.  Geen gevoelige borsten niks niet...
Wel regelmatig hoofdpijn en moe maar dat ligt meer aan de drukte denk ik.
Heb wel duidelijk 2 dagen afgelopen dinsdag en woensdag steekjes en krampjes gehad..
Spannende dagen ... 
Floor (Gast) - schreef op 01-12 om 22:58
Puck hoe gaat ie vandaag bij jou? 
Ikke - schreef op 01-12 om 23:50
Pff ik wou eens vroeg gaan slapen en was me ook gelukt. Maar ben net wakker geworden. Ale een dikke 15 min geleden en slecht dat ik me voel. Misselijk gevoel. Zit nu dag 8 na de pregnyl spuit. 
Ik denk dat de periode aangebroken is dat men lichaam me weer lekker voor de gek gaat houden tot ik zaterdag men regels krijg.. 
Stef - schreef op 02-12 om 00:01
Hi hi , dames.
Bedankt allemaal om mee te denken. Ik denk idd omdat ik een groot ei heb gehad of van de eendebek dat ze iets geraakt heeft ofzo... 
@ Mimi,mijn man is meerdere keren getest geweest en heeft zwemmers van topconditie ( zoals de gyn het verwoord heeft hihi) ik heb helemaal geen last van de Pregnyl... gelukkig. 
Waar zit jij nu in je cyclus? Mss ook wat ovulatiebloeding of innestelingsbloeding? Hoe voel je u verder? 
@Betty, zoals ik eerder aangaf vindt ik deze traject zeer frusterend... we weten te veel  wat zegt jouw gyn? Bij ons zeggen ze onder de 300.000 is het niet zinvol om door te doen met de iui. De minimumgrens legt ze op 500.000 zaadcellen. Ik hoop zo hard dat het ons gaat lukken deze ronde 
@ Bibi,  ik weet heel goed wat je bedoeld  heel veel succes x
@ Puck,  spannend.... ik duim voor je!
Aan alle andere dames ( vindt het ook moeilijk om op iedereen te reageren) heel veel succes, heel veel plezier en vooral heel veel positieve testen gewenst! 
Puck - schreef op 02-12 om 06:08
Hier nog steeds geen bloed te zien. En ik voel me vanochtend wat misselijk. Ik begin er inmiddels echt een beetje in te geloven. Zou het...? In september ben ik ook eens twee dagen over tijd geweest, dus het zegt niet alles. Pfffff, ik word er helemaal zenuwachtig van. Hopelijk heb ik vanavond tijd om een testje te halen, anders sta ik morgenvroeg bij de winkel. 
Hartje - schreef op 02-12 om 08:00
Haha bibi hier nog zo'n muts die naar een negatieve test staat te staren en zich afvraagt waarom deed ik dit eigenlijk? Haha. Ik zit nog maar 5 dagen voor  nod
He puck jij maakt het spannend zeg!!
Zelf denk ik dat deze ronde weer niks wordt....
Orchidea - schreef op 02-12 om 08:09
Oh wat spannend Puck.. hopelijk vandaag ook geen ms en morgen een mooie test!
Kathe - schreef op 02-12 om 08:13
Dames, ik heb het hier al een paar keer voorbij zien komen maar ook sorry van mij: het lukt me niet om op iedereen te antwoorden. Het blijft nog even druk hier.
Puck, je maakt het super spannend! Ik hoop oprecht dat het jou gegund is!
Betty, jammer dat je ongesteld werd... Ik duim voor je deze ronde. Hoe langer het duurt hoe moeilijker, maar ik hoop dat je de moed weer kan vinden om er helemaal voor te gaan deze ronde. Ik las dat je ergens schreef dat de clomid je beter bevalt deze keer, dat is al fijn om te horen! Want die horrorhormonen zoals je ze noemt... Niet min denk ik.
Billie, welkom hier. Wat jammer voor je dat je al zo lang aan het proberen bent. Ik zit zelf in ronde 9 en ervaar het al als zwaar. Echte tips heb ik niet, maar hier af en toe mijn ei kwijt kunnen helpt wel. Hopelijk voor jou ook!
Mila, hoe is het daar? Al op het wachtbankje of nog volop in de vruchtbare periode? Mijn ovutest was gisteren nog niet positief. Zit nu op cd14. Ik ben benieuwd of het vandaag wel positief zal aangeven. Met de stress die ik deze maand al heb gehad, vrees ik een beetje of alles wel vlotjes gaat verlopen deze maand. Een tijdje geleden zei ik dat mijn huisarts me adviseerde om zl een afspraak met de gyneacoloog te maken voor na een jaar proberen ivm wachttijden. Afspraak ligt ondertussen vast op 24 maart en we zitten dan net in ronde 13 volgens mijn huidige cyclus. Mij stelt het nu wel ergens gerust nu.
Succes aan alle andere dames! 
KittyCat - schreef op 02-12 om 08:21
@Puck wat spannend! Wanneer is/was jouw bod?
En Bibi ook spannend! Elk klein dingetje wat je voelt kan je helemaal zenuwachtig maken he?!
Floor (Gast) - schreef op 02-12 om 08:38
Spannend Puck! Ik duim voor je! 
Mimi (Gast) - schreef op 02-12 om 09:18
Kittycat , was het inderdaad je ms, of toch misschien een innesteling?
 
Bo30 , je hoort vaak dat vrouwen juist de maand als het raak is niks voelen. Dus wie weet!
 
Welkom Billie!

Mila, mijn man was inderdaad blij dat het weer ontspannen kan !
 
Het wordt hier inderdaad druk. Het is wat mij betreft helemaal niet erg als niet iedereen tijd heeft om op iedereen te reageren
NOD 1 Dec - Elena - Ronde 5 - tweede kindje - positieve test 2 dagen voor NOD 
NOD 2 Dec - Emily92 - 27 jaar - Ronde 1 - eerste kindje - negatieve test 3 dagen voor NOD
NOD 2 Dec - Daily89 - Ronde 1 - tweede kindje - negatieve test 3 dagen voor NOD
NOD 3 Dec - Esthe - tweede kindje - 3(v)mk
NOD 4-5 Dec - bo30 - 31 jaar - Ronde 10 - eerste kindje
NOD 5 Dec - Billie - 23 jaar
NOD 5 Dec - Bibi - Ronde 1 - tweede kindje - mk - negatieve test 4 dagen voor NOD
NOD 5 Dec - Willow3 - 36 jaar - Ronde 1 - tweede kindje (eerste met huidige vriend)
NOD 7 Dec - Hartje - Ronde 11 - mk - heeft een tweeling - negatieve test 5 dagen voor NOD
NOD 7 Dec - Ikke - 35 jaar - Ronde 3 - derde kindje - mk - Clomid+Pregnyl
NOD 9-11 Dec - Farinda - 26 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 10 Dec - Peetje1983 - ronde 5 na ma in juli - tweede kindje
NOD 10-11 Dec - kleintje - 22 jaar (23 op 8/12) - Ronde 2 - eerste kindje – gaat 6, 8 en 10 dec testen
NOD 11 Dec - Chanti - 28 jaar - Ronde 7 - 2mk
NOD 11-12 Dec - Mila - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 12 Dec - Orchidea - Ronde 13 - tweede kindje - mk
NOD 13 Dec - Mimi - 29 jaar - Ronde 4 - eerste kindje
NOD 13 Dec - Tnt - 27 jaar - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 14 Dec - Mida - Ronde 6
NOD 16 Dec - Stef - 37 jaar - Ronde 15 - derde kindje - 2de ronde IUI, eerste ronde met hormonen
NOD 16 Dec - Fientje - 27 jaar - Ronde 1 - eerste kindje
NOD 17 Dec - Kathe - 30 jaar - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 18 Dec - Nikki - 29 jaar - Ronde 4/6? - eerste kindje
NOD 23 Dec - Red_tears - 33 jaar (34 op 12/12) - Ronde +2.5 jaar - vierde kindje
NOD 25-26 Dec - Melissa - 31 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 26 Dec - Flower1990 - 29 jaar - Ronde 17 - tweede kindje
NOD 29 Dec - Ilona - 36 jaar - Ronde 13 (7 na vmk) - tweede kindje
NOD 30 Dec - KittyCat - 28 jaar - Ronde 2 - eerste kindje
 
NOD ? Dec - Nouvelle vie - Ronde 2 - tweede kindje
NOD ? Dec - Betty - 36 jaar - Ronde IUI 5 - tweede kindje
 
Veel succes in de volgende ronde aan:
Roosje

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan