Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Zwanger worden forum

melsed - schreef op 12-04 om 09:20
Mijn gynecologe zei me ook dat temperatuur bijhouden niet veel zin heeft maar ik denk toch dat ik dat ga blijven doen voor mezelf. Ze stelde me voor om ovulatie testje te gaan gebruiken
3430 antwoorden en 45248734x bekeken
angel - schreef op 12-04 om 13:49
Hoi Melsed,

Ik kan je uit ervaring vertellen dat die behandeling met contrastvloeistof erg mee valt. Ik heb het niet zo lang geleden gedaan en was ook erg zenuwachtig er voor. Doet het pijn of niet. Wist niet wat ik me erbij voor moest stellen. maar het viel me reuze mee. Het doet geen pijn pijn, maar meer je menstruatie gevoel pijn. Het is gevoelig als het door de baarmoedermond gaat, maar daarna voel je het eigenlijk niet. Maar ja het kan altijd anders zijn het is net hoe gespannen je bent. gewoon goed in en uit ademen dat hielp bij mij ook.
Mijn vriend vond het ook niet leuk om zo`n lange onthouding te hebben. Dus inderdaad Mannen! ik hoop dat ik je een beetje gerustgesteld heb. Veel succes,
liefs Angel
melsed - schreef op 12-04 om 15:31
Hey Angel,

bedankt voor de uitleg. Ik hoop dat ik niet te zenuwachtig ben. We zullen zien. Ik hoop dat ik niet ongesteld word deze maand en dat het allemaal ni meer hoeft. Want ik vind dat het toch wel stress teweeg brengt ze. Amai proficiat voor al de mensen hier die al veel langer bezig zijn dan ik.

groetjes
Mel
Sophia - schreef op 12-04 om 21:44
Hoi Mel, ik hoop ook dat ik geen tweede afspraak bij de gynaecoloognodig nodig heb. Mijn man ziet het sperma onderzoek ook niet zitten. Hij heeft deze maand zijn best gedaan  (ik bedoel klussen) om aan dat onderzoek te kunnen ontsnappen.  
Mijn gynaecoloog zei trouwens ook dat ik mijn temp niet hoeft bij te houden...maar ik doe het toch voor mezelf. En tot nu toe blijft die hoog, dat geeft me de hoop...
Je kunt nu al met die bloedonderzoeken beginnen, maar met dat onderzoek met het contrastvloeistof zou ik afwachten totdat je na je nod meer duidelijkheid hebt of het raak is of niet. Ik hoop van wel  Moet je bloed op bepaalde dagen van je cyclus laten prikken? Volgens mij esrogeen aan het begin en progesteron aan het eind van de cyclus.

Ik had gisteren ongi pijn, vandaag is die weg. Mij lichaam speelt een spel met mij  

Fijn weekend allemaal!

Groetjes,
Sophia
Mommy - schreef op 13-04 om 12:13
Hoi Dames,
 
Mel; Nou meid, spannend hoor! Ik snap dat je er tegenop ziet maar hoop dat de anderen je gerustgesteld hebben. Wanneer moet je nu die andere onderzoeken gaan doen?
Zelf temp. ik ook, gewoon omdat ik het fijn vindt om te zien dat ik me ovulatie heb gehad.
Vorige maand had ik een mooie dip en dag erna super stijging. Fijne bevestiging (omdat ik onregelmatig ben).

Angel; Jammer van m-tje! Hoop dat je niet veel last van hebt. En vol goede moed naar volgende ronde!

Sophia; Bedankt hoor! De pop die ik nu maak is voor de kleuter, met echt lijfje en kleertjes.
Ze gaan van babypopjes tot schoolkindpoppen. Dus zodra die af is, zal ik nog even een foto plaatsen. Leuk compliment dat je er een zou willen, je bent niet de enige! Ik moet even kijken of dat qua materialen te realiseren is want zijn vrij prijzig en niet gemakkelijk aan te schaffen helaas. (helemaal natuurlijk en kindveilig) Dus ben nog aan het uitzoeken
Hoe gaat het nu met je? Voel je, je anders of juist niet. Ja gemeen he, van je lijf, al die vage klachtjes enzo... Het maakt het er niet makkelijker op!
Nou hoop nog steeds op goed nieuws!

Zelf ben ik al een week niet fit, snotterig, hoofdpijn, licht misselijk. Schijnt van alles te heersen, hoop dus niet ziek te worden. Jammer als ik mijn ei zou missen....

Goed weekend, morgen mooi weer voorspeld!
Ster - schreef op 13-04 om 14:50
hoi meiden,

wat spannend zeg al die onderzoeken. hopelijk vinden ze niets ernstigs. hoewel dat aan de andere kant ook weer frustrerend is. dan heb je weer de vraag waarom lukt het dan niet. ik hoop in ieder geval dat jullie snel zwanger zijn.

ik had vannacht een rare droom. ik had een dochtertje gekregen en die had ik een hele vreemde naam gegeven. mijn twee jongens hebben ieder drie namen en ze zijn allebei vernoemt naar een van hun opa's. als we een meisje krijgen zal ze ook vernoemt worden naar een van haar oma's. in mijn droom had ik dat dus ook niet gedaan ze had maar 1 naam die hele vreemde ik heb hem nog nooit ergens gehoord en jammer genoeg weet ik hem ook niet meer. 

dat wilde ik even  met jullie delen maar goed, iedereen heel veel sterkte met de onderzoeken. en ik hoop op goed nieuws ZWANGERSCHAPPEN!
sabje - schreef op 14-04 om 18:06
hoi hoi
het is ook hoe de band met je moeder is, mijn moeder weet dat we graag een kindje willen maar niet vertelt dat we dr al mee bezig zijn. mijn ouders zijn beetje erg bezord en ben bang dat als ik het er vertel alleen maar gepreekt word kindjes kosten geld, enzo tewijl mijn vriend 40 uur werkt en ik maar 9 uurtjes in de week. maar we redenhet prima.
Maja - schreef op 14-04 om 17:45
@Angel,ik heb het mijn moeder wel verteld,dit helpte mij om door me 'mislukte pogingen' te komen, mijn moeder en ik ijn vrijwel t zelfde zwanger geworden, moeders was 4jaar bezig, wij ook, moeders was eerste trimester ongesteld.. ik ook.. dus voor mij hielp het enorm, ze kon me gerust stellen! en ze heeft elke maand gevraagd ..en en en ,maar ik vondt die medeleven juist enorm fijn..dan was ik niet alleen als het was mislukt... en zij wist dan waarom ik een beetje verdrietig was... ik hoop je er iets aan hebt! Liefs!
Mommy - schreef op 14-04 om 19:45
Ook ik heb het vrij snel aan mijn moeder en zusje verteld. Ik spreek en zie ze vaak wekelijks en in het begin had ik erg last van ontpillen. Ik vond het prettig dat ze wisten waar we mee bezig zijn.
Nu vindt ik het fijn dat als ik me rot voel, eerlijk met ze kan praten. Ze vragen me niets, ze wachten altijd op mij. Ik merk dat het enige waar ik tegen aanloop dat ik me zo onzeker en angstig kan voelen. Dat is mijn eigen gevoel en daar moet ik zelf controle over krijgen.
Maar steun van je lieven is voor mij heel prettig. Ik moet zeggen, ik voel me stukken beter en heb goede moed gekregen.
Oja, mijn beste vriendin weet het ook en de 3 beste vrienden van mijn vriend. Met mijn vriendin bespreek ik alles en met de mannen hebben we het er af en toe over, maar die vragen ook niets.  
Wanneer mijn ei komt, is nog altijd een verrassing, dus we 'juppelen' regelmatig haha...
Fijne avond allemaal!
melsed - schreef op 15-04 om 09:48
Hallo allemaal,

hopelijk hebben jullie allemaal een even leuk en zonnig weekend als ik achter de rug. Hier in Belgie was het gisteren rond de 24°  zalig!!!
Zaterdag een VW camper gekocht, dus we kunnen begin mei op verlof vetrekken. Efkes me niks meer proberen aan te trekken van alles.
Ik heb voor mezelf besloten (natuurlijk in overleg met mijne vriend) dat ik momenteel niet al die testen ga doen. We geven onzelf nog ongeveer 6 maand en als het dan nog altijd ni gelukt is gaan we verder. Denk da ik ook een andere gynecoloog ga zoeken, want ze gaf me geen vetrouwend gevoel en ze was heel koel. Ik zie het ook totaal niet zitten om dat onderzoek met contrastvloeistof te doen daar ik nogal allergisch ben voor verschillende stoffen en ik bang ben dat mijn lichaam daar verkeerd gaat op reageren. Ik heb ook al op enkele andere forums gelezen dat het niet zo een aangenaam onderzoek is maar dat zal wel van persoon tot persoon zijn.  Mijn vriend is er zeker van dat het deze maand raak is, ha ha ha. We zullen zien, nog een week wachten eer ik ongesteld moet worden.
Ik heb het mijn moeder nog niet verteld, soms heb ik daar wel zin in maar zou het haar liever zeggen als ik effectief zwanger ben. Ik heb enkel 2 goeie vriendinnen die ik he verteld heb waaronder er een zelf vroedvrouw is.
Groetjes allemaal en een leuke werkweek
Mel
sabje - schreef op 15-04 om 18:56
hey meiden.

@sophia; hoe het met de bruiloft gaat hihi goedonthouden zeg! tja moet ik beginnen
alle eerst wil mijn vriend alles tegerlijk en heefd geen finaceel inzicht, onze lederlereer hoekbankje zijn we door heen gezakt, en ik ben door me gastouder gezin om minder uren gegooit. is nog maar 6 uur per week en jah vind in deze tijd maar nieuwe oppas gezinnen, ben wel af toe voor jurken aan kijken maar denk aan ons buget dat bevetwijk ook best leuke jurken heefd. dan word het toch onze moiiste dag voor onze portomonee we hopen volgend jaar mei aptil., ook mijn vriend nog steeds bezig met zijn rijbewijs gaat ook hoop geld in zitten. ik ben dr nie heel veel nee bezig we hebben eigerlijk ook nog niks vast staan, tjah onze kinderwens blijft ook hier hebben we al hoop voor in huis dat scgeelt weer het komt. waneer het komt zit pas in ronde 7 dus mag nie klagen.

tjah bespreek onze kinderwens en dat ik geen pil meer slik alleen met vriendinnen die elkaar niet spreken in ...... waar ik woon word veel geklets iedereen kent elkaar.

ik ben in october begonnen met voedings conculent en dat heefd mijn tot inzicht gebracht tot gezobd etten en sporten ik ben begonnen met hardlopen vorig jaar 1x in de week tot nu omdedag tot elke dag ook doe ik aan trimzwemen in ben nu van me buikje biina af en weg nu 58'8 supper trots.
dit is natuurlijk ook gezond voor je kindje wat strax in me kan groeien.


ik hoop dat de mensen die al jaar of langer vezig zijn dnel een wonder mogen verwachten. ik duim natuurlijk mee ben alleen niet heel actief maar btobeer wel bij te lezen. gr en xxxxxsabina
angel - schreef op 15-04 om 19:58
@ Sophia,
En heb je al de uitslag of ben je toch ongesteld geworden. Vandaag weer iemand zwanger die ik ken ene collega 13 weken. echt rot wil het ook zo graag, maar ja ik ben er teveel mee bezig denk ik.

liefs Angel
Ster - schreef op 15-04 om 21:41
angel, wat rot ik snap hoe je je voelt heel veel sterkte meis. echt jou wondertje komt ook geloof daar in 

liefs Nynke
Sophia - schreef op 15-04 om 23:02
Dag meiden,

Mijn menstruatie heeft toch doorgezet.
Ik was gisterenavond heel emotioneel. Vandaag gaat het beter. Maar ik moet helaas volgende ronde overslaan. Mijn volgende ovulatie valt ongeveer op 3-4 mei. Ik ga dan 1 weekje op vakantie met vriendinnen. Mijn man gaat niet mee. In mijn vruchtbare periode wordt het dus niet geklust. Weer een maand verder dus...Ik neem even de pauze, wil deze maand niet te veel met de kinderwens bezig zijn. We gaan ook met mijn man aantal onderzoeken doen om te kijken of er geen medische problemen zijn.
Ik zal hier gewoon blijven schrijven.
Succes  iedereen.

Liefs,
Sophia
Sophia - schreef op 16-04 om 22:16
Hoi dames. Wat is het hier stil vandaag

Ik heb het los kunnen laten. Met mijn moeder gebeld. Ze kunt me altijd geruststellen...

Ik heb een vraagje. Mijn eisprong volgens de brabbelskalender is op 4 mei. Ik heb het vroeger opgemerkt, dat mijn cyclus na de vakantie ietsje langer wordt. Misschien komt het door het aanpassen aan het andere klimaat, temperatuur, enz. Ik weet niet zeker hoe dat komt. Maar bijvoorbeeld, toen we naar de Caribbean op vakantie waren, was mijn cyclus van 28 dagen naar 39 veranderd! Misschien wordt het deze keer ook langer? Ik kom 5 mei terug van vakantie. Heb ik dan nog een kans als ik direct als ik thuis kom eventjes klus?
Ik ga blijven tempen en kijken wanneer ik deze maand de eisprong heb. Ik moet wel zeggen dat ik door middel van tempen het betere inzicht in mijn cyclus heb.

Groetjes,
Sophia
Maja - schreef op 17-04 om 11:08
hey sophia,gister mijn 20wecho gehad,alles erop en rraan,alleen morgen terug want ze twijfelen over mijn placenta... verders zijn we in verwachting van een kerngezonde MEID!! het was even slikken, i, heb nooit onder stoelen of banken geschoven dat ik graag een jongen wilde...Maar ben er evengoed superblij mee! Liefs,Maja
angel - schreef op 17-04 om 13:22
@ Maya,
Gefelicteerd
Ster - schreef op 17-04 om 16:23
wat fijn maya gefeliciteerd
Maja - schreef op 17-04 om 20:59
hey, dank je wel!! en nee,ik heb me eerste 3maanden gemist... dus ik heb geen kwaaltjes gehad,nu moet ik zeggen ik op maagzuur na,helemaal nergens last van heb, dit is best naar, want ik wil me wel zwanger voelen zeg maar hihihi maar ik geniet er zeker niet minder van! liefs!
Mommy - schreef op 17-04 om 20:52
Hai,
Maya; Van harte gefeliciteerd! Lekker van genieten  

Sophia; He meid, wat vervelend dat je m-tje is gekomen. Fijn dat je moeder je wel even hebt kunnen opbeuren. Ik had het erg druk, geen tijd gehad om eerder bij te lezen.
Wanneer gaat je man onderzoeken doen?
Goed vooruitzicht je vakantie, lekker zeg! Tja, met die cyclussen weet je het nooit he, ik zou even een fijn ''afscheidsmoment'' houden en als je weer terug bent een fijn welkom/ikhebjegemist moment inlassen  
Dan heb je de meeste kans zou je zeggen. Ga je nu weer naar warm land? Met je temp. kan het dan wel verwarrend werken als je in een ander klimaat komt, je kan dan een vertekend beeld krijgen. Als je het echt wilt weten zou ik ovutesten proberen.
En anders lekker van je welverdiende vakantie genieten, uitrusten en nieuwe energie opdoen voor de ronde daarna.

Hier wel wat kleine veranderingen, begin weer enorme eetdrang te krijgen, vooral zoet of zout en had vandaag klein beetje wit/doorzichtig slijm, dus denk dat me ei er binnenkort weer aankomt. Zorg dat we het niet gaan missen  

Fijne avond, liefs Joy
melsed - schreef op 18-04 om 09:40
Hey Maya,
gefeliciteerd!! Ik hoop ook ooit eens op een dochtertje maar als het een zoontje is zal ik natuurlijk ook heel blij zijn, als het maar gezond is.

Ik hier weer aant aftellen tot mijn volgende ongi. Normaal zondag of maandag. Brrr
wachten wachten wachten, dacht al zo van die vroege zwangerschapstesten te kopen maar zal dit maar niet doen. Die werken meestel toch niet. Het weekend wordt weer superdruk dus da zal wel snel voorbijgaan. Heb nog niks van symtomen, geen pijnleke borsten enzo, dus tzal wel weer niks worden. Wel heel veel honger!!
Ik neem wel al enkele maanden iets homeopatisch 'folliculinum' om mijn cyclus weer normaal doen te verlopen. Misschien begint dit wel te werken.

Groetjes
Mel
Ster - schreef op 18-04 om 12:21
ja honger heb ik ook vooral snachts tussen 12 en 1 soms eet ik dan even een boterham. maar daar ben ik nu mee gestopt omdat ik 3 kilo er door aangekomen ben. ik ben nu al weer 1 kilo kwijt gelukkig. 

ik heb zaterdag mijn NOD ik vind het ook heel spannend en ik hoop dat ik dinsdag kan testen en mijn ongie weg blijft.
lisaaaa&milan - schreef op 18-04 om 12:47
Hallo dames,

ik ben al een best lange tijd bezig om zwanger te worden, ik zelf heb al 2 tot 3 onderzoeken gehad in het ziekenhuis, en mij vriend 1.
alles zag er goed uit!!
we moeten het nu weer even zelf proberen tot januari, als er dan nog geen veranderingen zijn moeten we weer een afspraak maken in het ziekenhuis, en willen ze waarschijnlijk ons een behandelijk gaan beginnen,
we hopen van harte dat het voor die tijd zelf al is gelukt!
ik heb deze maand de ovulatie testen gebruikt, en de eerste test was positief en de 2 en 3e werden wat lichter,
jullie enige ervaring met uvolatie testen?
ik haal zelf expres nog geen zwangerschapstesten in huis en jullie?
ik moet nu 30 april ongesteld worden, dus ik ben benieuwd, vorige maand was ik het zelfs 4 dagen eerder, heb normaal een cyclus van 36 dagen maar de laatste maand juist 32 dagen.
Hopelijk krijg ik snel reacties terug

Groetjes lisa
Sophia - schreef op 18-04 om 19:24
Hoi meiden.

Welkom, Lisa. Ik heb de ovu foto's op je profiel bekeken en de eerste foto is inderdaad de allerduidelijkste. We gaan ook met mijn man in de medische malle molen stappen. We zijn een jaar met de kinderwens bezig. Welke onderzoeken hebben jullie allemaal gehad? 
Ik combineer de ovu testen met het temperaturen. Ik ga mijn grafiek van maart-april (afgelopen cyclus) openbaar maken, dan kunnen jullie meekijken. Ik zie daar duidelijk eisprong en volgens mij de innesteling (tweede tempdip op 6 april). Ik was zo blij toen ik die in mijn grafiek heb gezien. Mijn temp is tot de m-tie hoog gebleven, maar ik ben toch ongesteld geworden. Jullie kunnen de grafieken bij de Kinderwens-Ovulatie-Bijhouden vinden. Daar kun je je eigen temperatuur bijhouden.

Joy, we gaan gewoon in Europa op vakantie, dus geen klimaatverandering. We gaan zeker afscheid/ikhebjegemist moment beleven  Maar ik denk toch dat ik deze maand even de pauze neem. Het voelt nu ook prettiger als ik er minder mee bezig ben. Ik wens je veel klusplezier komende dagen 


Mel, ik heb ervaring met de vroege negatieve zwangerschapstesten.  Ze werken inderdaad niet. Ik heb mezelf beloofd dat ik dat nooit meer zou doen. Ik zou gewoon op de dag van je nod op zijn vroegst testen. 
Spannende tijd voor Mel en Nynke! Ik zal voor jullie duimen!

Liefs,
Sophia
lisaaaa&milan - schreef op 18-04 om 19:56
hallo sophia,


dankjewel dat je het nog even hebt bevestigind over de ovulatie test, ik zat zelf te denken.. zal ik het wel goed hebben gedaan, maar er zijn een aantal die het nu bevestingd hebben dus ik zit wel goed!

ik zelf heb 2 test ondergaan,

waarvan 1 een inwendige echo, 
waarvan 2 omdat te kijken of mij baarmoeder niet verstopt zat, zijn ze dus met een slangetje bij me na binnen gegaan en via die weg vloeistof ingespoten, om te kijken of het sperma richting de baarmoeder wel zou gaan.
en alles zag er super goed uit!
mijn vriend heeft een sperma onderzoek gehad, om te kijken of daar wel gewoon zaadcellen vandaan zouden komen,, en die uitslag was ook super goed!
sophia weet jij al welke test je binnen kort gaat krijgen?
Ojaa en heb ook nog bloed moeten laten prikken, 

je bent er wel even mee bezig , maar ze legt je ook dingen heel erg goed uit!
ik hoop voor mij zelf dat het deze x echt een keer raak is, want je wordt er best moedeloos van als je telkens maar 1 streepje ziet,, of je zelf niet eens een test hoeft te doen omdat je al ongesteld wordt,,,,

Groetjes lisa
angel - schreef op 18-04 om 20:30
Hoi Lisa,

Volgens mij hebben wij ongeveer dezelfde onderzoeken gehad. Raar he dat alles dan goed is en het dan toch niet lukt. Wnat bij mij en mn vriend was alles ook gewoon goed. hebben ze tegen jou ook gezegd hoeveel % kans je hebt op een zwangerschap? Ik had 38,3% ik weet niet of dat veel of weinig is ben ik vergeten te vragen. Als er in november nog niks is mag ik weer langs komen.  Moedeloos en teleurgesteld die gevoelens ken ik.
liefs Angel
lisaaaa&milan - schreef op 18-04 om 20:58
@ shana

Dat wil ik zeker weten! 
behoorlijk heftig wat ik net over jou heb gelezen.
wij hebben ook veel onderzoeken enzo gehad,
willen ze niet meer voor jullie gaan beteken?

Groetjes lisa
angel - schreef op 18-04 om 21:08
@ shana,
Natuurlijk wil ik dat zijn. Ik denk dat iedereen dat hier wel wil zijn. Het is gewoon fijn om je ei kwijt te kunnen bij mensen die je niet kent, maar toch een zekere `band` mee op bouwt omdat je in hetzelfde schuitje zit.

@ Lisa 
als ik in nov ga dan beginnen we met IUI. Ik heb een bloedonderzoek en een inwendige echo gehad en ook de contrastvloeistof in de baarmoeder. dat viel mij erg mee. ik had het erger verwacht. Mijn vriend zijn sperma was ook goed.
Ovu tests heb ik ook gedaan maar merkte dat ik daar echt gek van werd. Dus ben er mee gestopt. Je bent er dan nog meer mee bezig. Ik probeer gewoon zo vaak mogelijk om de dag seks te hebben. In mijn vruchtbare periode. Ik merk het aan mijn slijm en dan moet het gewoon zover zijn.
Liefs angel
Maja - schreef op 18-04 om 21:17
angel,en lisa, lees pagina 5,hierin heb ik mijn verhaal over mijn i.u.i gedaan, sophia heeft mij dit al eens gevraagd.. svheelt een hoop getyp Liefs,Maja
angel - schreef op 18-04 om 21:22
Dit is een stukje wat ik op deze site heb kunnen vinden
intra-uteriene inseminatie
Intra-uteriene inseminatie is een vorm van kunstmatige inseminatie waarbij het zaad niet in de baarmoedermond wordt gespoten, maar rechtstreeks in de baarmoederholte. Het zaad wordt altijd eerst opgewekt (de beste zaadcellen worden geselecteerd).
IUI kan worden toegepast met en zonder medicijnen voor de vrouw die de eierstokken stimuleren. IUI zonder medicijnen is het minst belastend voor de vrouw omdat er geen regelmatige controle plaats hoeft te vinden.
Bij IUI met donorzaad wordt vaak wel wel medicijnen gegeven (voor een milde hyperstimulatie van de eierstokken) waardoor de kans op een succesvolle bevruchting iets groter wordt.
Ja en daarna Ivf, maar ik hoop dat dat niet nodig is. ook de IUI liever niet heb nog 7 maanden om het zelf te proberen.
liefs Angel

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan