NOD December - Zwanger worden forum

Kathe - schreef op 03-12 om 11:14
Bibi en Puck, proficiat dames! Ik duim héél hard dat alles gewoon goed mag verlopen! Puck, wat een mooi geschenk trouwens nadat jullie het na dit jaar wilden bekijken of jullie nog verder zouden gaan voor een 2de kindje. Ik ben heel blij voor je. Ik duim keikeikeihard dat het allemaal supergoed verloopt!
Hier op het werk gisteren trouwens de 4de zwangerschapsaankondiging in 2 maanden. Even moeilijk, maar ik gun het ze wel. Een vriendin zei het mooi laatst: hoewel het absoluut niets met jou te maken heeft, voelt het toch wat als een afwijzing. Succes verder hier dames!
1172 antwoorden en 21936063x bekeken
Floor (Gast) - schreef op 03-12 om 11:16
Jaaa Puck van harte! Best een goeie streep al ook! Ik duim voor een goed verloop!
Lima92 - schreef op 03-12 om 11:18
Gefeliciteerd Puck en Bibi! 
mida - schreef op 03-12 om 11:58
Ik lees nog steeds mee maar antwoord niet zo vaak. Heb zelf ook niet zoveel te vertellen.
Hier zijn de cyclussen zo wisselend en geen staat op te maken. Ik vrees dat het voor ons dit jaar niet meer zal lukken. Gisteren en vandaag al wat te spotten dus nu weer een korte cyclus. Heb ook niet getemperatuurd dus weet eigelijk echt nix.
Proficiat aan de dames met positieve testen en succes aan alle ander. Ik lees nog steeds mee en zal laten weten of er toch iets veranderd. Mijn nod mag nog even blij en staan op 14/12 al denk ik niet dat we zover geraken.  
Stef - schreef op 03-12 om 11:58
@ Puck , gefeliciteerd whohoeeeeeeeee! Het bewijs dat het zeker lukt als je er mee bezig bent  geniet ervan!!!
@ Bibi, voorzichtig gefeliciteerd hopelijk loopt hij mooi op... maar het zal wel 
Ilona36 - schreef op 03-12 om 12:15
Ohhhhhhh yesssssss Puck!!! Ik doe hier n vreugde dansje speciaal voor jou. Het is jullie zo ontzettend gegund. Ben zo blij voor jullie. Gefeliciteerd 
Jij ook gefeliciteerd bibi
Puck - schreef op 03-12 om 12:19
Dankjewel lieve meiden. Superlief al die reacties.  Ik hoop zo dat ik bij jullie binnenkort ook een tweede streepje mag zien! 
Orchidea - schreef op 03-12 om 12:27
@Bianca Het is mogelijk dat je eisprong eerder is geweest natuurlijk. Als ik het zo lees gebruik je geen ovulatie testen?

Innesteling is gewoonlijk tussen 5-12 dpo. Vroege of later is altijd mogelijk, maar wel uitzonderlijk hoor. Als je vermoed dat je klachten van een zwangerschap zijn kun je eventueel nu al met een vroege test testen, dan zou er namelijk al een tweede streepje moeten verschijnen als de klachten van het hcg hormoon komen. 

Het beste kun je wachten tot je nod, en dan tot 1 dag overtijd, dan heb je een betrouwbaar resultaat. Succes!
Hartje - schreef op 03-12 om 12:31
Zijn er nog die vrijdag of zaterdag gaan testen mocht er geen rood feestje zijn? 
Bianca (Gast) - schreef op 03-12 om 12:32
@orchidea
Oke dus het zou dan kunnen dat mijn innesteling inderdaad de 27ste was . Bedankt voot je antwoord  ik wacht inderdaad nog eventjes 

Orchidea - schreef op 03-12 om 12:39
@Bianca Ik weet niet of de innesteling dan geweest is, hoelang is je cyclus normaal? Als je op de 27e denkt een innesteling gehad terwijl je vermoede is dat je rond de 29e een eisprong zou hebben, dan kan dat natuurlijk niet, je moet wel eerst een eisprong hebben. Het kan natuurlijk wel dat je eisprong wat eerder is geweest, in jou geval dus 27 November. Ivm eipijn, dan zou je nu ongeveer 6-7 dpo zitten. Het kan dat de innesteling dan in een van die dagen is geweest. Mocht je je niet in kunnen houden zou ik uiterlijk tot 12 dpo wachten, dus tot as zondag. Succes, en hopelijk is het raak!!
Billie - schreef op 03-12 om 13:02
@Hartje ik test zaterdag indien er donderdag nog niets is. Heb vanmorgen ook een test gedaan maar jammer genoeg wit :/
Ikke - schreef op 03-12 om 13:20
Ik test wss ook vrijdag of zaterdag.. 
Morgenvroeg kan ik nog niet testen want ze zijn nog niet aangekomen. Dus ten vroegste donderdag als ik me niet kan inhouden. 
Flower1990 - schreef op 03-12 om 14:21
Bibi voorzichtig  gefeliciteerd!
PUCK jeej!! Gefeliciteerd wat super leuk!! Al je wachten word beloond!
Hartje - schreef op 03-12 om 14:53
Spannend ikke. Mijn testen zijn nu op en ik voelde me vanmorgen zo voor gek staan  dus voorlopig ff niet 
kleintje - schreef op 03-12 om 15:03
Wauw puck gefeliciteerd !!   
Ik zit nu op 7 of 8 dpo.. heb 25 november ovulatie gehad! 
EveS - schreef op 03-12 om 15:35
Puck, je kent mij niet maar ik lees al heel erg lang stilletjes mee. (Ik begrijp jouw frustraties en gevechten die je hier af en toe hebt gevoerd) 

En ik hoopte al tijden voor je dat het je zou lukken. Ben heel erg blij voor je. Gefeliciteerd 
Puck - schreef op 03-12 om 16:08
Dankjewel 
Stef - schreef op 03-12 om 18:39
Gisteren op 3dpo een trekkerig , drukkend gevoel in onderbuik, vandaag 4DPO menstruatiepijn ( ongv een uurtje) en al heel de dag steken in mijn linkereierstok. Oh God wat ben ik bang voor nog eens een bbz ! Ik geef eerlijk toe, ben stilletjes aan gek aant worden. Hoelang geeft pregnyl symptomen als ik de eerste dagen niets heb gehad? 
Kaatje (Gast) - schreef op 03-12 om 18:50
Hallo dames 

Ik weet niet precies wanneer mijn eisprong geweest is ( gebruik geen ovulatie testen) ik heb uitgerekend dat die tussen de 27 en 29 november moest komen.  We hebben die dagen dus ook 'geklust' nu zit ik dus tussen op of 4 dpo of 6 dpo daar ergens.  Nu was ik vanochtend dus met vlagen misselijk, heb ik rugpijn ook heb ik last van afscheiding van dat waterige wat er zo uitloopt.  Nu zag ik net op beide borsten ook blauwe aderen lopen die goed zichtbaar zijn en ik nooit eerder heb. Kan ik al een innesteling gehad hebben? 
Hartje - schreef op 03-12 om 18:54
Stef ik snap je angst. Je zult vast een vroege echo krijgen als je eenmaal zwanger bent?
Wb die steken, ik heb dat ook na mn ei, de eerste dagen. Op gekke momenten. Heb ook wel eens gedacht, als dat maar goed gaat. En tis altijd goed  gegaan gelukkig dus het hoeft echt niks te betekenen. Hopelijk stelt je dat gerust!
Mila (Gast) - schreef op 03-12 om 19:09
Puck, wat mooi voor je als het jaar op deze manier mag eindigen! Hoe reageerde je man? Ik ben echt heel blij voor jullie, vooral na alles wat jullie hebben doorstaan! 

Kathe, hoe gaat het met jou mentaal en met je ei schat? Ze moet wel opschieten, dan zitten wij straks samen in spanning! 

Kaatje, jij hebt best veel symptomen al die je vaker leest met zwangerschap. Is dit voor jullie eerste of herken jij het van eerdere zwangerschappen? Ik heb wel wat last van mijn darmen en geurtjes vallen mij wat meer op. Afscheiding is gewoon nog wat romig. Ik houd nu ook de kleur daar beneden in de gaten door BiBi, Haha!

Wie zitten er nu ook alweer nog meer op 4/5dpo en wat voel je allemaal?
Kaatje (Gast) - schreef op 03-12 om 19:15
@mila
Ik herken dit dus niet van mijn eerdere zwangerschap toen had ik nergens last van daarom mijn vraag
Ik zit nu dus ook een beetje in dubio de hoeveelste dag het na mijn dpo is.  Ik heb verder ook nooit last van hoofdpijn en nu af en toe z,n zeurderige hoofdpijn en moe maar ik wacht het nog even af misschien dat mijn lichaam me voor de gek houd 
Bedankt ik ben ook benieuwd hoeveel mensen er op 4/5 dpo zitten en wat jullie symptomen zijn 
Ikke - schreef op 03-12 om 19:31
Ik zit nu op dag 10 na de preg3en heb heel de voormiddag een zeurend gevoel gehad in men buik. 
Die pregnyl Stef mja goeie vraag tot wanneer je daar symptomen van kan ondervinden. Ik ben mezelf nu aan het zeggen dat het wss allemaal niets zal betekenen hier en dat het puur door de pregnyl en progynova komt. 
Betty - schreef op 03-12 om 19:34
Bibi voorzichtig gefeliciteerd. Al weer getest? 

Puck, jee ik lees een paar dagen niet zo mee en dan verras je ons met zo’n duidelijke test! Super en gefeliciteerd!!! Heel blij voor je en ik duim mee voor een stevige plakker en mooie zwangerschap. 

Hier cd 6, nog 1 pilletje Clomid en dan straks cd 9 beginnen met ovulatietesten en maar hopen op een mooie knaller rond de normale tijd. 
Hartje - schreef op 03-12 om 19:48
Haha Mila ik zat laatst ook al te kijken, hilarisch. Lijkt wel donkerder maar ik weet niet qua vergelijk haha.
Maar ik ben wel leeggezogen moe. Vandaag voor het eerst, gisteren al een beetje. Wat dat betreft? Dat is echt mijn symptoom. Bij de tweeling zei ik, ik ga leren koffie drinken of ik doe een zwangerschapstest. En ja, die knalde. Dus hopelijk is het ook weer daarvan, dan zou het moeten aanhouden. Maar met al die griepjes...
Kaatje 4 a 5 dpo is nog wel vrij vroeg ( al voelen somige mensen het blijkbaar toch wel). Maar meestal komt het past echt op gang na de innesteling, tussen 9dpo gemiddeld.
Bibi (Gast) - schreef op 03-12 om 19:56
Jeeej puck!! Wat ontzettend fijn om te zien dat je zo een mooie test hebt. Het is je van harte gegund
Zo een dikke streep heb ik pas dik na nod, dus je maakt snel hcg aan. 

Mila, ja klopt meer doorbloede schaamstreek, dus de binnenste schaamlippen en de heel binnenkant van de grote schaamlippe donker rood. Dat heb ik normaal niet... 
Ook vaker steekjes hier en daar. Gisteren ineens stekende borsten. Vandaag ook ook steekjes en pijnlijke borsten zo nu en dan, voelde me niet echt top fit.. 
Ga proberen niks meer te drinke nu zodat mijn urine goed geconcentreerd is morgen. Ik zal morgen weer mijn test posten
Wie gaat er nog meer testen morgen? 
Hartje - schreef op 03-12 om 20:00
Leuk bibi ik ben benieuwd!! 
Ik zou graag testen maar niks in huis. zou niet weten wanneer naar de action te kunnen gaan en maar goed ook, veel te vroeg natuurlijk. Is morgen jouw nod?
roosje - schreef op 03-12 om 20:05
@ikke , bij mij zit pregnyl tot zo’n 14 dagen na de spuit in men lijf dus die is niet bij iedereen uitgewerkt op dag 10 zoals stef zei, maar ze zeggen wel dat bij de meeste na 12 dagen het uit je systeem is :-)  xx
Hartje - schreef op 03-12 om 20:09
Stef helaas niet zwanger. Als ik wel zwanger ben weet ik eigenlijk niet wat voor extra andere dingen ik heb gehad, nooit bewust op gelet..
Deze maand ook gehad, eind vd week weet ik de uitslag ervan haha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan