Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Zwanger worden forum

Mommy - schreef op 23-03 om 20:19
Bedankt voor je reactie! Ja, ik doe ook aan temperaturen, nu 3 maanden. Eerst had ik steeds geen enkel verschil, maar nu de 2 laatste maanden wel. Van 36.3 in ene naar 36.7/36.8 en nu blijft het zo. Ook zere tepels, moe, en buikpijn, bijna meer last dan van ongi zou je zeggen.
Nu zit ik een week voor me nod, dus afwachten maar weer. Wel steken in me buik rechts en moe maar ook weer niet. Zal ook aan de kou liggen denk...brrr.
Ik moet zeggen dat ik het fijn vind om met anderen ervaringen te delen.

Mooi dat je naar de acupunctuur bent geweest, ik kijk graag zelf ook via een andere weg wat er ook mogelijk is.
Mirjam; Grappig dat je EFT noemt, ik doe dat ook! Ben er ook in geschoold, jij ook?

Fijn weekend nog!
3430 antwoorden en 45248192x bekeken
Mommy - schreef op 23-03 om 20:23
Druk al op versturen maar wilde nog wat erbij zetten; vergeet helemaal naar jou te vragen.
Was je aan de pil en hoe ervaar jij je eisprong, symptomen? Voel je, je soms ook verdrietig/raar/stress of kan je het makkelijk loslaten?

Groetjes!
Sophia - schreef op 24-03 om 14:43
Jopie, ik heb geen last van ontpillen gehad. Mijn cyclus is ook gelijk regelmatig geworden(rond 28 dagen). Ik denk dat het komt, omdat ik de pil niet lang had geslikt. Ik heb wel eens stemmingswisselingen, maar ik denk dat het meer aan mijn drukke baan ligt, dan aan het ontpillen. Ben je al naar de gyn of je ha voor advies geweest?

Mirjam, ik ben al tweede maand met de acupunctuur bezig. Ik ga 1 keer per week. Ze zeggen dat deze behandelingen doorbloeding naar de baarmoeder en eierstokken stimuleren en voor de kwaliteit van de eitjes zorgen. Ik merk dat de invloed met elke behandeling opgebouwd wordt. De eerste dag is de ontspanning het grootst. Ik kom naar huis van de behandeling en val in slaap. Normaal gebeurd dit nooit met mij overdag. Soms val ik ook in slaap tijdens de behandeling. Geen last van naaldjes  Ik denk dat de ontspanning de hele week erna aanhoudt, want sinds ik ben begonnen, heb ik nooit meer last van de slapeloosheid. Ik voel ook minder gestresst. Ik drink nog chinese thee en pillen (voedingssupplement), die ik bij de acupunctuurpraktijk heb gekregen. Ik denk dat dit ook helpt dat de ontspanning aanhoudt. Chinese thee maken ze daar speciaal voor de elke patiënt . Dokter schrijft het recept voor en er worden verschillende kruiden voor je gemengd. Ze doet de behandelingen voor me in de eerste twee weken van de cyclus, daarna nemen we de pauze.

Angel, ik hoop dat de uitslag van je bloedprik goed is. Houd ons op de hoogte. Ik heb volgende week eisprong. Jij ook, geloof ik?

Groetjes,
Sophia
angel - schreef op 24-03 om 22:13
@Sophia, Ja deze week eisprong. dus weer lekker klussen. Jullie horen het na woensdag.

@ Jopie ja mijn vriend werkt en met plezier dus dat is fijn. Nee ik denk niet dat ik mijn baan ga verliezen ze willen mij niet kwijt. Daarom hebben ze mij dit contract aangeboden. waarschijnlijk kan ik ook gewoon 4 dagen blijven werken, maar het is lastiger als ik ziek ben of vakantie heb. Want dan krijg ik maar 2 dagen uitbetaald. Ik had ww aangevraagd, maar ga dat toch even stop zetten. Want aankomende maand werk ik gewoon 4 dagen.

liefs Angel
melsed - schreef op 25-03 om 10:57
Hallo allemaal,
leuk om te horen dat ik belange niet de enige ben die al zo lang aan het proberen is. Ik ben gestopt met mijn pil vorig jaar in maart. Dus nu al een jaartje aan het proberen. Ik ben 33 en mijn vriend 42. Ben deze maand ook begonnen met temperatuur te meten. we zien wel of het lukt. Mijn cyclus was vroeger altijd heel regelmatig 28 dagen en sinds 3 maand tss 24 en 26 dagen??? Vandaag dag 26 en nog niet ongesteld. Heb nog geen test gedaan omdat ik nog efkes wil wachten en omdat ik wel elke maand dacht dat ik zwanger was. Pijnlijke borsten enzo maar dan toch telkens ongesteld. Nu neem ik ook homeopathie om terug alles te regelen. Maar t'begint wel te kriebelen om snel een test te gaan kopen.

Groetjes
Mel
melsed - schreef op 26-03 om 10:09
Hallo,
vandaag een beetje down.  Licht roos bloedverlies dus zal wel ongesteld worden. Was nog geen test gaan kopen. Gisteren ook weer van iemand in mijn avondles vernomen dat ze zwanger is. Is echt ni leuk.
Mommy - schreef op 25-03 om 22:24
Angel; Ohh gelukkig ! En fijn dat je vriend een leuke baan heeft! Veel bedrijven zijn echt lekker bezig maar niet heus. Wat raar van die dagen zeg! 
Ik lees dat je deze week ovu hebt! Lekker bezig blijven... en succes! Zondag is me nod, dus ook spannend, jullie horen het!
1e wondertje (Gast) - schreef op 26-03 om 09:50
Gisteren  zou ik  mijn menstruatie  moeten hebben  maar  alles is nog droog  nu  wacht ik nog  even  deze week  misschien  komt het nog...  Maar voel  me wel  de laatste  tijd misselijk, veel  meer naar de w.c. moeten, en een heel droge huid  maar ja  dat laatste  kan ook van het weer.. En slapen lukt niet echt meer..  Maar ja  laten we allemaal hopen  op een wondertje...   Wij zijn  trouwens  al  3 jaar bezig  en al ziekenhuis  onderzoeken  gehad  niks aan de hand  het zou gewoon  moeten lukken... Tja  de vraag is  elke  maand wanneer?  en ben 32  we worden  helaas niet jonger..  Maar  ik laat de moed niet zakken  kijk  deze nog aan...  groetjes
melsed - schreef op 27-03 om 10:49
Hallo Sophia,
ja gisteren ongesteld geworden
melsed - schreef op 27-03 om 10:55
Hallo Mirjam,
vandaag gaat het al wat beter. Gisteren een beetje down. Het is wel leuk om hier mee te babbelen en te weten dat ik belange niet de enige ben die niet zwanger geraak. Raar dat ons lichaam ons soms zo voor de gek kan houden. Ik dacht echt tot gisteren dat ik zwanger was. Gezwollen bosrten, toch een beetje misselijk gevoel, humeurig,.. Mijn vriend zegt altijd dat ik me er niet zo moet op focussen ma ja das ni zo gemakkelijk ze.

Vraagje: ik ben van Belgie, wonen jullie allemaal in Nederland of zijn er ook mensen van Belgie die hier mee babbelen?

Groetjes iedereen
angel - schreef op 27-03 om 16:08
Hallo allemaal,

Nou vandaag bij de dokter geweest en er is 38,3 % kans dat we zwanger kunnen raken. Alles is dus goed gelukkig dat is ook al een pak van mijn schouders. Nu gaan we gewoon door met klussen, maar het moet geen moetje worden. dus proberen om er nonchalant mee om te gaan. MOEILIJK!!!! Weet niet hoe jullie dat doen, maar ik vind dat echt heel moeilijk.soms is het ook niet meer leuk. dan ben jij moe dan mn vriend. Herkennen jullie dat?
@ Melsed Ik woon in Nederland Amsterdam
@ Sophia dat temperaturen dat wil bij mij niet goed lukken. Ik heb gewoon steeds dezelfde graden tussen 36,7 en 36,8. ik stop daar gewoon mee. ben er dan weer teveel mee bezig.
groetjes Angel
1e wondertje (Gast) - schreef op 27-03 om 20:11
@ Sophia  helaas  gisteren mijn  menstruatie op komst gekomen...  volgende maand  betere  maand  hoop ik...
melsed - schreef op 28-03 om 10:42
Hallo,
Ja bij ons in belgie kan je rechtstreeks een afsraak maken bij de gyne maar er is daar ook een lange wachtlijst ze, ik heb 3 maand geleden al een afspraak genomen. Ben echt wel benieuwd wat ze gaat zien en zeggen.

@Angel: ja door den duur is het ni meer spontaan om te vrijen, ik begrijp exact wat je bedoeld. Bij mijn vriend lukt het dan soms helemaal niet. pff ni gemakkelijk ze.
Iedereen zegt altijd dat je er ni te veel mee bezig mag zijn maar da lukt gewoon niet.
1e wondertje (Gast) - schreef op 28-03 om 15:56
@sophia tempen 

Ik kom ook uit Nederland.
sabje - schreef op 28-03 om 23:54
hey hey
das inderdaad knap dat je zo posatief blijt joh, lekker blijven hopen toch komt van zelf,
ook ik ga nu de 7e maand in hellaas.
mijn vriend(aanstaande hihi man) staat er heel nuchter in, maar als ik er over begin dat het de vruchtbare piriode is dan wil ie graag klussen en gaat heel lief over me buike vrijven haha hoopt dat het gelukt brenkt, maar tot nu toe nog niet.
vrienden weten het wel maar vragen er gelukkig niet steeds naar, als dat wel zo was word je er alleen maar down van als of je het zelf niet al erg genoeg vind dat het niet lukt.
ik hoop ook dat het keer gaat gebeuren, Duim met je mee!
melsed - schreef op 29-03 om 11:02
Hallo,

@Sophia:  Ik mag binnen 2 weken op 11 april naar de gyne. Begint wel spannend te worden. Mijn vriend wou eerst ni mee. Zag het ni echt zitten, dacht dat hij zich al direct ging moeten laten testen (mannen he) Ma nu gaat hij toch mee. Heb hem proberen uit teleggen dat ze toch eerst alles bij mij gaan cheken. Hij blijft er ook wel altijd heel koel over en zegt altijd dat het wel een keertje zal lukken. Ma blijkbaar is da bij de meeste mannen zo!

Hopelijk mogen we binnenkort allemaal een postitief berichtje posten !

Mogen een dagje nieuweghein naar de brei en haakdagen.

groetjes en prettig paasweekend aan iedereen
angel - schreef op 29-03 om 11:03
Hallo dames,
Ja mijn vriend kijkt er ook veel rustiger naar, maar inderdaad als we geklust hebben zegt hij vaak nu is het gelukt ga maar zwemmen hahahaha. Hij is heel lief en weet met mijn moodswings om te gaan. De ene keer kan ik het nuchter bekijken dan de andere keer. niets zo veranderlijk als een vrouw. Je blijft elke maand hope dat het er is. Dan is het toch een teleurstelling als het niet is gelukt. wel vind ik het nu fijn  dat ik weet dat alles goed is met mijn vriend en met mij. dus maak ik me daar minder zorgen om. dat scheelt voor mij een stuk.
@ Sophia ik ga echt niet door met temperaturen. Ik maak me daar alleen maar gek mee en ik ga ook geen ovu doen. ik blijf gewoon klussen rond de dagen dat de eisprong moet komen. maar misschien verander ik wel weer van gedachte.
liefs Angel
Sophia - schreef op 30-03 om 13:06
Hoi-Hoi,

Joy, leuk die nieuwe jurk! En nu nog mooi weer afwachten om erin te kunnen schitteren
Het ging gelukkig rustig op het werk deze week. Op tijd naar huis, minder stress. Ik ben tevreden tot nu toe.
We hebben wel wat leuke plannen voor dit weekend. Ik ben tweede paasdag jarig nog . Er komen vrienden bij ons eten.

Sabje, wat leuk dat je vriend je aanzoek heeft gedaan! Gefeliciteerd! Wanneer gaan jullie trouwen?
Ik heb het alleen aan mijn beste vriendin en mijn ouders verteld dat we aan het proberen zijn. De rest van onze vrienden hebben ook al een vermoeden na onze bruiloft vorig jaar.
Ik probeer niet te veel over het zwangerworden met mijn man praten. Ik wil hem niet onder de druk zetten. Daarvoor heb ik deze forum. Gelukkig kunnen we onze gevoelens met elkaar delen. Ik praat natuurlijk met hem ook, maar we vrouwen hebben er meer behoefte naar, dan de mannen.

Melsed, veel succes bij de gynaecoloog in april! Het is heel fijn dat je vriend mee gaat.
Een dagje Nieuwegein klinkt leuk. Ik kan zelf ook een beetje breien. Ik hoop dat je binnekort veel leuke babykleertjes kunt gaan breien!

Angelique, ik vind het leuk hoe je vriend ermee omgaat. "Ga maar zwemmen" hahahaha!
Ik blijf wel temperaturen. Vandaag is er wel verandering. Mijn temp is een beetje gedaald. Misschien een teken van de aankomende eisprong?

Ik ga vandaag naar de acupunctuur. Ik heb er wel zin in. Onderweg bij de Bijenkorf maffe marathon even kijken

IK WENS JULLIE EEN HELE LEUKE PAASWEEKEND!

Liefs,
Sophia
Ster - schreef op 30-03 om 15:27
hallo allemaal,

ik ben al sinds mei 2012 bezig voor een derde kindje. ik heb al twee jongens. ik ben 28 jaar en mijn man bijna 29 jaar.

mirjam, ik heb ook al drie MK's gehad ik denk dat ik wel een beetje weet hoe je je voelt. al ervaart iedereen zo iets heftigs anders. heel veel sterkte met de knoop door hakken.
Sophia - schreef op 30-03 om 20:55
Welkom Nynke. Leuk dat je met ons clubje wilt komen babbelen . Wat een jonge mama ben je. 28 en nu al met je derde kindje bezig. Deze keer hopen voor een dochtertje?

Pam, succes met je onderzoek. Ik hoop dat je voldoende informatie kunt verzamelen.

Ik zit vandaag in de emotionele dip. Bijna tranen in mijn ogen. Dit is een van de dagen dat ik het niet meer aan kan. Ik weet niet waar het aan ligt. Hormonen misschien... Hoop dat ik me morgen beter voel.

Groet,
Sophia
Ster - schreef op 30-03 om 22:48
dankje sophia ik wilde jonger mama worden maar ik heb twee jaar mogen wachten voor we zwanger werden en ja zou heel leuk zijn als we deze keer een meisje mogen krijgen. 

wat vervelend dat je je zo verdrietig voelt maar even lekker hard huilen wil soms wel opluchten. ik hoop voor je dat je je inderdaad morgen beter voelt.
Sophia - schreef op 30-03 om 22:56
Ik denk dat ik gewoon te veel spanning rondom de eisprong heb. Ik heb vandaag positieve ovu test en temp was vanochtend wat lager, dan ervoor. Ik wil natuurlijk dat het deze keer gaat lukken. Ik ga proberen om te ontspannen en morgen gaan klussen om mijn paaseitje te kunnen vinden
Bedankt voor je steun!
Ster - schreef op 30-03 om 23:24
heel veel plezier morgen geniet er van
Mommy - schreef op 31-03 om 00:45
Lieve Sophia,
Ahh meis, laat het er maar lekker uit hoor! Ik heb dat ook soms, dan stapelt alles op en opeens is het teveel. Sterkte en rustig aan, neem je ruimte! Alvast een fijne verjaardag en ik hoop dat je een fijn weekend hebt!
Ik ben vandaag ongesteld geworden, het geeft niet, ik wist het al. Dus doe ook lekker rustig aan en geniet van de fijne dingen om me heen.

Liefs Joy
angel - schreef op 31-03 om 11:26
Lieve Sophia,
Ik kan goed begrijpen hoe je je voelt. ik heb dat ook wel eens. en dan maar lekker huilen en dan zit het er weer op. Dit lucht ook op. In ieder geval bij mij. Ik wens je een hele fijne verjaardag geniet er lekker van. en ik hoop dat je lekker geklust hebt.
liefs Angel
Sophia - schreef op 31-03 om 12:41
Bedankt voor jullie steun, meiden.

Jopie, wat jammer. Nieuwe maand, nieuwe kansen. Dan wordt het een 2014 baby!

Vrolijk Pasen!
melsed - schreef op 01-04 om 10:37
Hallo Sophia,

nog een gelukkige verjaardag gewenst van mij ook. Ben gisteren en eergisteren niet meer online geweest.  Ik had verlede week ook zo een emotionele dip. Maar nu gaat het al wat beter. Binnen enkele dagen kan ik weer volop beginnen oefenen. We zien wel hopelijk lukt het deze keer. Gisteren heb ik het kindje van mijn broer nog eens gezien. Hij is nu 10 maand echt zuper schattig maar ben er wel wat jaloers op ze. Mijne tijd zal ook nog komen zeker.
Groetjes iedereen
Ster - schreef op 01-04 om 22:18
Sophia nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.

ik heb een vraagje: ik heb al van af dag 7 van mijn cyclus een zeurende menstruatie pijn ik zit nu op dag 24 en heb nog 19 dagen te gaan. het is het zelfde gevoel dat je hebt als je net zwanger bent. maar dat kan dus nog helemaal niet wand ik ben net ong. geweest. nu zegt mijn zusje dat er heel veel vrouwen zijn die in het beging nog gewoon ong. worden een of twee keer. nu lijkt het me sterk dat ik een van die vrouwen ben ze zegt doe gewoon ff een testje dan weet je het zeker. wat zouden jullie doen testen? of gewoon wachten tot je over tijd bent.
Sophia - schreef op 01-04 om 23:24
Dankje, Nynke.
Er zijn inderdaad zwangere vrouwen, die eerste maand toch ongesteld worden. Ik zou testen. Anders die onzekerheid...Heb je nog andere kwaaltjes, behalve die pijn?
Liefs,
Sophia
Ster - schreef op 02-04 om 00:03
ik had vandaag dat ik het gevoel had dat ik de hele dag nog niet gegeten had misselijk en duizelig van de honger. maar ik had echt genoeg gegeten, eerder te veel. paas ontbijt was weer veel te lekker. en mijn borsten voelen soms wat zwaar aan en wat gevoelig maar ja dat kan ik niet echt mee tellen want dat kan ook tussen mijn oren zitten hihihi. verder niet echt symptomen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan