NOD December - Zwanger worden forum

Ikke - schreef op 05-12 om 10:17
Dames, 
Veel succes verder aan iedereen. Ik hoop dat ik jullie niet hoef te zien in januari groepje dus daarmee bedoel ik dat jullie gewoon een knaller van een test in handen mogen hebben. 
Ik schuif door, het is hier klaar en duidelijk over. Op naar de volgende ronde. 
1172 antwoorden en 21934174x bekeken
Stef - schreef op 05-12 om 10:19
@ Bianca,  na te zien van mijn testen denk ik het niet hoor. Bovenste is van gisteravond en de onderste van deze ochtend. Denk je dan nog dat hij zaterdag positief zal zijn? 
Stef - schreef op 05-12 om 10:22
Foto heeft zich gedraaid... dus links van gisteravond en rechts deze ochtend, 7 dagen geleden heb ik pregnyl 5000 gespoten. X 
@ Ikke, wat jammer  veel goede moed gewenst 
kleintje - schreef op 05-12 om 10:23
Wauw Bibi! Die is mooi opgelopen  

Hartje - schreef op 05-12 om 10:29
En dan ben ik vooral benieuwd of jullie op de onderste test, die nog iets nat is, iets zien?
Nee ik verwacht echt m orgen mn menstruatie. Zie dat er meer doorschuiven, pech hoor!
Orchidea - schreef op 05-12 om 10:29
@Stef Oe spannend Stef! Ik ben benieuwd, hopelijk hebben we maandag allebei een mooie test!
Hartje - schreef op 05-12 om 11:52
Ik heb nog even een x alles berekend en ik heb nog vrijdag en dan zaterdag ongi. Er ligt nog 1 test id kast. Die doe ik zondag????
Orchidea - schreef op 05-12 om 12:06
@Hartje Ik zie op de onderste toch echt wat hoor...
Bibi (Gast) - schreef op 05-12 om 12:51
Sweet, wie weet is het meteen raak na de miskraam? Hoezo denk jij van niet?
Stef ik zie nog een licht streepje op de rechtse test.. Maar wel lichter dan gisteren

Hartje ik zie ook echt wel eem streepje hoor.. Maar k snap dat je verdrietig bent, je had gehoopt op een beter streepje. Ik blijf voor je hopen en duimen

Wat heftig donna  
Hartje - schreef op 05-12 om 13:09
Orchidea en bibi, die onderste is met water gedaan, ik krijg op al die testen zulke streepjes grrr. Ik dacht het echt even dat het wat was, stom! 
Sweet het schijnt bewezen dat je juist na een miskraam even heel vruchtbaar bent! Is mij ook gezegd na mm miskraam. Hier niet echte dan want ik ben nog steeds niet zwanger sinds 2018 maar veel anderen wel hoor!!
Stef voor jou spannend zeg! 
Chanti - schreef op 05-12 om 13:33
Bibi, wat goed! Nogmaals gefeliciteerd! 
@ Donna; Ik denk dat er hier heel veel vrouwen zijn die je gevoel begrijpen   Je mag het voor jezelf erg vinden, want jouw wens is ook groot. Laat die gevoelens ook lekker toe, vind het stom en baal er flink van. Daarna zal je je wellicht beter voelen  
Orchidea - schreef op 05-12 om 13:57
@Hartje Oh hmm.. wat gek. Nu is het toch even afwachten, ik hoop voor je dat je zondag een mooie test hebt en toch zwanger blijkt te zijn en niet hoeft aan te sluiten in Januari. hopelijk hou je ons op de hoogte.
@Donna Ik snap jou gevoel enorm. Het is natuurlijk voor jou gevoel enorm oneerlijk, omdat jij nog geen kindje hebt. Je mag daar ook oprecht van balen. Ik wil er verder ook niet op reageren, omdat het voor mij net zo voelt als voor jou, het enorm pijnlijk is dat het nog niet gelukt is om een 1 of tweede of derde of evt vierde, noem maar op te krijgen. In mij geval de tweede, en inmiddels zijn wij ook meer dan een jaar bezig, wat natuurlijk niet weghoud dat het voor jou verschrikkelijk is dat je al 5 jaar bezig bent voor je eerste kindje. Maar nogmaals, lekker balen, dat mag, uiteraard, maar dat houd niet weg dat een tweede kindje of derde, of hoeveelste kindje niet zo erg voelt.
Ik wilde er eerst niet op reageren, maar voelde toch ergens dat het mij dwars zat. Overigens bedoel je het waarschijnlijk niet zo, en voel je niet aangevallen, maar ik moest het heel even kwijt. Hoeft verder geen discussie te worden, maar ik wilde nogmaals gewoon mijn ei kwijt, op een gegeven moment word het inderdaad een frustratie als je iedereen zwanger ziet worden, en neen, ik hoef niet weg van dit forum, want ik weet dat vrouwen hier zwanger raken. 

sweet - schreef op 05-12 om 14:35
Bibi en hartje, klopt ik weet het. 5 weken na mijn tweede miskraam had ik een positieve test in mijn handen. Gelukkig een dochter mogen krijgen. 
Ik durf er gewoon niet op te hopen. Ik denk, mocht het positief zijn, dat ik niet eens blij durf te zijn. En ik heb niet echt afscheiding, heb ik dat wel is dat meestal een teken dat het raak zou kunnen zijn. Weet dat alleen bij de eerste 2 miskramen en  mijn dochter niet meer. Dat is langer geleden. Maar bij de laatste 2 had ik het.
En merk echt niet veel. Behalve echt die nachtmerries.. ik droom sowieso veel, maar tijdens zwangerschap en rond de eisprong altijd net wat levendiger en enger. Maar we gaan het zien. Ik ga sowieso niet voor nod testen. En die is pas dinsdag. 
Hartje - schreef op 05-12 om 15:25
Ah donna doe je toch een testje? Want het kan toch!? Die krampen kunnen ook van iets anders komen. 
Wb je gevoel, misschien ben jij nu even niet de persoon om met haar mee te voelen. Want hee, je kunt toch niet alles!!?? 
Orchidea de teleurstelling is wel ook heel hevig. Maar toch sta je niet 100% met lege handen. 
Ik zit het persoonlijk wel heel erg naar een verdrietig vinden als het bij mij met 2 miskramen afgesloten werd, maar over 8 jaar zit ik nog steeds in mn vruchtbare jaren. Dus kan het dan ook gebeuren, alleen voelt dat niet zo haha. 
Orchidea - schreef op 05-12 om 15:37
@Hartje Dat is zeker zo. Ik snap ook wel dat je niet met lege handen zit, alleen voor ons voelt het nog niet compleet, en dat is ook een lijdens weg.
Ik heb ook al spijt van mijn post, vooral omdat ik mensen niet wil kwetsen, maar ook mijn gevoel doet er toe. En die jaloezie ken ik ook, ik ben ook zo ontiegelijk jaloers op mensen die inmiddels al bevallen zijn, terwijl we tegelijk aankondigde een wens voor een tweede te hebben, of vrouwen die inmiddels al op de helft zijn, en later dan mijn begonnen met de wens.
Ik weet dat het normaal is, en we allemaal wel een verhaal hebben, daarom kan ik de frustraties van heel veel vrouwen begrijpen, alleen ik wil wel dat ook zij weten dat de lijdensweg net zo erg is als een tweede niet lukt, misschien nog wel erger voor mij persoonlijk(!)  dan de eerste, je weet namelijk dat je het een keer hebt gedaan, maar nu niet wetend waar je aan toe bent is naar. 

Verder nogmaals no hate, gewoon even mijn hart luchten, want daarvoor zijn deze forums ook. En niet aanvallend bedoeld voordat ik straks weer een zuur wijf ben. 
Hartje - schreef op 05-12 om 15:47
Haha nee joh zuur wijf niet. We proberen allemaal iets te beschrijven wat niet te beschrijven is en daarom begrijpen we elkaar ook steeds net iets verkeerd. Iets wat je voelt geld sws niet voor hoe een ander het voelt. En hoe je het verwerkt is ook allemaal anders. 
Toen ik vorig jaar de miskraam kreeg had ik 2 uit de kluiten gewassen baby's die ik flessen gaf. (De jongens waren 6 maand, net in maatje 62 ivm vroeggeboorte) wat moest ik zeggen tegen dames die ook een miskraam kregen en met lege handen stonden? Snap je mijn gevoel? En dat is overheersend bij mij. Daarom sta ik in een totaal andere fase dan jou. Wist ik dat de tweeling de laatste zouden zijn, had ik een shoot gedaan. Had ik me te pletter gewerkt om de borstvoeding te laten slagen. Zo probeer ik niet te vaak terug te kijken. 

Dus nogmaals, je beschrijft een gevoel. Dan kom je dicht bij sommige personen, anderen niet. Want in het zelfde verdriet zitten zoveel fases! Daarin is denk ik geen goed of fout. Laten we alleen wel proberen elkaar niet in de zelfde fase te krijgen om zo eensgezind te worden. Dat lijkt me onmogelijk
Daily89 - schreef op 05-12 om 21:08
Jeetje... even 3 dagen niet naar dit forum gekeken vanwege een drukke werkweek en mijn menstruatie teleurstelling en ineens zijn we van 13 naar 20 pagina's geschoten, ben er even vluchtig doorheen gegaan en ik lees positieve berichten maar ook veel teleurstellingen en negatieve gevoelens die eruit moeten. 
Ik hoop dat iedereen snel het geluk vind waar ze naar opzoek zijn! 
Ik twijfel heel erg of we deze ronde toch gaan proberen of dat we deze ronde over slaan en in januari weer ervoor gaan. Nu met de feestdagen in aantocht is het ook niet verkeerd om nergens rekening mee te hoeven houden, maar aan de andere kant is het dan wel een maand weggegooid en wie weet is het wel een heel vruchtbare maand... wat zouden jullie doen? Mijn cyclus is altijd stipt 28 dagen. Zit nu op dag 5.
Babs (Gast) - schreef op 05-12 om 22:36
Ik zou lekker genieten van de feestdagen en je laten verassen. Of heb je je ei ver voor de feestdagen? 
Kun je het nieuwe jaar er weer tegenaan
Orchidea - schreef op 06-12 om 05:06
@Hartje Ja precies hoe je omschrijft eigenlijk. Thanks, duidelijker kan het niet denk ik. 
@Daily Ja het gaat hard de laatste tijd haha. Ik zou ook lekker genieten, en niet verplicht klussen. Maar goed, wie ben ik om dat te zeggen.. als het hier niet raak is, dan is mijn ei ook rond 1e of 2e kerstdag. Wij willen (“moeten”) van elke cyclus gebruik maken omdat we met een “verzadigd” gevoel in maart naar de ha gaan voor medische hulp als het nog niet gelukt is. Maar lekker zelf beslissen, ik vind het lastig. Ik zou zeggen, maak van elke cyclus gebruik, maar wat minder streng!
Mimi (Gast) - schreef op 06-12 om 08:02
Ah balen ikke! Succes maar weer...

Welkom (terug) aan de nieuwe dames.

Ik ben benieuwd of er nog mooie testen komen dit weekend. Bibi jouwe lopen in ieder geval mooi op.

Daily, ik ga dan ook een ronde rustiger aan doen inderdaad. Beetje genieten van de feestdagen en we zien wel. Hopelijk lukt het me.

Verder teveel om op te antwoorden maar ik ga het weer bij proberen te houden. Hier alle tekenen van PMS. 4 dagen te vroeg dus mijn ms is, denk ik, al maandag of dinsdag ipv vrijdag. Lf is normaal 15 dagen, nu maar 11 ofzo. Deze ronde zit mn lichaam wat tegen. Hopelijk in het nieuwe jaar niet.

Orchidea, ik denk dat het inderdaad beide moeilijk is. Als ik voor mezelf spreek is het vooral lastig omdat ik niet eens weet of ik vruchtbaar ben. In mijn familie zijn daar wel problemen mee. En zulke vreemde cycli helpen niet. Ik was ook een verrassing voor mn moeder. In de meeste gevallen lijkt me de eerste daarom moeilijker.
Maar ik weet dat jij ook vreest dat het een medische oorzaak heeft dat het niet lukt (de keizersnede toch?), dus dan is het voor jou ook weer moeilijk. En meerdere miskramen zal ook net zo onzeker maken (voor sommige anderen).
En ik vind je geen zuur wijf
Kathe - schreef op 06-12 om 08:03
Daily, ik heb ook gedacht om de volgende ronde even niet gericht seks te hebben. Maar ik denk dat ik er alsnog veel mee bezig zou zijn. Ik weet heel goed wanneer mijn vruchtbare periode is en ik zou daar dan toch rekening mee houden. Ik zou ook niet meer drinken na mijn eisprong, dus heel veel verschil zou het voor mij niet maken. Zit nu in ronde 9, tegen dan misschien in ronde 10, dus ik vrees dat ik het toch niet meer zou kunnen loslaten. Maar dat is persoonlijk natuurlijk! 
Donna, wat jammer om te horen dat jullie al zo lang bezig zijn! Ik vind het chapeau dat je zo lang positief bent gebleven en het is dan helemaal niet vreemd dat je op een bepaald moment wel eens van die gevoelens hebt. Laat dat ook maar toe. Je mag droevig, kwaad en zelfs jaloers zijn! Ik denk dat iedereen verdriet ervaart vanuit zijn eigen standpunt. Mensen hebben het moeilijk om zicb echt in te leven. Ik hoor soms ook mensen klagen dat ze zwanger zijn, bv zwangerschapskwaaltjes. Dan denk ik: ja, had ik die klachten maar ik zou zo blij zijn! Maar als ik ooit in die positie zit zal ik mss ook wel klagen. Ik wil maar zeggen, mensen kijken vanuit hun eigen standpunt naar een situatie. Hebben jullie al verdere stappen gezet ivm medische hulp? Ik hoop dat je hier zal mee blijven praten en je gevoelens kwijt kan! 
Mimi (Gast) - schreef op 06-12 om 08:13
Bo, is je ms doorgebroken? Of nog steeds spannend?

Donna, je mag absoluut jarloers zijn. Daarmee verlies je geen empathisch vermogen. Misschien kan je je vriendin jouw situatie uitleggen, dan zal ze er rekening mee houden. Dat je je (soms) zo voelt, kan je niks aan doen. 
Orchidea - schreef op 06-12 om 09:24
@Mimi Jeetje wat heftig zeg. Word er stil van... Ik snap het zeker, van alle kanten, maar ik denk dat we elkaar niet helemaal kunnen begrijpen omdat elk verhaal anders is. Ik denk ook niet dat we hierin moeten spreken wat nu erger is, elk verhaal is erg op zijn eigen manier. Ik gun iedereen die zo hevig verlangt naar een kindje een kindje, en vind het soms zo oneerlijk als ik zie welke mensen wel kinderen krijgen, en dan zo makkelijk.. 

En nee, ik weet dat het waarschijnlijk niets met de keizersnede te maken heeft. Wat het dan is? Geen idee, maar ik ben nog vrij jong, mijn man is begin dertig, het is wel een beetje gek dat we nog niet zwanger zijn natuurlijk.. overigens geen discriminatie tegen de wat oudere dames onder ons ;-) maar het is een feit dat hoe jonger je bent hoe makkelijker het in principe moet gaan. Ik rook niet, drink niet en eet gezond, slik foliumzuur en extra vitamine D en C. En toch, nog niet zwanger, na een jaar, dan wel een miskraam, dus wel zwanger geweest, dat is een “verlichting” in dit diepe dal... maar we moeten ook tot maart wachten omdat we dan vanaf maart een jaar bezig zijn... dus dat is ook erg lang zonder zwangerschap.
Maar het word gewoon frustrerend, kijk, ik weet ook niet wat er mis met ons/of mij is, en ik denk dat je van geluk mag spreken als je een handvat hebt, dat je medische hulp krijgt en dat de medische wereld al zo ver is... wij krijgen in maart ook medische hulp, en ik ben zo blij dat dat gewoon een handvat is. Hierna nog drie cyclussen.... en dan mogen we ons melden. Ik kan eigenlijk niet wachten en tel echt de rondes af. Het is zo’n naar idee om alle hoop te lijken verliezen... Maar goed, cd 22 vandaag, nog even te gaan tot maandag en dan ga ik testen, hopelijk is deze ellende niet voor niets geweest. Stiekem wel een beetje gespannen.
Mimi (Gast) - schreef op 06-12 om 09:28
Ik duim voor je dat het toch nog lukt voor die tijd Orchidea!
Melissa (Gast) - schreef op 06-12 om 11:45
ik zit  op cd7, menstruatie is nu voorbij, kunnen weer aan de slag deze ronde. Ben benieuwd, want mijn vriend begint een griepje te ontwikkelen, en ik heb het superdruk met mijn werk. Ben er bang voor deze maand.
Orchidea - schreef op 06-12 om 16:09
@Mimi Dankjewel, lief van je!

Vandaag met een vriendinnetje naar de stad gegaan en gaan lunchen met mijn dochter. Uiteraard konden de doosjes zwangerschapstesten niet ontbreken, en zodra ik die dingen in huis heb.. juist moet er getest worden, de drang was helaas weer te groot, en ik voel mij weer zo zwak dat ik weer getest heb, stomme ik, negatief natuurlijk..
ik zit dus op cd 22, en ik gok zelf 5 dagen voor nod, nog steeds erg vroeg, en dat weet ik donders goed, maar de drang was weer te groot. Zucht..
Wel enorme trek, we hebben om 14.20 pas uitgebreid geluncht, en om kwart voor 4 kreeg ik weer honger, honger alsof ik er soms een beetje misselijk van word. Ook is mijn buik ontiegelijk opgezet en zweet ik voor mijn gevoel sneller, en vind ik het ontzettend ranzig ruiken opeens, anders zelfs. Ook is de afscheiding wat toegenomen, maar dat kan ook een moment opname zijn. 
Waarschijnlijk kan ik het net als iedere maand niet laten en moet er morgen, overmorgen tot en met NOD natuurlijk getest worden. Achja, ik denk dat ik mijzelf maar weer los laat, en hopelijk gauw resultaat krijgt, Maar goed, bang voor teleurstelling deze maand is enorm groot. 
Bianca (Gast) - schreef op 06-12 om 19:06
@orchidea 
Ik heb precies hetzelfde als jouw , wanneer ik net lekker gegeten heb heb ik na ongeveer een uur weer honger , soms lijkt het alsof ik een hele dag niks gegeten heb, dan ben ik er misselijk van 
Ook ik heb het idee dat mijn buik iets opgezet is, hij lijkt niet meer hetzelfde zeg maar, en na 2 dagen geen symptomen nu vandaag weer last van een zeurende onderrug   af en toe wat steekjes in de buik en rond de liezen. Ik zit nu op ongeveer 6 dg voor nod 
Mila (Gast) - schreef op 06-12 om 17:10
Daily; verplicht vrijen zou ik ook niet doen, moet wel leuk en opwindend blijven. Maar wat Kathe ook zegt; je weet toch wanneer je ei is en dan houd je er wellicht toch rekening mee. Maar wij hebben standaard wel 3x in de week minimaal sex Enige verschil is dat wij het in de vruchtbare week 2x extra doen en alleen is het dan even erbij nadenken dat je wel goed moet eindigen

Orchidea, heel begrijpelijk verhaal! Wij gaan trouwens gelijk op, hier ook nog 5dg voor nod. Ik herken het opgeblazen gevoel en qua afscheiding is het bij mij wat meer dan anders, maar wel romig (sorry voor tmi). Ook heb ik het vaak koud, jij ook?
Kathe - schreef op 06-12 om 17:22
Mila en Orchidea, spannend! Ik duim dames!
Mila, ik moet trouwens zeggen dat ik niet let op hoe we 'eindigen' bij de seks. Ik ben er eigenlijk niet van overtuigd dat dat zoveel verschil maakt en het legt extra druk op de seks zelf. Dat wil ik liever niet. Maar goed, je leest soms wel dat bepaalde standjes beter zijn dan anderen. Ik hoop nog altijd dat gewoon goede seks het beste effect heeft, haha. 
Hartje (Gast) - schreef op 06-12 om 19:31
Haha hier nog zo’n testmuts. Veel te vroeg, elke dag en gewoon negatief natuurlijk. Sukkel ben ik.
Vandaag 12 dpo nog negatief en morgen moet ik ongi worden. Dan doen we dan maar denk ik!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan