NOD December - Zwanger worden forum

Lima92 - schreef op 02-12 om 09:21
Ik vrees dat ik mag doorschuiven naar januari... Vanmorgen wat bloed op het wc-papier. Ik heb een lange cyclus van 43 dagen. Vandaag 12dpo. Ik ben nog niet 100% zeker of het ms is maar ik ga ervan uit van wel. Ik denk dat innestelingsbloed op 12dpo wat laat is.
Veel succes iedereen! 
1172 antwoorden en 21939488x bekeken
Mimi (Gast) - schreef op 02-12 om 09:57
Ah als het een bloeding is op je NOD, is de kans inderdaad wel groot dat het je ms is Emily. Een innestelingsbloeding schijnt echter wel te kunnen op 12DPO.

Stef, wat fijn dat je weinig last hebt van de hormonen zeg!!
Orchidea - schreef op 02-12 om 10:33
Emily, het zou wel kunnen, kan nog innestelingen tot 12 dpo, en natuurlijk ook daarna, maar dat is meestal met hoge uitzondering. En natuurlijk bestaan die ook. Spannend zeg, kijk even of het doorzet of niet! 
Stef - schreef op 02-12 om 10:41
@ Puck , spannend... weet het al bijna zeker  nu hopen dat mijn gevoel klopt!! 
Daily89 - schreef op 02-12 om 10:44
Helaas vandaag mijn menstruatie! Dus door naar eind december (cyclus is consequent 28 dagen)
Emily, het zou toch nog kunnen. Even afwachten of je menstruatie  doorzet of dat het bij een klein beetje bloed blijft. 
Succes en veel geluk voor iedereen! Ik blijf nog een ronde in deze groep!
Mamavan1 (Gast) - schreef op 02-12 om 11:00
Hoi dames

Mijn volgende nod is op 13 december. Nu heb ik last van een weeig misselijk gevoel, last van mijn onderrug en ben ik sneller chagarijnig . Ook heb ik af en toe lichte hoofdpijn,  ben ik sneller moe en heb ik wat pijnlijke tepels.  Ik weet dat ik nog moet wachten op mijn innesteling maar zou ik wel al zwanger kunnen zijn ook al heb ik nog geen innesteling gehad? 

Ik hoop dat jullie mij antwoord kunnen geven 
Mimi (Gast) - schreef op 02-12 om 11:06
Oh balen Daily ! Maar wel gezellig dat je hier kan blijven!! Succes!

Mamavan1, aangezien je ongeveer gelijk loopt met mij is het makkelijk rekenen. De innesteling kan (bij een 'normale' lf van 14 dagen) op zn vroegst morgen zijn. Dus theoretisch kan je nog geen symptomen hebben. Wel is bekend dat de periode vlak na de ovulatie ook de oestrogeen laag is, en dat een soort vroeg PMS gevoel kan geven (wat dan weer weggaat en vlak voor de ms weer terugkomt). De bovenstaande symptomen passen daar ook bij. 
Even afwachten nog dus !
deb95 - schreef op 02-12 om 11:07
Ik duim voor je Puck 
Mamavan1 (Gast) - schreef op 02-12 om 11:10
Mimi 

Oké dank je wel. Dan weet ik dat even. Wat leuk dat we ongeveer gelijk lopen
Moeten we beide dus even afwachten. Spannend 
Mimi (Gast) - schreef op 02-12 om 11:15
Mamavan1, ja spannend weer!
Er zijn wel dames die eerder al symptomen denken/lijken te hebben hoor. Maar dat is zeldzaam dus ik ga er voor de zekerheid altijd maar vanuit dat ik dat niet ben ! Maar jij hebt al een kindje zo te zien aan je naam, dus misschien weet je nog hoe je je de vorige keer ongeveer voelde.
Mamavan1 (Gast) - schreef op 02-12 om 11:19
Ja klopt. Bij de eerste had ik nergens last van... toen ik een paar dagen overeind was besloten een test te doen.  
Daarom dacht ik toch maar even vragen
Hartje - schreef op 02-12 om 13:26
Haha trouwens ik had mn negatieve test op babybytes gezet. Zien sommige mensen toch een vaag lijntje, shit man. Haha! Ik heb em al id prullenbak gegooid. Dan toch maar nog eens testen voor vrijdag?
Farinda - schreef op 02-12 om 13:56
Ook ik vind het lastig om op iedereen te reageren. 
Mamavan1 na de eisprong kan er ook een hoop zorgen voor schommelingen in je gevoel zeg maar. Ik zit nu ergens rond de 6, dpo en heb geen ovu testen gebruikt deze maand, dus vandaar dat ik het niet 100% weet en puur op me gevoel af ga en symptomen zoals slijm. Ik heb bijvoorbeeld sinds vandaag hoofdpijn en voel me beetje ziek. Kan natuurlijk gewoon een griepje zijn en daar blijft mijn gedachten ook aan hangen.
Stef ik hoop zo met je mee, fingers crossed!
Alle andere meiden, ik duim net zo hard voor jullie mee! Het is iedereen zo gegunt en ik hoop dat vooral voor de dames die al de nodige rondes hebben gehad dat die heel snel een mooie zwangerschap tegemoet mogen gaan!! 
kleintje - schreef op 02-12 om 14:45
Goedemiddag dames.. 
hier vanmorgen opnieuw overgegeven..  haalde net niet op tijd de toilet ..  ook nog een fijne blaasontsteking te pakken.. dus op dit moment extra vaak naar de toilet 
nog 4 dagen en dan ga ik testen.. heb al 2 testen in huis gehaald  
Ikke - schreef op 02-12 om 15:12
Verdorie he.. Ik was zo zeker op geen testen in huis te halen voor de dag daar was en kon het ni laten he. Heb er dus besteld. Van die extra vroege. Hopelijk komen ze maar ten vroegste woensdag aan.. 
Mimi (Gast) - schreef op 02-12 om 15:56
Haha Ikke, het is toch wat !

Kleintje, wat ik heb gehoord kunnen zwangerschapstesten positief uitslaan door een blaasontsteking. Dus als je daar nog last van hebt, zou ik niet per se vroeg gaan testen.. Wat voor testen heb je?
Komt de misselijkheid ook door je blaasontsteking? Ik zie dat je nu nog erg ruim voor je NOD zit namelijk ...

@ Hartje, kan je je test hier ook delen? Ik ben niet goed in tuurstreepjes, maar anderen wel . (ik heb even op babybytes gekeken, maar ik vind die website rommelig ingedeeld dus ik kon het niet vinden)

Ik denk elke maand dat ik het los kan laten maar ik denk er toch ook wel weer veel aan.. Nou 13 december testen, als het nog nodig is. December = feestmaand, en dus heb ik elke dag in het weekend, en soms ook doordeweeks, wel leuke borrels en feestjes. Hoe eerder ik het weet, hoe beter deze maand. Hebben jullie hier ook last van?
(ik doe uiteraard rustig aan hoor, maar als ik alle borrels alcoholvrij doorleef kan ik net zo goed 'ik probeer zwanger te worden' op mn voorhoofd tatoeeren. Ik sta er nu eenmaal niet zo om bekend dat ik borrels oversla)
Hartje - schreef op 02-12 om 16:05
Haha mimi de 1e week kom ik altijd zonder kleerscheuren door. Maar daarna duurt elke dag een week! 
Puck wanneer test jij?
Ikke, spannend. Als ze nou morgen komen kun je toch pas woensdag testen met ochtendurine toch? Tis echt gewoon sterker dan jezelf hè zo raar! Als ik zaterdag ongi word denk ik meewarig waar heb ik al mn tijd en geld weer in gestopt haha. Maar toch....
Wb die test.. Ik denk dat t niks is want action geeft vaker van die vage lijntjes. Deze test was wel nog niet opgedroogd, dus das wel positief. Maar ik snap het echt als jullie niks zien hoor!!
Bibi (Gast) - schreef op 02-12 om 17:56
Lijkt me lastig mimi met dat borrelen. Ik ben niet echt een drinker  dus valt neit op als ik niks drink. Maar als k nu zwanger ben en we gaan nieuwjaae vinden moet ik wel iets verzinnen want als ik dan niks drink valt het wel op. Ga denk ik alcoholvrije wijn in een normale wijnfles doen..

Hartje ja stom he die zwakte om niet te testen. 
Ik zie geen streepje op je test maar je bent nog wel erg vreog hihi
Kathe - schreef op 02-12 om 18:08
Mimi, ik vind dat ook lastig. Maar ik heb gelukkig weinig recepties voor mijn NOD. Met kerst kan ik wel weer een glaasje drinken, als ik niet zwanger ben. En met Nieuwjaar niet meet, maar dat vier ik met een vriendin die op de hoogte is van mijn kinderwens. Misschien zeggen dat je bob bent als je buitenshuis een feestje hebt? 
Ikke - schreef op 02-12 om 18:15
Die 2 e week is moeilijker inderdaad. Die eerste week was zo om maar pff die 2e.. 
Farinda - schreef op 02-12 om 19:00
Mimi feestdagen qua wijn valt mee enzo maar.. Eten.. We hebben bij me ouders standaard als voor gerecht carpaccio en vaak nog een tapas met rood vlees zoals bief of gewoon echt als hoofdgerecht een bief.. Ik weet nog niet zo goed hoe ik dat ga omzeilen. Want ik weet het dan als het zo is.. Net een paar dagen/weken. Te vroeg dus om aan me ouders te zeggen haha, hoe leuk z'n nieuws ook is met Kerstmis.
En meiden die wachtweken.. Sinds ik geen ovulatietesten doe gaat het sneller dan met. Toen was ik mij zo bewust van elke dag dat ik geen uur er niet aan dacht over hoeveel dpo ik zat ect. 

Wat ik wel vreemd vind.. Maar volgens mij niets te zeggen heeft..ik heb nu de hele middag al een soort zeurende hoofdpijn. Ook een warm voor hoofd en wat verwarmde wangen. Ik voel me verder oké.. Maar toen ik naar huis reed van werk had ik zulke borrelende darmen dat ik dacht wat is dit? Thuis was het weg voor 20 minuten en daarna kwam het weer opzetten. Ik ben naar het toilet geweest en het is (sorry) wel diarree. Maar ik heb niets geks gegeten. Heel gek.. Nu heb ik ook nog zo nu en dan borrelend gevoel. Ik gok op een griep eerder dan dat dit iets zegt. 
Orchidea - schreef op 02-12 om 19:14
Oh jeetje Ikke, je houd het spannend hoor. Fingers crossed!!
kleintje - schreef op 02-12 om 19:38
Mimi , mijn NOD is 9 december dus volgende week Maandag!  11 nov laatste. Zit nu op 7 daagjes wachten, ik was van plan 6 dec de eerste test te doen, zit dan 3 dagen voor NOD 
Action en Kruidvat vroege test   Clearblue haal ik pas als ik echt positieve testen heb gehad.. 
Ikke - schreef op 02-12 om 20:24
Mja ik moet zaterdag op babybezoek. De dag dat normaal mijn regels komen. Wat ga ik teleurgesteld zijn als die er net dan zijn en ik daar met andermans baby zit 

Stef - schreef op 02-12 om 21:30
Daar heb ik gelukkig geen problemen mee... hoe ik een duidelijke positieve test in handen heb weten onze families het ook meteen 
@ Farinda, bedankt lieverd! Ik hoop het ook voor jou 
Mila (Gast) - schreef op 02-12 om 22:54
Jeetje wat spannend allemaal voor jullie! 

Kathe, mijn ei is al geweest, heb jij haar niet gemist?
Kathe - schreef op 02-12 om 23:16
Mila, nee deze middag nog getest en had een positieve ovulatietest. Dus een dagje later, maar afgelopen 2 cyclussen ook al na 27 dagen mijn maandstonden gekregen. Dus op zich normaal! Succes op het wachtbankje meid! 
Bibi (Gast) - schreef op 03-12 om 05:30
Goede morgen dames, 

Ik heb nu net positief getest met de kruidvat 2v5 en actiion early. Het is nog een erg lichte streep maar dat heb ik ook bij de andere zwangerschappen zo gehad, en het bouwde zich vrij langzaam op bij mij. Ik ben nu 2 dagen voor nod, als mijn cyclus 28 dagen is geweest zoals ik dacht. 
Maar voor nu kan ik zeggen dat ik zwanger ben. Kan het nog niet geloven dat ik weer het geluk hed direct zwanger te worden. 

Kijken jullie mee naar mijn testje?
Duim zo hard voor jullie dat er veeeel meer positieve testen komen deze maand.

Hartje - schreef op 03-12 om 07:10
Bibi ik zie em hoor! Gefeliciteerd  jij wordt vd wind zwanger zeggen ze dan toch? Ik probeer iets positiefs te zien in mn action test maar nee die is (nog?) negatief. Ik trap er weer in
Hartje - schreef op 03-12 om 07:15
He bibi ik heb een stukje gemist omdat ik later instroomde, wanneer was jouw ei en heb je een vermoedelijke innestelingsdatum?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan