NOD December - Zwanger worden forum

Mimi (Gast) - schreef op 27-11 om 21:19
Haha Stef het is ook wat. Maar ze zeggen altijd '2-5 dagen' !!! Misschien is het nu juist perfecte kwaliteit.


Ik weet dat het mag Kathe. Lief dat je dat nog zegt! Maar ik vind zelf dat ik nog niet zo vroeg in het proces me al zo moet voelen. Ik gebruik die energie liever voor positieve dingen, zoals hoop houden en ook dames steunen die wel al wat langer bezig zijn.
Gelukkig is het alleen deze weken even druk en helpt je man wel lief mee. En dan lekker met kerst even met de benen omhoog zou ik zeggen !
1172 antwoorden en 21933269x bekeken
Chanti - schreef op 27-11 om 21:34
@ EstHe; "Fijn" dat er in dit topic iemand is met ervaring hierin. Bij mij is er bloedonderzoek gedaan n.a.v. 2 recente miskramen achter elkaar (was binnen een halfjaar). Ik heb ook de heterozygoot variant. Ik kan mijzelf haast niet op andere gedachten brengen dan dat het verband met elkaar moet hebben gehad. Heb rondgevraagd in de fam, maar niemand is er bekend mee. Zou het toch van 1 van mijn ouders moeten hebben volgens mij ... Hoop dat de ha mij meer info kan geven vrijdag. 
Flower1990 - schreef op 27-11 om 22:56
Stef  spannend!! Ga voor je duiemen! 

Esthe poeh wat heb je het druk zeg niet fijn kindje ziek moeder ziek en nog super druk zijn hopelijk allemaal gauw beter. En hopelijk een mooie test. 
 
Mijn nod is 26 december hopelijk december voor iedereen de magische maand 
Orchidea - schreef op 28-11 om 08:00
Wow wat een hoop berichten weer!
Ik heb zeker alles alles gelezen, maar op alles reageren word lastig.
En Mimi, wat lief van je, maar zoals Kathe al zei je mag je oprecht echt wel rot voelen erom, elke ronde is er eentje teveel hè... wel lief dat je ons zo ontiegelijk wilt steunen, stel ik echt op prijs. Echt enorm lief!!
Mimi (Gast) - schreef op 28-11 om 09:06
Kleintje, ik heb dat ook, wat misselijkheid tijdens de ovulatie. En eigenlijk af en toe tussen ovulatie en ms ook.

Spannend Esthe en Bibi de eerste NODs & testen naderen
Orchidea - schreef op 28-11 om 09:33
Kleintje hier inderdaad ook herkenbaar, soms een beetje misselijk etc. voelen, is denk ik toch een ovulatie kwaaltje. Hier CD 14 en een beetje ei pijn, that egg is coming. Gisteren het niet meer gezellig gemaakt, en vandaag ga ik met een vriendin naar de film, dus ik ben pas laat thuis. Hopen dat ml dan nog wakker is, en anders maken we het morgen, overmorgen nog gezellig, hopelijk is het genoeg. We willen deze maand voor geen goud missen. Zeker niet omdat ik dan uitgerekend ben op de dag van de geboorte van mijn dochter als ik nu zwanger zou raken. 
kleintje - schreef op 28-11 om 09:37
Goeiemorgen dames.. vandaag spulletjes shoppen met mijn zus 
Mijn zus weet nu ook dat wij bezig zijn met kindjes krijgen.. ze is dolblij voor ons en hoopt dat wij in december een positieve test hebben.. ik ga 6 december testen 8 december en 10 december .. 
Orchidea - schreef op 28-11 om 09:43
Wat fijn hè, dat delen met je zus. Mijn jongere zusje weet inmiddels dat wij ook bezig zijn voor een tweede, ik was over tijd en moest toch echt zwangerschapstesten hebben, ze zei meteen “is het waar?” Ik zei ik hoop het. Fijn om een geheimpje te hebben met je zus(je).. helaas was het vorige ronde niet raak, maar hopelijk kunnen we 2019 mooi afsluiten met het goede nieuws (na een goede echo ofcours) 
Spannend, ik ga denk ik toch pas na mijn nod testen, vind het elke maand toch meer zonde van het geld... eerlijk gezegd, ik ben toch elke maand niet zwanger geweest, maar het kost mij iedere maand wel zo’n 30 euro, in een slechte maand 50.. of meer, als ik de kv testen niet geloof, en voor cb of predictor early ga, te absurd voor woorden, haha. Deze maand dus gewoon na nod, mits menstruatie weg blijft. Als ik zwanger ben, dan ben ik dat na nod ook nog wel. Het is alleen, de 1e wachtweek is appeltje eitje, de tweede daar in tegen, dan begint de testdrang, terwijl toen ik zwanger was voelde ik mij voor nod niet veel anders dan dat ik mij normaal voelde. Fingers crossed, en hopelijk deze maand meer geluk, ik vind het helemaal prima, dat ronde 13 onze geluksronde is, dan kunnen we deze ellendige periode voor nu, en voorlopig afsluiten..
Betty - schreef op 28-11 om 09:46
Stef even een hart onder de riem voor jullie.. wat langer geen betrekking en het opvangen samen gedaan ipv alleen, dat waren de beste zwemmers tot nu toe!! Dus verleid hem maar mooi en bouw de spanning goed op voor een top prestatie 

Mimi super lief van je 
Mimi (Gast) - schreef op 28-11 om 09:53
Orchidea, we lopen precies gelijk deze maand! Vanochtend een smiley op de test, en duidelijk ook merkbaar aan mn lichaam dat het eraan komt. Hopelijk lukt het vanavond nog bij jullie! Zou wel mooi zijn als ze samen hun verjaardag kunnen vieren later !

Kleintje, wat leuk samen spulletjes kopen! Ik hoop dat jullie binnenkort dat samen kunnen doen ook voor jou!
Maar wat Stef zei, houd er rekening mee dat het niet per se meteen hoeft te lukken. Ik ben tegelijk met een vriendin begonnen en zij is nu 12 weken (heeft het met 4 weken meteen verteld). We hadden het super leuk gevonden om tegelijk te lopen, maar dat gaat helaas niet meer. Ik leef wel extra met haar mee .
Orchidea - schreef op 28-11 om 09:57
Mimi, whoee! Leuk. Hopelijk kunnen we over ongeveer twee weken allebei het leuke nieuws delen. Leuk zeg!
Puck - schreef op 28-11 om 10:36
@orchidea: ik had dat vorige maand ook. Mijn ei was een dag eerder, waardoor ik precies op dezelfde dag nod had als bij mijn dochter. Helaas kreeg ik hewoon mijn ms.... en een zwangerschapsaankondiging van iemand anders die me veel pijn deed. Ik hoop dat het voor jou wel goed uitpakt. Ik bedacht me nu dat ik, als ik niet ongesteld word komend weekend, maandag moet werken en dan dinsdag pas een test kan halen. Dinsdag testen dus en dat zou precies de dag zijn dat ik uitgerekend was als ik geen miskraam had gehad in mei. Zo is er elke keer iets, waardoor ik denk dat het nu wel raak moet zijn.   Ik voel nog niks in elk geval, nu 8 dpo. 

@kleintje: ik hoop vor je dat het inderdaad zo snel gaat en dat het niet heel pijnlijk gaat zijn.

@Betty: hoe gaat het met jou? Misschien heb ik het gemist, maar je zit nu rond je nod toch? Ik duim voor je! 

@Stef: zet ‘m op morgen! Hoewel ik dat eigenlijk tegen de zwemmers van je man moet zeggen  
Orchidea - schreef op 28-11 om 11:02
@Puck Ah wat naar is dat dan hè, als je Ms dan gewoon door komt.. dan denk je echt goh, wat een geluk was dat geweest, balen zeg.. wel spannend hoor, wie weet is het nu dan wel raak, dat zou wel mooi zijn na je uitgerekende datum van mei. Mijn duimen draaien overuren voor je.
Mimi (Gast) - schreef op 28-11 om 11:33
Dan gaan we het allebei proberen om tot 12, 13 of 14 december niet te testen orchidea. 

Ik duim ook voor je Puck!
Orchidea - schreef op 28-11 om 11:37
Doen we Mimi! Hou je me op de hoogte? 
Betty - schreef op 28-11 om 12:35
Ongesteld dus door naar deze maand. Ws toch maar door met de iui 5. De iui Valt mooi tussen de feestdagen in. 
kleintje - schreef op 28-11 om 13:07
Mimi & puck.. ja dat hoop ik ook we Will see  

Hier vanavond koffers inpakken! Wij vertrekken vannacht voor weekend Disneyland Parijs met vrienden  
Puck - schreef op 28-11 om 13:28
He bah Betty! Ergens had ik goede hoop voor je deze maand.
Ilona36 - schreef op 28-11 om 13:41
Bah Betty... knufffff
Orchidea - schreef op 28-11 om 14:12
Kleintje, leuk zeg! Enjoy!!!
Helaas welkom hier Betty, hopelijk is het deze maand wel raak voor je!
kleintje - schreef op 28-11 om 19:16
dankjewel! 

Stef - schreef op 28-11 om 19:24
Betty, het was je zo gegund  Bedankt voor mij gerust te stellen, heel lief! 
Puck, hahaha zal het doorgeven aan zijn zaadjes 
@ Mimi, ik wil je extra bedanken voor je mooie werk hier op brabbels voor die lijstjes bij te houden. Super! 
Ik heb vandaag mijn pregnylspuit gehad en voel helemaal niets. WDZ dat het zo blijft of kan het morgen anders zijn? 
Dikke knuf dames 
Betty - schreef op 28-11 om 19:46
Bedankt lieverds. 
Ik had ook wel goede hoop, die hoop is nu wel weer even ver te zoeken natuurlijk, maar we gaan toch weer verder. Ik kan er toch niks aan doen, behalve rustig door gaan en weer een kerst hopen op een wonder 

Hopelijk blijft het zo stef. Ik reageer flink op hormonen en had flinke stemmingswisselingen, maar dat hoeft bij jou natuurlijk niet zo te zijn. 

Ah leuk kleintje, geniet er van. Ik ben er 1x geweest. Personeels uitje en vond het een prachtige ervaring. Ik hoop dat ik mn zoontje over een paar jaar ook een keer mee kan nemen.  
Mimi (Gast) - schreef op 28-11 om 20:11
Ik vind het echt balen voor je Betty!  maar wel fijn dat je toch een IUI tussen de feestdagen kan hebben. Hopelijk brengt dat geluk!

Veel plezier kleintje!

En het is leuk dat jullie de lijstjes zo waarderen. Ik vind het zelf handig om te zien wie in welke fase zit .

Ik ben ondertussen als een raket doorgeschoten naar het wachtbankje. Vanochtend positieve ovu test en vanavond al mijn ovulatiebloeding. Weet ik wel zeker dat hij vandaag was (maar er zat maar een uur of 10 tussen, dus het kan korter dan op de bijsluiter staat). Manlief net na het eten van de bank gesleurd. Nu maar duimen draaien.
Mila (Gast) - schreef op 28-11 om 21:39
Jammer lieve Betty! En kleintje, heel veel plezier! Wat super romantisch om daar heen te gaan nu

Mimi, ik denk ook dat ik mijn ei heb. Wij hebben het vanmorgen gedaan en mijn vriendje heeft jouw tip over genomen en mij nog even verwend nadat hij klaar was, duimen maar! De test was knal, maar voel nog niet echt ei pijn. Misschien vrijdag nog een keer benutten of beter zaterdag? We gaan wel gelijk op!

Kathe, wat druk allemaal voor jou en wat lief dat je man goed helpt. Denk goed aan jezelf lieverd!
Hartje - schreef op 28-11 om 22:09
He dames ik val er bij in als er plek is? Nu ronde 11 en nod 7 december. Ei afgelopen zaterdag gehad. Ik temp elke dag en ben  benieuwd! Ik zal even teruglezen of er dames zijn met dezelfde nod. Succes allemaal en ik lees graag mee, lijkt me leuk.
Puck - schreef op 28-11 om 22:24
He Hartje! Ik moest laatst nog aan je denken. Jammer dat het voor jou ook nog steeds niet raak is.  Hoe gaat het verder met je? 
Flower1990 - schreef op 28-11 om 22:26
Betty wat balen zeg! Knuffel voor jou dat dec ook jou maand mag zijn!

Kleintje wauw Disneyland Parijs veel plezier!!

Stef een knuffel voor jou ! Toch echt heel spannend!
Veel suc6  aan de dames die al op het wachtbankje zitten! Hopelijk komt voor jullie de droom uit
Hartje - schreef op 29-11 om 06:13
Ik heb vandaag, 5 dpo een temp van 0,2 lager. Dat heb ik nooit gehad in een cyclus, of ik moest ongesteld worden. Zou... Zou het een innestellingdip zijn? Dan zou morgen de temp weer omhoog moeten schieten toch?
Mr. Google zegt dat dit wel eens gebeurt
Lima92 - schreef op 29-11 om 06:43
Dag dames
Leuk om mee te lezen. Hopelijk lukt het snel voor jullie allemaal. 
Ik verwacht mijn nod rond 2 december maar kon het niet laten om een vroege test te doen. Beginnersfouten zeker...  uiteraard was deze helemaal negatief. Ik denk dat ik nu ga wachten tot 4 of 5 december om nog eens een test te doen, tenminste als de MS dan nog niet aangekomen zijn.
Fijne dag iedereen! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan