NOD December - Zwanger worden forum

Mila (Gast) - schreef op 18-11 om 21:40
Jeetje Bibi, dat zou ik echt wel spannend vinden als je het op twee dagen laat aankomen! Maar wel heel lief dat je man er zo actief over mee denkt toch?

Mimi, wat grappig dat jij precies hetzelfde zegt als ik! Ik bedoelde dus ook dat eindigen op een bepaalde positie. Wij vinden dat ook soms wel een dooddoener. Maar we doen het die week gewoon maar of hebben jullie het anders opgelost?
1172 antwoorden en 21937326x bekeken
Bibi (Gast) - schreef op 19-11 om 00:51
Net voor t slapen mijn afscheiding gecheckt en ik heb zoooveel vruchtbare slijm dat ik wel seks moestttt hebben. Dus na ff zeuren gaf mijn man toe en hebben we het gedaan. Denkndat mijn eisprong vroeg nadert deze ronde. Heb normaal zulk afscheiding wat later en aan de hand hiervan herken ik mijn naderend eisprong.
KittyCat - schreef op 19-11 om 08:14
Goeiemorgen! Bedankt voor jullie welkom ! Ik hoop snel al jullie achtergrond verhalen te onthouden, zodat ik helemaal met jullie mee kan praten! 
Hier vandaag of morgen (denk ik) mijn eisprong! Ben hier nog helemaal nieuw in, ga al volledig uit van een cyclus van 34 dagen maar zoals sommigen van jullie aangaven kan dat dus ook korter of langer zijn... nouja, we zien het wel! In ieder geval heel leuk! 
Succes in ieder geval voor iedereen! Dat december maar een hele mooie maand mag worden
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 08:58
Bibi, dat soort afscheiding heb ik vaak wel een dag of drie waarbij mijn ei de laatste dag komt. Wel goed dat je man zo’n had. Mannen... willen altijd sex als het niet handig uitkomt en als het nodig is moet je ze echt overhalen  Maar hij heeft zijn plan dus aangepast Bibi? Wel lief van hem, maar hij durfde vast niet te weigeren

Sweet wat zou utrogestan voor je doen?

Ikke, wat jammer maar ik hoop dat jij je vakantie zult moeten inboeken! Wanneer is je nod ook alweer? We bedoelde dat je bij het sex hebben tijdens je ei niet zomaar je gang kunt gaan. Snap je?

Mimi (Gast) - schreef op 19-11 om 09:33
O en Ikke, we hebben ook dat we wel willen, maar er 'moet' 2 dagen tussen zitten dus dan sla je toch over.
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 09:47
Haha Mimi wat heerlijk duidelijk omschreven jullie romantische seksleven, ik houd ervan  Dat bedoelde ik dus ook en ik moet zeggen dat wij beide dat wel het meest vervelende vinden van acht rondes. Spontaniteit is er zo wel van af! Mimi, ik ben blond maar wat bedoel je met met jou even doorgaan om de kansen te verhogen? Dat je blijft liggen met het kussen onder je kont?

Die zelf test is betrouwbaar?
Mimi (Gast) - schreef op 19-11 om 10:03
@Mila, Nou ik heb gelezen dat als een vrouw het ook nog leuk heeft na de man, dat de spieren dan wat samentrekken en dat de celletjes de goede richting in geduwd worden. Maar men is hier nogal verdeeld over of het echt effect heeft...! Anyway, baat het niet dan schaadt het niet. Het is alleen daardoor wel ook minder romantisch zeg maar ... (je moet namelijk wel met dat kussen blijven liggen, om het even beeldend te maken)
En mbt de test: ik heb gelezen dat het vooral duidelijk is als hij negatief is: dan is er echt vrijwel niks. Verder heeft het bij ons ook een goed placebo effect ! We hebben er nu alle vertrouwen in dat het de aankomende 3 maanden moet lukken.
Ikke - schreef op 19-11 om 12:34
Ha ok een bepaalde houding. Ja zo zijn we zondagavond geëindigd maar vandaag anders.. Pff hoe zwaar vlak voor je begint te werken en na je kinderen hebt afgezet ff een verplicht nrtje doen. De wederhelft werkt hier met nachten en het moet hier dus tussen de soep en de patatten gebeuren. 

Allesinds zijn we van vrijdag om de 2 dagen aant doen.. Meer kunnen we niet doen. Men eisprong is nog niet geweest want heb nog niks waargenomen.. Hopelijk blijft da nog zitten vandaag en morgen. 
sweet - schreef op 19-11 om 13:25
Mila dat zorgt ervoor dat je progesteron niet daalt tijdens de zwangerschap, en tijdens de zwangerschap is dat nooit gecontroleerd bij mij. 
En Mimi ik heb een korte lf inderdaad. 11 dagen en soms 12 dagen, niet extreem kort, maar toch. En ik had na de geboorte bijna geen borstvoeding en we hebben alles geprobeerd en heeft allemaal met progesteron te maken. Daarom vind ik het de moeite om het te proberen. 
Ik kan vanaf 13.30 bellen voor de uitslag van de urine kweek.
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 14:38
Sweet wat spannend, hoe was de uitslag! En waarom willen zij dat middel dan niet graag geven, is dat ook slecht voor je ofzo? 

Ikke, gelukkig is het niet alleen missionaris dat heel goed is hoor, weet natuurlijk niet hoe je geëindigd bent maar wie weet ook op een gunstige manier. Denk dat alleen de vrouw bovenop of staand niet handig is ivm de zwaartekracht, haha! En spoort jij je ei op met ovu testjes? Spannend voor je en lijkt mij best lastig met een druk gezin en een man die andere uren werkt! Knap van jullie, hopelijk snel een beloning

Mimi, dat wist ik dus niet, weer wat geleerd! Maar dat is best lastig om te timen, mij lukt het wel vaak tijdens het vrijen maar daarna doen we meestal niet veel. Tijdens heeft dan geen voordeel denk ik?

Even een gekke vraag; ik ben vrijdag ongesteld geworden dus vr/za/zo heb ik dan echt dat het los gaat met rood zeg maar. Maandag was het al heel veel minder en normaal is het vandaag dan bijna weg. Maar vandaag heb ik opeens ook weer veel rood, dat heb ik echt nooit! Al aan mijn derde tampon (sorry voor de details). Kan je cyclus opeens zo een dag veranderen en krijg ik dan hierna weer twee lichte dagen? Iemand ervaring mee?
Betty - schreef op 19-11 om 17:17
Mila ik heb wel ervaring dat het 1 dag (meestal dag 3 of 4) bijna weg is en de volgende dag weer meer is en dan langzaam afzakt. 

Haha mooie omschrijving van het klussen. Wij hebben ook wel vanalles geprobeerd, maar we zijn nu weer op het punt dat het plezier weer voorop staat. Want de kwaliteit en hoeveelheid van de zwemmers hangt ook zeker af van hoe opgewonden meneer is 

Ik lees hier vast mee. Mn nod is eind november en we slaan december over Met de iui dus ik doe niet mee in december. Maar vind het wel gezellig om wat mee te babbelen af en toe 
Mimi (Gast) - schreef op 19-11 om 17:55
Gezellig dat je komt meekletsen Betty! Sla je december over om de feestdagen?

Sweet, hoe was de uitslag?

@Mila, ik denk dat het ook rommelen in de marges is en allemaal niet per se het verschil gaat maken hoor ! Ik denk ook dat plezier hebben het belangrijkst is! 

En Ikke, dat klinkt als een ware prestatie! Dan hebben wij het zonder kind en met twee 9-6 baantjes heel wat makkelijker.
Nikki (Gast) - schreef op 19-11 om 18:14
Hallo dames!
Ik lees ong een kleine 2 maanden mee en durf nu de stap te zetten om zelf ook te posten hier.
Ik ben gestopt met de pil in augustus en heb daarvoor al 3 'rondes' achter de rug gehad.
Morgen is mijn NOD, maar heb vandaag al een test gedaan en deze was negatief. Dit omdat ik eigenlijk een MRI-scan moet doen over een paar dagen en dit uiteraard niet mag wanneer je zwanger bent.
Ik weet dat ik helemaal nog niet lang bezig ben maar word er wel telkens wat teleurgesteld door, zeker nu op een week tijd hoeveel mensen er plots hun zwangerschap aankondigen in m'n omgeving.
29 jaar - 1e kindje - NOD 18 dec
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 20:06
Welkom Nikki, wat leuk dat je mee kletst en spannend dan nu voor je. Ik zal duimen!

Jullie hebben gelijk hoor, plezier is het aller belangrijkste maar het blijft soms jammer dat je niet zo vrij kunt zijn als de rest van de maand. Maar vaak is het heel leuk hoor, haha!

Betty, als jij dan opeens eens weer een heftige dag hebt, hoe lang blijft dat dan? Ik hoop toch wel dat het morgen gewoon weg is zoals ik normaal heb. Maar het is nu al minder dan vanmorgen.
Bibi (Gast) - schreef op 19-11 om 20:20
Mila, ik heb al een paar dagen meer afscheiding maar gisteravond was het erg veel en erg rekbaar, rauwwit en dan weet ik dat ik mijn hoogtepunt heb. Tot vanmiddag was mijn afscheiding zo en nu ben ik zo goed als droog. Dus ik ben blij dat we gisteren hebben geklust. Ik vermoed een eerdere eisprong deze maand.

Mimi haha heel herkenbaar wat jij zegt. Met de benen omhoog en nog even jezelf klaar laten komen zodat het extra naar binnen trekt haha. 
Wat fijn dat de test zo goed was bij je man

Ohja Mila ik heb dat ook wel eens gehad. Dacht dat ms over was en ineens weer bloeden. Ons lichaam kan soms gek in elkaar zitten..

Welkom nikki. Het is lastig om te zien als andere om je heen zwanger worden en jij zelf niet. Maar zoals je zegg je bent neit lang bezig. 
Keep your head up! Het komt vast goed. Nieuwe ronde nieuwe kansen. 

Sweet heb je de uitslag al?? 
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 20:42
Bibi, echt heel fijn dat jouw man toch ook over te halen was!! En wat goed dat je zo makkelijk je ei kunt spotten! Voel jij je eisprong ook? Ik wel, dat is ook fijn! Mijn afscheiding is namelijk meestal rond de drie dagen rekbaar en doorzichtig, maar mijn ei voel ik dan pas op de laatste dag. En met de benen omhoog doe ik ook wel, alleen het vervolg vind ik zelf lastig omdat het mij dan al meestal gelukt is tijdens het vrijen zelf.
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 20:51
Bibi, toen bij jou je ongesteldheid weer opeens heftiger werd, hoe snel was het toen weer over?
Betty - schreef op 19-11 om 20:59
De volgende dag al wel weer. 
Ikke - schreef op 19-11 om 21:14
Mila de eisprong is bij mij door de pregnyl spuit dat die gaat optreden 24 a 36 uur nadien. 
Men follikel was wel al rijp maandag maar die blijft koppig zitten tot die spuit. Die krijg ik hopelijk morgenvroeg en dan weer donderdag kinderen afzetten aan school dan ff bed in en dan beginnen werken weer 
Normaal begon ik deze week om 8u dus dan zou het niet gelukt zijn ons huiswerk. Heb moeten smeken aan collega's om te wisselen. 

Mila mijn regels zijn van hevig naar minder maar normaal niet opeens terug heviger. 

Nikki en betty welkom alvast.

Enfin ik ga slapen, moet al om 7u bij de gynaecoloog zijn izzy:


Bibi (Gast) - schreef op 19-11 om 21:23
Mila, hij wilde in eerste instantie niet maar heb uitgelegd waarom het belangrijk voor mij is en toen gaf die snel toe haha. 
Ik voel helaas mijn eisprong niet maar altijd aan de hand van mijn afscheiding een beetje kunnen inschatten wanneer mijn eisprong komt. 
Wat fijn dat jij het wel voelt!! 

Owja en ik ben 2x klaargekomen. Voor de seks en erna. 

Als ik dan weer bloedde dan was het voor 1 dag maximaal 2 maarr het nam na 1 dag weer af. 



roosje - schreef op 19-11 om 22:33
Hoi dames, ik ben even wat stiller geweest. Maar heb wel alles nog wel gevolgd . 
Vrijdag terug controle om te zien of mijn cyste weg is... hopelijk kunnen we dan terug met een iui beginnen... 

Heb dus nog geen nod maar lees al graag mee :-) 
Ikke - schreef op 20-11 om 08:05
Ben net nr de gynaecoloog geweest.. 't was moeilijk om naar het werk te rijden.. 
Het idee speelt al om gewoon alles zo te laten.. Men lichaam wilt ni eens mee, waarom al die moeite doen en medicatie zitten pakken en men leven overhoop te zetten omdat we na een gezellige avond opt strand in de zomer opeens op dat lumineuze idee kwamen voor een 3e..
We hebben er 2 van 6 en 9. 2 gezonde kinderen. Ik dacht dat ik er door zou walzen. Er is niks beterschap tegenover maandag. De follikel is zo groot, kan elk moment springen maar 't zou voor niks zijn.. Baarmoederslijmvlies wil niet mee en hoe dun het is daar kan het ei zich niet in ontwikkelen. 
Ik weet ni goed wat ik moet doen. Voor mij was het altijd 2 is ok en die zijn er.. 
En ik besef dat ik geen recht van klagen heb tegenover andere situaties, verre van!! Maar ik weet ni of ik er mentaal klaar voor ben om op deze manier verder te sukkelen... 
Kathe - schreef op 20-11 om 08:32
Dag dames
Ik meld me hier ook aan. Kathe, 30 jaar, ronde 9, 1ste kindje, nod 17 december. 
Mimi (Gast) - schreef op 20-11 om 09:29
Welkom Nikki en Kathe! Veel succes deze maand!

Ahw ikke. Ze hebben dus niks gedaan en nu afwachteb of het de volgende keer wat dikker is? Of springt hij strajs vanzelf? Knuffel!!
sweet - schreef op 20-11 om 09:36
De uitslag was oke.. niks afwijkends gevonden. Vind het heel vreemd, had er een foto van gemaakt en als je die kleur ziet, is gewoon echt geen gezonde kleur. 
Ik laat het maar, en wacht geduldig op de afspraak van de gynaecoloog.
Ikke - schreef op 20-11 om 10:06
Hopen dat het morgen dikker is Mimi..  Ik denk dat het niks zal worden hier deze ronde. Volgende ronde vroeger starten met die progynova.. 
sweet - schreef op 20-11 om 11:55
Mila, nee het kan geen kwaad als de progesteron niet de reden is van de miskramen en je wel de utrogestan gebruikt. Ik lees overal dat ze het niet makkelijk in Nederland omdat ze vinden dat er niet voldoende bewijs is dat het een miskraam tegen gaat. Maar ja als het geen kwaad kan, en het stelt de zwangere dame na meerdere miskramen gerust dan vind ik het wel het proberen waard. Maar goed.

10 december moet ik naar de gynaecoloog, net een mail gehad. Dus nog even afwachten maar vind het best snel. Is er een die ik nog nooit heb gehad maar is misschien ook wel goed. 
KittyCat - schreef op 20-11 om 12:50
Hoi allemaal!
Ik probeer het hier allemaal een beetje bij te houden!
@sweet, mag ik vragen wat een korte if inhoudt? Ik moet nog een beetje thuiskomen in alle termen hier...
@ikke, super rot hoe het bij jou allemaal loopt... En ook al gaan jullie voor je derde kindje, het blijft even vervelend. Want een kinderwens blijft een grote wens toch? Hopen, misschien voor jou tegen beter weten in, dat het toch goed gaat deze ronde!
Ik zelf ben bang dat ik mijn eisprong gemist heb deze ronde. Naar mijn eigen berekening zou ik hem vandaag moet hebben, maar gisteren een ovulatietest gedaan en deze was negatief... Misschien dan toch een kortere cyclus. Nouja, we zullen zien... 
Puck - schreef op 20-11 om 13:14
@Shari: ik heb deze ronde juist een langere cyclus met een ei 3-4 dagen later dan normaal. Ik zou nog even doortesten als ik jou was.
sweet - schreef op 20-11 om 13:34
Shari dat is de luteale fase, De periode van de eisprong tot de menstruatie. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan