Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Zwanger worden forum

angel - schreef op 18-04 om 21:25
Bedankt Maya,

Maar wij zitten al op pagina 5. Ik heb je stukje daarover gelezen hoor. Weet niet meer op welke pagina.
liefs Angel
3430 antwoorden en 45249384x bekeken
lisaaaa&milan - schreef op 18-04 om 21:37
Dankjulliewel, 

maar wordt IUI met een donerzaad gedaan , dus niet de zaad van partner??
ik snap ik hem niet.

Groetjes lisa
Sophia - schreef op 18-04 om 21:47
Hallo Shana, je bent hier zeker welkom!

Goed dat ze eindelijk een diagnose hebben kunnen stellen en dat je met de medicatie kunt beginnen. Hoopelijk slaat het snel aan!
Meestal doen ze al die onderzoeken pas als je een jaar bezig bent. Ben je eerder ermee begonnen? Wat zegt je gynaecoloog over die eerdere diagnoses, kloppen die wel of niet?

Ik heb mijn bloed voor progesteron laten prikken. Ik weet de uitslag nog niet. Mijn man gaat zijn sperma laten onderzoeken. Ik heb met hem dat vandaag dat besproken. Ik dacht dat hij dat onderzoek niet zou zien zitten. Hij wil dat wel gaan doen. Ik ben er heel blij om. Ik wil gewoon meer duidelijkheid. Shana, ik denk soms ook dat het aan mij zou kunnen liggen. En die gedachte is niet prettig. Maar dan denk ik dat als we uiteidelijk zwanger zijn, dan zal het niet meer uitmaken hoe het is gebeurd (spontaan of met hulp). Het doel is allebelangrijkste. Je kindje in je handen vasthouden! Dat is de einige dat telt!

Liefs,
Sophia
tulpje - schreef op 18-04 om 21:52
Hoi dames, 

Wat een heftige verhalen en veel informatie allemaal.  Ik wens iedereen het allerbeste toe. Wij zijn vanaf januari echt serieus aan het oefenen voor een zwangerschap. Ikzelf ben 32 jaar en mijn vriend is 34. Vanaf aug 2012 ben ik mijn cyclus aan het bijhouden omdat ik mijn eigen lichaam beter wilde keren kennen. Ik heb altijd een onregelmatige cyclus gehad. Ik ben vanaf dec 2011 al van de pil af. Nu had ik in januari nog niet opgelet en in februari mijn eerste ovulatietesten gekocht, die ik vervolgens allemaal op heb gemaakt dn mijn eisprong gemist heb.( hier kwam ik later achter, ik was even in paniek dat ik helemaal geen eisprong had). Ik voel mijn eisprong totaal niet. 
Met 30 jaar een uitstrijkje gehad en toen was alles goed en hadden ze mijn eierstokken gevoeld. ( gelukkig ook even een tijd gedacht dat daar iets mis mee was gegaan). 
In maart mijn eerste eisprong gehad en helaas toch best onverwacht heel erg teleurgesteld toen ik toch ongesteld was geworden. 
Mijn vriend zijn mening is dat ik er teveel mee bezig ben, lees obsessief. Maar ik heb een voor gevoel dat het niet zomaar gaat gebeuren. De leeftijd telt voor mij heel erg mee, voor mijn gevoel. Ik drink met mate een wijntje en rook soms met feestjes. 

Met andere woorden ik ben mijzelf best een beetje doem scenario's aan het voorhouden maar ik vind het zo'n voorrecht als ik zwanger zou mogen worden. Het is echt niet voor iedereen vanzelf sprekend. 

Maar goed ik vind het zo fijn om even mijn verhaal en gevoelens kwijt te kunnen en al jullie verhalen te lezen. Ik ben nu met smacht aan t wachten op aankomende woensdag, want dan is misschien mijn nod....

Iedereen hier heel veel succes en ik doe graag de komende tijd mee met dit forum. 
Veel liefs tulpje!
angel - schreef op 18-04 om 22:14
Welkom Tulpje  Altijd fijn om je verhaal kwijt te kunnen
@ Lisa, Het is het zaad van mijn vriend dat ze dan gebruiken. Wanneer ze donor zaad gebruiken dat weet ik niet kan daar alleen naar gissen. Ik denk als je man geen goed zaad heeft. maar die van mij heeft dat wel 
liefs Angel
lisaaaa&milan - schreef op 18-04 om 23:01
jaa het zaad van mij vriend was ook helemaal top in orde!
ik ben best zenuwachtig...... 30 april zou ik ongesteld moeten worden,,, en heb de afgelope dagen getest en eentje kwam positief uit ( ovulatietest ) dan 2 en 3 werden de steeds minder van kleur,,,, heb op de goeie dag geklust,,, ik ben dus erg benieuwd wat deze maand me te wachten staat, het duurd alleen maar zooo lang!
hopelijk snel 30 april en dan komen we er achter! vorige maand was ik zelf 4 dagen eerder ongesteld,,, terwel ik juist die maand ervoor zelf 1week later ongesteld werd....
moet je maar eens zien hoe dat verschillend is per maand..
Maja - schreef op 19-04 om 07:16
@lisa, nee dat gebeurd pas in eigen toestemming,alleenstaande vrouwen die mama willen worden etc. als stel wordt uiteraard het zaad van de eigen partner gebruikt! Liefs!
Sophia - schreef op 19-04 om 23:07
Dag dames.

Hoe is het met jullie vandaag?

Tulpje, ik ben ook 32 geworden. Ik heb ergens gelezen dat de vruchtbaarheid met de leeftijd verminderd, maar pas na 35ste geloof ik. Mijn zus is op haar 38ste gelijk in de eerste maand proberen zwanger geraakt.  Vruchtbaarheid hangt dus van het aantal andere omstandigheden af, denk ik. Ik heb ook op mijn 30ste de uitstrijkje voor baarmoederhalskanker gehad (bevolkinsonderzoek). De uitslag was goed. Ik ben een jaar geleden gestopt met de pil. Na aantal maanden kreeg ik een beetje bruine afsheiding rond de eisprong. Dat hield aantal maanden lang aan. Ik ben naar mijn ha met deze klacht gegaan. Hij heeft me doorverwezen naar de inwendige echo. Mijn baarmoeder en eierstokken zatten er goed uit. Ik hoef nu dus dit onderzoek niet meer te doen. Na de meivakantie hebben we afspraak voor mijn man zijn onderzoek en dan weer een afspraak bij de gynaecoloog.

Lisa, ze gaan het sperma van je vriend bij de iui gebruiken. Maar ik hoop dat je tot die tijd spontaan zwanger wordt!

Ik wens allemaal een prettig weekend!

Groetjes,
Sophia
lisaaaa&milan - schreef op 20-04 om 09:10
hallo form meiden,

met mij gaat het goed, en met de rest?
ja ik heb dat inderdaad ook gehoort hoe ouder je wordt hoe minder vruchtbaar je wordt,
ik heb altijd gezegt voor me 30e wil ik een kind haha, hopelijk gaat dat lukken ben nu 23.
en over de IUI nee ik hoop inderdaad dat ik IUI en IVF niet nodig heb! zou mooi zijn als het op de natuurlijke manier lukt
ik moet wel zeggen, dat ik het erg fijn vindt dat er zulke behandelingen bestaat voor man/vrouw die op de natuurlijke manier niet zwanger kunnen raken, geeft ze dan tog nog wat hoop!

Ik wens jullie ook een goed weekend toe.

Liefs Lisa
angel - schreef op 20-04 om 12:08
Hallo Allemaal,

Met mij gaat het redelijk beetje verkouden en pijn in mn keel,hoofd, moe enzo. Gister ook eerder naar huis van mijn werk. Daarna 4 uur geslapen. Had ik echt nodig. Terwijl ik goed slaap hoor `s nachts. Ga straks toch even naar het strand in Egmond. Familie van mn vriend heeft daar een huisje. Gaan we in juni lekker een weekje heen heerlijk.
Verder is mijn contract weer terug veranderd. Ik had 34 kreeg 17 om 34 en heb nu weer per 1 mei mijn 34 uur weer terug. Is allemaal erg raar gegaan, want mijn collega die later in dienst is gekomen had wel een 34 uur gekregen. Ik was daar echt boos, teleurgesteld en verdrietig over. Ik doe zo hard mijn best op mijn werk. en ik wilde dus weten hoe ze hebben gedacht. Ik wilde dus mijn baas spreken en dat is gelukt. Had mijn hele woordje klaar, maar kreeg gelijk te horen dat ik weer mijn contract uren terug kreeg. Daar was ik echt blij om. Hoop dat het deze maand dan toch mag lukken geen stress meer dus wie weet. Ik ga gewoon samen met mijn vriend om de dag klussen en dat is al begonnen en dan zien we het wel.
fijn weekend allemaal liefs Angel
lisaaaa&milan - schreef op 20-04 om 18:22
Hallo form meiden,

Ik heb een vraag hopelijk kunnen jullie mij die beantwoorden.
Ik had zo uurtje geleden wat slijm verloren toenet... Geen witte slijm maar puur doorzichtig.. Jullie idee wat dat zou kunnen zyn?

Liefs lisa
Sophia - schreef op 21-04 om 21:56
Mel, volgens mij is vandaag of morgen je nod. Succes meis! Ik ga voor je duimen!
melsed - schreef op 22-04 om 09:55
Hallo Sophia,

vandaag dag 28 en nog niet ongesteld !! Ik heb ook geen gevoel dat mijn menstruatie gaat doorkomen, meestal voel ik dat wel. Ben dus deze morgen een test gaan kopen.  Denk wel dat ik deze avond is ga testen. Mijn vriend zegt dat ik nog een beetje moet wachten maar ik ben zo ongeduldig! Vorige maand had ik een cyclus van 26. Deze morgen was mijn temperatuur ook nog 36.7 dus wie weet ..... pffff
Sophia - schreef op 21-04 om 22:30
Bedankt, Lisa. Ik hoop dat het goed met onze gezondheid zit. We hebben na de meivakantie een onderzoek.
Succes morgen bij je sollicitatiegesprek!

Liefs,
Sophia
melsed - schreef op 22-04 om 15:27
Hallo allemaal,
ik ga dus ook nog een volgend rondje mee!!!. Zojuist ongesteld geworden. En ik ben deze morgen nog een testje gaan kopen
lisaaaa&milan - schreef op 22-04 om 16:02
hallo mesed

Wat jammer nou zeg!
Hopelijk volgende maand meer positief nieuws! op dus naar de volgende ronde en zodat die ronde goed uitpakt!
groetjes lisa
Ster - schreef op 22-04 om 16:35
bij mij zit de ongi er volgens mij ook weer aan te komen af en toe een beetje buikpijn. heb maar een verbandje voor de zekerheid in gedaan, voor het geval dat ik ga vloeien. 

ik vind het wel heel jammer ben er ook een beetje verdrietig om van mij mag het wel een keertje raak zijn.
lisaaaa&milan - schreef op 22-04 om 18:43
zou jammer zijn ster nynke!
ik blijf nog steeds duimen voor je hihi!

tevenis heb ik net me avond eten op,, en heb ik het idee dat het er heel graag ook weer uit wilt
hebben jullie daar ook welleens last van?
en werdt vanacht ineens wakker tegen 03:00 en toen had ik maagzuur zeg,,, en daardoor moest ik waarschijnlijk telkens boeren,, vandaag ook paar keer gehad, ( hele kleine boertjes )
hebben jullie dat soms ook welleens,, of as je ongi moet worden?



Groet, lisa
Ster - schreef op 22-04 om 22:54
Shana, mooie uitspraak maar zo is het wel. er niet te veel aan denken of mee bezig zijn is makkelijker gezegd dan gedaan. 

ik dacht vandaag onge. te worden maar niets dus zelfs geen licht rolse afscheiding wel af en toe buikpijn maar dat ging ook steeds weer weg. heb vandaag maandverband en testen gekocht heel gek om die op de zelfde dag te kopen ik ga woensdag testen als ik het verband dan niet al nodig heb.
lisaaaa&milan - schreef op 23-04 om 09:41
spannend ster nynke

hopelijk wordt je niet ongesteld en is deze je gelukkige maand!
melsed - schreef op 23-04 om 11:20
Hallo allemaal,

@ Shana, welkom (en ik ben ook uit Belgie) en hoe lang zijn jullie al aan het proberen? Wij nu een jaar en 2 maand ongeveer. Ik ben 33 en mijn vriend 42. Vorige week eerste keer bij gynecoloog geweest maar we hebben beslist om nog efkes te wachten met al de onderzoeken.

@ Ster Nynke, Ik hoop met je mee. Ik had gsiteren hetzelfde voor, nog steeds niet ongesteld dus tesje gaan kopen maar in de namiddag toch ongesteld geworden.
Vandaag een beetje down en humeurig tegen de klanten maar dat zal wel normaal zijn zeker.

Ja en ik krijg ook altijd opmerkingen van dat ik er te veel mee bezig ben maar probeer daar inderdaad maar is niet aan te denken .....

Groetjes
Mel
Ster - schreef op 23-04 om 20:03
even een up date, vandaag nog steeds niet onge. geworden ik ben van plan om als ik vannacht nog niet geworden ben morgen ochtend een testje te gaan doen. 


als ik het aan mijn moeder en zus zou vragen hoef ik niet eens een test te doen en ben ik gewoon zwanger. maar ja dat kan natuurlijk ook zijn om dat ze het zo graag willen voor mij. ik durf niet echt meer naar mijn gevoel te luisteren die heeft me al te vaak teleurgesteld. dus gewoon maar even afwacht tot morgen. al ben ik bang dat die ook negatief zal zijn.
Ster - schreef op 23-04 om 20:42
tulpje, ooh wat herken ik je verdriet dat had ik ook toen ik hoorde dat mijn schoonzusje door de pil heen zwanger was. wij waren toen al zo lang bezig ik was echt heel boos en verdrietig. ze waren er zo blij mee dus ik heb me groot kunnen houden. maar toen ik had opgehangen heb ik echt wel heel hard zitten huilen. nu gaat het wel ik kan alle blije verhalen van mijn schoonmoeder over haar vijfde kleinkind goed aan horen. maar toch steekt er af en toe nog wel iets. ik hoop heel erg dat dat een keer over gaat.
angel - schreef op 23-04 om 20:51
@ Tulpje,
Ik herken alles wat je schrijft je bent heel blij voor de mensen, maar gunt het jezelf veel meer. Ik zeg ook gewoon tegen de dames die zwanger zijn dat ik heel blij ben voor hun, maar ook jaloers. Daar ben ik heel eerlijk in. heb nu in 2 vriendinnen die zwanger zijn allebei na 4 maanden dus ik was wel jaloers en verdrietig.
liefs angel
tulpje - schreef op 23-04 om 21:01
@ster nynke, jaaa ooit gaat het zeker over want dan zijn we beiden zwanger  deze positiviteit heb ik echt altijd erin zitten maar het moment zelf, dan ben ik die even kwijt inderdaad! Dat is het allerergste moment,omdat je het iedereen zooo erg en van harte gunt, en ik zou door de grond zakken als iemand merkt dat ik het zwaar heb terwijl zij op dat moment geluk hebben en moeten genieten van het wonder. Want je wil ook niet direct je eigen emoties laten zien. Ik kreeg vandaag van manlief een opsteker na de knuffel; huil maar even en vergeet nooit dat iedereen een probleem hoe groot of klein, hoe ernstig of minder ernstig voor iedereen anders kan zijn maar dat maakt het niet minder erg. Ik heb namelijk altijd de neiging om te relativeren met het feit dat er altijd mensen zijn die het zwaarder en moeilijker hebben dan ik. 

Anyways wil ik ff iedereen sterkte en succes wensen de komende tijd 
Liefs tulpje
Ster - schreef op 23-04 om 23:43
hey dames,

vind het heel moeilijk om het jullie te vertellen. maar ik heb net twee testen gedaan en ze waren allebei positief. ik kan het bijna niet geloven eindelijk na 11 maanden proberen. vrijdag voor de zekerheid nog een keer testen en hopelijk zijn de strepen dan donkerder.

heel veel succes en ik blijf voor jullie duimen
Tulpje (Gast) - schreef op 24-04 om 07:24
@ sternynke
Whaaaa gefeliciteerd wat een ontzettend goed nieuws zeg!!
Van harte en nu genieten maar!!!!! Liefs tulpje
Maja - schreef op 24-04 om 07:37
heeeeey ster nynke van harte gefeliciteerd!!!!! super ! en geniet er van! Dit laat voor de andere dames maar weer zien, het niet meteen raak hoef te zijn, geduld dames! nynke 11 maanden, ik 4 jaar.. het komt wanneer t komt.. Liefs!
angel - schreef op 24-04 om 17:52
@ ster Nynke Super blij voor je geniet er van!!!
lisaaaa&milan - schreef op 24-04 om 18:22
ster nynke super zeg gefeliciteerd!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan