NOD December - Zwanger worden forum

Orchidea - schreef op 29-11 om 07:11
Hier gisteren ook last van ei pijn gehad, gisteren avond was ik pas laat thuis en sliep ml al. Vanochtend maakte hij mij wakker om het toch nog even gezellig te maken, hopelijk is het genoeg voor deze maand, maar goed het is ook maar goed geluk hebben. 
1172 antwoorden en 21947190x bekeken
Red_tears - schreef op 29-11 om 08:30
Ik sluit me hier terug aan. 
Red_tears, 33 jaar (word 12/12 34j), 4e kindje, ronde +2.5 jaar, nod ( ik gok rond 23 dec) 
Vlinder (Gast) - schreef op 29-11 om 09:03
Hoi meiden! Ik heb sinds vanmorgen pijn van mijn eisprong. Wanneer kunnen wij dan het beste klussen om een goede kans te hebben? We hebben het gister gedaan, wat zouden jullie nu doen?
Orchidea - schreef op 29-11 om 09:47
Vlinder, ik persoonlijk zou vandaag doen, en dan om de dag. Dus morgen niet, en de dag erna. Wij blijven meestal klussen tot ongeveer cd 18-9/20. Dan weten we zeker dat ik mijn ei niet gemist heb, want hij is soms later 
Orchidea - schreef op 29-11 om 09:48
Elke dag is ook geen probleem he Vlinder, het is net wat jullie fijn vinden, het moet wel plezierig blijven. Het beste is om de dag, maar als je nu je ei voelt, zou ik daar zeker gebruik van maken, als hij vandaag springt, heb je er niet veel meer aan. 
Succes! 
Mila (Gast) - schreef op 29-11 om 13:34
Goede vraag, ik las online dat je de uren voor je echt je ei voelt het meest vruchtbaar bent! Maar hoe snel springt je ei als je de pijn voelt? Bij mij komt het wel overeen met vruchtbaar slijm wat dan een dag later weg is.
EstHe - schreef op 29-11 om 14:25
Welkom aan de nieuwe dames, en succes deze mooie maand!

Chanti, heterozygoot betekent ook dat het van een vd ouders komt, bij homozygoot komt het van beide ouders. Een van je ouders draagt dit gen dus ook. Voor de stolling en risico's goed om te laten testen. 

Kleintje, veel plezier in Disneyland! 

Stef , heel veel succes met de iui vandaag. Ik duim voor een vruchtbare poging!

Mn duimen draaien voor iedereen! Onze maand gaat nu écht beginnen 

Ik weet niet exact wanneer ik mn nod heb. Ik ben altijd stipt 28 dagen geweest, maar laatste 3 maanden werd dat steeds ietsjes korter  als ik 28dgn aanhoudt is het dinsdag 3 december. Maar kan dus maar zo korter zijn... Nog paar dagen wachten.. Sinds gister wel weeig misselijk gevoel  maar ik weet heel goed dat je vanalles kan voelen wat werkelijk niks hoeft te betekenen. 
Ik wacht het af. Ik test maandag of dinsdag als ik dan nog niet ongesteld ben. 
Stef - schreef op 29-11 om 14:26
@ Mila, bij mij ( is persoonlijk) de dag zelf. 
Ik heb vandaag mijn iui gehad. Mijn ei was nog niet gesprongen maar was wel mooi 25mm heb ik nog nooit gehad zo een groot ei .. bij mij springt die normaal al op 17-19mm. Mijn Man had 800.000 zaadjes... denk dat de rest is afgestorven omdat we 5 dagen geen betrekking hebben gehad hahaha.... ik heb nu bloedverlies, weet niet als het erbij hoort! 
Nu is het afwachten... mag de 12 de testen. Zooooooo spannend. 
Elena (Gast) - schreef op 29-11 om 18:45
Hoi Allemaal, 
Tijdje niks geschreven. Ik merkte dat ik het allemaal nogal veel vond. 
Vandaag 2 dagen voor nod licht positief getest! Ik geloof dat ik de eerste ben in de groep. Nu duimen dat het goed blijft gaan. Ik hoop dat er nog vele positieve testen volgen deze maand! 
Mimi (Gast) - schreef op 29-11 om 19:28
Wat fij Elena! Alvast voorzichtig gefeliciteerd!
Hartje - schreef op 29-11 om 19:47
O woud elena dat is positief nieuws zeg! Gefeliciteerd en goed eerste begin!
Puck - schreef op 29-11 om 20:32
Gefeliciteerd elena.

@hartje: ja, helaas twee miskramen gehad. En nu buikkrampen, dus waarschijnlijk ook deze ronde geen succes. Verder gaat het prima. Onze kleine meid doet het super goed, dus genoeg om ons aan vast te houden. 

@Stef: ik duim voor je! 
Daily89 - schreef op 29-11 om 20:43
Elena, wat fijn zeg! Voorzichtig gefeliciteerd!
Sorry meiden, ik lees wel alles maar hey is steeds zoveel dat tegen de tijd ik bij het reageer venster aangekomen ben ik niet meer precies weet op wie ik wil reageren waarover! 
Ik kan maar slecht wachten tot maandag, dan zou mijn nod moeten zijn als het raak is. Denk wel steeds het een en ander te voelen maar een early test was gewoon helemaal negatief vanmorgen. Gewoon mog maar afwachten voor mij dus.
Vanmorgen betrokken geweest bij een auto-ongeluk(absoluut niet mijn schuld, en gelukkig niemand gewond) maar de stress heeft voor enorme hoeveelheden adrenaline gezorgd, en maak me dus nu sowieso een beetje druk dat als het raak is de stress van vanmorgen nou niet heel erg goed voor het vruchtje zou zijn geweest.
Maar ja, daar kan ik me wel druk over maken, maar uiteindelijk weet ik ook wel dat er sowieso een grote kans is dat het deze eerste ronde helemaal nog niet raak is en wat die stress betreft, kan er toch niks meer aan doen ofzo. Dus probeer het wel allemaal te relativeren. Had sowieso allemaal natuurlijk veel erger kunnen zijn allemaal.
Wat jammer om te lezen dat er een aantal dames van vorige data zijn doorgeschoven naar deze groep. Gun het iedereen zo van harte dat het dan deze maand gaat lukken!
Bibi (Gast) - schreef op 29-11 om 22:14
Om de dag bedoel ik vlinder. 
Man man wat een hoop spelfouten haha excuses daarvoor
Mila (Gast) - schreef op 30-11 om 01:14
Bibi, duidelijk, dank je. Vanavond is gelukt, inclusief “naverwennen”  Wat een prachtig woord! Doet iedereen daaraan? Voor ons was het nieuw!
Orchidea - schreef op 30-11 om 08:57
Ja Mila, wij doen dat ook. Bijna altijd, schijnt ergens goed voor te zijn, zodat de zwemmers meer richting de goede kant worden getrokken.haha! Of het waar is geen idee, maar ik vind het sowieso niet echt erg haha.

Hier officieel op het wachtbankje, donderdag ei pijn, vrijdag rekbare afscheiding. En inmiddels is dat weer weg.  Inmiddels op cd 16 en dus spannend dat de wacht weken gaan beginnen. Voor de zekerheid maken we het tot cd 20 nog gezellig om de dag, mocht mijn ei toch later zijn geweest. 
Mimi (Gast) - schreef op 30-11 om 09:51
Welkom (terug) hartje en red-tears! Succes deze maand!

Het is nog vrij vroeg inderdaad emily! Nog even wachten 
Esthe en Bibi, spannend ook al bijna

Daily wel heftig zon ongeluk! Even stress kan vast geen kwaad. Moeder natuur heeft daar vast iets op bedacht!

Gezellig zo op het wachtbankje mila, stef en orchidea !
Stef - schreef op 30-11 om 11:17
Ik heb vandaag ovulatiepijn... dus altijd te laat geweest ,deze keer te vroeg!!! Ik vind die IUI best frustrerend... vandaag toch maar nog eens gezellig maken. 
Aan de dames die in een IUI TRAJECT zitten: hebben jullie ook eens bloedverlies gehad na de inspuiting? 

Mimi (Gast) - schreef op 30-11 om 11:58
O jee dat klinkt niet fijn Stef. Aan de andere kant: als hij wat meer trage zwemmers heeft kan dit juist beter zijn om wat langer van tevoren te zijn. Hebben ze m wel eens getest?
Veel plezier vandaag in ieder geval .
Hartje - schreef op 30-11 om 13:45
Ah puck wat naar. He krampjes hoeven niet slecht te zijn toch? Wie weet joh! Dus jij hebt je nod op sinterklaas? Ik 7 december. Tenminste, das 14 dpo. Ik ben meestal 13 dpo ongi dus... Spannend!
He bibi ik dacht al dat jij het was. Ik zal je niet snel vergeten. Met de tweeling gaat het goed! Bijna 2 alweer. Ben benieuwd of je weer in rondde 1 zwanger raakt!
Mn temp was nu weer normaal (gekke thermometer, hij zei ineens 38,9. Ik nog voelen aan mn voorhoofd ook haha. Maar twas weer 0,25 hoger en gewoon mn normale temp voor na mn ei.
kleintje - schreef op 30-11 om 13:53
Dankjulliewel dames! 
Geweldig hierzo!  Ben wel bang om attracties in te gaan zoals space mountain en de Tower of Terror 
Gisteren avond toch maar de tower in geweest.. vandaag space mountain proberen  
Vanmorgen stond ik op en voilà moest rennen .. net optijd anders had ik de kamer onder gespuugd .. hihi  
Puck - schreef op 30-11 om 14:13
@Hartje: mijn ms start meestal 10 dagen na mijn positieve ovulatietest in de avond. Temp was ook maar 36.6 vancohtend, dus ik ga er niet van uit dat het raak is hoor. Ik hoop dat jow temperatuursdipje inderdaad iets te betekenen had.
KittyCat - schreef op 30-11 om 14:24
Hoi Dames!
Ik hou het allemaal niet goed bij hierzo, sorry! Heb het zo druk met werk enzo... Het wordt een grote groep zo te zien!

Nikki, spannend zo om het voor de eerste keer mee te maken he?! Ik zelf vind het vooral heel erg leuk, maar merk wel dat ik me bij elk klein dingetje af gaat vragen wat het zou kunnen betekenen, haha! 

Ik ben zelf vandaag denk ik, helaas, ongesteld geworden. Ik had net een cursus van werk, en ik zat te luisteren en dacht opeens 'Hmm, het lijkt wel of ik ongesteldheids buikpijn voel...' Dus ik naar de wc, en inderdaad... Ik hoop nog stiekem dat het innestelingsbloed is, maar ben bang dat het daarvoor te veel is. 
Wel verwarrend, want dat zou betekenen dat ik dit keer een cyclus had van 30 dagen (dat mijn eisprong 16 november was en dat ik er dus volledig naast zat). Als ik dus nu uitga van een cyclus van 30 dagen, heb ik mijn volgende eisprong 16 december. En tada! Dan val ik nog net met mijn nod in de maand december! Dus ik blij gewoon nog gezellig met jullie meeschrijven !

Dames, succes de komende dagen! Er komen spannende dagen voor jullie aan volgens mij! Persoonlijk reageren gaat me even niet lukken, daar is het te veel voor haha! Maar ik duim voor jullie allemaal! (En voor mezelf natuurlijk ook!)
Bibi (Gast) - schreef op 30-11 om 14:47
Orchidea, meestal als je vruchtbare afscheiding weg is dan is je ei geweest. Tenminste bij mij wel. Zou indd nog wel even doorklussen. Geniet ervan  
Bibi (Gast) - schreef op 30-11 om 15:02
Mimi, ja heel spannend. Merk dat ik nu wel zenuwachtig begin te worden haha. Nog 3 dagen en dn test ik!

Vandaag al wat meer steekjes en tepels beginnen gevoelig te worden, ook is mijn schaamstreek bij mijn binnenste schaamlippen donker rood/paars, en dat betekend dat die extra doorbloed is en ook vaak een teken van zwangerschap. Had ik vorige zwangerschappen ook maargoed dit geeft zeker geen zekerheid.

Stef wat vervelend hoe je de iui ervaart. Maar kan me voorstellen dat er best wat druk is en meer een "moet" met alles ipv lekker je eigen ding doen.. Als je snapt wat ik bedoel.

Wat fijn om te horen Hartje. Gaat veelste snel soms he! Mijn dochtertje alweer bijna 1.
Ik ben ook erg benieuwd, zou wel heel speciaal zijn.

Pff puck hoop dat die temp daling niks wil zeggen. Gun t je zo hard. Heb je anders je nod nog in december als je nu ongesteld wordt? 
Red_tears - schreef op 30-11 om 15:51
@ stef: zou het kunnen dat het een ovulatiebloeding is. Misschien is je ei zo groot dat er wat bloed mee is vrijgekomen bij de eisprong.  
Mila (Gast) - schreef op 30-11 om 16:22
Orchidea, wat super leuk dat we samen opgaan! Ik had gister ook ei pijn en nu is dat helemaal weg en had ook geen steeepje meer. Heb jij dan geen vruchtbare afscheiding voor je ei? Ik had het al twee dagen en gister dus ovulatie. Nu pas begint die afscheiding minder rekbaar te worden. Maar jij hebt het niet voor je ei pijn maar echt 1 dag erna en dan weer klaar? Gek dat dit zoveel verschil maakt toch?

Kathe hoever ben jij, ook wachtbankje? Hopelijk gaat het goed met je lieverd

Bibi, wat spannend! Hoop zo voor je dat het raak is!! Ik moet eerlijk zeggen dat niet zo goed de kleur van mijn schaamlippen in de gaten houd, maar voor jou was het dus een duidelijk bewijs van zwangerschap? Ik las wel veel dat vrouwen het voelen aan hun borsten en tepels, ook vreemde afscheiding en duizelig lees je veel. Ik ga duimen en Orchidea en ik volgen jou dan over twee weekjes!

Puck, ik ga zo hard duimen dat dit jullie maand wordt, is je zo gegund!

Kleintje wat leuk dat jullie genieten en fijn dat je de wc gehaald hebt, haha
Mimi (Gast) - schreef op 30-11 om 16:38
Balen kittycat maar wel gezellig dat je hier mag blijven plakken!

Leuk om met zoveel ongeveer tegelijk NOD te hebben! Hoe lang is jullie lf mila en orchidea? Mijne 14-15 dagen dus ik houd mijn NOD op vrijdag 13 december. Moge het geluk brengen.

Voel nu op 2dpo al de progesteron.
Hoe is het bij jou met de pregnyl stef?
Mimi (Gast) - schreef op 30-11 om 16:41
Wij oefenen ook altijd langer door trouwens orchidea.
Maar vraagje: progesteron is altijd pas na de ovulatie toch?
Dan is mijn ei zeker geweest en kunnen we het in ieder geval doen hoe we willen (voor degenen die zich mijn romantische seksleven nog herinneren).
kleintje - schreef op 30-11 om 18:53
We hebben super genoten vandaag! Morgen ons laatste dagje alweer .. maandag tegen 12:00 vertrekken wij weer richting NL! 

Ik heb even goed gekeken maar mijn vorige menstruatie was op 11 november , dus verwacht hem nu op 9 december  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'NOD December' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan