NOD December - Zwanger worden forum

Red_tears - schreef op 13-12 om 06:58
Heel gezellig dagje gehad. En zoals ik dacht deze nacht is mijn ei rond 4u30 gesprongen. Gisterenavond nog gezellig gemaakt. Dus mag mijn nod op 24 dec ipv 23 dec. LF van 11dagen. Hopelijk een leuk verjaardagskadootje gekregen. 
1172 antwoorden en 21911192x bekeken
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 07:44
Ok dus gistermiddag werden mijn borsten weer meer gespannen en met de tip van Stef in het achterhoofd vanochtend getest. Vanavond feestje, dus dan wil je het zeker weten. 
En wat blijkt? Ik ken mn eigen lichaam niet. De action early was binnen 2 minuten positief. 
Met de vals positieve testen in het achterhoofd nog een 2v5 van kruidvat gedaan op nieuwe urine. "Soms zijn de testen vals positief liefje! Dat heb ik al een aantal keer gezien"
Ook die was binnen 2 minuten positief. De lijntjes zijn licht voor NOD, maar duidelijk zichtbaar.
We zijn er allebei vrij nuchter in dat het mis kan gaan. Maar voor nu ben ik opgelucht. Want zelfs als het misgaat: we zijn vruchtbaar
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 07:45
TnT - schreef op 13-12 om 08:07
Gefeliciteerd mimi  
sweet - schreef op 13-12 om 08:27
Gefeliciteerd Mimi !
biancaa - schreef op 13-12 om 08:46
@mimi gefeliciteerd 
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 08:49
Thanks dames!

Sweet ga jij morgen testen. Die levensechte dromen was 1 van de weinige dingen die ik deze maand ineens ook had! 
sweet - schreef op 13-12 om 08:59
Wat zijn verder je symptomen Mimi? Wanneer was je nod ook alweer? 
Ja vanavond of morgen. Ben nu 3 dagen overtijd. 
Maar ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik zwanger ben.. ik droom nu nog af en toe, en gevoelige tepels. Ben ook moe, maar moet al de hele week om 5.30 mijn bed uit. Geen afscheiding ofzo. 
Dus kan het niet plaatsen.
EstHe - schreef op 13-12 om 09:05
Gefeliciteerd Mimi! 

Succes aan alle testers. Knuffel voor degene waarbij ms door is gekomen 


Gister dropt mn man ineens een bom  Hij weet niet meer of hij voor een tweede wil gaan. Zomaar, ineens. Alsof er een baksteen op mn hoofd viel, dit had ik zo niet verwacht. We hebben het hier over gehad? We hebben hier samen voor gekozen, hij is degene die jaren hierover heeft gedroomt, we hebben constant overal rekening mee gehouden de afgelopen maanden, we hebben het er met vrienden over gehad. En nu zegt hij dat hij al die maanden wel enige twijfel had... wat?! 
Ik weet even niet meer wat ik nu vind.. nouja eigenlijk wel, ik vind het heel oneerlijk, snap er niks van. En ben boos, dat hij zich niet eerlijk heeft geuit over zijn twijfels. Mij in de waan laat dat we hier beide met volle 100% wens en liefde voor gaan. Dat is dus niet zo. En dat doet zeer. 
Want ik ben er constant mee bezig, tel de dagen in mn cyclus, houdt rekening met eten, wilde vandaag of morgen beginnen met de ovu testen, krijg iedere week wel een keer zo'n k#t opmerking of vraag van iemand over een tweede. Hij niet, niemand die dat ooit aan een man vraagt.
"Maar er veranderd nu toch niks?" vroeg hij. 
Ja natuurlijk wel, ik moet dus nu ineens doen alsof er niks aan de hand is ofzo? Ik moet nu dus mn cyclus in de gaten houden, zodat dat we dus niét zwanger worden, omdat hij eerst wil nadenken..
Natuurlijk wil ik alleen een kind, waar je samen achter staat. Ik kan niet anders dan accepteren, voor hem veranderd er dus nu niet veel inderdaad. Maar voor mij wel....
 
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 09:06
Ik voel nog vrij weinig, maar de test is ook nog licht dus dat is wel logisch.
Ik was alleen de afgelopen week vaak duizelig als ik opstond of de trap op liep. Dat viel op. Maar niet moe of misselijk, dus dacht dat ik het mezelf had aangepraat.
En die dromen. Ik had 1 voorbeeld hier verteld: dat ik bijna een collega had gefeliciteerd met een zwangerschap die ik gedroomd had.
Sinds gistermiddag ook gespannen borsten. En ik voelde wel wat vaker steekjes in plaats van krampen in mn baarmoeder maar het kan ook zijn dat ik daar toevallig meer op let deze maand omdat ik ze in mn dagboek voor het eerst gescheiden heb.
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 09:07
O vergeten: mijn NOD is vandaag als ik uitga van gemiddelde cyclus, en morgen als ik uitga van een lange cyclus.
roosje - schreef op 13-12 om 09:08
Proficiat mimi 

@esthe, wat oneerlijk dat je man hier niets eerder van gezegd heeft.. ik hoop voor je dat hij nog bijdraaid meid!
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 09:11
Jemig Esthe. Waarom wil hij er niet voor gaan? 1 is genoeg, of speelt het proberen mee? Wat suuuuuuuper rot!!!
Orchidea - schreef op 13-12 om 09:13
WAAAAAAAH Mimi!! Gefeliciteerd!! OMG, ik ben zo blij voor je! het is je gegund meis.
Orchidea - schreef op 13-12 om 09:14
Sorry, dat was misschien to much, maar wel enorm gemeend, lekker gaan genieten, je testen zien er meer dan prima uit. Hopelijk over 8/8.5 een mooi kindje voor jullie!
Betty - schreef op 13-12 om 09:17
Gefeliciteerd Mimi! 

Red tears ik hoop het ook voor je!! Fijn dat je zo’n extra gezellige dag had. 

Esthe oh wat een lastige is dat zeg.. ik snap heel goed dat je die baksteen voelde, pff. Wel eerlijk dat hij het nu zegt  en hopelijk voelt het voor even niet goed, zit hij niet zo lekker in zn vel en trekt hij weer bij. Heb je jouw gedachten en gevoel er bij wel gedeeld? Wat kl#te voor je meid. 

Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 09:24
Bedankt allemaal!
Haha nee hoor dat is lief orchidea. Ik besefte vanmorgen ook dat ik het jammer vind dat we niet allemaal tegelijk zwanger zijn!
sweet - schreef op 13-12 om 09:24
Aah esthe wat kut zeg  

Mimi ja die droom vertelde je ja. Nou ik heb ook wel hele rare dromen hoor, en had het bij mijn dochter ook. Ik heb al gedroomd over een rat in ons huis, eergisteren nacht kon ik ineens niet plassen en moest er een katheter in.. zulke dingen. Bij mijn dochter was het vaker dromen, maa moet het ook niet vergelijken. Ik laat het weten als ik getest heb. 
Orchidea - schreef op 13-12 om 09:25
@Mimi Jammer is het wel, maar goed, jammeren kunnen we altijd nog, volgende maand is het voor de rest ook gewoon lekker raak, met die kerst eitjes. We gaan er gewoon voor, ik ben blij voor je dat het is gelukt. Lekker van gaan genieten, en laat je niet gek maken he, met al dat getest. 
Stef - schreef op 13-12 om 09:43
Wat leeeeees ik ...... waaaaaaauw @ Mimi, gefeliciteerd.... hahaha grappig eh, dus bij deze laat je niet gek maken door je boobies ... gaat op en af  ben blij... zal je lijsjes missen maar onze lieve Orchidea doet het ook super mooi en overzichtelijk maar hopelijk ben jij ook in een uitgerekend groepje eind dit maand @ Orchidea... 
Betty - schreef op 13-12 om 09:53
Het is wel eens zo dat als je het lijstje bijhoud het raak is. Met onze zoon was dat ook zo. Maar geen garantie, want dat was al de 2e keer haha. 
Stef - schreef op 13-12 om 09:57
@ Betty,  heel veel succes met je 5de iui  ik hoop het zo... wanneer krijg jij je menstruatie na de iui op hoeveel dpo? 
EstHe - schreef op 13-12 om 10:05
Sweet, voor jou spannend dus, ik duim voor je! 

Betty en Mimi. Hij ziet het 'gewoon' niet voor zich, weer overnieuw in de luiers, nog een keer overal aan beginnen, de vrijheid van nu 'opgeven',  het is zo ook goed, gedoe met dit, opgeven van dat.... 
Ja, ik vind het fijn dat hij het nu deelt ipv niet deelt, dat had ook nog gekund. Maar ik kan em gewoon niet goed volgen, die angsten voor het onbekende heeft iedereen wel, heb/had ik ook. We zijn nu al ruim 8 jaar met z'n drieën, en we hebben het heel fijn met onze geweldige zoon. De hele baby tijd is al even terug, we hebben een eigenwijze zelfstandige bijna pre-puber rondlopen die weinig hulp meer nodig heeft. 
Maar waar ik een tweede een verrijking zou vinden en het fijn vind dat ik, door dat hij naar school gaat en z'n ding doet, dan net zo veel tijd heb voor een baby als ik voor zoon had in zijn baby tijd, vindt man het nu een stap terug en opgeven van wat we nu hebben.
Puck - schreef op 13-12 om 10:05
Gefeliciteerd Mimi, supermooi.

@esther: wat moeilijk zeg. Hopelijk kunnen jullie weer tot elkaar komen, zodat je het in elk geval gaat begrijpen. 
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 10:10
Nog bedankt voor de peptalk Stef! Anders had ik vandaag niet getest en had ik wel wat gedronken vanavond. Niet veel natuurlijk, maar nu niks.
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 11:01
O Esthe dat is lastig. Ik duim voor je dat hij van gedachte verandert. 
Mijn vader scheelt 10 jaar met zn zusje en hij heeft ook wat geholpen met opvoeden. Ze hebben daardoor een speciale band. Hij heeft wel wat werk uit handen genomen.
(Alleen niet tijdens de gebroken nachten denk ik)
Kathe - schreef op 13-12 om 11:10
Mimi, gefeliciteerd ! Wat een fijn nieuws seg! Geniet er maar van en ik hoop dat alles gewoon goed voor je mag gaan! 
Betty, succes met de volgende iui poging. Jij verdient nu wel echt een positieve test. Veel goede moed ! 
Esthe, wat erg voor je. Ik kan me inbeelden dat je erg teleurgesteld bent. Ik hoop dat je man gewoon bijdraait en dat je er weer goed over kan praten. Ik geloof dat het als een bom inslaat hoor... 
Orchidea - schreef op 13-12 om 11:25
@Stef Haha lief van je, alleen ik ga Mimi ook missen met de lijstjes bijhouden, dat gaat wel even tegen vallen.. maar ik ben super blij dat ze zwanger is! Nu het lijstje van Januari maar eens op orde houden

@EstHe Oh, wat lijkt mij dat lastig zeg.. ik zou het nog eens goed met hem bespreken, ik denk dat het bij je man idd ook wel een beetje dat besef is van weer in de luiers, de slapenloze nachten etc etc.. dat lijkt mij ook wel weer eng.

Stef - schreef op 13-12 om 11:26
Ik ga toch nog eens een testje doen... voel mij gewoon TE zwanger! Moet er wel nog gaan kopen heb gewoon alles op getest haha 
Orchidea - schreef op 13-12 om 11:45
@Stef Spannend... wanneer ga je testen? vandaag nog? Oeh, keep us updated!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan