NOD December - Zwanger worden forum

Orchidea - schreef op 16-12 om 13:19
Super Esthe... ik was al benieuwd hoe het afgelopen was met jullie wens. Gelukkig dat het een positieve afloop heeft! Maak het gezellig aankomende dagen
1172 antwoorden en 21941074x bekeken
Mimi (Gast) - schreef op 16-12 om 15:32
 Oh wat fijn Esthe !!!!!!! YES!!

J.V. Wat kut voor je vriendin. Maar ze zal misschien juist extra goed begrijpen dat jullie blij zijn op een moment dat zij dat niet is. Al zal ze er wel verdrietig om zijn. Succes voor haar!

Verder zag ik dat Elena een vmk heeft gehad op 3 december, dus dat maakt het lijstje verdrietig:
NOD 1 Dec - Elena - Ronde 5 - tweede kindje - zwanger: vmk 
NOD 5 Dec - Bibi - Ronde 1 - tweede kindje - mk - zwanger
NOD 10 Dec - Sweet - 28 jaar - Ronde 1 na mk - tweede kindje - zwanger
NOD 10 Dec - kleintje - 23 jaar - Ronde 2 - eerste kindje - mk - zwanger

NOD 11 Dec - Chanti - 28 jaar - Ronde 7 - 2mk - zwanger
NOD 13 Dec - Tnt - 27 jaar - Ronde 2 - tweede kindje - zwanger
NOD 13 Dec - Mimi - 29 jaar - Ronde 4 - eerste kindje - zwanger

NOD 17 Dec - Kathe - 30 jaar - Ronde 9 - eerste kindje
NOD 18 Dec - Nikki - 29 jaar - Ronde 4/6? - eerste kindje
NOD 20 Dec - J.V. - 28 jaar - Ronde 1 - tweede kindje
NOD 23 Dec - Red_tears - 34 jaar - Ronde +2.5 jaar - vierde kindje
NOD 24 Dec - Wen-88 - Ronde 5 - tweede kindje
NOD 25-26 Dec - Melissa - 31 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 25-26 Dec - Celine - Ronde 4 - eerste kindje
NOD 26 Dec - Betty - 36 jaar - Ronde IUI 5 - tweede kindje
NOD 27-28 Dec - Ilona - 36 jaar - Ronde 13 (7 na vmk) - tweede kindje
NOD 28 Dec - Mona - Ronde 3 - derde kindje
NOD 30 Dec - KittyCat - 28 jaar - Ronde 2 - eerste kindje
NOD 30 Dec - Daily89 - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 31 Dec - EstHe - tweede kindje - 3(v)mk

NOD ? Dec - Kaatje
? NOD 13 Dec - Mamavan1
? NOD 13 Dec - Emma


Veel succes in de volgende ronde aan:
Roosje, Emily92, Kittycat, Daily89, EstHe, Ikke, Bo30, Billie, Hartje, Peetje1983, Orchidea, Biancaa, Farinda, Mila, Nouvelle Vie, Mida, Flower1990, Stef, Fientje, Elsa 

Red_tears - schreef op 16-12 om 17:44
Ik vroeg me af of hier nog mama's zijn, die voor een  4de kindje gaan?
EstHe - schreef op 16-12 om 19:05
Fijn dat jullie zo meeleven, erg lief  ben zo bij dat we positief met neuzen dezelfde kant op het nieuwe jaar in kunnen...

JV, jouw vriendin zal veel aan je hebben. Wees eerlijk, wees er voor haar, ze weet dat je het ook al eens hebt meegemaakt.  En ze zal jou vast jouw zwangerschap gunnen, ookal vindt ze het vast ook erg moeilijk. Als jullie alles bespreken hoort dit er uiteraard ook bij.
Daily89 - schreef op 16-12 om 19:06
Hallo dames!
Op het wachtbankje eens even alles rustig doorlezen. @EstHe wat fijn dat jullie tot de kern zijn kunnen komen en toch weer verder kunnen!

@Sandra, ik ben 5dagen na begin menstruatie  begonnen met de ovulatietesten en achteraf is dat ook maar goed, ik dacht namelijk altijd dat als ik vruchtbaar slijm had dan dan mijn ei wel bijna zou komen, maar deze maand was de eerste keer met die testen en bleek die LH piek juist een dag eerder te zijn en dus een dag later kwam pas vruchtbaar slijm  Wij waren dus vorige ronde gewoon echt te laat begonnen met  klussen zeg maar...
@TnT voorzichtig gefeliciteerd! Of nou eigenlijk helemaal niet voorzichtig, maar gewoon gefeliciteerd! Bij mijn zwangerschap van mijn dochter had ik ook eerst een heeeel licht streepje, maar ik leerde toen, een streepje is een streepje hihi, en inmiddels is dat streepje ontwikkeld tot een prachtig kind van 1,5 ???? dat gun ik natuurlijk iedereen hier op dit forum!

Heel veel sterkte voor de  dames die doorschuiven naar Januari, heel veel geluk voor de wachters en gefeliciteerd voor de zwangere dames! 
J.V. - schreef op 16-12 om 19:53
Ja ik denk dan bij mezelf het is misschien wel beter dat ze weet dat het er aan zit te komen inplaats van totaal onverwacht.

Dank je wel voor jullie reactie 
Flower1990 - schreef op 16-12 om 23:02
Tnt voorzichtig gefeliciteerd 

Esthe wat fijn dat erover gepraat is dan kun je samen verder


Mimi dit is niet genoeg om "ongesteld" te noemen ik heb ook ectropion en dat niks ernstigs kan er prima om zwanger worden maar zorgt soms voor extra bloedingkjes bij stres,wisseling van hormonen... 
Ja ik moet ongesteld worden op de 26ste dat klopt.
Mila (Gast) - schreef op 17-12 om 07:36
Wat fijn EstHe, lieve vrienden zijn dat! En goede timing dat hij nu weer mee doet. Wist hij dat je ei komt of toeval? Hadden jullie in de dagen toen hij niet meer wilde dan het veilig gedaan? Zou ik zo gek vinden als je in dat proces zit al maanden en dan opeens zo! Gelukkig weer goed

Kathe, stuur die duivels weg hoor!!!

Ik heb nog de laatste veegjes ongesteldheid, ei met Kerst. Twijfel alleen hoe wij het moeten aanpakken na alle mislukte rondes. Vooral de laatste keer dacht ik echt dat wij goed zaten en hebben we alles geprobeerd (8 van 10 dagen intiem waarbij ik mijn ei gevoeld heb, blijven liggen en zelf nog iedere keer extra verwend na dat de zwemmers binnen waren). Wat moeten wij dan deze ronde? Wordt er gewoon verdrietig van terwijl het eigenlijk romantisch en fijn moet zijn!
KittyCat - schreef op 17-12 om 08:08
Goedemorgen dames!

Weer een hele hoop gebeurd hier, zie Ik! Gefeliciteerd aan alle zwangere dames! Hoe voelen jullie je nu? Al herkenbare zwangerschap kwaaltjes?

Esthe fijn dat je man er nu toch voor wilt gaan! Fijn om te horen dat hij ook zelf tot die conclusie is gekomen ! Dan weet je dat jullie er in ieder geval allebei samen achter staan! 

Hier nog steeds geen positieve ovulatietest gehad... daar baal ik heel erg van.... Ik hoop vandaag eindelijk een positieve te hebben, dan heb ik donderdag mn eisprong. Fingers crossed!
TnT - schreef op 17-12 om 08:14
Hoi dames heb vanmorgen weer getest en de streep loopt op  ik schuif door naar een ander forum en hoop jullie natuurlijk daar te zien! Veel sterkte met wachten en succes de volgende ronde als het niet gelukt is.
biancaa - schreef op 17-12 om 08:25
@TnT wat super. Gefeliciteerd 
EstHe - schreef op 17-12 om 08:35
Mila, dikke knuffel  met je ei heb je weer overal zin in, geniet van elkaar en het samen zijn. 
Hij wist het ook wel, hele gesprek begon adhv willen beginnen met ovu testen.

Sandra, ik doe deze maand voor t eerst met ovu testen, maar het loopt in mijn geval eigenlijk precies zoals ik had verwacht. Ms was 4 dec, afgelopen zaterdag op cd 11 gestart, vandaag knal streep. Als je twijfelt over je cyclus zou ik vooral op tijd beginnen.

Kittycat, ja echt heel fijn dat het zo is gegaan. Hij vond het vooral fijn dat ik hem de ruimte gaf, ondanks mn teleurstelling. Hij moest er zelf achter komen.
Balen dat je test nog niet positief is! Een iets later ei dus. 

Tnt, gefeliciteerd! 
EstHe - schreef op 17-12 om 08:55
Ik krijg mn foto niet van profiel toegevoegd.. Ik doe dus voor t eerst met ovu testen, en verloopt best prima. Ei gevonden dus want vandaag knal streep, afwegen of dit piek is of morgen ook nog. Dat weet ik natuurlijk niet hoe dat verloopt. 
Hoeveel en tot wanneer zouden jullie het sowieso gezellig maken?
Wij nu zondag en gister gedaan. Hebben er verder geen moeite mee om het nog heel lang gezellig te maken maar vooral nieuwsgierig hoe jullie het nu zouden aanpakken 
Mimi (Gast) - schreef op 17-12 om 09:11
Ah ik vond het al vroeg Flower! Dan zet ik je terug op het lijstje. Ik hou m bij in word, dus de volgende keer zal je jezelf er weer op vinden !

Mila, wat vervelend om te lezen dat je zo baalt ! Maar ik kan het me wel voorstellen. Elke keer andere dingen proberen die maar weinig verschil maken. En zelfs als je andere dingen probeert, kan het (on)geluk zijn. Ivm de feestdagen hadden wij afgesproken om gewoon te genieten zoals we willen, en niet altijd hetzelfde te eindigen of te blijven liggen. Maar als je 10 maanden bezig bent voelt dat misschien als een gemiste kans. Ik kan je niet echt advies geven.

Sandra, bij mij deden de ovulatietesten ook wat ik verwachtte, maar de meest gemaakte fout schijnt toch seks te zijn op de verkeerde dagen. Dus het is inderdaad handig om even te checken 2 maanden of het klopt. 

Kittycat, bij mij kwam mn ei de laatste keer volgens mij op de dag van de positieve test, en de vorige keer de dag erna. Dus het kan ook zijn dat je morgen positief test, en hij donderdag komt !!!
Mimi (Gast) - schreef op 17-12 om 17:47
Kathe en Nikki, hoe staat het bij jullie?
KittyCat - schreef op 18-12 om 07:13
Goedemorgen allemaal!

TnT gefeliciteerd ! Wat spannend en leuk! Hoe voel je je?

Hier nog steeds geen positieve ovulatie test ... hopelijk vandaag wel, want dan heb ik hem vrijdag denk ik? Als ik het tenminste goed begrijp hoor. Er staat dat wanneer je positief test, de eisprong plaatsvindt binnen 24-48 uur. Gisteren niet positief, dus in ieder geval niet vandaag en morgen. Wanneer ik vandaag positief test, dan heb ik hem vrijdag toch? Ik schuif dan in ieder geval door naar januari, dus daar meld ik me alvast aan! Ik blijf hier ook nog meelezen en schrijven !

Succes voor de dames die deze dagen een spannende tijd hebben!

Mimi (Gast) - schreef op 18-12 om 07:22
Ah balen Kittycat! Maar hij komt vanzelf .

Esthe ik zie nu pas dat je gisteren net voor me had gereageerd. Meestal deden wij het vanaf de positieve test 1-2 extra dagen na elkaar en daarna voor de zekerheid nog om de dag een paar keer. Wel fijn dat hij zo duidelijk was!
Wen-88 - schreef op 18-12 om 13:41
even een vraagje,
Wil een vroege zwangerschapstest bestellen, meestal pak ik een normale. 
Iemand hier ervaring mee en welke er goed en betrouwbaar zijn?
Kathe - schreef op 18-12 om 13:58
Tnt, proficiat! Geniet ervan! Als ik nog iemand gemist heb: ook proficiat uiteraard!
Succes met het vinden van je piek, Kittycat. Bij mij komt de eisprong pas na 2 dagen na de piek, maar soms ook heel snel (bekeken adhv mijn menstruatie achteraf). Het is een indicatie om je te helpen te bepalen wanneer je zeker seks moet hebben, maar het is moeilijk zeggen op voorhand wanneer je ei echt gaat springen na de piek. Bij lij toch.
Ik schuif door naar januari. Het was nog even spannend, want had na zaterdag geen gekleurde afscheiding meer gehad. En gisteren duurde het ook even vooraleer het kwam. Maar het kwam helaas. Gisteren bruine afscheiding en vandaag echt doorgezet. De antobioticakuur heeft wel echt zijn werk gedaan. Tot nu toe geen vervelende klachten meer, dus daar ben ik wel heel blij mee. 
Succes nog aan iedereen op het wachtbankje hier! 
J.V. - schreef op 18-12 om 14:31
Hier vannacht heel de nacht opgelopen, had zo pijn bij het slikken aan mijn oor door mijn verkoudheid dat ik deze morgen toch naar de huisarts ben gegaan. Ik zei hem dat ik niets durfde nemen ivm eventuele zwangerschap, maar ik mag toch een neusspray gebruiken , de rest is uit zieken.
Vrijdag mijn Nod , ik begin het toch spannend te vinden. Huisarts begon ook om al bloed te prikken maar zei ook als het negatief is weten we natuurlijk nog niets, wat waar is. Ik geloof er precies niet zoveel in, is maar de eerste ronde maar men vorige zwangerschappen waren ook meteen raak, ik moet deze week niet meer werken en die zwangerschapstesten liggen te branden in men kast 
Ilona36 - schreef op 18-12 om 15:45
Knap dat je kan wachten J.V 
Heb je een LF van 14 dagen? Dan ben je 12 dpo, dan had ik al lang getest haha.
Beterschap
J.V. - schreef op 18-12 om 16:31
Ilona, Oooh je bezorgd me stress haha mss morgen ochtend eens ik weet niet maar wil ook niet te snel zijn, bij mijn zoontje heb ik maar 2 dagen na Nod positief getest, anders altijd de pil genomen dus ik weet nie precies hoeveel dagen mijn LF is 
KittyCat - schreef op 18-12 om 17:26
Dit is mijn ovulatietest van vandaag. Zit het eraan te komen ?!
Mimi (Gast) - schreef op 18-12 om 18:18
Wen88, ik heb action early gebruikt. De 2 voor 5 euro van kruidvat schijnen ook heel sensitief te zijn. Early van kruidvat heb ik gelezen dat het veel vals positieven geeft.

Ahhhh balen Kathe! Wel fijn dat de antibiotica aanslaat. Misschien helpt dat volgende maand wel! Geeft vast extra rust. Fingers crossed! Hopelijk lukt het jou en Mila tegelijk. Dat zou leuk zijn met zulke gelijke tijden proberen!

Beterschap jv

Kittycat, ik was altijd lui dus ik heb alleen clearblue testen gebruikt. Dus niet mega ervaren! De testen die ik op foto gezien heb waren meestal wat donkerder (ook de t streep).  Maar ik zou zeggen dat t bijna net zo hoog is als c, dus bijna zo ver. 

Ik zal zo even het lijstje updaten, wanr met de kerstvakantie voor de deur zal ik er wat minder zijn.
Mimi (Gast) - schreef op 18-12 om 18:28
Wat fijn trouwens, Daily, dat je met behulp van ovulatietesten je ovulatie beter kon voorspellen! Maar als je vruchtbare slijm ongeveer een dag na je positieve test komt, is dan is je ovulatie waarschijnlijk wel tijdens het vruchtbare slijm toch? Of begrijp ik je verkeerd?

Ik zag dat het vrij recent was, maarja de aankomende week ben ik er weinig (en zeker niet achter mn computer) dus daarna zal ik hem pas weer updaten
Er komen weer een aantal drukke dagen aan!
NOD 1 Dec - Elena - Ronde 5 - tweede kindje - zwanger: vmk 
NOD 5 Dec - Bibi - Ronde 1 - tweede kindje - mk - zwanger
NOD 10 Dec - Sweet - 28 jaar - Ronde 1 na mk - tweede kindje - zwanger
NOD 10 Dec - kleintje - 23 jaar - Ronde 2 - eerste kindje - mk - zwanger

NOD 11 Dec - Chanti - 28 jaar - Ronde 7 - 2mk - zwanger 
NOD 13 Dec - Tnt - 27 jaar - Ronde 2 - tweede kindje - zwanger
NOD 13 Dec - Mimi - 29 jaar - Ronde 4 - eerste kindje - zwanger

NOD 18 Dec - Nikki - 29 jaar - Ronde 4/6? - eerste kindje
NOD 20 Dec - J.V. - 28 jaar - Ronde 1 - tweede kindje
NOD 23 Dec - Red_tears - 34 jaar - Ronde +2.5 jaar - vierde kindje
NOD 24 Dec - Wen-88 - Ronde 5 - tweede kindje
NOD 25-26 Dec - Melissa - 31 jaar - Ronde 7 - eerste kindje
NOD 25-26 Dec - Celine - Ronde 4 - eerste kindje
NOD 26 Dec - Flower1990 - 29 jaar - Ronde 17 - tweede kindje
NOD 26 Dec - Betty - 36 jaar - Ronde IUI 5 - tweede kindje
NOD 27-28 Dec - Ilona - 36 jaar - Ronde 13 (7 na vmk) - tweede kindje
NOD 28 Dec - Mona - Ronde 3 - derde kindje
NOD 30 Dec - KittyCat - 28 jaar - Ronde 2 - eerste kindje
NOD 30 Dec - Daily89 - Ronde 2 - tweede kindje
NOD 31 Dec - EstHe - tweede kindje - 3(v)mk

NOD ? Dec - Kaatje



Veel succes in de volgende ronde aan:
Roosje, Emily92, Kittycat, Daily89, EstHe, Ikke, Bo30, Billie, Hartje, Peetje1983, Orchidea, Biancaa, Farinda, Mila, Nouvelle Vie, Mida, Stef, Fientje, Elsa, Kathe

Kathe - schreef op 18-12 om 20:41
Mimi, bedankt ! Zou heel fijn zijn als het ons beide lukt, maar ik zou ook blij zijn als Mila zwanger wordt voor mij. Dan weet ik dat het nog gewoon kan in ronde 10. Afwachten maar weer ! Geniet maar goed van jouw zwangerschap 
Mila (Gast) - schreef op 19-12 om 17:51
Balen lieve Kathe maar wel fijn dat je van het gedoe onder af bent en we gaan met Kerst knallen lieverd!

Mimi, je bent echt een schat! Je hebt gelijk dat het gewoon geluk is. Dan maar niet de straat prijs winnen, maar heel Nod januari prijs
Daily89 - schreef op 20-12 om 06:45
Hey Mimi,
Ik denk dat je gelijk hebt! Nu ik me er wat meer in verdiept heb. Maar dan zijn we de vorige ronde nog steeds te laat begonnen zeg maar. Deze ronde optijd. Dus maar afwachten!
Hoe voel jij je mimi?
Mimi (Gast) - schreef op 20-12 om 09:51
Haha ja zo'n straatprijs is veel minder leuk!

Spannend Daily!
Ik voel me eigenlijk normaal. Alleen wat moe. Heb dus voor niks op kwaaltjes gelet de afgelopen maanden..
Daily89 - schreef op 20-12 om 10:12
Way fijn Mimi! Ik hoop eigenlijk voor je dat je zo min mogelijk kwaaltjes blijft houden! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan