Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden? - Zwanger worden forum

melsed - schreef op 10-07 om 10:50
Super gefeliciteerd Angel!

Hier deze nacht ongi geworden
Maar ik vetrek dit weekend ook met vakantie dus hopelijk dan ook meer geluk, eitje zou juist moeten dan komen. Ga proberen van het los te laten maar is niet altijd even gemakkelijk. Je zit er toch altijd mee in je hoofd.
Tempen heeft wel een voordeel, je ziet wel je ongi eraan komen als temp daalt

groetjes
Melissa
3430 antwoorden en 45248234x bekeken
lisaaaa&milan - schreef op 10-07 om 19:05
angel super gefeliciteerd!
Wipeout - schreef op 10-07 om 21:49
Hey meiden,

Angel; gefeliciteerd!! Wat fijn voor je dat het nu eindelijk gelukt is!

Sophia; gelukkig is mijn ongi al bijna voorbij  ik ga vanaf donderdag weer beginnen met de welbekende ovutesten....

Joy; het was zeker balen, want precies een week na mijn ei had ik wat oud bloedverlies dus had zoiets van yes een innestelingsbloeding..,, helaas niet dus..... Maar ja de moed maar weer bij elkaar geraapt en we gaan weer verder.

Voor de rest drukke weken, want het is zomervakantie dus de bso draait overuren! Heb al twee dagen erop zitten van 9 uur en morgen nog een dagje.... Aarna weekend... Dus als ik laat reageer komt het door mijn werk!

Liefs,
Maaike
Sophia - schreef op 10-07 om 22:11
Hoi Mel. Jammer van de ongi...Maar laten we hopen op nog meer vakantie baby's. Goed dat je dmv het tempen meer inzicht in je cyclus hebt. Geniet van je vakantie!

Maaike, lekker druk op het werk. Dit zorgt voor de afleiding. Ik moet nog twee dagjes en dan lekker op vakantie! Ga ook proberen om los te laten, als het lukt.

Fijne avond allemaal.
Sophia
lisaaaa&milan - schreef op 11-07 om 06:19
Hallo dames,


ik mag vanaf aankomende zondag ook weer gaan testen!
su6 voor iedereen!!
Tulpje (Gast) - schreef op 11-07 om 07:41
Aaaaah angel van harte proficiat!!! Hoor wauw
Geniet ervan!!! Ik zou de hele dag het streepje bekijken en meeslepen!! Ik wens je een hele goede zwangerschap, eindelijk gelukt!! Ik ben heel blij voor je!!

Bij mij is t heel stil geweest, lees jullie allemaal nog wel maar wat teleurstellingen gehad, geen baan meer en ook nog niet zwanger
Maar ik ga voor elke maand en hoop op net zo'n goed nieuws als bij angel en de rest!!
Lfs tulpje
Sylke - schreef op 11-07 om 11:22
Angel, wat een ontzettend goed nieuws!!! Gefeliciteerd, enne geniet er van he!!!

Sophia, een korte cyclus heeft inderdaad als voordeel dat ik meestal al ongesteld ben voor mijn nod. Dan zit je niet zolang in spanning.

Melissa en Sophia, fijne vakantie! Geniet er van, en ik hoop dat het jullie lukt om het allemaal een beetje los te laten!

Ik lees trouwens dat er meerderen in de kinderopvang werken, leuk! Ik werk ook op een kinderdagverblijf!

Fijne dag allemaal, en op naar een zonnig weekend!
Groetjes, Sylke
Heaven (Gast) - schreef op 11-07 om 13:05
Hoi iedereen,
Zal me eigen even snel voorstellen, Ik ben Delilah,24 jaar over 2 maanden 25! en Wij zijn 9 maanden bewust bezig met onze kinderwens.Tenminste 9 maanden geleden om te stoppen met de pil.Mijn vriend kan het los laten en die ziet t vanzelf wel maar ik laat t wat moeilijker los,sins kort begonnen met een fulltime baan dus heb ik er bijna geen erg meer in,erg fijn!
Over 4 dagen zou ik ongi moeten worden dus erg spannend allemaal of het deze maand wel gelukt is.

Normaal ben ik niet zo van het mee "forume" omdat de meeste meiden net een maandje bezig zijn,maar omdat ik nu mijn 10de maand in zou gaan wil ik toch graag even soms wat kwijt.

succ6 allemaal en jullie zien me vast eens voorbij komen..
Angel (Gast) - schreef op 11-07 om 13:31
Hallo Allemaal,
bedankt
@ Sophia ik geloof het wel en niet, maar mijn 2 zwangerschaps testen zeggen duidelijk ja. Het kruidvat was gelijk een tweede streep te zien in d eochtend en in de middag heb ik cb gedaan daar verscheen ook gelijk zwanger en darana 2 tot 3 weken. dus nog erg pril. ik denk aan geen stress van werk anders standje vaak genoeg gedaan en geen moetje gevoel. ik moet meer onderzoeken wat we willen en hoe we het willen. wat we nodig hebben enz.
gister heb ik een 9 mnd dagboek voor mezelf gekocht en voor bram kluun erg grappig. verder hebben we ook besloten om het toch tegen de opa en de omas te vertellen. Dit weekend opa en dan volgend weekend de beide oma`s. we hebben een boekje van opa pluis gekocht voor mijn schoonvader en een boekje over een uil die niet wil slapen bij oma. voor me schoonmoeder zijn we er nog niet uit. ik wil het ook eigenlijk het liefst van de daken schreeuwen, maar ja je wete nooit hoe het loopt. Heb het wel tegen wat collega`s gezegd is toch fijn dat als het mis gaat ze weten hoe en wat. ik heb gewoon ook veel steun aan hun. ik hou jullie verder op de hoogte. O ja mijn kwaaltjes misselijk gevoel, moe, raar gevoel in buik darmen onrustig pijnlijke borsten en geen zin in sex.
gr angel
Sophia - schreef op 11-07 om 19:12
Hey Angel,

Fijn je berichtje te lezen. Door je positieve emoties krijg ik ook hoop Weet je trouwens, dat als op je zw test 2-3 weken staat, dan moet je eigenlijk nog twee weken optellen. Ze rekenen het vanaf de eerste dag van je laatste ms. Je bent nu dus 4 weken + aantal dagen zwanger. Je kunt naar je ha om bloed te laten trekken voor de hcg gehaalte en daarna bij een verloskundige inschrijven voor het intake gesprek.
Ik herinner me nog toen ik in februari bij Brabbels voor het eerst terecht kwam, heb ik je op februari forum leren kennen. Nu ben je zwanger. Ben super blij voor je! Ik hoop natuurlijk dat ik je binnenkort mag volgen. Ik ga je hier missen. Hoop dat je hier af en toe een berichtje achterlaat.

Delilah, welkom. Mijn nod is ook over 4 dagen. Spannend. Heb je al kwaaltjes? Ik heb alleen gevoelige borsten, maar dat heb ik elke maand voor de ms. Denk dus dat ik door naar de volgende ronde ga. Ik wens je wel een positieve test volgende week!

Tulpje, wat fijn van je weer iets te horen. Je hebt gelijk, als we zo'n positieve verhalen als die van Angel horen, dat geeft de burger moed. Daar leer je wat van. Niet opgeven en door blijven proberen. Op een dag worden we allemaal mama's

Fijne avond allemaal.
Sophia
angel - schreef op 11-07 om 21:09
@ Sophia,
Er is voor iedereen hoop alleen moeten sommige er lang op wachten. Ik ben blij dat ik nu mijn wondertje heb alleen nog spannend of het allemaal goed gaat tot 12 weken. Ik heb mijn huisarts gebeld, aar ik hoefde niet langs te komen. Ik heb 16 aug mijn eerste afspraak bij de verloskundige en daar hadden ze het ook al over 4 a 5 weken. Dat wist ik wel hoor, maar dit kwam ook van Kelly. Ik Hoop ook voor jou dat je me mag volgen. en dat we samen in maart of april zwanger zullen zijn. Zal leuk zijn.
succes voor iedereen.

liefs Angel
Anoniem (Gast) - schreef op 12-07 om 10:44
Hi Sophia thnx!
Nee geen kwaaltjes,sterker nog ik heb last van mijn onderrug en lichtelijk het gevoel dat mijn ms eraan komt.
Ik heb mijn cyclus ook de laatste maanden bij gehouden en dat loop elke x op met een dag,namelijk 26,27,28,29 en nu 30 dus denk dat ik ook mee gaat naar volgende maand.

Hoelang ben je al bezig? en mag ik vragen hoe oud je ben?

Fijn weekend iedereen!
Heaven (Gast) - schreef op 12-07 om 17:41
Ooh ik zie nu dat ik anoniem reageerde maar hierboven is dus ook van mij haha.
Net een bloedprop verloren,me rug voelt wel minder aan,daarna niks meer opgevangen,weet iemand wat dit betekend?
Sophia - schreef op 12-07 om 21:03
Hoi Delilah,

Ik weet niet wat die bloedprop kan betekenen. Ik denk dat je gewoon nog even moet wachten. Gebruik je ovulatie testen? Voel je je eisprong?
Ik ben 32 en al 15 maanden bezig. We hebben een mooi nod lijstje op deze forum. Bijna iedereen heeft volgens mij al duidelijkheid deze maand. Meiden, als jullie je nieuwe nod's doorgeven, zal ik een update van ons lijstje posten.

Fijn weekend allemaal!
Sophia
Heaven (Gast) - schreef op 14-07 om 10:44
Hi Sophia,

Nee ik ben gestopt met alle poespas omdat t niet aan denken erg moeilijk voor me werd,t klink heel raar maar soms kon ik niet meer aan iets anders denken.
Wel stip ik de meeste vruchtbare dagen aan in mijn agenda en that's it.
Bloedprop is duidelijk ik heb mijn ms,nooit gehad t propje dus schrok er een beetje van.
Dus nieuwe ronde nieuwe kansen!
Groetjes
Wipeout - schreef op 14-07 om 16:57
Hey meiden,

Gister goed gesprek gehad met mijn vriend en deze maand ff geen ovulatietesten enzo..... Ben er ff zo klaar mee dat het niet lukt, dus dan maar heeel veel knuffelen en hopen dat het lukt. Wel ga ik volgende week wanneer ik tijd heb ff langs de huisarts om te kijken wat ze kunnen doen. Vind dit wel een hele grote stap, maar het is voor een goed doel!

Fijne zondag!
Mommy - schreef op 14-07 om 20:57
He meiden,

Sophia, jammer van je ms! Was je temp ook mooi hoog gebleven tot de daling en ms. Ik had dat ook vorige keer, meestal zie ik het al wel eerder aankomen.
Hele fijne vakantie gewenst, goed van je dat je even gaat genieten van alles om je heen, ook mijn plan voor de vakantie! Veel plezier! Rustig aan komende daagjes.
Nod nog even onbekend, volgt nog!

Heaven, ook balen ban je ongi! Rustig aan en op maar volgende ronde meid! We blijven ervoor gaan he!

Maaike,herken je gevoel. Goed van jullie om er samen over te blijven praten hoor en dat je het even loslaat ook. Dat wil ik ook met mijn vakantie gaan doen. Deze maand nog even tempen met begeleiding en dan maandje even niets! Veel klus plezier en succes bij HA. Ben benieuwd wat voor adviezen je krijgt!

Hier wachten op ei, heb wel weer zin om ervoor te gaan, dus laat maar komen.
Vandaag slechte dag, verdrietig om alles maar nu gaat het weer. Ben er ook beetje moe van, maar geef de hoop niet op. Soms moet ik dan even uithuilen en dan heb ik weer ruimte om vooruit te gaan.

Fijne avond nog en zonnige week gewenst!
X Joy
Maya - schreef op 15-07 om 19:53
Hoi ik ben 30 jaar en ook een tijdje bezig maar helaas nog niet zwanger. Vorig jaar september gestopt met de pil. Had al wel rekening gehouden dat het ff kan duren. Ontpillen kost tijd. In december dolgelukkig omdat ik zwanger bleek te zijn. Jammer genoeg voor korte duur. In februari mk gehad en een curettage. Heb een flinke deuk opgelopen maar heb het inmiddels een plekje weten te geven.

We zijn nu weer 4 maanden bezig om weer zwanger te worden. Wachten duurt lang als je iets heel graag wilt helemaal. Ik herken veel in jullie verhalen en zou graag af en toe bij jullie komen buurten.

X maya
Sylke - schreef op 16-07 om 17:54
Hoi Allemaal,

Sophia, balen dat je ongesteld bent geworden! Het is een goed idee om even aan andere dingen te denken. Succes en hopelijk toch een hele fijne vakantie!

Delilah, balen van deze ronde! Op naar een nieuwe kans!

Lisa, succes met testen, en veel klusplezier!

Maaike, ik begrijp je gevoel. Ik denk dat het een goede beslissing is om naar je huisarts te gaan. Ik snap dat het voor jou voelt als een grote stap, maar het is wel een grote stap in de goede richting! Heel veel succes!!!

Joy, hoe gaat het nu met je? Het is ook belangrijk om op zijn tijd alles er even uit te gooien, dat lucht op! Succes en veel plezier met klussen!

Maya, welkom hier! Wat erg van je miskraam! Kan me voorstellen dat dat heel moeilijk is geweest!

Vandaag hebben we een second opinion gehad. De dokter had maar een halve uitslag van het HSG onderzoek gehad, en dat zag er goed uit. Lijkt alsof er dus helemaal geen eileider dicht zit! Dat was voor ons heel goed nieuws! We moeten voor de zekerheid nog wel de uitslag in het ziekenhuis afwachten, omdat hij het dus niet voor 100% wist door de halve uitslag. Verder was zijn advies om vanaf het onderzoek 4-6 maanden te wachten en dan afhankelijk van de echte uitslag een kijkoperatie te doen, of meteen starten met IUI!!! Wij hopen dat het ziekenhuis die tijd aan wil houden, anders stappen we helemaal over. 4-6 maanden is nog wel te overbruggen, klinkt heel anders dan 10 maanden!
We blijven natuurlijk hopen dat het alsnog spontaan gebeurt, maar anders gaan we echt dit jaar nog starten met behandelingen! Hier zijn wij heel blij mee!!!

Fijne avond nog iedereen, en geniet van de zon!
Groetjes, Sylke
lisaaaa&milan - schreef op 16-07 om 19:08
dankje sylke!


Dames even een vraagje,, me vorige cyclus was op dag 36.. 21 dagen na mij ongi had ik een lachende smilie vorige maand das dan een cyclus van 35 a 36 dagen.
ik denk dat hij nu ongeveer weer rondt die tijd zal doen... had afgelopen 2 dagen al weer witte slijmverlies, raden jullie dan aan om vanaf vandaag bvb al te gaan klussen? of echt pas op de dag dat die het lachende smilie aangeeft?
Maya - schreef op 16-07 om 19:18
Merci Sylke

Je hebt toch goed nieuws gekregen erg fijn! Die
4-6 maanden vliegen om, voor je het weet is het al zover. Natuurlijk hoop ik dat er binnenkort een wonder gebeurd en je wens in vervulling gaat! Al dat wachten is topsport!

X Maya
Sylke - schreef op 18-07 om 18:56
Hoi allemaal,

Lisa, ik ben zelf ook weer gestart met testen. Voor de zekerheid klussen wij vanaf voor die tijd, en tijdens het testen al om de dag. Ook voor de kwaliteit van je man is het goed om regelmatig te klussen. Ik zou je dus adviseren om toch alvast wat te gaan klussen. en als je dan je smiley hebt in ieder geval die 2 dagen klussen. Succes ermee!!

Maya, ja was inderdaad goed nieuws. Waren we ook echt blij mee na al die onduidelijkheid! Tja, wat betreft het wachten heb je gelijk. Maar we weten waar we het voor doen he!

Vanaf morgen heb ik ook vakantie. Ga er ook even heerlijk van genieten!! Ik zal hier dan ook wat minder vaak zijn. Iedereen die nog vakantie krijgt, of op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Geniet allemaal van het weer, en wie weet wat voor mooie wondertjes daaruit voort mogen komen!

Groetjes, Sylke
Mommy - schreef op 19-07 om 15:36
Hoi Dames,

Beetje druk gehad, lees wel mee hoor!

Sylke; Fijn nieuws meid! Super dat er meer duidelijkheid is gekomen, dat geeft weer nieuwe kracht en energie om door te gaan!

Maya; Welkom! Heftig verhaal hoor, naar te lezen! Ik hoop dat je snel weer blij nieuws hebt. Wachten op een wondertje wat je zo graag wilt, duurt zooo lang....
Ik zelf ben maart 2012 gestopt met de pil en heb 10 mnd geen menstruatie gehad. Daarna erg onregelmatig en nu sinds 3-4 maanden wel gelukkig. Ik heb nu cyclusbegeleiding en wordt geholpen in het opspeuren van mijn vruchtbare dagen. Dat kan ik je van harte aanbevelen!
Succes hoor en als je iets kwijt moet, gooi het eruit!

Angel; Hoe gaat het met je? Voel je, je goed? Je zal vast naar andere forum zijn verhuist maar misschien lees je dit nog!

x Joy
Maja - schreef op 19-07 om 15:43
ik ben inmiddels 7,5 mnd, en lees ook nog steeds mee... ik hoop meer dames te kunnen helpen, onlangs nog me verhaal gedaan over mijn i.u.i tijd, ben blij ik mijn ervaringen hier kan delen

liefs, Maja
Bloem1983 - schreef op 20-07 om 10:29
" ik ben inmiddels 7,5 mnd, en lees ook nog steeds mee... ik hoop meer dames te kunnen helpen, onlangs nog me verhaal gedaan over mijn i.u.i tijd, ben blij ik mijn ervaringen hier kan delen

liefs, Maja "
Maja


Halllo Maja,

Ik zie dat je ook iui gehad hebt? Waar kan ik je ervaring terug lezen? Ik heb 5-7 mijn eerste iui gehad maar t zaad van mn mannetje was te weinig ze zeiden dat t maar 40.000 was. Vandaag zit ik op dag 15 naar mijn iui. Ik mocht van de gyn morgen testen. Omdat mn ms er niet is en mn r borst zo nu rn dan zo pijnlijk is kon ik me niet inhouden en heb ik vannochtend een action test gedaan maar die was negatief als morgen mn ms er nog niet is test ik samen met mn mannetje met n cb. Xxxx geniet van de laatste loodjes xxx
Maya - schreef op 19-07 om 16:03
@ Sylke hele fijne vakantie! Geniet van het weer en alle leuke dingen wie weet neem je straks een mooie souveniertje mee ik hoop het in iedergeval wel voor je.

@ dank je wel. Was zeker een moeilijke tijd maar heb mijn kracht en positief denken wel weer terug gelukkig. Ik heb een vrij regelmatige cyclus gehad na stoppen met de pil. Gebruik sindskort ovulatietesten en dat werkt. Nu wachten en hopen dat het gelukt is. Verwacht 30 juli mijn nod.

10 maanden wachten op 1 ms is echt vreselijk meid! Ben blij voor je dat je cyclus nu regelmatiger is.

X Maya
angel - schreef op 19-07 om 18:14
@ Joy,

Ik lees nog steeds mee hoor. ik voel me eigenlijk heel goed. alleen moe en pijnlijke borsten. 16 aug eerste echo dus moet nog even wachten jammer genoeg. Duurt nog zo lang. Hoop dat ik wel een hartje zie kloppen op die dag.
Hoop dat het bij jullie ook gauw lukt. Zit je ook bij Kelly?

liefs Angel
lisaaaa&milan - schreef op 19-07 om 23:11
super angel dat je je zo goed voelt!
ik had gister weer een postieve ovu test van CB heb weer geklust, het is nu weer ff wachten tot me nod. 

SPANNEND ga beter uit dat me ms gewoon komt, probeer er nu zo min mogelijk mee bezig te zijn! na me posti ovu test moet je toch 13 dagen verder tellen?
Maja - schreef op 20-07 om 10:50
hey bloem, pagina 5, en klopt, ik mocht na 14 dagen testen, mijn vriend zn zaad zat tussen 4 en 8 miljoen, 40.000 is dus wel erg weinig, kljnkt raar he, er is er maar 1 nodig die goed kan zwemmen, ik heb voor mijn vriend prostaatpillen gekocht,weet niet meer hoe ze heten, mar was een donker groen potje,speciaal voor het zaad en de algehele conditie van zn prostaat en 2 weken na elke dag een pil op te hebben was zijn zaad het hoogst, dus ik heb t idee dat heeft geholpen,ondanks wel helaas niet door de i.u.i zwanger zijn geworden, dit mede door de stress..wat ook op pag.5 stat beschreven... woon je ver van het ziekenhuis?, Wij hebben t soms gewoon voor de deur in de auto gedaan, des te verser was het, en de spanningen dat je betrapt zou kunnen worden werkte wel mee in positieve zin..zelfs 1x in t toilet van het zkhs! als je meer tips of vrgen hebt,brand los ! liefs, Maja
Bloem1983 - schreef op 20-07 om 11:19
" hey bloem, pagina 5, en klopt, ik mocht na 14 dagen testen, mijn vriend zn zaad zat tussen 4 en 8 miljoen, 40.000 is dus wel erg weinig, kljnkt raar he, er is er maar 1 nodig die goed kan zwemmen, ik heb voor mijn vriend prostaatpillen gekocht,weet niet meer hoe ze heten, mar was een donker groen potje,speciaal voor het zaad en de algehele conditie van zn prostaat en 2 weken na elke dag een pil op te hebben was zijn zaad het hoogst, dus ik heb t idee dat heeft geholpen,ondanks wel helaas niet door de i.u.i zwanger zijn geworden, dit mede door de stress..wat ook op pag.5 stat beschreven... woon je ver van het ziekenhuis?, Wij hebben t soms gewoon voor de deur in de auto gedaan, des te verser was het, en de spanningen dat je betrapt zou kunnen worden werkte wel mee in positieve zin..zelfs 1x in t toilet van het zkhs! als je meer tips of vrgen hebt,brand los ! liefs, Maja "
Maja


Hey Maja,

Hihi idd klingt t raar er hoeft er maar een te zijn maar idd wel weinig. Wij wonen n half uur van de kliniek ag maar ik ga t wel onthouden hihi. Tja dan afwachten op mn ms door komt. Maar gyn zei wel als t zo weinig zou blijven dat we verder moedten kijken naar de mogrnlijkheden. Voor die pilleyjes zal ik eens gaan kijken in de winkel. Ik ga je verhaal ff opzoeken zodat ik je beter begrijp xxxx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie is er ook al langere tijd bezig om zwanger te worden?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan