NOD December - Zwanger worden forum

Puck - schreef op 14-12 om 08:11
Wauw Sweet! Prachtige test hoor. Gefeliciteerd. 
1172 antwoorden en 21939661x bekeken
Mrs. D - schreef op 14-12 om 08:15
Sweet!!!! Gefeliciteerd Meis!!! Wat fijn dat het zo snel weer gelukt is!! 
Daily89 - schreef op 14-12 om 08:16
Oh Stef, heel veel sterkte! Valt dan toch even flink tegen zo'n nieuws hè.  Maar aan de andere kant misschien ook wel fijn dat ze zo snel over gaan op IVF, anders heb je maanden lang hoop met de IUI en dat wordt dan steeds niks..... 
Mimi wat leuk! Gefeliciteerd! 
En Sweet Wow dat is overduidelijk gefeliciteerd!!

Ik heb vandaag een knal-ovulatietest en we hebben het de afgelopen dagen best een aantal keer erg gezellig gemaakt. Ben zeer benieuwd!
Heel veel sterkte voor de dames die negatieve testen hadden en door moeten naar de volgende ronde en heel veel geluk voor alle dames die nog op het wachtbankje zitten!!
Chanti - schreef op 14-12 om 08:33
Gefeliciteerd Mimi & Sweet! Wat fijn! 

@ EstHe; jeetje, wat moet dat enorm moeilijk zijn. Veel is al gezegd hiervoor, maar als je zo bent ingesteld op een tweede dan kan ik me zo voorstellen dat de klap heel hard is als je man dit tegen je zegt. Ik hoop echt dat jullie er samen uit komen! 
@ Stef; Ik weet zelf niet zo heel veel van IUI en IVF, maar snap heel goed dat dat nieuws heel erg onverwacht kwam! 
Mimi (Gast) - schreef op 14-12 om 08:38
Gefeliciteerd Sweet! Het zat er wel een beetje aan te komen, maar mooi dat je zo'n duidelijke bevestiging krijgt!

Iedereen bedankt voor de felicitaties!!
Mijn man heeft ze ook gelezen ! Toch leuk dat er al mensen zijn die het weten. 
We hebben gisterochtend samen de test gedaan, en het moest bij ons allebei nog indalen. Omdat we niet teleurgesteld wilden raken, waren we iets apathisch gisteren. Dus de blijdschap begint nu een beetje!!

Mila, ik dacht al dat je dat zou vragen . Dus ik had al een beetje nagedacht hierover.
Wij proberen elke maand weer wat anders. Deze maand 2 dingen. Allereerst kwam ik er dmv schema's achter dat wij het elke maand (tot nu toe) de avond voor mn ovulatie gezellig maken. Maar bij sommige mannen is het beter als het iets eerder gebeurt, dan hebben de zwemmertjes rustig de tijd om de goede kant op te gaan. Dus we wilden proberen 2 dagen van tevoren gezellig te zijn (voor zover de ovulatie gepland kan worden haha). Verder had ik op oudersvannu gelezen dat als een man 2x binnen 3 uur komt, dat extra goed is. Dus we dachten: extra plezier voor hem, en het kan nog helpen ook. Lets try, 1 maandje dan (want ik geloof hier eigenlijk niet in, en hij ook niet). Aangezien ik geen zin heb om 2x te blijven liggen, hadden we besloten dat 2x binnen 1 minuut ook 2x binnen 3 uur is
Zondag gewoon recreatief gedaan.
Dinsdag de hele planning gedaan, ben een uur blijven liggen zelfs (dat is erg saai hoor, denk dat dat wel korter kan). 
Donderdag had ik een positieve ovulatietest. Rond 5 uur kreeg ik veel slijm met spotting. Ik denk dat dit mn ovulatie was, maar ik voel hem niet altijd. Dus snel aan de slag gegaan (gewoon 1x dit keer, omdat we echt niet denken dat die 2de keer uitmaakt). Weer 1 uur blijven liggen (booooring).
Vrijdag en zondag hebben we gewoon gedaan waar we zin in hadden, en ben ik niet blijven liggen. 
Waarschijnlijk is het dus toevallig gelukt om 2 dagen van tevoren te doen. Dat kan voor ons best het verschil gemaakt hebben. Ik denk dat dat hele 2-keer gedoe niets uitmaakt, maar uitsluiten kan ik het ook niet.
Hopelijk heb je er wat aan. Het is wat gedetailleerd, maar ik wilde de afgelopen maanden eigenlijk graag een gedetailleerde beschrijving ... Ik had zelfs vorige maand een lijstje geprobeerd te maken over de zwangere dames, maar had toch net niet genoeg info. Jullie weten hoeveel ik van lijstjes hou.

Hier nog niet meer symptomen. Heb nog 1 kruidvat 2v5 liggen, die doe ik morgen even en als hij oploopt is dat fijn. Anders zien we het ook wel. Voor ons is het dus echt een geruststelling dat we vruchtbaar zijn. We gaan nu voorzichtig bedenken hoe we het iedereen gaan vertellen. Vanochtend en morgen al de eerste vrienden. Zij weten dat we bezig zijn, en zullen super blij voor ons zijn .
Mimi (Gast) - schreef op 14-12 om 08:47
Hmm nu klinkt het echt alsof we verwachten dat het misgaat, maar dat is niet zo hoor. We kijken ernaar uit dat we over iets meer dan 8 maanden een mooi wolkje hebben 
Betty - schreef op 14-12 om 09:07
Oh stef is dat even schrikken!! Ze willen idd graag 1mljn of meer zwemmers voor de iui. Dus dat zal ws de reden zijn voor ivf. Jammer dat hij dat niet duidelijk aangeeft.
We zeggen wel eens 1 is genoeg, maar dat is helaas niet waar.
Met alle respect voor jouw man, hoeft hij niet alles te ondergaan. Kans van dat je dan over moet op spuiten, idd horrormonen, de punctie. Ik weet het ook nog niet of ik dat wel aandurf hoor. Iig niet eerder dan dat ik een maand een rood kruis in de agenda heb staan voor een maand en alle steun heb om me heen. Ws moet je hier voor ook wel een paar keer op gesprek. Schrijf je angsten op zodat ze alles zo comfortabel mogelijk kunnen maken en neem dan pas je besluit. 

Daily veel geluk! 

Sweet gefeliciteerd!! Wat een mooie duidelijke test
sweet - schreef op 14-12 om 09:09
Dankjewel allemaal !
Mimi, zat er inderdaad wel aan te komen want ben nog nooit overtijd geweest. Maar op zo’n mooie test durfde ik niet te hopen. 
roosje - schreef op 14-12 om 09:11
Proficiat sweet!
TnT - schreef op 14-12 om 09:41
Gefeliciteerd sweet 
Elsa - schreef op 14-12 om 09:51
Gefeliciteerd aan de dames met de positieve testen! 
Hoewel ik niet altijd reageer heb ik heel veel aan de berichten die hier worden gedeeld. 

Deze voormiddag helaas negatief getest 1 dag voor NOD (we hebben deze avond een feestje), maar het is voor ons dan ook 'nog maar' de eerste ronde. Hoewel ik nu wel iets mee ga drinken, merk ik toch dat alles veel bedachtzamer gebeurd dan voorheen.
Mijn vriend dacht dat het wel eens raak kon zijn omdat onze afstandelijke kat plots elke dag bij me op schoot komt liggen , maar die heeft het natuurlijk gewoon graag warmer in de wintermaanden. 
Stef - schreef op 14-12 om 10:20
@ Sweet , gefeliciteerd!!!! 
Kathe - schreef op 14-12 om 11:12
Sweet, gefeliciteerd! En Mimi, geniet er maar goed van. Bedankt voor de beschrijving!  Het kan maar helpen he.
Stef, wat een bom dat nieuws. Ik ben nog niet in verdere behandeling, dus kan niet mee praten. Maar ik vind de tip van Betty om er rustig over na te denken wel goed. Ik vind het sowieso heel mooi om te lezen dat je man er onmiddellijk positief over is. Had de arts op voorhand aangegeven dat hij na x aantal pogingen iui naar ivf wilde overstappen? Want ik vind hem maar bot, als ik jouw bericht zo lees. Hoe gaat het vandaag met je? 
EstHe, hoe gaat het met jou? 
Ik heb deze nacht precies een soort paniekaanval gehad. Ik kon mazr niet slapen en heb sinds een paar dagen weer mijn typische ms klachten. Zeurderig gevoel in bm, pijnlijke enkels en polsen en drukkende hoofdpijn. Mijn nod is dinsdag. Ik werd overvallen door een immens verdriet ineens en ik kon niet meer stoppen met huilen. Ook weer typisch dat je emotioneler wordt als de ms eraan komen zeker. Dat ze nu alleszins maar snel komen, want deze dagen van onzekerheid zijn echt het verschrikkelijkste. 
Nouvellie Vie (Gast) - schreef op 14-12 om 13:02
Mijn duivels zijn gearriveerd  Op naar ronde drie dus. Proficiat aan iedereen die zwanger is!!! Ik schuif door naar de januari groep.
Stef - schreef op 14-12 om 15:13
Begrijp niet waarom .... van een x aantal keer spontaan zwanger worden naar IVF. Hij heeft het zeker gehad over IVF en wij hadden besloten om het niet te doen. Wij kregen ook maar 4 pogingen IUI. Hij wilt dat we er over nadenken... IVF zou heel gunstig zijn voor ons ( voor de meeste) per cyclus 30% slagingkans waarvan 20% geboren word. Hij had het over mijn leeftijd (37 jaar) 2 keizersnedes, zwangerschapsdiabes, bbz ,miskramen.... + nu de volume van mijn man zijn zaad dat niet zo veel was is IVF nu de beste oplossing  om op korte termijn zwanger te zijn. IUI is voor ons hetzelfde als het gewoon proberen ... dus hij noemde het :waist off time!
Ik ben nog niet ongesteld, zit op 15 dagen na de IUI 
Wen-88 - schreef op 14-12 om 15:16
Hallo Dames,
Ben nieuw hier en wil mij nog aanmelden voor deze maand. Heb afgelopen week de eisprong gehad, nu afwachten of het gelukt is.
NOD 24 dec - Ronde 5 - voor een tweede kindje
Groetjes Wen-88
Mimi (Gast) - schreef op 14-12 om 15:40
Balen nouvelle vie! Sterkte en veel succes in de volgende ronde.

Welkom wen-88!
Ilona36 - schreef op 14-12 om 15:43
Gefeliciteerd sweet
mida - schreef op 14-12 om 15:49
Hey dames
Ik denk dat ik nu toch ook zeker doorschuif naar januari. Vandaag al wat te zien maar eerst even kijken of het doorzet.
Proficiat aan de positieve testers en voor de andere tot in januari.
Stef - schreef op 14-12 om 18:46
Ik lees overal op internet dat je 10-14 dagen na de IUI ongesteld word... ik zit op dag 15. Betty,roosje,ikke... hoe zit het bij jullie? Moet vaak plassen ,het lijkt ook elke keer dat ze gearriveerd zijn maar elke keer is het gewoon witte afscheiding.... dat ik maar snel een punt achter deze ronde kan zetten... 
roosje - schreef op 14-12 om 19:20
@stef, ik ben 2 keer ongesteld geworden 14 dagen na de inseminatie, en 2 keer op dag 15 na de inseminatie.. dus er is nog hoop voor je he meid! Ik hoop het uit de grond van men hart voor je 
Flower1990 - schreef op 15-12 om 00:58
Esthe wat kl*ten zeg dat hij ineens niet met die bom komt!!
Wat moet dat schrikken zijn geweest zo bam geen 2 de meer..
Ik hoop dat het goed voor je komt knuffel voor jou

Tja ik kan me wel aansluiten voor januari. Ja zei mn man wil er niet te veel mee bezig zijn voor een 2de. Dus ja ik verdrietig hij houd niks bij weet nergens wat van af en wil er "niet zo" mee bezig zijn. Hij weet niet wanneer ik ovuleer moet ik hem zeggen. hij weet ook niet wanneer ik uberhoubt ongesteld moet worden.
 Ja hij kan er niet tegen om mij zo verdrietig erom te zien....
Nu hadden we veel stress toen ik mn eisprong had. Stress om een belangrijke afspraak...  
Nu reageerd mijn lichaam erop en heb ik al de hele week licht bloed en oud bloed dus deze ronde word niet wat.
Ik ga niet zeggen volgend jaar met frisse moet beginnen want die moet heb ik gewoon even niet.
Kathe - schreef op 15-12 om 08:27
Nouvelle vie, heel erg jammer voor je! Veel goede moed de volgende ronde. 
Wen 88, welkom! Speciale datum jouw nod, ik hoop voor je op een kerstwondertje. Elsa, ook welkom. 
Stef, vreselijk die onzekerheid voor je deze ronde. Hoe voel je je vandaag? Ga je nog testen? 
Flower, ik voel met je mee. Wat enorm jammer voor je weer deze ronde. Ik ga ook niet zeggen: veel goede moed. Maar: wees verdrietig en wees extra lief voor jezelf. Hopelijk kan je daarna extra hard van de feestdagen genieten. 
Sam (Gast) - schreef op 15-12 om 09:27
Hoi,
We zijn al een tijdje bezig en hopen samen een kindje te mogen krijgen. Ik ben al mama van twee mooie kinderen.
Helaas heb ik PCOS en de vorige keren ben ik dan ook zwanger geworden dmv Clomid.
Na mijn tweede zwangerschap heb ik wel een menstruatie, dat is de reden dat we het nu eerst zo proberen. Helaas is de menstruatie weinig regelmatig dus het is een grote gok elke maand weer.
Ik voel me niet lekker. Misselijk, opgeblazen gevoel, pijnlijke onderbuik ... maar goed, we gaan het zien. Als het goed is, zou ik mijn eisprong zo’n 2 a 3 dagen geleden moeten hebben gehad. 

Hoe gaat het bij/ met jullie?
Mimi (Gast) - schreef op 15-12 om 09:30
Balen Mida en Flower! Neem even lekker de tijd voor jezelf. 

Stef hoe is het nu? 

Kathe, bij jou is ook al bijna NOD toch?

Vanochtend weer getest en de kruidvat 2v5 neemt mooi toe. Bovenste 2 waren vrijdag en onderste 2 vandaag. Ik zal verder geen testen meer delen en me de rest van de maand nog op jullie richten!
Mimi (Gast) - schreef op 15-12 om 09:49
Flower1990, ik had je NOD pas op 26 december in het lijstje. Is het echt al zo vroeg begonnen? 

Tnt, Mamavan1 en Emma, hoe is het bij jullie? ms doorgebroken of nu officieel over tijd?

Stef en Elsa, spannend vandaag voor jullie!!!

Fientje, Kathe en Nikki, voor jullie is de NOD ook in zicht. Voelen jullie al iets? Of nog lekker afwachten?

NOD 1 Dec - Elena - Ronde 5 - tweede kindje - zwanger
NOD 5 Dec - Bibi - Ronde 1 - tweede kindje - mk - zwanger
NOD 10 Dec - Sweet - 28 jaar - Ronde 1 na mk - tweede kindje - zwanger 
NOD 10 Dec - kleintje - 23 jaar - Ronde 2 - eerste kindje - mk - zwanger  

NOD 11 Dec - Chanti - 28 jaar - Ronde 7 - 2mk - zwanger
NOD 13 Dec - Mamavan1
NOD 13 Dec - Tnt - 27 jaar - Ronde 2 - tweede kindje - negatieve test 3 dagen voor NOD
NOD 13 Dec - Mimi - 29 jaar - Ronde 4 - eerste kindje - zwanger  
NOD 13 Dec - Emma
NOD 15 Dec - Elsa - 26 jaar - Ronde 1 - eerste kindje - negatieve test 1 dag voor NOD
NOD 16 Dec - Stef - 37 jaar - Ronde 15 - derde kindje - 2de ronde IUI, eerste ronde met hormonen - negatieve test voor NOD
NOD 16 Dec - Fientje - 27 jaar - Ronde 1 - eerste kindje
NOD 17 Dec - Kathe - 30 jaar - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 18 Dec - Nikki - 29 jaar - Ronde 4/6? - eerste kindje
NOD 20 Dec - J.V. - 28 jaar - Ronde 1 - tweede kindje
NOD 23 Dec - Red_tears - 34 jaar - Ronde +2.5 jaar - vierde kindje
NOD 24 Dec - Wen-88 - Ronde 5 - tweede kindje
NOD 25-26 Dec - Melissa - 31 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 25-26 Dec - Celine - Ronde 4 - eerste kindje
NOD 26 Dec - Betty - 36 jaar - Ronde IUI 5 - tweede kindje
NOD 27-28 Dec - Ilona - 36 jaar - Ronde 13 (7 na vmk) - tweede kindje
NOD 28 Dec - Mona - Ronde 3 - derde kindje
NOD 30 Dec - KittyCat - 28 jaar - Ronde 2 - eerste kindje
NOD 30 Dec - Daily89 - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 31 Dec - EstHe - tweede kindje - 3(v)mk

NOD ? Dec - Kaatje 
 
Veel succes in de volgende ronde aan:
Roosje, Emily92, Kittycat, Daily89, EstHe, Ikke, Bo30, Billie, Hartje, Peetje1983, Orchidea, Biancaa, Farinda, Mila, Nouvelle Vie, Mida, Flower1990
sweet - schreef op 15-12 om 10:03
Mooi opgelopen Mimi ! 
Stef - schreef op 15-12 om 10:34
Hier zijn ze vanochtend doorgekomen!!!
Ik ga er toch op staan dat wij nog een 3de poging IUI doen... daar heb ik recht op. Ze zeggen onder de 500.000 zaadcellen is het niet zinvol. Mijn man had er meer. 
Mimi (Gast) - schreef op 15-12 om 10:42
Oh wat stom Stef!!!
Hopelijk mag je nog 1x IUI doen. Dan heb je ook even rustig de tijd om over de IVF na te denken. En hopelijk is het dan helemaal niet meer nodig.
TnT - schreef op 15-12 om 10:55
Hele mooie testen mimi  hier vooral onzekerheid. Dag voor nod ms krampen maar geen ms. 1 dag overtijd ( gister ) negatief getest. Dus alsof 2 weken wachten niet lang genoeg is wachten we maar weer een paar dagen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan