NOD December - Zwanger worden forum

Ilona36 - schreef op 13-12 om 11:49
Yes mimi! Gefeliciteerd
Esthe wat een rotsituatie! Hopelijk komen jullie eruit met wat voor jullie samen het beste is 
Betty hopelijk deze iui raak 
Stef, spannenddddd, duim voor je 
Puck, hoe voel je je 
1172 antwoorden en 21942152x bekeken
Kathe - schreef op 13-12 om 11:55
Ik duim heel hard voor je Stef! 
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 12:04
Oeh spannend Stef! 
Ga je morgen testen? 
Stef - schreef op 13-12 om 12:09
Ik ga straks testen...
Deze ochtend ben ik opgestaan met rode wangen.. is nog een herkenbaar iets van mijn laatste zwangerschap. Maar weet nu al dat ik teleurgesteld ga zijn , maar hey, je weet maar nooit eh ... vandaag mocht ik trouwens pas testen van mijn gyn ....
Dank jullie wel dames 
Nouvelle vie (Gast) - schreef op 13-12 om 13:42
Waaw!!! Mimi!! Proficiat!!! 
@Esthe, wow dat is wel hard binnenkomen. Ik ken je verhaal niet echt en weet ook niet hoe lang jullie al bezig zijn, maar als je dan éénmaal je zin hebt gezet op een tweede kindje, om dat nu zomaar even los te laten ... dat zou ik toch ook niet kunnen  Ik mag mij niet inbeelden dat mijn vriend daar plots mee zou afkomen ... Hopelijk kunnen jullie een goed gesprek hebben en gaat hij toch mee in jullie idee voor een tweede kindje ...
@Stef, spannend!!! Hopelijk een positieve test  
Ik besef dat mijn nod pas zondag is. Ik heb vandaag nog eens een early test gedaan, en zo wit als iets ... ik voelde me toch wel teleurgesteld (ook al  hoeft dat niet, het is pas poging 2). Bij mijn eerste kindje was ik ronde 2 zwanger, dus ergens zit het in je hoofd dat het nu ook wel vlot zal gaan, maarja, dat mag ik echt niet doen hé . Ergens hou ik nog de hoop dat indien ik een late eisprong heb (ik had pijntjes op 10 december), dus als ik dan wat bereken zou bv. 10 dec 1 hgc, 12 dec 2 hgc, 14 dec 4 hgc, 16 dec. 8 hgc zijn? Eventjes erg overdreven gerekend  dat is dan bij een erg late instelling ... Had die theorie eens ergens gelezen. Bij vroege hgc zijn het dan volledig andere resultaten van hgc ... Ohjaaaa... wat loslaten dus!
Stef - schreef op 13-12 om 13:49
Een mooie negatieve test dus 
sweet - schreef op 13-12 om 13:53
Aah jammer Stef, wilde net reageren dat ik aan het duimen was.

Net thuis van mijn werk, erg druk gehad. Ligt iemand op sterven 
Stef - schreef op 13-12 om 14:16
Aaaah Sweet, net nu voor de feestdagen... het is altijd erg om iemand te moeten afgeven... veel sterkte 
Ik geef niet op... vrijdag 28/ 11 inseminatie gehad eitje zat er nog... wil zeggen zaterdag of zondag eisprong dus vandaag op 11-12 dpo .... hoe erg kan een mens zijn 
Stef - schreef op 13-12 om 14:18
@ sweet, tis mss op je werk? Maar ja, het is altijd triestig
Nouvelle vie (Gast) - schreef op 13-12 om 14:18
Oh stef  dat is balen. Ik zie in het lijstje dat je nod 16 december is? Is het dan niet erg vroeg om testen? Indien het klopt zou ik nog niet wanhopen hoor ...
Ik voel ondertussen menstruatiekrampen... zal een kwestie zijn van tijd alvorens ze doorbreken zeker ...
Stef - schreef op 13-12 om 14:23
@ Nouvelle-vie... ik heb op 28/11 inseminatie gehad... heb geen idee niet hoe het werkt... mocht vandaag testen van mijn gyn... heb geen duidelijke antwoorden. Als ik uitga van mijn natuurlijke cyclus is het idd 16/12 mijn NOD .... maar dat wil dan zeggen dat ik 17 dagen na de inseminatie ben... shoot me 
sweet - schreef op 13-12 om 14:39
Stef, is inderdaad op mijn werk, maar heb het met zulke dingen altijd moeilijk. Ben al 6 jaar verpleegkundige, altijd thuiszorg gedaan en sinds juni in het verpleeghuis en dit zou nu 7 sterfgeval zijn op zo korte tijd. En blijf het moeilijk vinden  en net voor de feestdagen maakt het dat nog erger heb ik het idee. 

Nou kijk dan heb je nog kans. Zou dan minstens 2 dagen proberen te wachten om te testen. Daarom durf ik al nooit voor nod te testen haha.
Ik ben nu ook aan het twijfelen. Vanavond of morgen testen. 
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 15:09
Ik denk dat de kans ook wel kleiner was dat hij positief is omdat je in de middag heb getest stef. Maar mooi om te zien dat je nog hoopvol blijft. Misschien overmorgen in de ochtend! Als je dat volhoudt.

Sweet gecondoleerd! Sterkte zeg, wat naar!!!

Nouvelle Vie, uit mn hoofd: 10 december was bij jou 9dpo of niet?
Dat wordt volgens sommige sites gezien als gemiddelde innestelingsdatum. Daarom raden ze testen voor NOD ook niet aan. Dus kan nog alle kanten uit.
Ik heb zelf nog geen ongesteldheidskrampen. Had het woensdag wat. Maar dat kan ook oprekken van de baarmoeder zijn dus ook dat kan alle kanten uit. Alleen is het jouw tweede dus jij weet dat beter dan ik.

Hoe gaat het met de rest die vandaag NOD heeft?

Bibi (Gast) - schreef op 13-12 om 15:20
Wat leuk om te lezen mimi! Gefeliciteerd en hopelijk blijven ze mooi oplopen. Mijn test was 1 dag voor nod veel lichter! En gisteren 5 weken zwanger, nogmaals getest en streep al donkerder dan controlestreep, ook op de normale test, dus niet de early. Het komt vast goed bij jou

Voor de andere dames die nog moeten testen heeeeel veel succes, hoop veel van jullie terug te zien in uitgerekend augustus 2020. Ik ben niet zo actief op het moment, maar heb even een drukke periode. 
Betty - schreef op 13-12 om 15:47
Ahh bedankt voor de lieve wensen dat het nu toch eens raak mag zijn. Ik hoop het ook, hoewel ik net zo goed vrees van niet. We zullen zien. 

Esthe ik denk daar ook wel eens over na hoor, had liever de 2e er vlot achteraan gehad, zodat je een keer uit de luiers bent. Onze zoon is net zindelijk en dan begin je idd weer bij af. Maar ik gun onze zoon nog veel meer een broertje of zusje en ik weet ook dat het behalve hard werken ook genieten is met een kleintje. Kun je niet op een kleine passen zodat hij ziet dat er meer is dan alleen luiers verschonen? Je smelt toch bij zo’n lachebek van 3 mnd. De 1e 3 maand is zwaar, met krampjes vooral, maar wat is nu 3 maand of 3 jaar op een mensenleven. Sorry een heel betoog, maar in vind het ook zo gemeen en rot voor je.. 

He balen stef, hopelijk binnenkort alsnog positief!! 

Dat is ook heel moeilijk Sweet, je leert zo iemand in korte tijd goed kennen en ze zijn afhankelijk van jou en je collega’s. Veel sterkte meid. 

Nouvelle hahaha loslaten vlak voor nod. Dat is een goeie  hoe kort of lang je bezig bent, dat is weggelegd voor maar een paar vrouwen volgens mij

Meestal wordt ik ongesteld 14 dagen na mn eisprong dus een lf van 13 dagen. Ik zit normaal gezien maar 1 dag van af, dus een enkele keer de avond er voor al of een dag later. 
KittyCat - schreef op 13-12 om 17:35
Mimi gefeliciteerd!!!
J.V. - schreef op 13-12 om 17:50
Mimi gefeliciteerd! 

Esthe wat jammer, zoals hier al gezegd als je gedachten al op een 2de kindje staan is dat heel moeilijk. Ik kan begrijpen dat na een lange tijd opnieuw in de pampers zitten afschrikt voor je partner maar eens het kindje groter zal zijn, zal het nog zo leuk zijn. 

Sweet ik heb 6 jaar als zorgkundige gewerkt in een woon en zorgcentrum, deed ik heel graag maar idd die sterfgevallen is mentaal wel zwaar , zeker als je een goede band hebt met iemand. Nu werk ik in de thuiszorg en komt een sterfgeval maar heel zelden voor.

Succes aan alle testers! En kop op aan degene waar ms doorgekomen is. 
Flower1990 - schreef op 13-12 om 18:50
Mimi gefeliciteerd!!! 

Betty hoop het zo voor je!

Sweet wat pittig zeg 7 sterfgevalen in korte tijd en nu bijna weer. Das echt heel erg pittig

Stef hoop echt dat de test positief word!! Zal voor jullie duimen!

Stef - schreef op 13-12 om 21:25
Hier een zware slag in mijn gezicht gehad deze avond om 19u30. 
Ik had mijn gyn gebeld om te zeggen dat ik negatief heb getest en om te vragen als ik weer moest beginnen met clomid op CD3! 
Hij vindt dat wij niets extra doen met iui, dus met andere woorden het stopt nu al. Hij stelt IVF voor. We moesten erover nadenken... wat nu? Ben zooooo verdrietig! 
Mimi (Gast) - schreef op 13-12 om 21:29
Wat waarom zo snel al Stef?
Puck - schreef op 13-12 om 22:07
Jeetje Stef. Wat een heftig bericht. En nu? Eerder zei je dat je dat niet ging doen, maar gaan jullie er nu toch nog over nadenken? Wat moeilijk voor jullie.  
Ilona36 - schreef op 13-12 om 22:36
Jeetje stef, hoe bedoeld hij dat? Dat jullie niks extra's doen?
Stef - schreef op 13-12 om 23:34
Weet het niet precies... ik hoorde alleen maar ,het stopt hier met de IUI! Was eventjes in een andere wereld... dinsdag hebben wij een afspraak... als IVF doorgaat ,gaat het in een andere ziekenhuis door. Ik heb wel verstaan dat ze de waardes goed hebben kunnen opvolgen deze 2 cyclussen en mijn man heeft toch minder in volume dan dat ze verwachten... ze willen over de 1miljoen en mijn man had 1x 800.000 en 1x 700.000. En ik hoorde ook weer iets over mijn leeftijd... ben er kapot van... mijn man heeft al gezegd dat hij er mee wilt starten! maar ik ben het... alle respect voor de dames die IVF bezig zijn .... maar ik ben nu al Cruella met 5 pilletjes clomid en 1 spuitje pregnyl .... 
Mimi (Gast) - schreef op 14-12 om 06:37
Het is wel schattig dat je man zo snel besloten heeft voor IVF te gaan. Dat laat zien hoe graag hij het wil. En ook dat hij wel met cruella kan leven. Hij kent je al langer dus hij weet vast wat voor invloed hormonen op je hebben.
Maar verder is dit super rot! Ik schrik er echt van dat ze zo snel willen stoppen.
Met de hormonen kan ik me nog voorstellen dat ze meten dat het bij jou niet nodig is in IUI1 en dat het inderdaad weinig uitmaakt in IUI2 (al had je wel een mega ei). Maar ik zou toch denken dat ze het langer kunnen proberen, desnoods zonder de hormonen.
Hopelijk leggen ze dinsdag in ieder geval goed uit waarom deze keus nu al gemaakt wordt.
Mila (Gast) - schreef op 14-12 om 07:10
Ik lag wat achter, maar wat een mooi nieuws heb ik gemist Mimi!! Leuk  Wat was de truc om zwanger te raken? En wij hadden toch beide als symptoom meer afscheiding? En jij was ook heel duizelig toch? Van harte meid, hoe reageerde je man en hoe heb je het verteld?

EstHe, wat onwijs naar! Kan er vanuit je man niet misschien een soort faalangst achter zitten? Ik vind het namelijk zo vreemd dat hij eerst in volle overtuiging mee doet jou zwanger te maken en ala het dan niet makkelijk loopt, veranderd hij opeens van gedachte. Dat vind ik gek en onverwacht.

Stef, wat een naar bericht voor jullie. Ben benieuwd naar de toelichting, maar blijkbaar krijgt de behandelaar het gevoel dat het te weinig verschil maakt zo. Zijn je kansen met IVF zoveel beter? Ik ben er te onervaren mee. Sterkte samen en een lieve vent heb je!
sweet - schreef op 14-12 om 07:24
Omg, ik zit helemaal te shaken.. vandaag wilde ik beetje uitslapen en lag nu al uur wakker van de spanning. Dus gaan testen. Dit was na 1 minuut het resultaat. 
Flower1990 - schreef op 14-12 om 07:37
Stef jeetje wat pittig zeg! Echt niet leuk zeg..  net wat mimi zegt dat je man direct ja zegt kan hij ook met cruella leven.
Laat het allemaal maar even op jr inwerken. Poeh is toch wel veel in 1x en erg schrikken voor je.

Sweet gefeliciteerd prachtig!
sweet - schreef op 14-12 om 07:57
Heb net nog keer gekeken. Kan er niet omheen.
sweet - schreef op 14-12 om 07:58
Dankje flower.

Aah Stef ik lees nu pas je bericht.. snap dat het erg schrikken is  zeker zonder verdere uitleg. Ik hoop echt dat je dat dinsdag krijgt. 
Wel heel fijn dat je man achter de keuze staat, maar ik snap je echt, met al die hormonen. Het is niet niks. 
biancaa - schreef op 14-12 om 08:06
Jeej wauw ook zo duidelijk.  @sweet gefeliciteerd 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan