Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Zwanger worden forum

Mommy - schreef op 24-04 om 20:30
Nynke; Gefeliciteerd hoor, super leuk voor jullie!

Sophia, hoe gaat het met je?
Lees al even wat dagen mee, had het erg druk. 
Ik wacht nog op me ei en word nu ongeduldig.... Heb ovutestjes gekocht en ben benieuwd hoe dat werkt. Hou jullie op de hoogte.

x
3430 antwoorden en 45248674x bekeken
Ster - schreef op 24-04 om 20:48
dank jullie wel voor de lieve berichtjes. ik had wel een vermoede maar ja daar durf je niet echt op te vertrouwen. ik ben echt super blij ik heb meerdere vreugde dansjes gedaan.

nu maar af wachten wie mij volgt  ik ga heel hard voor jullie duimen
sabje - schreef op 25-04 om 09:32
alle eerst van harte gefeliciteerd, en hoe veel maanden heb je er overc gedaan.
melsed - schreef op 25-04 om 12:11
Hey Shana,

ik ben nog maar 1 keer bij de gyne geweest maar ik moest normaal allerlei testen gaan doen. Waaronder inspuiting met contrastvloeistof om te zien of de eilijders niet verstopt zijn. Maar ik heb samen met mijn vriend besloten om het allemaal nog eventjes te laten rusten en het zo nog efkes te proberen. Ik ben ook nogal aan alergisch aan vanalles en ben bang dat ik slecht ga reageren op die test. Denk wel dat ik daarna bij andere gyne ga gaan want ze gaf me niet echt een goed gevoel. Ik ga nu ook proberen met ovulatietestjes.
We zullen zien wat er van komt. Vetrek binnekort op verlof en ga er "proberen" ni te veel aan te denken want mijn eisprong zal juist in het verlof vallen. Hopelijk doet verandering van lucht ons goed en wie weet...
Tulpje (Gast) - schreef op 24-04 om 22:45
Jaaa gisteravond al nieuws
Op naar de volgende ronde !!! Stiekem wist ik t al, maar hopen deed ik helaas nog wel!
Maar jeetje dames al die onderzoeken, ik leer elke dag bij op dit forum
Ik hoop nog ff zonder te doen maar dankzij jullie kan de gyn mij niet alles wijs maken.
@ shana heb jij dan maar 1 in de 2 weken een rijp eitje? In ieder geval hoop ik dat al je onderningen samen met je man gaan helpen!!
@ melsed ik heb mezelf een testje bespaard werd vanzelf og ff moeilijk en naar gedroomd over babies etc. Vanochtend chago opgestaan maar gedurende dag met t zonnige weer op naar de volgende ronde
@ Jopie succes met de testen, ik vind t super fijn want t maakt het zo meetbaar good luck
Ik lees hier mee en ga jullie op de hoogte houden! Jullie ook vertellen als er ontwikkelingen zijn hoor? Volg
iedereen hier!
Liefs tulpje
melsed - schreef op 25-04 om 12:12
Hey Tulpje;
Welkom in de volgende ronde, op naar een 2014 baby
lisaaaa&milan - schreef op 25-04 om 18:02
hoihoi allemaal,

solicitatie gesprek ging eigelijk redelijk en goed er tusse in haha!
aanstaande dinsdag is mijn nod,,, ben benieuwd hoe die zal uitpakken!!
ik ben nog steeds niet lekker al 3 dagen helaas niet  
ben wel gewoon gaan werken...
melsed - schreef op 26-04 om 12:25
Hey Shana,
ik ga nu ook is ovulatietestjes kopen. Maar mijn eisprong zal juist tijdens ons verlof vallen. Ik wou er eerst geen meenemen en er ''niet te veel aan denken" maar mijn vriend wil wel dat ik ze meeneem en dan test.  We vetrekken met onze  VW T4 kamper op verlof. We weten nog niet echt waarnaartoe, ergens in de alpen. Hopelijk krijgen we een beetje goe weer want vandaag ist hier weer triest.
Ik zou toch ook eens bij een andere gynecoloog gaan voor een second opinion ze.
En zijn de duvels er al
angel - schreef op 25-04 om 23:30
@ Sophia, Mijn Nod is 12 mei. Een deze dagen is mijn ovulatie. Dus lekker aan het klussen.

@ Shana, Jij bent ook aan het afvallen. Welk dieet doe jij dan. Ik eet minder koolhydraten en sport 3 a 4 keer in de week. Ik denk ook dat dat er mee te maken heeft dat ik nog niet zwanger ben, maar wie weet deze maand. Lekker aan het klussen. Ik ga duimen voor mezelf hahaha en voor jullie natuurlijk.

gr Angel
Shana - schreef op 27-04 om 22:03
Hoi Iedereen,

@Melsed: Klinkt allemaal héél erg leuk die vakantie van jou. Je hebt gelijkt! Neem het er maar goed van. Ik zou hetzelfde gedaan hebben indien de portefeuille het toeliet =P Haha ... Hopelijk werken die ovulatietesten voor jou wel, want bij mij werkte die blijkbaar niet =s (Heb wel de indruk dat jullie allemaal een vrij 'regelmatige' cyclus hebben of begrijp ik dat verkeerd?) Ik duim in ieder geval met je mee .. En idd.. proberen minder aan te denken =P Al weet ik dat het ERG moeilijk is (lees: niet mogelijk! =P) En hopelijk heb je idd het weer mee ... (Heb het weer nog niet gezien =P en anders lekker veel samen in de camper zeker =P m.a.w. misschien moet ik je net SLECHT weer toewensen =D). Ja, die test met die contravloeistof heb ik nog niet moeten doen ... raar allemaal dat elke gyné andere dingen test/doet... En nop, nog steeds geen duvels! Ze mogen nu wel eens gaan komen want ik heb namelijk vanalles gepland volgend weekend (jaar getrouwd =O) en zou dat graag vieren ZONDER duvels =)

@Angel: How How... ben net begonnen =P haha... Ik ga een afspraak maken met de dietist in mijn vakantie (heb namelijk vroeger al eens 40kg verloren, maar dat is er dus nu al dubbel en dik terug aan) om zo de eetgewoontes aan te pakken. Ik probeer nu in elk geval al geen frisdrank meer te drinken, meer fruit en natuurlijk niet meer na 20u gaan snacken ... Vorige keer had dat in elk geval al veel effect op mij dus ik hoop nu ook. Sporten is nog niet direct voor mij besteed =P (ik doe het gewoon niet graag en vorige keer ook niet gedaan en de kilo's gingen er ook af dus hoop nu ook).  Ben namelijk ook erg bang dat die hormonen me nog meer gaan laten bijkomen =S
Ster - schreef op 28-04 om 11:20
hoi mirjam, ik had meer het iedee dat ik nooit meer zwanger zou raken en dat ik misschien om een of andere rede onvruchtbaar was geworden. en ik begon me daar beetje bij beetje bij neer te leggen. het zonnetje scheen ook lekker en ik was heel ontspannen en gelukkig met mijn boerderijtje en onze nieuwe groenten tuin. die we deze maand hebben gemaakt. het los laten is vaak de sleutel maar zooo ontzettend moeilijk als je dat met opzet probeert werkt dat vaak ook niet je moet het voelen niet proberen te voelen. 

het is ook makkelijker om het los te laten als je al een kindje of kinderen hebt. dan kun je zeggen ik heb er al 1 en daar ben ik blij mee.  hoe wel me dat ook bijna een jaar heeft gekost om dat zo te voelen ik heb altijd 8 kinderen willen hebben nu ben ik daar van terug gekomen. 5 a 6 is wel voldoende we zien wel of ons dat gegund is  


nou dames heel veel succes en plezier met maken en ik hoop dat ik hier straks een heleboel positieve testen zie
Mirjam - schreef op 29-04 om 13:03
Het is inderdaad ontzettend moeilijk om iets wat je zo graag wilt los te laten, ik weet het! Maar wat je schrijft, het is vaak wel de sleutel waardoor het dan ineens wel lukt.
Even wat brainstorm gedachten wat zou kunnen helpen om 'er niet teveel mee bezig te zijn.'
- Zoek samen met je partner iets wat jullie beiden leuk vinden om te doen. Zoek bv. een gezamenlijke hobby, ga samen iets nieuws leren of ga samen dingen ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan samen een massage cursus volgen. Goed voor de relatie, ontspanning, je lichaam en het plezier!
- Of zoek zelf een nieuwe hobby/bezigheid, bijvoorbeeld buikdans. Vrouwelijk en sensueel!
- Plan leuke activiteiten en uitjes om je op te verheugen en naartoe te leven. Zelf iets organiseren is ook leuk en houdt je met iets anders bezig dan vooral te focussen op het zwanger worden. Misschien handig om iets te plannen op momenten dat je er meer dan anders mee bezig bent (na de eisprong, rond je menstruatie).
- Leuk oefeningetje die ik vanmorgen op facebook voorbij zag komen: schrijf elke dag 10 dingen op waar je dankbaar voor bent. Dit helpt om je focus te verleggen van het gemis in je leven naar wat je juist wel hebt.

Dit zijn zo wat ideetjes die misschien kunnen helpen het zwanger worden wat meer los te laten. Iemand nog andere ideeën?
melsed - schreef op 30-04 om 12:41
Hallo allemaal,
morgen vertrek ik op verlof dus zal ik efkes ni meer meepraten.
Hopelijk tegen dat ik terugkom veel goe nieuws van iedereen hier!!
Ik ga het proberen los te laten en er ni te veel mee bezig te zijn.

groetjes
Mel
Sophia - schreef op 05-05 om 17:36
Hallo meiden,

Ik ben vandaag terug van vakantie. Ik heb jullie erg gemist
Ik heb mijn eisprong waarschijnlijk een paar dagen eerder gehad(deze week), mijn nod is dus niet 18 mei, maar 15. Dit is goed, want dan kan ik sneller met de volgende ronde beginnen. Deze ronde was het in de vruchtbare periode niet geklust.
Ik moet nog veel bijlezen. Ik zal morgen op jullie berichten van de afgelopen week reageren.
Hoe is het met jullie?

Groetjes,
Sophia
Shana - schreef op 06-05 om 19:00
Hoi Iedereen,

Iedereen is zowat op vakantie dus het is hier een stuk rustiger =D.

Ik heb EINDELIJK mijn duveltjes doorgekregen en heb vandaag voor de eerste keer die Clomid genomen. Ben eens benieuwd. Tot nu toe voel ik er niet echt veel van dus misschien is dat goed nieuws (of net slecht, want dan doen die dingen misschien niet =)). Gewoon afwachten zeker?

@Sophia: Ik zou de moed nog niet bepaald opgeven hoor =) Misschien was je eisprong deze cyclus wel een beetje vroeger of later, dus gewoon afwachten!
lisaaaa&milan - schreef op 08-05 om 16:41
hoihoi dames,

ik was indd weer ongesteld geworden ( en deze week is mij klusweek! ) ben sinds smaandag begonnen met klussen om de dag.. en sinds gister begonnen met testen!
gister was het streepje redelijk licht... maar ik heb geklust maandag dus wieweet leverd het toch wat op.. we gaan gewoon druk deze week met klusse en dan zien we het wel allemaal!
hoe is het verder met jullie?
Sophia - schreef op 08-05 om 21:22
Dag dames.

Angel, na al die onderzoeken weten jullie gelukkig dat alles goed is, dus gewoon regelmatig klussen en het lukt zelf, zonder testen en tempen. Lekker ontspannen morgen in de sauna. Heerlijk! 

We willen dit of volgend weekend met vriendinnen naar de Kuikenhof. Dit hangt er vanaf of het goed weer wordt. 

Lisa, ik denk dat je ovu tests bedoelt? Als die tweede streepje lichter is, dat betekent dat je  nog niet in je vruchtbaarste dagen zit. Blijf testen elke dag op dezelfde tijdstip. Als de tweede streep even donker wordt, dezelfde en volgende dag lekker klussen! 

Shana, hoe verloopt je behandeling met Clomid?

Vandaag hebben we sperma van mijn man voor het onderzoek ingeleverd. We hebben begin juni vervolgafspraak bij de gynaecoloog. Dan weten we de uitslag van mijn bloedonderzoek en van zijn semenonderzoek. Ik hoop dat alles bij ons goed is en dat we straks spontaan zwanger kunnen worden.

Fijne Hemelvaartsdag allemaal! 

Groetjes,
Sophia
lisaaaa&milan - schreef op 08-05 om 21:35
ik bedoel inderdaad de ovulatietesten, 2e streepje lichter klopt dan ben je indd nog niet in je vruchtbare periode. 
 ( wil je me test 14 april eens bekijken en wat je daar van vindt? ) want die lijkt volgens mij wel op een vruchtbare dag dat was van vorige maand. morgen ga ik inderdaad weer testen, heb nu de afgelope 2 dagen getest, en had al wel het idee dat ze weer steeds ietjes donkerder werd.

spannend de onderzoeken sophia gaat vast helemaal goed komen!!
Sophia - schreef op 08-05 om 21:58
Ja, Lisa. Die test van 14 april lijkt wel dat je eisprong rond die dag is geweest. Ik heb gehoord dat ovu tests van clear blue een stuk duidelijker zijn. Daar heb je een lachend gezichtje als je ovulatie aankomt. Geen lach - geen ovulatie. Dat is duidelijker dan die streepjes. Maar clear blue is een stuk duurder dan kruidvat...
Je tests zullen komende dagen steeds donkerder worden. Goed opletten dus en lekker blijven klussen. Dat kan nooit kwaad

Ik merk wel dat ik deze maand echt van sex geniet (net als vroeger), omdat we het nu niet op commando doen. Goed om zo even de pauze tussendoor te nemen

Fijne avond iedereen.

Sophia
lisaaaa&milan - schreef op 09-05 om 11:52
hallo allemaal

Ja inderdaad die van cleu blue zijn inderdaad een stuk duidelijker! miss dat ik ze toch de volgende maand ga aanschaffe voor 1 maandje, kijken of die beter werken, en inderdaad dat smilietje lijkt me ook stukker makkelijker! soms zit ik met deze streepjes toch nog wel in onderzekerheid of ik het wel goed zie allemaal met die streepjes,, want soms lijken ze erg veel op elkaar, 
straks als me vriend weer thuis is ga ik weer testen, hij is nu werken!
dus wieweet! hihi
lisaaaa&milan - schreef op 09-05 om 14:18
hallo allemaal,

ik heb de ovulatietesten van 7 mei & 8 mei geplaatst wat vinden jullie ervan?
Mirjam - schreef op 09-05 om 15:38
@Jopie, het gaat goed met mij, dank je! Ik ben inmiddels zwanger en aangezien ik vorige keer een miskraam heb gekregen vind ik het echt super spannend nu! Elke keer vraag ik me af of ik nog wel zwanger ben. Ook dat is weer een kwestie van afwachten en maar niet teveel mee bezig zijn...
Ik denk dat mijn zwangerschapswens zoveel mogelijk los te laten ermee te maken heeft dat ik nu zwanger ben. Goed dat het jou ook helpt en je er nieuwe energie van krijgt om met andere dingen bezig te zijn. Het voelt zoveel prettiger om het wat meer los te kunnen laten en je met 'leuke' dingen bezig te houden! Succes met je rijlessen en je studie. Ik hoop dat je er plezier in hebt en je de positieve energie weet vast te houden, dan komt het andere vast ook goed!!
lisaaaa&milan - schreef op 10-05 om 13:24
hallo dames,

wat vinden jullie van mij ovulatie testen van 7,8,9 & 10 mei heb ze onder elkaar gezet in een rijtje.
Shana - schreef op 10-05 om 21:32
@Lisa: Ik ken er zelf niet veel van dus ik zou gewoon genoeg klussen =P een streepje is een streepje! Toch? Beter een keertje te veel dan te weinig ... =D
Ster - schreef op 11-05 om 07:46
hallo meiden,

hier is de zw kwaal misselijk goed aanwezig. zo ver het kan lig ik rustig op bed en ben ik me zelf aan het dwang voeren in de hoop dat de misselijkheid weg gaat. door mijn voor geschiedenis heb ik nu zetpillen hier tegen. ik hoop dat ze snel hun werk gaan doen want gister heb ik twee keer gebraakt ondanks de pillen. 

verder ben ik aan het plassen voor moeders voor moeders ik moet echt door mijn mond ademen als ik die flessen open doe. wat stinken die flessen zeg maar ik heb het wwel over voor het goede doel   

ik blijf af en toe met jullie mee lezen met de hoop op positief nieuws. voor alle die onderzoeken hebben heel veel succes. en voor jullie allemaal zet hem op en blijf van elkaar geniete
lisaaaa&milan - schreef op 11-05 om 21:55
hoihoi allemaal,

ik heb vandaag niet getest, we gaan het de volgende maand weer opnieuw proberen maar dan met de clea bue testen!
ik moet wel zeggen dat ik de hele dag last had van slijm verlies, nu ong een 3kwartier steken in me zeie van me onderbuik heb, ik ga er bijna wel zeker vanuit dat de eisprong nu bij me is begonnen. en dat kan dan ook wel kloppen volgens de berekenen van ons.
Sophia - schreef op 12-05 om 15:54
Hallo meiden,

Ik ben net ongesteld geworden. Dat zag ik wel aankomen, vanochtend met de ongi krampen wakker geworden. Maar dat betekent dat deze cyclus 27 dagen is. Ik denk dat het door mijn reis komt. Daardoor is mijn luteale fase deze maand ietsje korter geworden. Nu vol optimisme naar de volgende ronde!

Lisa, ik hoop voor je dat het deze maand raak is en dat je volgende maand geen ovu tests meer nodig zult hebben.  


Hoe is het met je, Angel?


Melsed, ben je al terug van vakantie?


Groetjes,
Sophia
lisaaaa&milan - schreef op 12-05 om 17:29
dankjewel sophia

ik heb today geklust, zal dat nog zin hebben gehad?
angel - schreef op 12-05 om 21:09
Hallo allemaal,
Sorry dat ik nu pas reageer, maar had even geen zin om gelijk te reageren. Ik ben al donderdag ongesteld geworden terwijl het dus eigenlijk vandaag pas moest. Snap er soms niks van, maar ja zal wel aan mij liggen. soms 32 dagen en  nu weer 26 Misschien moet ik toch beginnen met de ovutesten maar dan eerder of zo. Heb wel een heerlijke dag gehad in de sauna ook al was ik ongesteld. Vandaag voor het eerst hardgelopen bij een wedstrijd 5,5K ben helemaal trots heb hem uitgelopen zonder te stoppen. Vanmiddag naar de rollende keukens geweest in Amsterdam. Erg leuk en lekker.
@ Sophia we gaan maar up to the next round! ik heb zelf het gevoel dat het in juni gaat lukken omdat we dan vakantie hebben.

liefs Angel
melsed - schreef op 13-05 om 11:44
Hallo allemaal,
ik ben terug van vakantie en al depri alleen al door het slechte weer hier in Belgie, pfffff.
Onze vakantie was super en lekker veel geklust in de camper.  Ik heb geen ovu testjes gebruikt omdat ik er tuidens onze vakantie niet teveel wou mee bezig zijn en dat is me wel vrij goed gelukt. Nu afwachten naar de ongestelheid, die zou voor deze zaterdag of zondag moeten zijn. We zullen zien, tot nu toe voel ik niet echt iets, ... afwachten. Wel enkele keren al steken in mijn onderbuik. Ni echt een gevoel dat ik al eerder heb gehad. Ben wel 2kg verdikt maar dat is van het lekkere eten in frankrijk

Groetjes
Mel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan