NOD December - Zwanger worden forum

Bibi (Gast) - schreef op 23-11 om 09:33
Veel klusplezier mimi en welkom daily  
1172 antwoorden en 21938095x bekeken
Ilona36 - schreef op 23-11 om 11:14
Dankje bibi
KittyCat - schreef op 23-11 om 11:30
Hoi dames! Even onder een andere naam verder schrijven (voorheen Shari!)
Welkom aan de nieuwe dames! Best een grote groep zo! 
@Mimi ja ik had zondag en maandag meer afscheiding inderdaad, dus ik denk dat mijn eisprong toen is geweest. Herkende dat niet als een signaal, maar dan weet ik het in ieder geval voor de volgende ronde waar ik op moet letten! Ik heb een ovulatie test gebruikt van de Etos, maar niet op achtereenvolgende dagen maar alleen dinsdagavond. Gewoon om te checken of het woensdag zou zijn... volgende ronde denk ik vaker zo'n test doen denk ik !
@Bibi mijn man was het weekend ziek dus toen is het niet gelukt helaas...! 
Puck, Ilona en Roosje en Bo; wat ontzettend rot dat het zo lang duurt bij jullie... Ik hoop zo voor jullie dat het snel raak is! Roosje, moet je cyste verwijderd worden?
Mila (Gast) - schreef op 23-11 om 17:00
Bibi, vet interessant! Moet vriendje dus nog meer aan de bak, haha! En zal wellicht ook anders helpen omdat meer opgewonden ook goed schijnt te zijn voor je kansen

Kitty, bij mij is dat wel een symptoom. Lette je er niet op?
Biibi (Gast) - schreef op 23-11 om 18:25
Kittycat, oh wat balen zeg dat je man ziek was. En met die ovulatietesten is het soms beetje uitzoeken hoe en wat. Mij is het nooit echt gelukt haha.. Sloegen altijd licht positief uit ipv echt een knaller. 

Mila, 
Haha ja dat helpt wellicht ook ja!

Dames dit klinkt heel raar en ongeloofwaardig maar ik voel gewoon dat het raak is. 
Vorige 2 keren had ik ook op 3dpo krampen en steken en het gevoel dat ik in mijn broek plas, zoveel waterige afacheiding. Jullie zullen me wel voor gek verklaren want er heeft natuurlijk nog geen innesteling plaatsgevonden maar net of ik de bevruchting voel, zo lijkt het.
Ik zit al een half jaar niet meer aan de pil en alle keren had ik dit niet, echt alleen toen ik zwanger was. Dus ik ben benieuwd. En ik ben er ook niet mee bezig dat ik eraan denk. We zullen zien ik kan testen over 9 dagen haha.. 
Bibi (Gast) - schreef op 23-11 om 19:02
Owja en obstipatie. 
Mimi (Gast) - schreef op 24-11 om 09:33
Ik geloof het hoor Bibi! Ik heb ook wel gelezen dat er hcg wordt aangemaakt als er een bepaald aantal cellen is, en niet pas met de innesteling. Bovendien beweegt zo'n embryo richting de baarmoeder en ik kan me niet voorstellen dat dat onopgemerkt gaat (locaal dan). Nu hopen dat de innesteling ook lukt!
Ik heb hier trouwens wel specifiek naar gezocht omdat ik de afgelopen 2 maanden 3dpo al enorm zere borsten kreeg (en op heel andere plekken pijn), terwijl dat de afgelopen jaren pas rond 9dpo had. Dus misschien wel op rare sites gelezen om hoop te houden haha! Maar er is niks mis met een beetje hoop. 

Kittycat, dat is balen! Maar als je ervoor bezig bent geweest kan het ook nog, al is de kans kleiner. Ik test zelf ook om de dag, maar ik begin wat eerder. Op die manier zie je ook ongeveer wanneer het eraan komt en is het niet een geldslurpende hobby. Of nou ja, iets minder.
Ikke - schreef op 24-11 om 10:03
Bibi laat ons hopen dat je gevoel juist is 
Ik ben gisteren weer nr de gynaecoloog geweest. Gisteren eindelijk men pregnyl spuit gekregen. Ik zat op dag 19 en ei zat nog netjes mooi te wachten tot men baarmoederslijmvlies eindelijk dik genoeg was. Nod schuift daardoor op naar 8 december. 
Stef - schreef op 24-11 om 10:52
Goh @ Ikke, wat ben ik blij voor je dat het toch nog in orde is gekomen. 
Progesteron doet rare dingens met je lijf... en progesteron stijgt na je eisprong. Dus echt geen gevoel van bevruchting of innesteling op 3DPO  pure toeval .... maar ik wens je deze toeval terug nu 
Mimi (Gast) - schreef op 24-11 om 13:04
Oooooo Ikke wat fijn dat het toch nog goedgekomen is! Nu weer lekker meer tijd doorbrengen met je mannetje dan de gynaecoloog ! Veel plezier.

Ik denk zeker dat het overgrote merendeel niks merkt op 3dpo, maar als een embryo wordt begeleid naar de baarmoeder kan ik me voorstellen dat bij uitzonderingen de baarmoeder hier licht op reageert. En als het puur de progesteron zou zijn en je niks in je levensstijl verandert, zou bibi het misschien vaker hebben. Al is er natuurlijk wel extra foliumzuur en ik weet niet of ze aan de pil was. Plus dat je er nu wel 10000× beter op let haha
Er zit inderdaad maar 1 ding op en dat is hoopvol afwachten.
(Bij mij is het wel de progesteron hoor!)
Puck - schreef op 24-11 om 13:19
Ik denk eigenlijk niet dat je een bevruchting kunt voelen en ook een innesteling niet. Je voelt gewoon elke maand van alles en als je zwanger blijkt te zijn, koppel je dat er mee. Maar een maand later kan het weer een ander steekje zijn en als je die maand zwanger bleek, had je gedacht dat dat iets was. Ik voel elke maand dingen die op een zwangerschap kunnen wijzen, maar de meeste maanden is het niet het geval. Maar... Bibi ik heb wel goede hoop voor je, gewoon omdat je bewezen hebt makkelijk zwanger te worden. 
Ik zit nu op 4 dpo. Ik voel nog niks, maar ik moet zeggen dat ik er ook weinig vertrouwen in heb deze maand. We gaan het zien volgende week. 
Puck - schreef op 24-11 om 13:20
@ik,e: fijn dat je toch gewoon een kans hebt deze ronde. Braaf eitje, rustig afgewacht tot hij mocht springen
Stef - schreef op 24-11 om 13:22
@Puck, waarom heb je er weinig vertrouwen in?
Ik heb 2 dagen na mijn eisprong al pijnlijke borsten... dus hier ook ! ik en progesteron, dat gaat niet goed samen. 
Stef - schreef op 24-11 om 13:26
Vandaag laatste pilletje Clomid genomen. Woensdag een eerste meting en dan vrijdag of zaterdag IUI poging 2. Ik hoop dat het dan springt en niet weer op Zondag... in mijn natuurlijke cyclus zou het idd zondag zijn. Btw, ik hou mijn hart al vast voor de pregnylspuit nog extra progesteron in mijn lichaam! Ben benieuwd en vooral hoopvol !! 
Puck - schreef op 24-11 om 13:27
@Stef: Eerst dat ei dat later kwam. Toen een temperatuur die laat omhoog ging. En de dag van mijn ei werdn we beiden ziek, dus daarna ook geen actie meer gehad. Wel de avond voor mijn ei, dus dat was goed getimed. Maar bovenal heb ik gewoon steeds meer het gevoel dat het er gewoon niet meer in zit. Ik hoop dat ik er naast zit natuurlijk, maar mijn gevoel is echt niet goed. 
Mimi (Gast) - schreef op 24-11 om 14:16
Hopelijk valt het mee met de extra progesteron stef!


Haha. Als ik die vroege kwaaltjes lees denk ik stiekem ook vaak dat een groot deel gewoon toevallig in de maand was dat het lukte Puck.


Ik ben intussen super blij dat ik gisteren een ovulatietest gedaan heb. Vanmiddag weer op cd10 spotting (2 tot 3 dagen na einde ms), maar het is dus niet mn ovulatie. Al de derde maand. Ik kan er niks over vinden of meer vrouwen dit hebben. Raar
Puck - schreef op 24-11 om 14:19
Ik hoop dat dat het juiste zetje in de rug in Stef. 

@Mimi: ik ken het niet.
Mimi (Gast) - schreef op 24-11 om 14:27
Ik heb nog even zitten googelen en ik lees dat juist als het op vaste dagen is, het door hormoonschommelingen komt en vaak geen kwaad kan.  Onregelmatig is erger. Hopelijk kan het ook geen kwaad voor zwanger worden ...

Duimen dat die ene keer voor de ovulatie net goed was Puck! Hebben jullie al besloten hoe lang jullie willen doorgaan? Of voorlopig in ieder geval nog wel?
Puck - schreef op 24-11 om 14:35
Wr hebben afgesproken dit jaar nog en daarna weer evalueren. Hangt ook een beetje af hoe het volgende week gaat als ik weer ongesteld word. Dus hierna in elk geval nog1 ronde. 
Ik hoop dat het voor jou ook gewoon onschuldig is, dat bloedverlies. 
KittyCat - schreef op 24-11 om 16:28
Mila, nee ik had er niet opgelet omdat ik eerlijk gezegd niet wist dat het een symptoom kan zijn. Ik ben nog zo nieuw in deze hele wereld... Moet mn lichaam ook nog goed leren kennen eigenlijk, haha! Ik ben zo'n 10 jaar aan de pil geweest dus heb nooit echt bewust mijn cyclus bijgehouden! Maar wel fijn dat ik hier allemaal dingen op kan pikken en dit hopelijk allemaal kan gebruiken in de volgende ronde !

Bibi spannend! Zou mooi zijn als het wel zo is! En al helemaal omdat je dan zo goed je eigen lichaam kent. Lang wachten dan nog he, 9 dagen?!
Wil het volgende ronde zelf maar eens gaan proberen met die ovulatie testen.

Mimi, hopen dat het niks is! Rot dat je op elk klein dingetje gaat letten he... Over alle kun je je druk maken. 
Ikke - schreef op 24-11 om 16:29
Ja het is een braaf eitje geweest 
Ik ga me ni focussen op wat ik wel of niet voel. Ik word daar een beetje gek van. Ik ga me ook geen testen bestellen voorlopig.. Want zo op testen zitten staren.. Daar heb ik precies geen zin in. 

Stef veel succes met de iui!
Puck 1 keer kan genoeg zijn, hopelijk mag het een keer voor jou ook de moment zijn want ik begrijp dat jij ook al een tijdje bezig bent.

Ik ga niet meer Googlen. Heb gisteren gevraagd aan de gynaecoloog hoe het beste is om meeste kans te hebben en hij doet het allemaal af als fabeltjes. Dat ge zelfs gemakkelijk zwanger geraakt al rechtstaande. Ik voel momenteel rechts steekjes, zeurend gevoel. Ben nu dik 27u na de spuit. Nog ff Google info toch .. Het ei zou springen 12 a 36u na de spuit.
Kathe - schreef op 24-11 om 19:19
Hey dames, ben even afwezig geweest door de drukte op het werk. Zal niet snel veranderen, maar wil af en toe toch nog mee praten. Succes aan jullie allemazl, in welke fase van de cyclus je ook zit! 
Mila, zie je het weer wat zitten deze ronde?
Mimi, ik heb in ronde 4 en 5 ook tussentijdse bloedingen gehad. Was bij mij meestal een paar dagen na de eisprong. En volgens de gyneacoloog was dat ook hormonaal. Ik heb daarbij ook ladt gekregen van klachten die op een vaginale schimmelinfectie lijken. Dat heb ik nu al bijna elke ronde sinds de 4de ronde en ook altijd na eisprong en rond menstruatie. Ook hormonaal, wel enorm vervelend ! Het lichaam reageert raar op die hormonen... Vandaar dat ik weinig aandacht probeer te vestigen op klachten. Ook niet altijd gemakkelijk natuurlijk ;-) 
Mila (Gast) - schreef op 24-11 om 20:31
Hi Kathe! Ja ik heb er echt zin in, haha! Vanaf morgen gaan we het om de dag doen, ik verwacht vrijdag ongeveer mijn ei. Beide gelukkig weer gezond, maar ik had wel die rare ongesteldheid. Zien wat dat doet met mijn ei. Wanneer verwacht jij haar?

Wie komt er nog meer dichtbij haar ei de komende dagen? 
Kathe - schreef op 24-11 om 20:59
Oh dat is snel! Fijn dat je het weer ziet zitten. Het mag ons nu wel eens gegund zijn hoor... Ik verwacht mijn ei rond 3 december, maar ben nog altijd niet zo positief. Ik doe mij' best, maar ik voel me psychisch even niet zo goed waardoor ik alles negatief bekijk. Je menstruatie was plots heviger op de laatste dag, toch? Of was er meer aan de hand? Gebruik je nog ovulatietesten? Ik duim voor je ! 
Mimi (Gast) - schreef op 25-11 om 11:27
Thanks voor alle reacties dames . Ook fijn om te horen dat jij het soms ook hebt en dat de gynaecoloog zich er niet zorgen om maakt, Kathe. Het zal wel bij mijn cyclus horen. 

Goed dat je er zin in hebt Mila. Veel plezier!

Mijn ei komt donderdag en we zijn ook weer bezig, maar ik ben nog steeds niet zo positief. Beetje net als jij, Kathe, maar dan minder erg. Hopelijk leidt het werk je gedachten wat af

Grappig dat de gynaecoloog zegt dat het allemaal niet uitmaakt hoe je het doet! Dat klopt vast maar ik durf toch niet te luisteren ernaar.
Orchidea - schreef op 25-11 om 13:21
Hier ook even afwezig geweest.. gewoon even een beetje klaar met heel de wens voor een tweede, maar ik ben weer terug. 

Inmiddels hier op cd 11, het word dus spannend naar mate ik bijna weer ovuleer. Helaas “moeten” we deze maand wel weer ovulatietesten gebruiken omdat mijn cyclus erg schommelt tussen de 26,27,28 en zelfs tot 31 dagen. We zijn vanaf mijn menstruatie om de dag/om de twee dagen wel actief, maar ik wil niet mijn piek missen, en ik vind het anders wel erg lastig om mijn nod te bepalen. Jammer dat het allemaal weer een moet’je word, maar hopelijk is December gewoon een vruchtbare maand. En anders gaan we met volle moed naar 2020! 
Farinda - schreef op 25-11 om 14:53
Hallo meiden, 
Ik zat in nod oktober maar was toen ongesteld geworden op 13 dpo. Ik doe deze maand geen ovulatietesten, maar ik kan aan de hand van me kwaaltjes merken dat mijn eisprong nu is of is gesprongen. Gisteren namelijk heel veel slijm en rugpijn ect. Je kent het wel haha
Ik probeer zoveel mogelijk te reageren. Mijn NOD zal ergens rond 9 a 11 december zijn, als ik echt 14 dagen vol maak. 
Stef - schreef op 25-11 om 20:01
@ Betty en Roosje, bedankt voor jullie reactie! Maar ik ben zooooo extreem moe , gisteren laatste pilletje genomen!

@Puck, je zit zeker goed  hopelijk 2 duidelijke streepjes dit maand 
Daily89 - schreef op 25-11 om 21:10
Hallo dames, 
Door drukte lukt het me niet zo vaak om te reageren, maar ik lees wel alles mee! Zo spijtig om te horen dat een aantal door zo'n moeilijke tijd heen moeten! Iedere keer weer de teleurstelling en onzekerheid. Ondraaglijk lijkt me dat met momenten! Heel veel sterkte en enorm veel geluk en succes gewenst! Hopelijk wordt december 2019 jullie maand!
Bij de zwangerschap van DL was het eigenlijk in 1x raak, en nu verwacht ik mijn NOD op 2 december. Ik ben niet echt geduldig en deze week gaat me veel te langzaam voorbij. De vorige keer had ik een vrij late innestelingsbloeding, tot nu toe nog geen gehad, weet ook niet of dat altijd moet eigenlijk. Wel af en toe wat pijnlijke tepels en geloof af en toe met vlagen wat misselijk, maar goed het is nog veel te vroeg eigenlijk voor symptomen. Onzekerheid is niet mijn ding, ben er dus echt de gehele dag in mijn hoofd mee bezig. Best wel om gek van te worden
Mila (Gast) - schreef op 26-11 om 07:40
Mimi en Kathe, kop op hoor meiden! We moeten gewoon positief blijven en genieten van zoveel quality tijd met onze kerels, toch  Ik heb die van mij uitgelegd dat als ik in mijn vruchtbare week nog een keer een hoogtepunt heb na hem, de kansen veel beter zijn. Dus verwent hij mij een week lang extra. Denk dat ik er maar twee dagen aan plak deze ronde Haha! En zo kunnen we toch een beetje lachen samen?

Orchidea, Farinda en Daily, welkom terug actief! Farinda, hsndig he als je zo goed je ei voelt? Heb jij maar kort vruchtbaar slijm? Ik meestal vier dagen opongeveer en dan mijn ei op dag drie. Jij?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan