Ovulatietest wanneer LH piek - Zwanger worden forum

buddha~ - schreef op 21-05 om 06:23
22 weken
Nee liever geen bloed idd! Nadat ik was begonnen kwam die spotting wat later ik denk dat ik ze toen net 2 weken nam… de cyclus erna geen spotting! 

Ik ga met je mee duimen!! En het is toch bijna niet te doen om er niet mee bezig te zijn?! Al zou het voor jezelf wel wat beter zijn om de tijd sneller door te komen
1062 antwoorden en 3213128x bekeken
Fm - schreef op 21-05 om 13:26
18 weken
Oh dus jij slikte ze ook nog niet zo heel lang! nou we zullen zien.. afwachten  
Nee is ook niet te doen xD vooral de dagen voor de menstruatie is het ergste maar dan ga je sowieso ook van alles voelen en denken oh zou het? Nu gaat het nog maar ik geloof ook niet echt dat je vanaf 1 dpo al symptomen  kunt hebben of ook maar iets kan voelen zoals je op zwangerschaps forums leest..  
buddha~ - schreef op 21-05 om 20:13
22 weken
Nee ik slikte ze ook nog maar kort idd! Nee vanaf 1DPO kun je idd nog niets voelen! Het eitje nestelt zich tussen dag 5 en 12 volgens mij! 

Ik had om maandag m’n ei… woensdag de week erna nog nergens last van en donderdag ziek zwak misselijk en krampen dus ik durf bijna zeker te zeggen dat het toen pas innestelde! En zaterdag een positieve test (tuurlijn)

Bij mn  dochter van 4 had ik ook m’n ei op maandag en had ik dat gevoel het weekend al en die donderdag erna al een positieve test. 

Dus het duurt sws wel een aantal dagen!! 
Fm - schreef op 21-05 om 21:47
18 weken
Ja dat had ik ook gelezen. verschilt ook per zwangerschap natuurlijk maar vaak rond de menstruatie zit er pas genoeg hcg in je lichaam dus nog even geduld haha...  Vanavond wel steeds  erge steken en buikpijn links. Heb jij ook zowel voor als na de eisprong pijn of voel je nooit wat? Hoop niet dat die vandaag alsnog springt mijn vriend is een weekendje voetbalkamp  Hoe voel je je nog steeds misselijk? 
Nijntje - schreef op 21-05 om 21:51
Meestal rond 12dpo maar sommige testen al vanaf 7dpo positief. Maar vanaf 12dpo heb je pas echte zekerheid
Fm - schreef op 21-05 om 23:07
18 weken
Ja is ook zo verschillend.. heel veel ook pas na nod. Ik ga in iedergeval geen vroege testen meer doen niet eerder dan dat mijn menstruatie uitblijft (zeg ik nu)  
Nijntje - schreef op 21-05 om 23:08
Dan heb je indd de meeste zekerheid De mensen die pas 1 week na nod positief testen zijn vaak niet zeker van hun eisprong
buddha~ - schreef op 22-05 om 07:28
22 weken
Fvdm ja ik voel m’n eisprong ook duidelijk! Eerst een positieve test en de dag erna pijn! Meestal duidelijk aan 1 zijde.. soms beide zijdes en dan krijgt er 1 de overhand! 
Na je piek springt je ei binnen 48 uur sws! Dus als je met je piek het gezellig hebt en de dagen erna heb je je best weer gedaan haha! 
Ik wist niet beter met ovu pijn dat als de pijn weg is je ei is gesprongen maar dat schijnt ook niet altijd zo zwart/wit te zijn! 

Ja dat eerder testen .. vooral doen waar je je goed bij voelt! Bij m’n dochter testte ik op 9dpo al positief en dit keer 11dpo… 
Mocht je menstruatie uitblijven heb je wel de mee zekerheid! Althans.. mijn ‘menstruatie’ was ook gewoon begonnen en de dag erna testte ik positief dus dat zegt ook niet altijd wat! 

Hier gaat het minder… vanochtend een test gedaan en deze lijkt minder donker dan de test van 2 dagen geleden.. het hcg hormoon zou elke 1,5 tot 2 dagen moeten verdubbelen en dat is bij mij niet niet het geval! 
Of ik heb al een mk gehad of hij komt eraan … maar mijn kansen op de goede zwangerschap zijn nu wel verkeken! 

Fm - schreef op 22-05 om 13:33
18 weken
Ja woensdag positieve test duss vrijdag dan de eisprong ga ik vanuit en een dag later (gister dus) die erge pijn links. Geen idee wat het is... we hebben het woensdag en donderdag het gezellig gemaakt dus zitten wel safe denk ik.  Oh nee meen je niet.. hoop voor je dat het goed afloopt maar dat is niet zo'n goed teken  Wat erg. Misschien vanmiddag nog eens testen? 
Nijntje - schreef op 22-05 om 11:03
@buddha 
buddha~ - schreef op 23-05 om 10:31
22 weken
Ik had gedacht dat de testen sneller zouden aflopen.. met m’n eerste mk was het echt binnen 2-3 dagen naar 0 volgens mij! Nu blijft het een beetje hangen.. 

Ik heb wel de dokter gebeld, op aanraden van Babynr3 , en ik mag gelukkig zo langs! Hopelijk heb ik straks wat meer duidelijk.. 
Fm - schreef op 23-05 om 12:46
18 weken
Oh fijn ik ben heel benieuwd! Laat je het even weten? Dan heb je inderdaad straks misschien wat meer duidelijkheid.. dit is ook niks aan. Hoop voor je positief nieuws
buddha~ - schreef op 23-05 om 13:08
22 weken
Fvdm helaas geen duidelijk.. volgens de dokter kan het echt nog alle kanten op.. 
en voor hem zijn de niet oplopende testen geen reden voor paniek.. 
de dokter zei ook dat de testen niet gemaakt zijn om een oploop in de gate te houden wat ik wel met hem eens ben maar goed dat doen ze normaal gesproken wel!! 
Dus het blijft toch afwachten tot de echo.. ik ga echt proberen m’n verstand op nul te zetten en af te wachten tot 1-6! En we zien het dan wel weer… Dat zeg ik nu heel stoer maar dat lukt me natuurlijk niet! Haha 

Hoe is het bij jou? Hoeveel dpo ben je nu?
Fm - schreef op 23-05 om 15:55
18 weken
Nog steeds spannend dus.. maar ook geen slecht nieuws! Verlies je ook bloed nog of is dat helemaal over? en nog kwaaltjes?
Tsja.. je gaat er wel vanuit dat die oploopt.. het is misschien ook maar net hoe geconcentreerd de urine is maar dat is in het begin vaak alleen zo toch? Ik weet het ook niet heb nog nooit een posi test gehad ook. En omdat je zegt dat het wat blijft hangen nu..  moeilijk. Hopelijk vliegen de dagen om en het is zo 1 juni. 


Met mij gaat het goed. Geen erge buikpijn meer gehad. Ik ben 3 dpo vandaag als het goed is. Duurt allemaal veeeel te lang 
buddha~ - schreef op 23-05 om 22:40
22 weken
Ja het is erg dubbel.. ik krijg er de kriebels van als ik het niet weet.. die onzekerheid is killing! Maar goed.. de dagen gaan ook wel weer voorbij.. 
voor m’n gevoel zit er nog wel iets… maar op het moment probeer ik het weg te stoppen.

De symptomen zijn nu zo goed als weg… ben alleen na het eten nog iets misselijk… maar dit had ik met m’n dochter ook.. een soort van dip in de symptomen..en na week 6 kwam het dubbel zo hard terug! Haha
En ik verlies ook nog steeds bloed.. ondertussen dag 11! Maar het is gelukkig niet veel! 

3 dpo ja die eerste dagen gaan zoooo langzaam! Haha maar bijna bij 5dpo en dan kan het al gebeuren! 
Fm - schreef op 24-05 om 11:47
18 weken
Ja snap ik helemaal..   maar ik denk dat die altijd wel blijft ook als je wel zwanger bent vooral de eerste maanden.. maar als je inderdaad eerst maar eens wist of het nu allemaal nog goed zit. 
Toevallig nog getest vanmorgen? Ja die kwaaltjes kunnen ook komen en gaan daar is ook geen peil op te trekken. Spannend..

Ja ik ga er maar gewoon vanuit dat het niet zo is en niet teveel druk om maken dan valt het ook niet tegen ook al is dat lastig. Ik heb elke maand sinds ik gestopt ben met de pil zoveel kwaaltjes zelfs jeukende borsten. Is dit ook iets waar je last van kan krijgen na het stoppen? Heb dit nu al meerdere maanden en word er soms echt gek van

 
buddha~ - schreef op 24-05 om 12:57
22 weken
Ja ik heb nog getest vanochtend..het blijft stabiel! Ik mag vanavond naar de vk dus ik ben benieuwd! Moet het nu wel aan m’n moeder vertellen want ik heb een oppas nodig voor vanavond … alleen was ik daar nog niet echt klaar voor! 
buddha~ - schreef op 24-05 om 12:59
22 weken
Nee het wachtbankje is ook verschrikkelijk hoor! Pfff 
Ja denk dat dat wel kan komen door het stoppen van de pil.. je hormonen moeten weer helemaal in orde komen en nu heb je ook meer last van de hormonen! 
Ik merkte wel dat geen enkele maand hetzelfde was hoor! De ene maand had ik last van m’n borsten en de andere maand niet en had ik weer heel veel trek of pijn in m’n rug!
Fm - schreef op 24-05 om 18:02
18 weken
Oh dat kan wel dus.. maakte me al wat zorgen denk wat is dit nu weer. Echt vervelend. Ik voel ook elke maand weer andere dingen inderdaad dus ik denk elke keer dat het nu wel raak is maar nee dus haha. Probeer nu zo min mogelijk overal zo op te letten. 

De test is nog wel duidelijk positief. Fijn dat je vanavond terecht kan. Hopelijk is alles goed! Heel veel succes en hoop voor je op het beste.  Ik hoor het wel! 

.
buddha~ - schreef op 24-05 om 22:12
22 weken
Ja maar dat is toch ook haast niet te doen Meis! Ik had op 5dpo pijnlijke borsten jeetje dat werd steeds erger en met 12DPO was het weg.. haha je zou is moeten opzoeken wat voor symptomen je kunt krijgen door de progesteron! 
Mijn duidelijkste symptoom was echt de misselijkheid! En dan eten en niet misselijk zijn en een half uur later weer misselijk tot de volgende maaltijd! 

Ik ben net terug en even een heel verhaal hoor haha 

Het was toch positief nieuws.. het was moeilijk zichtbaar omdat m’n baarmoeder zich lekker verstopt had maar uiteindelijk heeft ze toch een vruchtzakje kunnen vinden met een mini frummeltje erin! 

Ik was zeer verrast en had dit niet gedacht! Ze heeft het opgemeten, 11mm was het, en dit kwam overeen met een zwanger van 5- 5,5 week dus dat klopt! Alles zag eruit zoals het er nu uit zou moeten zien! 
Verder zag m’n baarmoeder er goed en rustig uit en was eigenlijk geen bloed te zien op de echo. Ook het slijmvlies was goed dik.

Zolang ik niet hevig ga bloeden en geen krampen heb hoef ik me geen zorgen te maken! 

We hebben de afspraak verzet van volgende woensdag naar vrijdag zodat we dan een goed vergelijk hebben en waarschijnlijk een hartje kunnen horen.. 

Er zit wat er moet zitten en dat had ik echt totaal niet verwacht!!! Dus positiever had dit niet kunnen zijn!!! 
Hoe bijzonder zeg .. wauw! 
Fm - schreef op 25-05 om 10:32
18 weken
Oh wauw wat fijn zeg! Heel goed nieuws  Nu ben je in iedergeval gerust gesteld. Nu kan ik je echt feliciteren haha! Ja echt een wonder he 

Klopt ik deed niets anders dan googlen en symptomen opzoeken maar daar ben ik ook maar mee gestopt  Kon ook niet echt iets vinden over jeukende borsten. Ja dat het een zwangerschapskwaal is maar ik dat was ik dus niet. Zal wel met de hormonen te maken hebben inderdaad want ik had er anders nooit last van. Heb nu ook weer een heel erg opgezette buik maar dat heb ik ook elke keer na mijn eisprong tot mijn menstruatie.. pfff
buddha~ - schreef op 25-05 om 12:07
22 weken
Dank je wel!! 

Jeukende borsten herken ik zelf ook wel een beetje hoor! En die opgezette buik pfff! Ik had het idee dat dat steeds eerder in m’n cyclus op speelde!! 
En misschien omdat je nu ook die suplementen neemt waar natuurlijk bepaalde stoffen inzitten die bepaalde hormonen misschien weer verhogen dat je daar ook last van zou kunnen krijgen?? 
Fm - schreef op 25-05 om 13:12
18 weken
Deze maand valt het me nog mee maar de vorige maanden lag ik s'nachts gewoon soms wakker van de jeuk..  Ik slik 1 capsule per dag van davitamon met foliumzuur omega-3 visolie en vitamine D etc. Ik dacht probeer eerst deze wel gewoon kan nooit kwaad denk ik. 
5 dpo alweer vandaag gaat nog best snel deze ronde haha. Had nog even online gekeken op ovulatie berekenen. Zou het deze maand raak zijn en alles kloppen ben ik uitgerekend op mijn vriend z'n verjaardag haha! Zou wel toevallig zijn.

Jij kan lekker genieten nu 
Nijntje - schreef op 25-05 om 13:41
@buddha ook hier nogmaals gefeliciteerd
buddha~ - schreef op 26-05 om 09:43
22 weken
Dank je Babynr3! 

Oh dat je er snachts van ligt is niet fijn! En zeker niet van jeuk!! 
Ja ik heb die van Kruidvat eigenmerk daar zit idd ook van alles is! Op hoeveel dpo had je normaal gesproken het bloedverlies!?

En wat fijn dat de tijd snel gaat voor je!! 
Haha dat zou wel een heel mooi cadeau zijn!  Ik ga duimen voor je !!! 

Ik ben nu 1 dag uitgerekend na m’n dochter haar verjaardag! Haha wel lekker praktisch 
Fm - schreef op 26-05 om 13:09
18 weken
Nee daarom.. misschien is het ook nog ontpillen dus ik dacht kijk het even aan maar als dit zo blijft ga ik de HA even vragen denk ik.. 

Steeds 9/10 dpo al maar de vorige maand dus maar 3 dagen ipv 5. Gisteren tijdens het stofzuigen ineens felle steken wat tot gisteravond aan bleef houden en vandaag weer over is. Denk er weinig aan en probeer zo weinig mogelijk overal op te letten maar die steken kun je echt niet negeren  

Haha ja maar de kans is klein dat het ook echt op de uitgerekende datum komt natuurlijk. Straks heb jij op dezelfde datum haha! Dat zou wat zijn. Wel handig idd
buddha~ - schreef op 26-05 om 19:30
22 weken
Ja moet je zeker doen hoor! 

Hmm felle steken.. niet fijn maar laten we hopen dat het positief is  
Nou dat is ook het lastige vind ik hoor!! Je wil je zinnen verzetten maar je krijgt continue dingen door van je lichaam waardoor je toch weer getriggerd word om eraan te denken!! M’n vriend is altijd redelijk makkelijk zo van ja joh geduld en afwachten.. doe je ding .. maar ja die voelt niet wat ik voel!!! Grrrr

Haha het is idd een klein e kans dat het op de uitgerekende datum komt! Maar waarschijnlijk wel in dezelfde periode, als dit goed blijft gaan! 
Maar het zou wel lachen zijn als het op haar verjaardag komt … ohhhhh hahaha
Fm - schreef op 26-05 om 20:20
18 weken
Ja ik snap best dat als je er veel aan denkt dat je ook van alles begint te voelen maar dit kwam heel onverwachts. Of m'n lichaam heeft weer echt de gek met me zoals elke maand..  Nog 8 dagen geduld... en zo niet begin ik me dan ook echt af te vragen of er ook iets kan zijn als je het wel elke maand op de juiste momenten doet.. ook al weet ik dat het bij de ene langer duurt maar toch die onzekerheid. Wist niet dat zwanger worden zo lastig zou zijn haha.

Ja wel in die periode natuurlijk, zou wel heeel toevallig zijn maar ook wel weer leuk  Voel je je goed of alweer meer last van kwaaltjes?
Nijntje - schreef op 26-05 om 20:23
Hoe lang ben je al bezig dan? Gemiddeld duurt het 1 jaar en eerder zullen ze ook geen onderzoeken doen tenzij er reden toe is

Update ik zie begin mei 6 maanden gestopt met de pil ontpillen kan ook 1 jaar duren
Fm - schreef op 26-05 om 22:02
18 weken
Ja klopt maar wel een regelmatige cyclus al heel snel. Ook ging ik elke maand wel van ongeveer een cyclus van 28 dagen uit dus deden we het wel steeds op de juiste momenten zonder ovulatietesten. Ik weet dat het sowieso wel een jaar kan duren hoor maar als je iedereen dan in je omgeving hoort dat die zomaar na 1 of 2 keer al zwanger zijn begin je je soms wel af te vragen of het bij ons gaat lukken. Maar het komt vanzelf.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest wanneer LH piek' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan