NOD December - Zwanger worden forum

Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 12:45
Ik dacht dat het meestal juist wateriger werd maarja nog nooit ervaren . Dat verschilt ook vast weer per vrouw.
Ik herken het trouwens niet Stef.
1172 antwoorden en 21756332x bekeken
Orchidea - schreef op 07-12 om 12:49
Mila, ik heb gisteren testen gehaald en kon het dus niet laten, het is idd een mooie test, maar twijfel een beetje , het zou te mooi zijn om waar te zijn.. ik ben nu mijn urine aan het ophouden en ga nogmaals testen, is die positief, geloof ik het wel en anders komen die rotzooi testen van de Kruidvat er niet mee in bij ons.
Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 12:54
Haha orchidea hoeveel testen heb je gisteren gekocht? 
Zijn dit de 2 voor 5?
Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 12:56
Die eerste test vind ik trouwens niet klinken als een negatieve test, maar meer als een ongeldige.
Puck - schreef op 07-12 om 13:02
Ik denk inderdaad ook dat de vorige test gewoon niet goed was. Ik snap je drang om direct weer te testen, maar als het lukt zou ik wachten tot morgen. Niet omdat ochtendurine perse beter is als je al zo’n test hebt, maar gewoon om er ook wat tijd tussen te laten. Voor nu zeg ik wel gefeliciteerd, want het is echt al een duidelijke test hoor.  En ik doe altijd de k2v5 testen en heb nooit een vals positieve gehad. 

@Kleintje: veel beterschap. Hopelijk ben j sinds gisteravond al wat opgeknapt. 
Stef - schreef op 07-12 om 13:03
@ Mimi, heb nooit waterige afscheiding gehad bij mijn 8 zwangerschappen!! Dit was lopend en wit... echt nivea wit! 
@ Mila, nu niet meer ... maar die zoete geur heb ik wel nog steeds... en mijn borsten doen pijn aan de zijkant, juist onder mijn oksels. En heel veel steken. Is uw afscheiding geurloos? 
@ Orchidea,  had een hele tekst geschreven maar staat er niet op. Ik denk dat je te maken hebt met een foute test... lijntje is superdun en veel te duidelijk voor 10dpo en ook omdat dit je tweede test is ,zou op je eerste ook een duidelijker streepje moeten staan. Wil niet zeggen dat je niet zwanger bent ,maar zou niet uitgaan van deze test 
 
Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 13:16
Ik ben ineens super misselijk en heb allemaal steken in mn baarmoeder gehad 2 min lang. Nooooo nou krijg ik weer hoop
9dpo

Ah stef dan weet ik waar ik op kan letten. Nivea wit heb ik nog nooit gehad denk in haha

En stef had vorige maand wel gelijk bij orchidea, dus nu vind ik het spannender worden. 
Farinda - schreef op 07-12 om 13:48
Mimi jaaa bijna NOD! Ik sta er heel neutraal in. Misschien morgen ook een testje en anders wacht ik af of ik ongesteld wordt of niet. Ik voel namelijk niets, behalve lage rugpijn zo nu en dan. En dat zegt ook helemaal niets.

Ochidea wat spannend! Ik kan me bijna niet voorstellen dat deze test vals positief is. Maar ik zou idd even wachten tot morgen met een her test. 
Orchidea - schreef op 07-12 om 13:48
Zojuist toch een test gedaan en negatief. Het witte lijntje is wel enorm zichtbaar, waardoor het net lijkt of er wel een lijntje staat.

Momenteel tranen met tuiten, enorm verdrietig, moedeloos, etc etc etc. Ik neem daarom in ieder geval de aankomende dagen even afstand. Op dit moment is iedere positieve test , positief baby nieuws to much voor mij, gemeen, ik gun het iedereen, maar ik vind het gemeen dat ik mij bij elke test moet afvragen of hij nu echt negatief is, of echt positief, dat hoort niet, je moet er van uit kunnen gaan dat het positief positief is en niet andersom. 

Ik snap ook zelf wel dat ik het mijzelf aan doe om vroeg te testen. En ja de teleurstelling bestaat. Maar zoveel teleurstelling in een ruim jaar is voor niemand goed... ook is het deze maand enorm heftig, ik had het bijzonder gevonden om uitgerekend te zijn op de verjaardag van mijn dochter, maar ik ga er nu vanuit dat het weer niet zo mag zijn.. 

Ik ben erg blij dat het forum bestaat, maar het doet mij ook zo enorm veel pijn om sommige berichtjes te lezen, en zelf weer in dezelfde ellende te zitten. Nu ga ik weer enorm balen, even een potje ellendig janken, en door, en even toe aan een pauze. Na mijn nod kom ik met liefde, wat minder terug. 
Puck - schreef op 07-12 om 13:50
Ja, maar hier kun je je moeilijk tegen wapenen. Ik snap echt niet hoe je zo'n lijntje krijgt als je niet zwanger bent. Wat enorm KL*** voor je. Ik snap dat je verdrietig bent. Sterkte meid!
Farinda - schreef op 07-12 om 13:53
Chanti gefeliciteerd, ik zie hem ook! Ik vind hem zelfs al duidelijk!
Kleintje veel beterschap, hopelijk knap je snel op! 
Farinda - schreef op 07-12 om 13:57
Ochidea ah wat rot om te horen! Dit is zo zuur.. Ik begrijp ook niet zo goed hoe het kan dat je dit al vaker hebt gehad..
Neem even afstand en de tijd om er boven op te komen. Je bent alles behalve gemeen als je er nu niet meer tegen kunt, tegen de positievere kanten. Ik denk dat we ons allemaal kunnen verplaatsen in het gevoel vals positief.. Ik vind het zo rot voor je...
Heel veel sterkte! 
Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 14:44
Ah nee sterkte Orchidea
Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 15:11
En ja hoor weeeeeer spotting. Hopelijk is het ditmaal de leuke innestelings variant.
bo30 - schreef op 07-12 om 15:20
Mimi, Helaas inderdaad doorgebroken op 5 dec middags.
Heb me ingelezen en wil toch volgende week binnen met teunisbloemolie tot de eisprong en na de eisprong tarwekiemolie. Baat het niet dan schaadt het niet...
Heb nu steeds een cyclus van 37 dagen, die mag wat mij betreft wel wat korter. Gelukkig heb ik wel een goeie eisprong. We gaan nu naar ronde 11, we gaan gewoon door met goede moed.
Meer dames die hier ervaring hebben met teunisbloemolie en tarwekiemolie?
Fijn weekend. xx
Stef - schreef op 07-12 om 15:44
Ik zal zwaar teleurgesteld zijn deze maand als het niet zo is want ik voel mij 100% zwanger! 
Kathe - schreef op 07-12 om 15:46
Sorry dames, heb me bijgelezen maar lukt me niet om op iedereen te reageren.
Stef, Mimi en Mila, spannend dzmes ! Ik duim heel hard! 
Bo, jammer dat het deze ronde niet gelukt is... Ik heb zelf geen ervaring ermee maar ik zou het ook eens gebruiken. Kan je je eisprong goed vinden met de lange cyclussen? 
Orchidea, pfff wat erg voor je! Die onzekerheid maakt het extra zwaar. Neem afstand zolang je nodig hebt. Ik hoop echt op een positieve afloop voor je. 
Chanti, proficiat! Dat ziet er supergoed uit zo ver voor je nod zelfs! 
Mimi (Gast) - schreef op 07-12 om 16:01
Balen Bo . Kan me voorstellen dat je dat wil proberen met zon lange cyclus. Fingers crossed dat het helpt!

Spannend Stef!

Hoe is het bij jou Kathe?
Kathe - schreef op 07-12 om 16:07
Hier nog maar 4dpo, dus weinig te melden! Klachten daar vanonder nog niet helemaal weg. Donderdag dan naar de huisarts gegaan. Urinestaal ingeleverd en daar zat bloed in blijkbaar... En dan soort van uitstrijkje genomen om te kijken of er toch geen sprake is van iets anders dan een schimmelinfectie. Beide heeft ze opgestuurd en dinsdag mag ik bellen voor de uitslag. Ik heb al een voorschriftje gekregen voor gyno daktarin, een ander middel tegen schimmelinfectie want het kan zijn dat de canesten gewoon niet goed genoeg meer werkt voor mij. Voorlopig kan ik het nog verdragen en heb ik het nog niet gebruikt. Dat raadde ze me ook aan omdat ze dinsdag normaal zeker weet wag het is. Ben dus wel heel blij dat ik gegaan ben! 
Lima92 - schreef op 07-12 om 16:52
@Bo : ik ben dinsdag begonnen met teunisbloemolie. Ik heb een cyclus van 43 dagen dus hoop ook dat hij korter wordt... Ben alleen niet heel vertrouwd met de dosis. Ik heb die van Kruidvat, geeft aan 3 pillen per dag maar mijn man is verpleegkundige en heeft zijn research gedaan en dit zou veel te veel zijn. Ik neem er voorlopig 1 smorgens en 1 savonds. Ben benieuwd of het iets doet. 
Hartje - schreef op 07-12 om 16:52
Nou ik hou het hier ook nog even spannend. Temp gaat bij mij altijd naar beneden en die dag breekt de menstruatie ook altijd (smorgens) door. Maar nu op lage rugpijn echt geen druppel bloed, ook niet als ik slijm check. Baarmoedermond ook nog dicht. Als mn temp morgen weer hoog is joh, dan heb ik gewoon 12 dpo de innesteling gehad. Zou dat kunnen? Nu 13 dpo.
Wat stom dat je toch weer hoopt, zolang je geen bloed ziet hè.
bo30 - schreef op 07-12 om 17:46
Kathe, ja gelukkig wel waar hij bij velen rond dag 14 is komt je bij mij vaak rond dag 22/23 gebruik veel ovulatietesten van action ter controle en doe daarnaast als ik denk de eisprong bijna te hebben een clearblue blue test vaak na 1 of 2 tests dan de smiley wel te pakken.
Mimi, dankje ik ben benieuwd.
Emily wat vervelend! Weet er alles van helaas. Ik las een ervaring van een vrouw die haar cyclus van 42 terug had gebracht naar 32 dagen met 2 x 2 daags ook van de Kruidvat. Wat staat er voor dosering op het potje? Ik ga het maandag halen. Handig dat je man er meer van weet.. Heb alles niet gelezen maar zijn jullie allang bezig voor een kindje? 

Liefs, 
Farinda - schreef op 07-12 om 17:57
Hartje kun je me nog eens uitleggen hoe je weet of je baarmoeder mond dicht is?

Emily92 & Bo ik heb ook cyclussen met teunisbloemolie gedaan van kruidvat. 1 tablet per dag neemt me cyclus van 60 - 65 naar 38. Ik heb hem deze maand niet genomen en zal nu om en om de 38 dagen uitkomen. Ik kan het niet zeker weten omdat ik geen ovulatietesten heb gebruikt deze maand. 
kleintje - schreef op 07-12 om 19:19
Hoi dames. 
Ik lig momenteel nog steeds in het ziekenhuis  , we willen eerst de tijd nemen om de familie in te lichten en daarna openbaar ..  wij hopen jullie begrip hiervoor .. (al denk ik wel dat wij dat zullen krijgen  ) 
Er is niets ernstigs aan de hand, maar hebben wel schokkend nieuws ontvangen.. 
Ik laat snel van me horen! 

Liefs Lucinda  
Kaatje (Gast) - schreef op 07-12 om 19:40
Ik zit nu op 5dpo na de erge steken in mijn onderrug gister en de krampjes,  vandaag nog steeds wat last van mijn rug,  nu ik op de bank zit nog wat kleine steekjes... verder niet heel veel veranderingen,  wel zijn de blauwe aderen op mijn (.)(.) Beter zichtbaar.  Nog even afwachten dus. 
Kaatje (Gast) - schreef op 07-12 om 19:50
Ik bedoel ik zit op 8dpo 
Stef - schreef op 07-12 om 19:46
@ Kleintje, veel beterschap meid!! Tuurlijk hebben wij begrip  
Betty - schreef op 07-12 om 19:56
Dames voorzichtig met de olieen. Naast positieve verhalen zijn er ook verhalen van cycli die in de war gegooid worden. Ik heb zelf teunisbloem olie gebruikt, om mn stemming te verbeteren. Ik was nl somber geworden. Maar mn cyclussen schommelden wel veel meer. Hou dat iig in je achterhoofd, dat je niet teleurgesteld bent als het niet zo werkt als dat je hoopt. 

Spannend Lucinda.. wat zou er zijn? We horen het vanzelf. 

Kathe goed dat je gegaan bent. Van zo’n schimmelinfectie kun je ook niet lekker zijn. Kost ook energie om daar tegen te vechten. Hopelijk valt het mee en is het snel weg. 

Stef ik duim heel hard voor je!!

Ik zit nu op cd 10, de ovulatietesten al weer aan het doen en hopelijk geen gekke cyclus, dan zou ik rond woensdag mn eisprong en dus iui 5 hebben. Nod dan 1e kerstdag . Maar eerst mn ei maar afwachten. 


Puck - schreef op 07-12 om 19:56
Veel sterkte Kleintje.

@Stef: ik hoop zo dat je gevoel goed zit! Ik duim extra voor jou. (is je test al negatief geweest, zodat je weet dat het raak is als je positief test?)
Hartje - schreef op 07-12 om 20:18
Jep Betty hier ook echt geen eerdere eisprong ervan hoor, eerder later, bijna een week. Ik ben deze maand weer aan de beurt voor een laat ei, ik vraag me af of mensen herkennen dat links en rechts eistok afwisselen bijvoorbeeld en daarom een langere en kortere cyclus elkaar afwisselen? Deze ronde was hij cd 19 en verwacht hem nu niet voor 23.
Farinda door een zelfde houding aan te nemen en voorzichtig te voelen. Hierdoor herkennen dames ook hun vruchtbare dagen, dan is ie week en open. Onvruchtbaar is hard en dicht. Maar ik heb wel altijd een beetje ontsluiting na de bevallingen overgehouden.
Ik deed t altijd onder de douche, dan weet je zeker dat je schone handen hebt. Want je moet het daarbinnen wel een beetje netjes houden natuurlijk

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan